Nagyterem

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Kedd Május 29, 2018 9:23 pm

Egy újabb tízperces őrület után, amely alatt Matt-et igyekeztük (hasztalan) nyugtatgatni Nomusával és Abigail-lel, miközben Tony betegre nevette magát, Eric pedig elszaladt Jev-ért, aki Alex testébe kényszerült, úgy tűnt, hogy végre minden visszatért a normális kerékvágásba.
Aztán amikor még mindenki izgatottan tárgyalta az átélteket a barátaival, Minnie mágikusan felerősített hangja vágta ketté a hangzavart.
- Ilyen kirívóan nagy szabálysértést, amióta én igazgató vagyok, még soha nem követett el senki sem - dörögte Minnie kitágult orrlyukakkal és szemüvege mögül villámló tekintettel, amitől beindultak a védekező ösztöneim, és automatikusan beugrottam az immár saját testébe visszatért Matt háta mögé.
- Viszont - emelte meg Minnie az állát, egy vékony vonallá préselt ajkakkal. - azelőtt, Dumbledore professzor idején ismertem négy brilliáns elméjű diákot, akiknek a hasonló zsenialitású csínytevéseit sajnos nem becsültem meg eléggé - enyhült meg az arca, és akkor kezdtem el azt érezni, hogy már végleg megbolondultam és hallucinálok.
Minnie megenyhült? És azok... könnyek a szemeiben??? Igen, vagy világvége vagy pszichiátriára velem.
- Így a rivalló és az iménti közjáték esetében is eltekintek a büntetéstől, és hadd fejezzem ki őszinte... dicséretemet. Mindkettő nagyon jól kivitelezett varázslat volt - engedett meg magának egy mosolyt (???!!!) is Minnie, majd az internacionális diáksereg ujjongásától övezve visszaült a helyére.
A meglepettségtől csak hápogni tudtam, ahogy Eric-re néztem, aki legalább annyira meg volt döbbenve, mint én, de aztán megvonva a vállát, csintalan vigyorral konstatálta, hogy ezt is megúszta. A csókos. Vigyorogva megráztam a fejem, majd visszamentem a Griffendéles asztalhoz, hogy Nat-tel is kielemezzem a történteket.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Jev Chekov on Hétf. Május 28, 2018 11:40 pm

-Alex! -rohant felém Matt szokatlanul hisztérikus kiáltozással. Én az emúlt három percben egy kisebb sokkhatás után (ami azért volt, mert annyira nem éreztem semmit az átalakulásból, hogy az már abszurd) jelenleg próbáltam nem elveszteni az uralmat a helyzet fölött, és figyelmeztetni mindenkit, hogy aki velem szándékozik beszélni, az forduljon az ikertesómhoz. Kíváncsian próbálgattam Alex igencsak ismerős felépítésű, ám kicsit mégis más testét, mikor Matt teljesen indokolatlanul letámadt.
-Mi a baj, Matt, mikor én vagyok itt a legnagyobb pácban! -fakadtam ki értetlenül.
-Jézusom, nem, én Borja vagyok! Mi is cseréltünk Mattel! -idegesen ugrált fel-alá és megragadta a kezem, ám a torkomban kalapáló szívvel húzódtam odébb.
-Hé, hé, nyugi, itt még van egy kis tisztáznivaló. Ugyanis mi is cseréltünk! Én Jev vagyok! Keresd Jevet, ha Alex kell! -mondtam, közben egészen elszörnyedve az előbbi mondatomtól. -És ne feledd, Matt testében vagy! -utaltam az előbbi kissé kellemetlen élményre, amit remélem, nem sokan láttak.
-Merlinre... -Matt, azaz Borja úgy tűnt, rögvest összeroppan, ám inkább csak szótlanul eloldalgott. Tenyerembe temetett arccal roskadtam le a legközelebbi székre, és próbáltam az igencsak vaddá váló gondolataimat megfékezni. Most én vagyok Alex...
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Matt Hunter on Hétf. Május 28, 2018 11:28 pm

Az hagyján, hogy valahogy megemésztettem, hogy a barátaim összekavarodnak és egymásra mutogatnak, hogy most akkor ki cserélt kivel, de hogy én önmagamat lássam, ahogy vadul száguld valamerre, már több mint pszichiátriára vezető élmény.
Jópár másodpercbe telt, mire átfordította az agyam, hogy az én testemet jelenleg Borja használja, aki ahelyett, hogy diszkréten megvárná egy félreeső helyen, hogy leteljen a testcsere időtartama, itt kever össze-vissza, láthatóan vagy tízsszer zaklatottabb állapotban, mint mi...
-Merlin fogkeféjére! A Chekov ikrek is átcserélődtek! -kiáltott fel valaki, de már meg sem tudnám mondani, hogy ki.
-Az áldóját! Ugye valaki megmondta neki is? -suhant át a felismerés először Tonyn, akinek beugrott, hogy Alex és Borja egy párt alkotnak, és bizonyára a nagy pánikjában, egyébként Matt Hunterként, rohangál feltehetően a barátja után, ám ő sem az, akinek látszik.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Alex Chekov on Hétf. Május 28, 2018 11:21 pm

