Nagyterem

5 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Liliana Castellano on Szer. Júl. 12, 2017 10:02 pm

Miután lepacsiztam a brazil haveraimmal, egy-két tanár vállba is veregetett, de különben nem volt jobb dolgom, úgyhogy féloldalasan az ajtóhoz dőltem és a pálcámmal játszottam. Egy kéz hátulról eltakarta a szememet. A kezem rögtön elkapta az övét és miközben megfordultam, olyan pozícióba csavartam, amit még Mr Solomon tanított az önvédelmi leckék egyikén.
- Tudtam, hogy ez a póló tökéletes lesz... - ugyanaz az idegesítő mosoly, amit az utóbbi időben mindig rám villantott, amikor elmentem mellette. S ahogy eddig mindig, most is szemforgatással feleltem, majd vetettem egy pillantást a pólójára.

- Látom, nem tudtál aludni éjszaka - villantottam rá a leggyilkosabb mosolyomat.
- Ó, ne aggódj miattam, a varázslat felgyorsította a munkát - lepillantott a kezére, amit még mindig fogtam. - Visszakaphatom? Úgy emlékszem, hogy hozzám tartozik. Vagy, ha a kezemet szeretnéd fogni, akkor van rá kényelmesebb mód.
- Álmodban - engedtem el a kezét. - Köszi a motivációt, mostmár úgy érzem, hogy minél hamarabb meg kell fogdosnom azt a zsupszkulcsot.
- Igazán nincs mit - vigyorgott rám.
avatar
Liliana Castellano
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2017. Jul. 10.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Kedd Jún. 27, 2017 10:26 pm

Őrülten büszkén mosolyogtam Jev-re és Nat-re, hiszen ugyan cseppet sem érdekelt az egész Tusa, de a barátaim sikerének én is teljes szívemből tudtam örülni.
- Na, kinek van két bajnok-barátja? - fogtam meg egyszerre mindkettőjük kezét, és nevetve a magasba lendítettem őket a még mindig Nat-et éltető ováció kellős közepén.
Legjobb barátnőmmel még javában egymás szavába vágva beszéltük meg a kinevezés részleteit, amikor újra beállt a feszült csönd.
- Charlize Brown! - szólított meg McGalagony professzor.
- Tessék? - kérdeztem vissza, reflexből felvéve a vele szemben alkalmazott angyali mosolyomat, de valahogy a zsigereimben éreztem, hogy ez most nem a tiszteletlen viselkedésemért kapott nyilvános megrovás - ahhoz túl sok... büszkeség volt a hangjában.
Amikor pedig találkozott a tekintetünk, és a Griffendél asztala egészen egyszerűen felrobbant, már tudtam.
- Te jóságos atyaúristen, csak ezt ne - nyögtem ki elhalóan, miközben a kezemet egymásnak adták az extázisig hevült griffendéles diákok.
Roxforti bajnok lettem. A teljes sokk állapotából néhány másodperccel később csak az tudott valamennyire magamhoz téríteni, amikor elkezdtek a külön szoba felé tolni. Akkor viszont komolyan pánikba estem.
- Ne, ne, kérlek, ne! - nyögtem elhalóan, miközben a büszke, szeretetteljes és féltő pillantásokat felém lövellő Minnie egyre közelebb került.
Én pedig egészen egyszerűen nem akartam ezt. Nem akartam McGalagony professzor szeretetét, nem akartam ezt az egészet, és gyűlöltem az egész Tusát. A teljes pánik pillanataiban, ahogy a víz levert, és egyszerűen lélegezni sem tudtam, ösztönösen Eric-et kerestem a tömegben - amikor viszont összekapcsolódott a tekintetünk, és ő hihetetlen boldogsággal és szeretettel a szemében, óvatos mosollyal az arcán felmutatta mindkét hüvelykujját, éreztem, hogy egy forró könnycsepp megtalálta az útját a testem külső felületére.
Ahogy immár, elvesztve utolsó mentsváramat, tehetetlenül sodródtam a tömegben a hátsó szoba felé, elkaptam Jasper pillantását, aki őrülten vigyorogva ugrált és ünnepelt bennünket háztársaival együtt, de még Alice is bólintott, ahogy figyelte, hogyan toloncolják ki hármunkat a külön szobába.
Amikor becsapódott mögöttünk az ajtó, és éreztem, hogy nem kapok levegőt, csendesen pofon vágtam magam. Majd még egyszer. És valahogy Griffendéles Charlie felszínre küzdötte magát, és ugyanazt a pimasz, kihívó, unott pillantást hordoztam körbe a szobában lévőkön, amelyet a Roxfortban már mindenki megismert - ideje volt, hogy itt is bemutatkozzam.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Natasha Horne on Kedd Jún. 27, 2017 10:03 pm

