Nagyterem

3 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Alex Chekov on Szomb. Okt. 14, 2017 7:51 pm

A zene, a bevonulás gyorsasága, a párok közötti hely... minden a begyakorolt, megbeszélt módon, kínos tökéletességgel működött. Csak én nem működtem valahogy a tánchoz. A keringő nem éppen azon táncok közé tartozik, ahol háborítatlan marad a privátszférád, így kissé érdekesek lehettünk, ahogy leplezve ugyan, de rettenetesen kínlódtunk már az első érintéstől kezdve, mikor nekem a derekát kellett fognom, neki pedig az én felkaromat. Hála a sok gyakorlásnak, már kialakult az a rutinom, hogy nem kellett a lépéseken gondolkodni, de mikor pont egymásra kellett volna néznünk, kitartóan meredtem a távolba a füle mellett, míg ő vagy a hajamat vagy a vállamat bámulta, de az szememet gondosan kerülte. Furcsa vibrálást éreztem, mikor a lépésből adódóan alig centikre voltunk egymástól, és azon tűnődtem, hogy vajon a nézőknek mennyire szokása egy párt kiszúrni és csak őket figyelni. Sajnos elég nagy esély volt, hogy egy ilyen fixírozásnak legyünk az áldozatai, hála Borja tekintetet vonzó ruhájának, meg annak, hogy szélen vagyunk. Egyszerűen nem tudtam mire gondolni, nem éreztem ennek az egésznek a varázsát, és azon imádkoztam, hogy legyen már vége, legyen már vége...
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Natasha Horne on Pént. Okt. 13, 2017 10:44 pm

Hihetetlen volt, hogy az egész terem síri csendben várta, hogy elkezdjük a táncot, szerintem ilyen még sohasem volt tapasztalható a Roxfort falain belül. Ahogy elkezdődött a dal, a táncba is belefogtunk - a párok tengere a heteken át gyakorolt koreográfiát mutatta be megkönnyebbülten, s gyönyőrűen.
- Tudom, hogy tudod - szólalt meg Michael, miközben éppen egy dőlés volt. - És el nem tudom mondani, hogy me...
- Hagyjad - mosolyogtam, s mikor a lépés úgy jött ki, hogy rá tudtam nézni, még szélesebbre húztam a számat. Lehet, hogy érzett a hangomban valamit, de nem firtatta.
A táncnak a végét nem is fogtam fel csak akkor, amikor már a tapsvihar elhalóban volt. A többi bajnokkal és a bajnokok párjaival sokat jelentő pillantást váltottunk. Elképzelhetetlennek tűnt az elején, hogy ennyi ember ilyen jól együtt tudjon működni, de csak összehoztuk valahogy. Az egymás közti kapcsolatokon is sokat javított, már mindenkiben megvolt a táncpróbák közös emléke, s mostmár a sikeres fellépést is hozzácsaphattuk a listához.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Alex Chekov on Pént. Okt. 13, 2017 10:28 pm

Még mielőtt gyanútlanul besétáltam volna a már mindenre előkészített Nagyterembe, McGalagony ideges tellegetéssel kalauzolt be az egyik Nagyterem melletti tanterembe. Itt várakozott a többi bajnok is, bár egyeseket szinte fel sem ismertem így kiöltözve. Suhogó báli ruhák és parfümök kavalkádján kellett átharcolnom magam, hogy egyrészt sok sikert kívánjak Pavelnek (és ellenőrizzem, hogy nem gombolta-e félre az ingjét, mert képes ilyenekre) és másrészt hogy megtaláljam Borját.
Ciki vagy sem, körülbelül háromszor mentem el mellette, mire észrevettem, hogy ő az: szőke haja művészi loknikba volt rendezve, a tincsek között itt-ott kristálydarabokkal díszített csatok csillantak meg. Ruhája nem volt kirívó színű vagy fazonú, de ha egyszer valaki ránéz, biztos jól megnézi. A halvány türkizkék alapú anyagon gyöngyházfényű csillogás játszott, ahogy meg-megmozdult a fényben.
-Szia. -köszöntem halk és nem sokat eláruló hangszínen. Lepillantottam a jégkék szempárba, ami még kínosabban vonzotta most a tekintetemet, hála a szemsarkaiban csillogó, profi módon felvitt tündérporszerű sminknek. Valami mélyen az elmémben biztatott, hogy nem, most nem lesz egy kiszámíthatatlan, követhetetlen, hisztis,... akárki. De asszem, tévedtem.
-Ezt mire véljem? -ujjai közül előkerült a pergamentekercske, amit Paveltől kapott. Villámcsapásként sújtott rajtam végig a sejtés, miközben átvettem a jéghideg kézből a papírt.