Békésen reggeliztem néhány Szent Katrinos sráccal a terem másik felében, ám a kialakult testcserés hisztéria igencsak felbolygatott mindent. Nekünk sikerült relatíve együtt maradni, de azért az élmény kedvéért messziről arrafelé sandítottnuk, hogy mi is folyik.
-Biztos megindult a prank-lavina, mert ennek az átváltozásnak is annak kell lennie, másképp hogy jutna valakinek eszé...
-Jóságos Merlin! -pattant fel az ijedtségtől mellettem Pavel.
-Mi van? -néztem rá furán, ám fél pillanat múlva realizálódott bennem valami. Hogy nem én vagyok én, hanem...
Lemondó sóhajjal roskadtam az asztalra, közben kis híján megrepesztve Jev szemüvegét, mivelhogy sikeresen átváltoztam Jevgenyij Chekovvá.
-Mármint... Izé, most ez azért durva... mert nem is érezhettél semmi extrát, végül is még a génállományotok is nagyban megegyezik... Igaz? -hebegte barátom egészen megzavarodva.
-Igen, valóban. -reagáltam kissé idegesen, miközben elképedve próbálgattam, hogy milyen rossz is, ha az ember rövidátó és esetleg szemüveg nélkül marad.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Hétf. Május 28, 2018 11:02 pm

- Te jóságos Merlin! - kaptam fel a fejem a meglepetéstől eltátott szájjal, amikor Matt hirtelen Borjává változott, és szemrehányóan néztem Eric-re, aki alig tudta visszatartani a nevetést. - Na, pont te nevetgélsz, amikor éppen miattad van ez az egész! - toppantottam ingerülten, mert Minnie-t csak nem üthettem vállon nevelő célzattal, de ekkor Eric alakja egy hirtelen rándulással megnyúlt, és egy rövid másodperc múlva már a kedvenc viharkék pulóverét viselő fiú görnyedezett előttem a nevetéstől. - Viszont most már azt hiszem, nyugodt szívvel tehetem ezt - böktem meg Eric-et a bordái között, aki továbbra is nevetve konstatálta, hogy ezt bizony megérdemelte.
A következő pillanatban pedig én is elkezdtem összemenni, az erő nagy része kiszállt az izmaimból, és mire kettőt pisloghattam volna, ismét a saját testemben találtam magam.
- Azért jó végre itthon lenni - nézegettem végre-valahára a saját kezeimet megkönnyebbülten, Eric pedig meg is ragadta az alkalmat, hogy magához húzva egy jó hosszú csókban részesítsen.
- Srácok, én értem, hogy szerelem, meg minden, de Matt még mindig lány - toporgott mellettünk idegesen Abigail, aki, úgy tűnt, szintén visszakapta a saját testét, és éppen majd' meghalt az aggodalomtól, hogy Matt egy másik testbe kényszerült. - Ez is a te műved? - támadt Eric-re dühösen, aki védekezően felemelte a kezeit.
- Elképzelhető, hogy van egy második felvonás is - hunyorított sanda mosollyal, majd jobbnak látta eltűnni a hátam mögött, amikor a Borja testébe kényszerült Matt és Abigail egyszerre vetettek rá egy vérfagyasztó, gyilkos pillantást.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Matt Hunter on Hétf. Május 28, 2018 10:36 pm

-Még szerencse, hogy nem valami hosszabban tartó cucc volt... -habogtam még mindig az események hatása alatt, közben azt pörgetve az agyamban, hogy vajon ennek milyen egészségügyi hatásai lehetnének hosszútávon. De az utolsó két perc csak nem akart eltelni.
-Még mennyi i... -Ó, HOGY ZUHANNA RÁD EGY ZONGORA, ERIC! -visítottam szó szerint magamból kikelve, ugyanis önmagam helyett már Borja Luzsina testében találtam magam. Mintha valami tompa szerszámmal minden létező irányból összenyomtak volna, és bizony egy tizedmásodpercbe se telt, és máris jó egy fejjel alacsonyabb és balettos alkatú lányka helyében találtam magam. A többiek megkövülten meredtek rám, ám Tony, azaz Charlie volt az első, akiből egy gúnyos kacaj kiszaladt.
-Nem olyan mókás ám, mint amilyennek tűnök! -förmedtem rá, ám még jobban eluralkodott rajta a röhögőgörcs.
-Könnyen vagy, Te mindjárt visszaváltozol!
-Hú, de megnéztem volna a kisasszonyt, mikor átváltozott Matté! -Tony már a térdét (Charlie térdét) csapkodta a röhögéstől, bár nem tudom mire fel, mikor ő is éppúgy lánnyá változott, mint én.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Hétf. Május 28, 2018 10:05 pm