Miután egy kicsikét elcsendesedett a tömeg (lényegesen többen voltunk, mint a többi suliból, úgyhogy természetesen nagyobb zajt is csaptunk), McGalagony újra megszólalt. (Mármint, többször is megszólalt újra, de ez most sikeres is volt.)
Idegesen szorongattam Michael és Charlize kezét, miközben vártuk a csodát.
- A következő bajnokunk a griffendéles NATASHA HORNE!!!
Teljesen lefagytam, nem hittem a fülemnek, csak azt éreztem, hogy Michael szorongat örömében és mindenki kiabál körülöttem. Mint amikor a bokszolót kiütik, és nem érzékeli a külvilágot egy pillanatra.
- Jól hallottam? - kérdeztem hitetlenkedve, hátha megint hallucináltam.
- Igen, Nat, bajnok lettél! - nézett rám büszkén Michael.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Jev Chekov on Kedd Jún. 27, 2017 9:57 pm

-Legvégül engedjük meg a Serlegnek, hogy szerény iskolánk három bajnokát is kiválassza! -jelentette be McGalagony immár kissé kipirulva, és szemmel láthatóan nagyon izgulva.
-Nem tűnt fel, hogy volt az oroszok között is egy Chekov nevű? -hajolt át Charlie még az utolsó néma, feszültséggel teli másodpercben, mivel szemmel láthatóan már kezdte kicsit elunni magát az elmúlt pár percben. Válaszul megvontam csak a vállam, miért ne lehetne, eőfordul néha, hogy a világ más táján is ugyanolyan családi néven futnak valakik.
Mindenki mereven az igazgatónőre szegezte tekintetét.
-Jevgenyij Jegorovics Chekov!
-MIVAAAN? -pattantam fel ordítva, de ezt jórészt elnyomta a Hollóhát asztal, illetve az egész Roxfort üdvrivallgása. Azt sem tudtam, mit csináljak örömömben, így csak a levegőbe bokszoltam, gyorsan visszahuppantam, és figyeltünk a következő névre.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Kedd Jún. 27, 2017 9:45 pm

- Te jó ég, hány suli van még? - hajtottam le a fejem az asztalra, és elkezdtem látványosan szenvedni - ugyanis nem csak hogy unatkoztam, de kezdtem hihetetlenül éhes ÉS álmos is lenni, ami nálam kifejezetten szerencsétlen kombináció.
- Már csak az Ilvermorny, a Mahoutokoro és mi vagyunk hátra - válaszolt segítőkészen Jev, mire kicsit felélénkültem - akkor ez azt jelenti, hogy mindjárt ehetünk!
Az észak-amerikai varázslóiskolából valami Anthony, Matt meg Rosemary került ki bajnokként, de Nat őket is megtapsolta, mivel állítása szerint összeismerkedett a két fiúval. Hol voltam én ezekkor az alkalmakkor, amikor barátnőm ismeretségeket kötött a külföldi diákokkal? Úgy emlékszem, a Tiltott Rengetegben kódorogtam újabb különleges fajok után kutatva, de lehet, hogy csak egyszerűen kísérleteztem a szobámban.
A japán nevek közül egyet sem tudtam megjegyezni, annyira idegenül hangzottak, de egy furcsa lány határozottan felkeltette az érdeklődésemet. Amikor kimondták a nevét, három erőteljeset dobbantott, majd nagyon furcsa tánclépésekkel ugrált ki a hátsó szobába, iskolatársai, egy másik lány és egy fiú után. Ennyire furcsák ezek a japánok vagy csak ez a lány volt különc? Azonban a japán iskola tanulói felé vetve egy pillantást, meg tudtam állapítani, hogy csak ez a lány ilyen durván kirívó - iskolatársai mind fájdalmas tekintettel néztek a jelenség után.
- Merlin piros pöttyös alsógatyájára, mi jövünk! - kezdett el mellettem hihetetlen módon pörögni Nat, amikor realizálódott bennünk, hogy tényleg már csak a roxforti bajnokok vannak hátra.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Natasha Horne on Kedd Jún. 27, 2017 9:33 pm