Kedves Borja!
Remélem tetszik az ajándék és hasznát fogod venni. Szeretném, ha tisztában lennél vele, hogy nagyon különleges lány vagy, és a képességeid nem fognak cserben hagyni a Tusa többi fordulójában sem. Ugyan nem akarok belfolyni a magánéletedbe, de mint Alexej legjobb barátja, csak fel szeretném hívni a figyelmed arra, hogy valószínű érez valamit irántad. És ha nem tévedek, te is hasonló cipőben jársz vele kapcsolatban.
Kellemes ünnepeket:
Pavel


A fiú komoly, dőlt betűi szédítő táncot jártak a szemeim előtt, ahogy végigolvastam. Nem tudom, milyen érzelmek jelentek meg az arcomon, de nem tudnám meghatározni őket.
-Na figyelj, én ennek a gyereknek egyszer ki fogom taposni a belét. -közöltem tényszerűen, de belül elfojtott, keserű haraggal. -Ennek hobbija, hogy mások magánügyeibe belekot...
-És, talán teljesen alaptalanul talál ki ilyeneket? -kérdezett vissza villámló tekintettel.
Épp nyitottam volna a számat válaszra, de csak egy fél hang kinyögéséig jutottam, mikor...
-Kuss! Indulunk. -A többiek már valóban összeálltak a megtanult alakzatba, és feszült csöndben várták, hogy bevonulhassunk és a keringővel megnyithassuk a bált.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Okt. 13, 2017 10:26 pm