- Én szeretném személyesen felképelni azt, aki ezt az egészet kitalálta, de még lehetőleg ebben a testben, mert így erősebb vagyok - méregettem a karomon (Tony karján) az izmokat, mire Abigail arca egy elég furcsa grimaszba rándult, amit először nem tudtam hová tenni.
Aztán a másodperc törtrésze alatt beugrott, hogy Nomusa használja átmenetileg Abigail testét, és éppen a fiúját tapizom, így, amikor már nem csak ő, hanem Minnie (akinek a testét éppen most Eric használja, vagyis az én fiúm) is elkezdett elég morcosan nézni rám, inkább abbahagytam.
- De tényleg, ki elég zseniális és ütődött egyben ahhoz, hogy kivitelezzen egy ilyen szintű agymenést? - tettem fel a költői kérdést, csak félig azért, hogy eltereljem a figyelmet az iménti közjátékról.
Mindannyian gondolkodóba estünk, de ahogy körbenéztem a gondterhelt arcokon, Minnie nagyon gyanúsan vigyorgott (nem, továbbra sem akarjátok tudni, az hogyan néz ki).
- Miért nem lepődöm meg...? - tettem fel sóhajtva a kérdést, az égre emelve a szemem.
- Miért, ki volt, te tudod? - támadt rám azonnal a saját testem eltorzult arccal, valamint Tony szellemével és gondolataival, ami szintén meglehetősen szürreális élmény volt, de ebbe ne menjünk bele (legalább most megtudtam, hogy tényleg nagyon ijesztő tudok lenni, amikor begurulok).
- Bocsesz, srácok - emelte fel a kezét bűntudatosan vigyorogva Eric (továbbra is Minnie-ként), mire az egész társaság egy emberként hördült fel, az én testem pedig még inkább betorzult arccal, az ökleit ropogtatva és a fogait csikorgatva megindult Eric felé, aki hirtelen ijedtségében hátrált is pár lépést. - Most csak nem ütsz meg, Minnie vagyok! - játszotta ki az adu-ászt Eric, mi pedig egyetértően bólintottunk, hogy akkor a meggyilkolását eltoljuk addigra, amikor méltóztatik visszakeveredni a saját testébe, és előtte inkább kiszedjük belőle, hogy mégis miért tette, amit tett. - Nem tehetek róla, srácok, ezt húztam a tóparti végzős bulin, szóval még csak nem is az én ötletem volt! - emelte fel megadó mosollyal a kezeit Eric, én pedig megrázva a fejem, áttértem a dolog gyakorlati részére.
- Mennyi idő múlva változunk vissza? - firtattam, mire Eric megragadta a kezemet, ami jelen helyzetben Tony kezéül szolgált, és ezért majdnem átdöfte villámló, gyilkos pillantásával a Minnie testében parádézó Eric-et, de ő mindezt figyelmen kívül hagyva feltűrte a blúzom ujját, és ellenőrizte a karórámon az időt.
- Megközelítőleg két perc múlva - számolgatott fejben, megadva a választ.
- Ó, remek - sóhajtottam fel megkönnyebbülten. - Viszont ugye, tudod, hogy Minnie ezért kibelez? - vigyorogtam az emlegetett igazgatónő testében létező Eric-re, aki hasonlóan ördögi vigyorral megvonta a vállát.
- Az első áldozat úgyis Tony lesz - tárta szét a karját, amíg pedig a többiek további megbeszélésekbe bonyolódtak, Eric mellé sompolyogtam, és megkérdeztem, hogy át tud-e változni macskává.
Úgyhogy amíg le nem telt az idő, mi ennek a próbálgatásával tökéletesen jól elvoltunk. Legalább hasznosan töltöttük a két percet.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Abigail Fox on Hétf. Május 28, 2018 9:07 pm

-Követelem, hogy kipenderítsék innét azt, aki ezt az egészet kivitelezte! És ne is vegyék fel sehova! -tomboltam, miközben idegenkedve tapasztaltam meg, milyen is egy akrobata múlttal rendelkezdő afrikai lány testét használni. Na jó, lehet hogy még érdekes élmény is lenne máskor, de nem itt és most! Fázósan topogtam, ugyanis Nomusa nemes egyszerűséggel mezítláb közlekedett.
-Ne haragudj, de ha neked úgysincs szükséged a cipőimre, én azért felvenném... -kértem SAJÁT MAGAMAT hogy adja vissza a cipőmet. A lány zavart mosollyal (mosolyommal) odanyújtotta, és majd rövid küzdelem után felrángattam az idegen lábaimra, amikre sajnos kicsit kicsik voltak az egyébként saját cipőim. Merlinre, ugye nem okoz felfázást a saját szervezetemnek ez a lány, amíg a testemet használja és mezítláb csatangol...
-Na jó, akkor, bárkinek van elképzelése vagy információja, hogy ezt hogy lehet elérni, ami most történt?! -néztem végig a kavarodás ellenére nagyjából összegyűlt csoportunkon, közben próbálva Nomusa hangjával túlkiabálni a csodálkozó-mutogató vagy éppen hahotázó diáksereg hangját.
avatar
Abigail Fox