Amikor McGalagony kimondta a három nevet, felálltam én is a tapsolók közé, mivel olyanokat dobott ki a serleg, akiket ismertem:
Nomusa, Zaire és Jabari neve szerepelt a három cetlin.
- Őket ismerem - magyaráztam a csapatnak is, akik nem teljesen értették a lelkesedésemet. - Együtt álltunk sorba a serlegnél. Még Hagridhoz is elvittem őket.
Úgy néz ki a kis iskolai túrán kialakult csipetcsoportunk egy jó része szerepelni fog a bajnokok között, mivel az orosz Pavel és Alexej is a kiválasztottak közé került.
- És akkor most jönnek a brazilok... - szólalt meg újból McGalagony. - Az első Liliana Irma Lucía Dalia Castellano!!!
Óriási üdvrivalgás hallatszott a brazilok felől, ahonnan egy csinos lány állt fel teli szájjal vigyorogva.
- Hogy fért rá a neve a papírra? - fordultam a többiekhez hitetlenkedve, miközben megtapsoltuk. A másik két név is hihetetlenül kacifántosra sikeredett, úgyhogy megbeszéltük, hogy ők biztos A/4-es lapra írták.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Jev Chekov on Kedd Jún. 27, 2017 9:23 pm

-A Beauxbatons után ne feledkezzünk meg a másik, nagy hagyományokkal rendelkező varázslóképző intézményről, a Durmstrangról! -Mcgalagony kissé remegő kézzel bontotta ki a három kiválasztott cetlit. Remélem, jobban belejön a professzorasszony a dologba...
-Nem is húzom tovább az időt, következzék az Uagadogu afrikai intézet három bajnoka...
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Kedd Jún. 27, 2017 9:16 pm

Nevetve megszorítottam Nat kezét, és biztosítottam arról, hogy szinte száz százalék, hogy az ő neve lesz az egyik, amit kiköp a Tűz Serlege. Éreztem, ahogy körülöttem az összes diák majdhogynem vibrál a feszültségtől, de én legfeljebb unalmat éreztem - ugyan Eric elérte, hogy az én nevem is a Serlegben lapuljon, de egyszerűen semmilyen esélyt nem láttam rá, hogy én legyek az egyik bajnok.
- Kezdjük a sort a Trimágus Tusához az évek során leghűségesebb iskolával - a Beauxbatons-nal - konferálta fel a francia varázslóiskolát McGalagony professzor, aztán összekapkodva a három cetlit, ami a Serlegből távozott, tökéletes francia kiejtéssel (nem tudom, honnan tud ezek szerint még franciául is) felolvasta a rajta szereplő három nevet, amelyet iskolatársaik elismerő, elegáns tapssal jutalmaztak. - A bajnokok, kérem, fáradjanak a hátsó terembe! - tette még hozzá McGalagony professzor, miközben én azon gondolkodtam, hogy vajon sütőtökös pitét vagy csirkeszárnyat egyek először a lakomán.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Natasha Horne on Kedd Jún. 27, 2017 9:04 pm

- Nemhiszemelhogymindittvagyunkajjvajonkifogbejutnidemenőlennehavalakiközülünkisbennelenne - hadartam úgy, ahogy csak tudtam. Én sosem állítottam, hogy nincsenek velem problémák, na.
Michael magához karolt, úgyhogy én félig neki dőltem, míg ő rajtam pihentette a kezét. Ez kedves gesztusnak is tűnhetett volna, ha nem tudtam volna, hogy csak le szeretett volna fogni, hogy minimálisra csökkentse a pörgésszintemet.
- Tudod, nem ér, ha lefogsz - néztem rá összehúzott szemekkel, mire ő puszit nyomott a homlokomra.
- Dehogynem - mosolygott úgy, hogy látni lehetett belőle, hogy szeret. Ez az egyik legjobb érzés a Földön. Ha tudod, hogy szeretnek.
Ekkor szólalt meg a mi kedves igazgatónk:
- Kedves diákok a világ minden tájáról! Szeretettel üdvözöllek titeket,s nem is húzom itt az időt fölösleges hegyibeszédekkel, hanem akkor kezdjük is a várva várt nevek felfedését! - mindenki rögtön elcsendesedett, de így is tapintható volt a feszültség.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Jev Chekov on Kedd Jún. 27, 2017 8:57 pm