Amikor végre-valahára Nat is szalonképesnek minősített, és szinte kirobbanva a szobából, leviharzottam a lány hálókörletből, Eric már a klubhelyiségben várt rám. Amikor azonban megpillantottam a fiú lehajtott fejű alakját, egy pillanatra minden gondolatot és aggodalmat kisöpört a fejemből, hogy Ó, TE NAGY MERLIN, ERIC, és hirtelen megtorpanva, majdnem lezuhantam a lépcsőn.
Igen, csak most tudatosodott bennem, hogy Eric-et még nem láttam kicsípve, és hogy most mi igenis KERINGŐZNI FOGUNK EGYMÁSSAL, és hogy ebben az elmúlt pár hétben egyszer én sírtam, és ő nyugtatgatott, máskor ő akart elájulni kávétúladagolásban, és alváshiányban, és én cipeltem fel a gyengélkedőre, és hogy mezítláb álltam a lábán, és ő próbálta megmutatni, hogy kell keringőzni, és ahogy hajnali kettő órakor még próbáltunk, és ahogy azt mondta hogy szeret, és amikor végül a fiú is felnézett, és a tekintetünk összekapcsolódott, egy hatalmasat kellett nyelnem ahhoz, hogy azt a hatalmas érzelemáradatot, ami feltört bennem, az agyam racionális része elnyomja.
- Sietnünk kell, még egyeztetnünk kell a többiekkel is - mondtam ki hangosan, de még a magam számára is ismeretlennek tűnt a hangom, mintha nem is én beszélnék.
De Eric sem mozdult, csak fürkészett engem mosolygó, elgondolkodó szemekkel, de amikor már azt hittem, mondana valamit, megráztam magam, felébresztettem magam, és félbeszakítottam a pillanatot.
- Gyerünk, sietnünk kell! - ragadtam meg a fiú kezét, és úgy, ahogy voltunk, szép ruha ide vagy oda, végigrohantunk a roxforti folyosókon, és praktikusan bezuhantunk az ideiglenesen felállított színpad backstage-részébe, ahol Alice és Jasper már vártak ránk.
- Itt minden rendben van, igaz? - törtem be az ajtón enyhén kifulladva, nyomomban Eric-kel, aki igencsak nehezményezte, hogy állítása szerint összegyűrtem a szmokingja ujját.
- Figyu, Charlie - kezdte óvatosan a kezét tördelő, fehér szmokingot viselő Jasper, nekem meg hirtelen olyan görcs állt a gyomromba, hogy hirtelen nem tudtam, meg tudok-e majd mozdulni, nem hogy keringőzni az elkövetkező pár órában.
- Mi a baj? - kérdeztem remegő és természetellenesen vékony hangon, és igyekeztem nem olyan szaporán venni a levegőt, hogy elájuljak.
- Az a helyzet, hogy nincs, aki zongorázzon nekem - mondta ki, nekem meg hirtelen a feje tetejére állt a világ.
Te jó ég, hiszen valóban! Michael, Nat, Eric és én keringőzünk, hogy is felejthettem el!
- Hát akkor... Akkor... - kezdtem el erőteljesen gondolkodni, és idegesen beletúrva a hajamba, azt hiszem, megváltam pár hajszálamtól.
- Charlie, nyugi, tudok egyedül is...
- Nem énekelhetsz egyedül! - szakítottam félbe enyhén hisztérikus állapotban. - Nem, majd én nem keringőzöm, és akkor...
- Charlie, bajnok vagy, ezt nem teheted meg! - szólt közbe óvatosan Eric, mire újabb hajcsomótól váltam meg.
Már a sírógörcs és a teljes idegi összeomlás határán voltam, amikor egy hang szólt közbe.
- Majd én zongorázom neki - szólalt meg egy rekedtes, teljesen ismeretlen hang, mire felkaptam a fejem, és hirtelen azt sem tudtam, merre nézzek. - Majd én zongorázom neki - szólalt meg most határozottabban a hang, és ha nem látom, nem hiszem el.
De Alice szája mozgott, Alice szólalt meg, a manóarcú, talpig fekete estélyibe öltözött lány, aki a váltóruháinkat szorongatta a kezében, és akit még életemben nem hallottam beszélni, de most úgy döntött, megmenti a produkciót, megment bennünket, és kiáll egy internacionális tömeg elé, csaknem egyedül, zongorázni.
Egy jó pár másodpercig mindhárman dermedt csendben meredtünk a lányra, aki csupán csak az én pillantásomat viszonozta, majd a mai nap során másodszor ismét összeszedtem magam, és kissé dadogva és hihetetlenül meglepve, de jóváhagytam az ötletet, majd Eric-kel a nyomomban, kissé letaglózva kisiettünk a backstage-ből. Ahogy kiléptünk az ajtón, egymásra néztünk, és a fiú szeméből ugyanazt a tengermély értetlenséget véltem kiolvasni, mint a sajátomból. Egyszerűen azt sem tudtuk, mit mondjunk.
- Miss Brown, Mr Sangster! - dörgött át a folyosón Minnie hangja, mire felocsúdtunk, és nyakunkba szedve a lábunkat, futólépésben siettünk, hogy beálljunk a KERINGŐHÖZ.
Csak remélni mertem, hogy a keringő alatt Jasper és Alice kiállják a próbát.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Léonard Harman on Szomb. Okt. 07, 2017 9:32 pm