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2018. Feb. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Vas. Május 27, 2018 10:33 pm

- Na jó, én megkeresem Tony-t. Vagyis magamat. Vagy mi - bólintottam (látszólag) határozottan. - Egészen biztosan Matt-tel van, és ha van itt valaki, aki elég okos ahhoz, hogy kiderítse, mi történt itt, akkor az ő - jelentettem ki határozottan.
- Aú, ez fájt - szontyolodott el Eric (vagyis Minnie). - Sérted az önérzetem, Charlie - tette a mellkasára színpadias sóhajjal és nyilvánvaló megbántottsággal a fiú, majd gyorsan elkapta a kezét, amikor rájött, hogy nem a saját (egyébként fiú) testében van.
- Akkor gyere te is, zsenikém, aztán hátha hárman kitaláljuk, mi történhetett - nyújtottam volna a kezem Eric felé, de aztán ismét csak szembesültem a ténnyel, hogy Minnie testében van, és így inkább meggondoltam magam.
Semmi pénzért nem hagytam volna, hogy azok a csontos, mégis erős ujjak még egyszer a csuklóm köré fonódjanak, mert még rémálmaim lesznek.
- Te vezetsz - somolygott enyhe főhajtással és csintalan vigyorral Eric (igen, még mindig Minnie testében, ne kérdezzétek), majd fájdalmas arccal megdörzsölte fájós derekát. - Nem könnyű szegény Minnie-nek - konstatálta, majd behúzott nyakkal követett, ahogy előnyt csiholva újonnan szerzett magasságomból megkerestem Matt-et és Tony-t (vagyis magamat) a tömegben, és elindultam feléjük.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Matt Hunter on Csüt. Május 24, 2018 10:29 pm

-Most akkor... most akkor mi?! -hebegtem teljes kétségbeesésben. -Most már mindenki vágja, hogy ki kivé változott át és csak én értetlenkedek itt? -gondolkodtam hangosan, miközben elszörnyedve próbáltam feldolgozni, hogy a felém rohanó Charlie nem más mint... Tony? És Abigail meg Nomu és fordítva?
-Én ezt azt hiszem nem... fogom tudni követni... -hebegtem kissé elzöldült arcszínnel, miközben próbáltam a karomat rángató Charlie-t lerázni magamról, aki hevesen bizonygatta, hogy ő Tony.
-Jó, jó, álljunk csak meg, szóval akkor Tony cserélt Charlie-val... Huh. És Ti ketten meg... tehát akit Nomunak látok, az Abigail Fox, aki pedig ő, az valójában Nomu. -próbáltam feldolgozni, zavartan topogva a kelepcébe esett barátaim között, akik mondhatni kétségbeesett kisgyerekekként pánikoltak körülöttem.
-Most akkor rajtam kívül mindenki elvesztette az identitását? Hát, ez nagyszerű! És tőlem várjátok a megoldást...? Izé, hol van Charlie? Azaz Tony. És Jev? Ők a legokosabbak, akiket ismerek a környéken, na meg valami tanárt is keríteni kéne, amennyiben nem ragályos ez az átváltozósdi... Ugye felfogtátok, hogy ha ez jobban elterjed, akkor azt a káoszt Melrin se fogja visszakuszálni?! -ijeszettem meg saját magam még jobban ezzel az igencsak utópisztikus gondolattal.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Csüt. Május 24, 2018 10:16 pm