Október 31.
-No, srácok? Tűkön ültök ? -hajoltam át vigyorogva a Hollóhát asztal legszélétől a griffendéleshez, aminél a Colourblind nagy része tartózkodott. A roxfortosokat leültették a szokásos módon az asztalokhoz, bár jóval közelebb tolták őket egymáshoz, hogy maradjon hely a további sulik képviselőinek is. McGalagony, bár próbálta leplezni, elég frusztrált volt, ami mondjuk érthető, hiszen biztos szerette volna átlátni, hogy az egyes embercsoportok valóban összetartoznak-e, és kényelmes-e mindenkinek, és hogy minden rendben fog-e menni.
A Halloween tiszteletére természetesen a szokásos aranyos-narancssárgás díszítését öltötte fel a helység, a hatalmas lebegő töklámpásokkal és csillogó narancsszín masnikkal.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Natasha Horne on Vas. Jún. 25, 2017 10:01 pm

- Ó, Hagrid biztosan szívesen fogad majd minket - mosolyogtam rájuk, majd elindultam az iskola kapuja felé. - Szerintem imádni fogjátok, bár az erdőbe hivatalosan tilos belépni a diákoknak. Nem véletlenül hívják Tiltott Rengetegnek, na. Viszont gyönyörű helyen van az iskola, de lehet, hogy nektek szebb helyeken van. Olyan kár, hogy mi nem láthatjuk a többi sulit.

/folytatódik a Parkban vagy valamelyik más külső helyen/
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Vas. Jún. 25, 2017 9:56 pm

- Az erdő jó ötlet - bólintottam én is. - Amikor jöttünk, mintha láttam volna is egyet errefelé; egy kifejezetten kedves kis kunyhó is állt a szélén, ha jól emlékszem.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Alex Chekov on Vas. Jún. 25, 2017 9:51 pm

-Tartozik az iskolához valami park, vagy esetleg egy erdő? -érdeklődtem. -A Szent Katrin például minden oldalról erdőkkel van körülvéve, és minden tábornak van egy saját erdőrésze, illetve van saját kertje is. Általában csak almafákkal vannak tele, egy a kevés növény közül, ami megél mifelénk. -részleteztem, a kíváncsi tekintetek hatására. Örömmel nyugtáztam, hogy tényleg mindenkit tökre érdekelnek a más varázslósulik.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Natasha Horne on Vas. Jún. 25, 2017 9:47 pm

- Hóborc... - kezdtem suttogva. - Egy kifejezetten idegesítő kopogószellem, akinek évszázadok óta az a hobbija, hogy tönkretegye a diákok az életét, vagy, ami még rosszabb, a ruházatát is. Újfent megtalálta a tintás üvegeket, amelyeket előszeretettel dob gyanútlan nebulókra. Ha meghalljátok a gyerekek sikolyait vagy valami gyanús hangot, akkor jobb minél hamarabb eliszkolni a helyszínről, mert ez nem tréfa.
Hallgatóztam egy ideig, majd, amikor már távolabbról lehetett hallani az ijedt szitkozódásokat, kimerészkedtem a teremből.
- Oké, tiszta a levegő - nyugtattam meg mindenkit. - Mire vagytok különösen kíváncsiak?
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Vas. Jún. 25, 2017 9:39 pm

- Mi egy cirkuszból érkeztünk, ahol együtt szoktunk fellépni, így Jabari például csak azért jelentkezett, hogy esetleg majd mi hárman, mint hármasikrek, együtt, összeszokott csapatként tudjuk képviselni az iskolánkat. Zaire nagyon szeret versenyezni, és mindenkinek megmutatni, hogy ő a legjobb, én pedig szeretnék más kultúrákkal megismerkedni, új varázslatokat tanulni, és jó eredményeket hozni az iskolámnak - foglaltam össze mosolyogva, nem törődve azzal, hogy Zaire kis híján megölt a tekintetével.
De amikor Natasha betuszkolt bennünket egy üres terembe, elterelődött rólam a figyelme.
- Mi az, mi történt? - kérdezte fivérem suttogva.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Alex Chekov on Vas. Jún. 25, 2017 9:28 pm