- Ilyesmi gyakran történik nálatok? - fordultam a mellettem ülő lány mellé, elképedve figyelve a kavarodást, nem pontosan értve, hogy egészen konkrétan mi történik.
- Fogalmam sincs, Abigail, én is ilvermornys vagyok, akárcsak te, honnan tudnám, mi történik ebben a hóbortos országban? Bárcsak már végre otthon lennénk... - fordult vissza a meglehetősen morcosnak tűnő lány a reggelijéhez, én pedig kezdtem megérteni, hogy én is hatalmas bajban vagyok, és nagy valószínűséggel a testcserés akció áldozata lettem.
Ahogy pedig felálltam, és a talpaim a padló helyett cipőt érintettek, végleg megbizonyosodtam a helyzetről.
- Básztetre - szaladt ki a számon hirtelen elkeseredettségemben, de aztán összeszedtem a gondolataimat, és megpróbáltam mielőbbi megoldást keresni pillanatnyi helyzetemre.
Először is levettem a cipőket és a zoknikat a lábaimról, hogy szabadon tudjak gondolkodni, és ekkor eszembe jutott, hogy Anthony ugyanazzal a problémával került szembe, amivel én, hiszen mindannyian láttuk a közjátékot Charlize és közte. Így eltökélten megindultam arra, ahol utoljára láttam a Griffendéles lányt, de ekkor beleütköztem Matt-be, és láttára azonnal elöntött a megkönnyebbülés.
- Matt, jaj, de jó, hogy látlak! - vidultam fel egy pillanat alatt, és hirtelen örömömben meg is öleltem a fiút, akinek erre úgy megfeszültek az izmai, hogy egészen megmerevedett.
- Abi... Abigail, mit - mit csinálsz? - dadogta a fiú, és ahogy felnéztem az arcába, láttam, hogy egészen elpirult.
- Jaj, Matt, ne haragudj, hogy megijesztettelek, Nomusa vagyok! - mosolyogtam rá, mire Matt még jobban összezavarodott, és azt láttam az arcán, hogy legszívesebben elfutna a helyszínről.
Mielőtt azonban megnyugtathattam volna, Charlie és az én testem bukkant ki a tömegből, és kiabálva, karjukat lengetve futottak Matt felé.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Anthony Lewis on Csüt. Május 24, 2018 9:54 pm

A professzorasszony, akinek a magyar hangja valamiért Eric lett (ja és a teste is), általános döbbenetet okozott a teremben.
-Most mi van?! -fakadtam ki, ismét kis híján szívrohamot kapva attól a tapasztalattól, hogy az agyamon kívül mindenünk kicserélődött Charlie-val. Na jó, most mit kéne tennem? Megkeresni Charlie-t azaz önmagamat, és kiokoskodni, hogy mi legyen? Jobb nem jutott eszembe, így megpróbáltam átverekedni magam az indokolatlanul tobzódó tömegen a Nagyteremben, ám nem voltam hozzászokva, hogy ennyire alacsony legyek, így, amennyire Charlie fizikumából kitelt, egyszerűen elkezdtem odébblökdösni az útban lévő embereket. Lehet, hogy most ezzel a népszerűségén rontok, de most fontosabb, hogy valahogy visszacsináljuk ezt a bolondokházát.
Eredménytelen keresgélésem után megpillantottam Nomut. Ő az utolsó esélyem, akinek még be tudom bizonyítani, hogy én vagyok én, mégha Charlie-nak is nézek ki!
-Hé, Nomu, én vagyok az, Tony! -kiabáltam Charlie hangján, ám mintha észre sem vett volna. Zavarodottan forgolódott, majd saját magát vizslatta. Futni kezdtem felé, és megragadtam a vállát.
-Merlinre! Most ki vagy te valójában, valami srác? -kérdezte kissé pánikkal teli, de egyszerre számonkérő hangon. -Ha ennek a testnek a valódi tulajdonosát keresed, akkor keress engem, azaz Abigail Foxot! Várj, csak megismerem magamat... -lábujjhegyre ágaskodva nézett körbe, majd nem is olyan messze felfedezte a jelenleg Abigail alakjában időző Nomut.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 135
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Csüt. Május 24, 2018 9:30 pm

- Én ezt egészen egyszerűen nem hiszem el! - lendítettem a karjaim az ég felé elkeseredetten, és a tömegben egy ismerős alak után kutattam, aki biztosítana arról, hogy nem, nem az egész világ állt egészen hirtelen a feje tetejére.
A legjobban Eric-kel, Matt-tal vagy Nat-tel jártam volna, és ahogy őket kerestem, minden kavarodás és rémület ellenére ebben a pillanatban kifejezetten örültem, hogy Tony bőrébe bújtam, mert volt olyan magas, hogy simán el tudott nézni az emberek feje felett, ami jelentősen megkönnyítette a kutatást.
Ennek köszönhetően viszonylag rövid időn belül ki is szúrtam Eric-et a Hollóhátas asztal mellett, aki valamilyen ismeretlen okból kifolyólag döbbenten nézegette a tenyerét. Ebből már rá kellett volna jönnöm valamire, azonban annyira megkönnyebbültem, hogy látom, hogy nem is gondolkodtam, hanem elkezdtem törtetni felé a tömegben, de a következő pillanatban egy csontos, mégis erős kéz kulcsolódott a csuklómra, amit túl jól ismertem ahhoz, hogy a hideg végigfusson a hátamon. Amikor pedig megfordulva teljes valójában szembesültem Minnie-vel, azt hittem, ott rogyok össze holtan.
- Minnie, én esküszöm, semmit...
- Én vagyok az - mosolyodott el (itt sápadtam le, és ájultam el majdnem, megkérdőjelezve a létezésemet, a bolygó létezését és magának a létezésnek az értelmét) Minnie, én pedig egyszerűen elhagytam a testemet (vagy Tony testét, vagy már mit tudtam én). - Eric - mondta ki, én pedig egy pár másodperces néma pislogás után kimondtam az első dolgot, ami eszembe jutott.
- Így nem csókollak meg - jelentettem ki, kezdve komolyan azt hinni, hogy hallucinálok.
- Azt most én is kihagynám - futtatta végig nevetve (nem, ne tudjátok meg, milyen, amikor Minnie nevet) a testemen (vagy Tony testén vagy mi) a tekintetét (vagyis Minnie tekintetét) Eric (vagyis Minnie, most fejeztem be, már azt sem tudom, ki kihez tartozik), majd a kijárat felé intett a szemével.
- És te most komolyan azt gondolod, hogy Minnie és Tony párosa teljesen észrevétlenül ki tud surranni a Nagyteremből? - tettem fel a költői kérdést, miközben még mindig próbáltam megemészteni (sikertelenül), hogy a fiúm Minnie testébe kényszerült.
- Egy próbát megér, nem? - vonta meg a vállát Eric (igen, még mindig Minnie testében, igen, még mindig nem hiszem el), de mielőtt válaszolhattam volna, Eric hangja dörgött át a Nagytermen.
- Ki a felelős ezért? - hangzott fel a mágikusan felerősített hang, és a belőle sütő harag annyira nem Ericé volt, hogy felállt a hátamon a szőr.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Anthony Lewis on Szer. Május 23, 2018 11:17 pm

-Ezt ki tette? Kitöröm a nyakát rögvest! -pattantam fel dühösen, de a saját hangom helyett Charlie határozottan lányos tónusa csengett fülembe, amit csalódottan-haragosan vettem tudomásul. És igen, ahogy felálltam, realizálódott bennem... hogy alacsony és törékeny vagyok. Merlin, ez meg hogy...
-De hát én vagyok az ott! -habogtam tehetetlenül a saját, eredeti alakomra mutogatva, de egyébként kis híján szédelegve a sokktól. A külső-Tony nem volt éppenséggel hű önmagához, hol rám meredt elszörnyedt tekintettel, hol kétségbeesetten próbálta meggyőzni a környezetében csodálkozó többieket, hogy ő Charlie, csak valamiért az én testemben.
-Ezt hogy lehet visszacsinálni? De most azonnal! -kiabáltam, hogy csak tudtam, de nyilván a lányhanggal számomra szokatlanul kis hangerőt tudtam elérni. Közben kész őrületet okozott, ahogy a valódi, hozzám tartozó hang is kavarog a felbolydulás okozta zajban, de nem én uralkodom fölötte... Egyszerű képtelen voltam higgadtan gondolkozni.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 135
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Szer. Május 23, 2018 11:02 pm

A Nagyterem olyan fagyott csendbe burkolózott, hogy egészen úgy tűnt, mintha még az idő is megállt volna. A kupák és az evőeszközök megdermedtek a levegőben, és minden tekintet kivétel nélkül Minnie-re szegeződött. Az igazgatónő szeme szemüvege mögött úgy villogott, mint ahogy a halál kaszája szokott az utolsó földi pillanatokban, és azt hiszem, valamennyien úgy is éreztük magunkat, mint akit valahonnan igen közelről megérintett a halál szele. Az egész Nagyterem egy emberként remegett, mint a kocsonya, egy lélegzetvétel sem hallatszott, és amikor Minnie hangja belehasított a dermedt mozdulatlanságba, olyan volt, mintha késsel hasított volna ketté egy drága drapériát.
- Nem szólok még egyszer. Aki ezt merészelte tenni, az vagy most vállalja a tettéért a következményeket, vagy majd amikor kiderítem - márpedig én mindig kiderítem -, de akkor semmi jóra ne számítson - dörgött át Minnie hangja a termen, és a feszült, az idegek játékára kimenő hosszú másodpercek fagyott dermedtségét végül egy remegve a magasba emelkedő kéz törte meg.
A kéz pedig... hozzám tartozott???
- Charlize Brown? - hőkölt hátra Minnie, és minden igyekezete ellenére sem tudta elrejteni az arcáról megrökönyödését.
Hát még én.
- Hogy tessék? Én semmit nem csináltam, én vagyok Charlize Brown! - lengettem meg a kezem elkeseredetten a levegőben, és még fel is pattantam, ám amikor Minnie felém fordult, a szeme villanásából láttam, hogy még jobban összezavarodott.
- Anthony Lewis, maga meg mit pattog, üljön le! - förmedt rám Minnie, de már közel sem annyira határozottan, mint korábban, én pedig a saját szemembe (ennyire szürreális, rémisztő és testen kívüli élményem sem volt még soha) néztem, és ugyanazt a csontig hatoló rémületet és értetlenséget láttam benne tükröződni, mint a sajátomban (vagy ezek szerint Tony-éban, vagy most egyáltalán mi van?).
- Oké, ez nagyon nem poén! - ment fel bennem a pumpa, ahogy rájöttem, hogy valószínűleg valami testcserés történet lehet a dologban, és az asztalra támaszkodva fenyegetően előrehajoltam. - Ki szórakozik? - dörgött át a termen a hangom, és elégedetten vettem tudomásul, hogy elég mély ahhoz, hogy bárki becsináljon a félelemtől a gatyájába; de ekkor a Hugrabugos asztalnál felsikított egy lány, és egy háztársára mutogatva bizonygatta, hogy az bizony ő, és fogalma sincs, hogy mi történt.
- Hogy tessék... - kezdtem volna, de a következő pillanatban a Nagyterem felrobbant és elszabadult a pokol.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Anthony Lewis on Szer. Május 23, 2018 10:21 pm