-Nagyon remélem, hogy benn leszek a három bajnok között! A sulinkból elég fura szerzetek is jöttek, például egy totálisan művészlélek, kissé önpusztító életmódú és eléggé hullámzó hangulatú és tanulmányú eredményű Borja... -fecsegett Pavel, mikor lepisszegett minket Natasha.
-Mi az? -kérdeztem suttogva, kissé értetlenül. El nem tudtam képzelni, miféle veszély fenyegethet minket, ami elől sürgősen el kellett menekülnünk.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Natasha Horne on Vas. Jún. 25, 2017 9:20 pm

- Ti amúgy mennyire gondoljátok azt, hogy versenyezni fogtok? - kérdeztem tőlük, amikor meghallottam A Hangot. Igen, Azt A Hangot. Gyorsan betuszkoltam újdonsult barátaimat az egyik tanterembe, hogy elkerüljük Hóborcot, aki újra megtalálta a tintásüvegeket. - Shhhh...!
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Vas. Jún. 25, 2017 9:17 pm

- Nomusa Adeyemi - mutatkoztam be én is mosolyogva, kis főhajtással.
- Jabari vagyok - motyogta el gyorsan fivérem, mielőtt visszahúzódott volna mögém, majd Zaire is odavakkantotta a nevét.
Zaire egyébként kedves is tud lenni, főleg idegenekkel, nem véletlen, hogy nagyon sok barátja van a világ minden tájáról. Azonban amikor úgy érzi, vetélytársakkal van körülvéve, előbújik a tüskés természete. Ez történt most is, és miközben újdonsült orosz ismerőseinkkel követtük Natashát ki a tömegből, és rákanyarodtunk a roxforti folyosókra, nagyon reméltem, hogy egy kicsit legalább annyira fel tud engedni, hogy nem rémíti el új ismerőseinket.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Alex Chekov on Vas. Jún. 25, 2017 9:11 pm

-Alex Chekov. -mutatkoztam be, de Pavel simét nem bírt magáal és a szavamba vágott.
-Pavel Fjodorovics Raiszja -ismételte meg büszkén és már hangosabban a nevét. -Hú, azt megköszönnénk! Nagyon kíváncsiak vagyunk a sulitokra. -egészen furcsálltam, hogy: a) ki tudott vetkőzni a visszahúzódó csodabogár burkából, ellentétben velem, és b) nagy lelkesen szociális interakciókba kezd, c) még egyszer sem volt nyelvbotlása és pirult el rákvörösre.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Natasha Horne on Vas. Jún. 25, 2017 9:06 pm

- Oké, nekünk muszáj összebarátkoznunk, mert ezt meg kell tanulnom. Meg mert persze, jófej is vagy - tátottam el a számat. - Amúgy merre mentek ezután? Ha szeretnétek, körbevezethetlek titeket és megmutathatom a legjobb helyeket - ajánlottam fel a lehetőséget. - Ó, amúgy Natasha vagyok - mutatkoztam be újdonsult orosz barátaimnak.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Vas. Jún. 25, 2017 9:01 pm

Kénytelen voltam elnyomni egy aprócska kis mosolyt, mert ahogy csillogó, kíváncsi szemeikkel rám néztek, a kicsik jutottak eszembe a cirkuszból. Ők is szinte pontosan ilyen könyörgően, érdeklődően és ragyogó szemekkel néztek rám, amikor a kedvenc csokijukat akarták kikönyörögni belőlem.
- Ha jól emlékszem, Afrikán kívül mindenhonnan eltűnt a repülőszőnyeg, amikor feltalálták a repülő seprűket. A varázslók és boszorkányok úgy gondolták, ez egy jóval modernebb, gyorsabb és egyszerűbben fejleszthető eszköz, mint a varázsszőnyegek, így szépen lassan el is felejtették. Azonban mi Afrikában nem felejtjük el a régi dolgokat - mosolyogtam. - Sőt, a legtöbbünk még mindig a kezével varázsol, nem is pálcával - egészítettem ki, aztán, hogy demonstráljam az elhangzottakat, fejemmel az imént halkan bemutatkozott Pavel felé bólintottam. - Pavel, itt van a pálcád?
Amikor a fiú előrángatta zsebéből varázseszközét, pár könnyed kézmozdulattal átlebegtettem a levegőn, és a saját markomba zártam a pálcáját, a többiek legnagyobb megrökönyödésére.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Alex Chekov on Vas. Jún. 25, 2017 8:53 pm