Mikor ma reggel szokás szerint beözönlöttek a baglyok a Nagyterembe, hirtelen akkorát ugrott a szívem, hogy majdnem kiköptem a kávét. Ma megkapja... Ajjaj. Elég szemét pranket kaptam azon a bizonyos tóparti partin, de hát nincs menekvés, a szabály, az szabály. Túl kellett esnem rajta.
-Mi van, Tony? -nézett rám Matt az asztal másik oldaláról, gyanúsan vizslatva a talán kissé egészségtelenül zöldre változott arcszínemet.
-Öh, semmi, illetve majd meglátod. -nyögtem elhalóan, és próbáltam megemberelni magamat. Ugyan már, mindenkinek le fog esni, hogy ez csak egy ugratás! Még mindenki adós valami hülyeséggel, de hát valakinek el kell kezdeni a sort!
Túléltem én már durvább csintalanságokat is, na! Mélyeket lélegezve pillogtam a roxforti igazgatónő felé, aki gyanútlanul megragadja az egyik iskolai bagoly által elépottyantott levelet, és láttam, ahogy egyre több ránc jelenik meg a homlokán a felismeréstől, hogy egy rivallót tart a kezében. Tapasztalt boszorkányként előkapta a pálcáját, próbálva mindezt diszkréten, de a rivallók nem arról híresek, hogy sokáig várjanak bármiféle magasszintű ártalmatlanításra. A levél felnyílt és...
-NA DE TANÁRNŐ KÉREM, MIÉRT TESZI EZT VELÜNK? MAGA NEM NÉZ TÜKÖRBE? MIÉRT REJTEGETI TÖKÉLETES ALAKJÁT, TÖBB ÉVTIZEDET IS LETAGADÓ TESTÉT SUTA, FORMÁTLAN TALÁROKBA? EPEDVE KÖNYÖRGÜNK, HADD JUSSON EGY KIS ESZTÉTIKAI ÉLMÉNY NEKÜNK IS A SZÜRKE HÉTKÖZNA...-hatalmas durranás vágta le a szöveg végét. A professzorasszony pengevékonyra préselt ajkakkal igazította meg a szemüvegét. A roxfortiak valószínű már jól ismerték ezeket az intő jeleket, mert vagy úgy révedtek a semmibe, mintha várnák a Világegyetem azonnali összeomlását, vagy holtra váltan meredtek egymásra.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 135
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Vas. Feb. 25, 2018 9:04 pm

- Szuper! - vigyorogtam rá Jev-re, és kedveskedve vállba bokszoltam. - Büszke vagyok Rád, Chekov! - kacsintottam rá a fiúra, és Eric is vidoran hátba vágta a háztársát. - Majd mesélj, hogy alakult a találkozás!
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Jev Chekov on Vas. Feb. 25, 2018 8:58 pm

-Jó, jó, oké, meggyőztetek. Akkor végre felemelem a seggem és csinálok valamit. Ez az egész dolog kettőnk között csak lebeg a levegőben hónapok óta. Már kicsit kezdett kikészíteni, bocsánat, ha érződött rajtam. -tettem hozzá. Tényleg őrlődtem rajta jó ideig, bármiféle siker vagy előrehaladás nélkül. Egyszerűen nem tudtam, honnan közelítsek felé, de most olyan dolog történt, amiről ordít, hogy most már tényleg beszélgetnem kéne vele, meg megismerni, meg ilyenek. -Utánajárok, hogy hogy lehet eljutni látogatóba.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Vas. Feb. 25, 2018 8:52 pm

- Biztos vagyok benne, hogy meglátogatna - vágtam rá. - Ő is sokat gyötrődne, de végül biztosan elmenne a Szent Mungóba. És Alex még ráadásul sokkal visszahúzódóbb, és idegesebb emberek közelében, mint Te, de mindennek ellenére meglépné a látogatást - bólintottam teljes meggyőződéssel, Eric pedig egyetértően biccentett.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Jev Chekov on Vas. Feb. 25, 2018 8:48 pm

-Persze, főleg ha tudnám, mi lenne nem erőltetett, és még örülne is neki. -meredtem a távolba, de ezt már részletkérdésnek tartottam. -De tudjátok mit, igazatok van. Meg kell lépnem. Szerintetek fordított helyzetben ő mit csinálna? -villant be egy fontosnak tűnő kérdés.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm

- Az eljutásban Minnie vagy Matt biztosan tudnak segíteni - válaszoltam először az egyszerűbbnek tűnő problémára. - A döntést viszont Neked kell meghoznod, Jev - kerestem a fiú tekintetét elkomolyodva.
- Mi az, amitől a legjobban félsz? - szegezte barátjának a kérdést Eric. - Ha attól, hogy egy kínos álldogálásba és egymásra bámulásba fog torkollni a látogatás, akkor akár másokkal is bemehetsz, hogy ne csak ketten legyetek a kórteremben...
- Például Matt-tel, Ő naponta látogatja - kotyogtam közbe, majd intettem Eric-nek, hogy folytathatja.
- ... vagy viszel Neki egy aprócska ajándékot, amiről még beszélgetni is tudtok - fejezte be Eric a lehetséges lehetőségek felvázolását, és most rajtam volt a sor, hogy egyetértően bólogassak.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Jev Chekov on Vas. Feb. 25, 2018 8:37 pm

-Merlin... -dünnyögtem elgondolkodva. Nem tudom, miért tartom ezt furának, mikor semmi okom nincs rá. Elvégre felnőttek vagyunk, mi akadálya, hogy legyen barátnője...? De ezt a tényt valahogy nem tudtam hova tenni az a alapján a kép alapján, ami kialakult Alexről számomra.
-Tudom, hogy fura pont tőlem hallani, hogy ilyen szociális dolgok elől fülem-farkam behúzva menekülök, de most tényleg ez a helyzet, srácok. Valamiért egyszerűen nem merem fogni magam és meglátogatni. Azt se tudom, hogy lehet oda eljutni. -pislogtam kétségbeesetten a bögrém mögül.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Vas. Feb. 25, 2018 8:33 pm

- Ó, egészen biztosan - vigyorogtam fülig érő mosollyal, Eric pedig buzgón bólogatott. - Azok a pillantások, amiket az a lány vet Alex felé... Én belepirulok - csóváltam meg a fejem somolyogva, egy újabbat harapva az almába.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Jev Chekov on Vas. Feb. 25, 2018 8:25 pm

-Hát, én ebben nem vagyok olyan biztos... -mormogtam a bajszom alatt, de már kezdett engedni a feszültségem. -És mondjátok csak... Szerintetek közte és a szőkeség között... Van valami? Mert én kissé azt szimatolom. -elmélkedtem, magamban gyűjtögetve azokat a témákat, amiket kifejezetten tanácsos lesz elkerülnöm vele.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Szomb. Feb. 24, 2018 11:04 pm

- Ha annyira aggódsz amiatt, hogy nem ismered, esetleg kérdezhetsz Róla pár dolgot Pavel-től, szerintem szívesen válaszol minden kérdésedre - mosolyodtam el, ahogy eszembe jutott Nat és Pavel már több hónapja tartó, stabil kapcsolata. - Vagy esetleg azt a harmadik orosz bajnokot is felkeresheted, ahogy láttam, Vele is közel állnak egymáshoz - jutott eszembe a lány, akivel Alex keringőzött a Karácsonyi Bálon.
- De szerintem a spontaneitást jobban értékelné - szúrta közbe óvatosan Eric. - Sokkal jobb, ha önmagadat adod, és majd magától kialakul, hogy miről beszélgettek, ha ennek most van itt az ideje - bölcselkedett a fiú, kérdőn felvont szemöldökömre pedig csak egy huncut kacsintással válaszolt. - De a kviddicsről is bármikor tudtok beszélgetni, ha esetleg nincs más téma - vetette még fel pár pillanat néma töprengés után Eric csillogó szemekkel és üdvözült mosollyal, mire felhorkantam.
- Nem mindenki tudja ám órákon keresztül magasztalni a Viharmadár Négyest, Lepcses Szájú Uraság - forgattam a szemeim unottan, mire Eric eltúlzottan drámai mozdulattal a szívéhez kapta a kezét, és színpadiasan levegő után kapott.
- Viharmadár Ötös! Már az ötödik szériával repülünk - húzta fel az orrát sértődötten a fiú, mire csak unottan legyintettem.
- Egyre megy - morogtam az orrom alatt, majd visszatértem a jelenlegi problémánkhoz. - De igen, akár a kviddicsről is tudtok beszélgetni - mosolyogtam Jev-re. - És hidd el, jobban esne Neki akár egy halálosan kínos beszélgetés is az ikertestvérével, mint semmi - veregettem meg a fiú vállát biztatóan.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.