A repülőszőnyeg hallatára az én, és Pavel szemei is elkerekedetek. Meg voltam győződve róla, hogy csak a mesékben léteznek, hiába van varázsvilág is. Én személy szerint örültem, hogy elterelődött a téma Pavel nem túlságosan ideváló kérdéséről, és kíváncsian vártam a szőnyeg részletezését a lánytól, de kedves barátom nem hagyta annyiban, sőt, meg is sértődött egy kicsit, hogy a téma elterelődött.
-Amúgy Pavel vagyok... -mormogta, de aligha hallotta meg bárki is. Küldtem egy rosszalló pillantást felé, de persze nem vette észre.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Natasha Horne on Vas. Jún. 25, 2017 8:47 pm

- ...mindig azon gondolkoztunk, hogy honnan szereznek be ennyit belőlük, de sosem válaszoltak rá igazán - húztam el a számat. - Szerintünk amúgy a mugli bankokból varázsolják át ide, szépen, apránként, majd évvégén visszateszik. Charlize szerint persze nem így van, és heves vitákba lehet vele szállni ezzel kapcsolatban. Ő a dobosunk és nem hisz a varázslatban.
Ekkor hallottam meg azt a szót, hogy repülőszőnyeg, amire rögtön felkaptam a fejemet.
- Jól hallottam, hogy azt mondtad, hogy repülőszőnyeg? - lelkesedtem maximális fokozaton. - Nálunk miért nincs ilyen?!
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Vas. Jún. 25, 2017 8:41 pm

- Sziasztok! - fordultam barátságosan az újonnan érkezettekhez. - Mi is csak vendégek vagyunk, de Natasha Roxfortos - irányítottam őket át a lányhoz.
Ahogy beszéltek, akcentusukból egyértelműen megállapítható volt, hogy orosz származásúak, valamint a zord tél és a fenyőgyanta édes illatfelhője is ott lebegett körülöttük. Hihetetlen érzés volt ilyen valóban merőben más emberekkel találkozni, mint amilyenek mi vagyunk.
Jabari a kezét tördelte idegességében, ő igencsak félénk természetének köszönhetően egyáltalán nem tudott ellazulni, pláne nem ilyen sok ismeretlen emberrel körülvéve. Zaire azonban egyszerűen csak unatkozott, és szinte éreztem, ahogy a benne tomboló végtelen energiát csak nagy erőfeszítések árán tudja megfékezni. Könnyedén megérintettem a karját, hogy magamra vonjam a figyelmét.
- Este elmehetünk egy körre a repülőszőnyeggel - biztosítottam, mire fivérem szeme felragyogott. - Körülnézünk a környéken - mosolyogtam könnyedén.
Zaire óvatos vigyorral az arcán bólintott. Az arany minták, amelyet csillogó festékkel húztam a szeme köré, még mindig tökéletesen épek voltak, csakúgy, ahogy reményeim szerint a saját és Jabari mintái is.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Alex Chekov on Vas. Jún. 25, 2017 8:29 pm

-Pavel...? Figyelsz te rám egyáltalán? -löktem jó erősen oldalba barátomat, aki teljesen elbambult valamerre.
-Aha... Persze. -dünnyögte, de még mindig erősen hunyorított a hatalmas terem másik sarkába.
-Mit bámulsz? -kérdeztem, miközben követtem a tekintetét. Pavelt teljesen lenyűgözték a Roxfort házainak pontállását jelző hatalmas homokórák, amik közül épp a Hugrabugnak potyogott be pár gyémánt.
-Váó. Azok vajon igaziak?
-Fogalmam sincs. Kérdezzünk meg valakit! -vetette fel, hiszen ő jellemzően bárkinek nekiszegez akármilyen kérdést helytől, időtől és helyzettől függetlenül, ezért nézik néha még furábbnak, mint amilyen.
-Kérdezd. -vontam vállat, engem ugyanis annyira nem tüzelt fel a dolog, és tuti nem szólítanék meg egy vadidegen roxfortost emiatt.
-Gyere, ő ott tuti idevalósi! Látszik rajta. -motyogta halkan, és elkezdett rángatni egy fekete hajú, magas lányhoz, aki épp most dobta be a cetlijét, és három afrikai diákkal beszélgetett.
-Hali! -köszönt zavartan. -Valamelyikőtök roxfortos?
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.