Pár perc után már azt gondoltam, hogy három bajnokkal kevesebbel indul el a második forduló, de nem ez történt.
Charlie mint egy füstölgő forgóvulkán közeledett a párja felé. Kíváncsi lettem volna, hogy a fiú túléli-e, de nagyobb meglepetést okozott az, hogy Natasha mosolyogva fogadta a falfehér Michaelt. Ezek szerint Ana nem mondta el neki? Viszont ahogy a brazil lány közeledett felém, láttam rajta, hogy ez nem így volt. A szeme könnyes volt, s a hangja enyhén remegett, amikor megszólalt.
- Na, akkor mehet az elejéről? - mosolygott rám.
Úgy döntöttem, hogy egyelőre nem firtatom, szóval felvettük a kezdőpozíciót, s folytattuk a gyakorlást.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Natasha Horne on Pént. Okt. 06, 2017 10:43 pm

- Persze, mizujs? - mosolyogtam Lilianára.
- Valamit el kell Neked mondanom... - egy kicsit hátrapillantott, ahonnan egy szőke srác mosolygott rá. Nem tudtam mit kezdeni a helyzettel.
Félreterelt, hogy senki se tudjon minket zavarni, majd elmondott mindent. Hogyan tudta meg, mi történt a tanárával. Hogyan omlott össze a rossz hír hallatára. Hogyan menekült a valóság elől. Hogyan találkozott egy sráccal a bagolyházban. Hogyan derült ki pár nappal később, hogy az a srác Michael volt.
- ...Tudom, hogy ott helyben el kellett volna Neked mondanom - a lány szemében könnyek voltak, de tartotta magát. - Csak féltem, hogy mit szólsz, féltem, hogy az egyetlen ember, akivel normális kapcsolatot kezdtem el kiépíteni, megharagszik rám. De Léonak igaza volt, s el kellett Neked mondanom.
Nem igazán tudtam, hogy mit érezzek, úgyhogy nem éreztem semmit.
- Köszönöm... - mondtam halkan. - Köszönöm, hogy elmondtad. Nem hibáztatlak. Nem tudhattad.
Liliana lassan, akadozva engedte ki a levegőt. Nem úgy tűnt, mintha elhitte volna nekem, de megkönnyebbültebbnek látszott. Tényleg így gondoltam. Ő nem tehetett róla. Nem ő tehetett róla.
- Tudnál egy kicsit segíteni? - kérdeztem hirtelen.
- Persze, bármiben - törölte meg az arcát, s reménykedve nézett rám.
- Megleckéztetném Michaelt - értetlenül nézett rám. - Mi lenne, ha nem tudná, hogy tudom?


avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Okt. 06, 2017 10:34 pm

- Hogy mi...? - zavarodtam össze egy pillanatra, és ez elég volt Michael-nek ahhoz, hogy levágja, hogy tudom, és egy másodperc alatt átlássa a helyzetet.
- Ja, hát, csak fel akartam turbózni egy kicsit, de Alice is beleegyezett, úgyhogy minden rendben - Michael igyekezett lazának tűnni, de rám vetett, riadt pillantásaiból és a halántékán legördülő izzadságcseppekből tudtam, hogy nem olyan nyugodt, mint amilyennek mutatja. - Hű, Charlie, erről jut eszembe, isteni finom a sütőtöklé, amit a házimanók készítettek a táncpróbára, gyere, megmutatom, hol van, Nat fedezte fel! - igyekezett engem terelni Michael, és abban a pillanatban, hogy barátnőm is csatlakozott volna hozzánk, Liliana tűnt fel a tömegből.
- Nat, beszélhetnénk? - lépett oda barátnőmhöz, és közben vetett rám egy figyelmeztető oldalpillantást, amit egész egyszerűen figyelmen kívül hagytam, és továbbra is gyilkos pillantásokkal méregettem.
- Gyere, Charlie, tényleg nagyon finom a töklé! - Michael most már praktikusan taszigált, és amikor kívül értünk Nat és Liliana látókörén, csak akkor támadtam neki.
- Te utolsó suttyó, te! - sziszegtem a világ összes gyűlöletével a hangomban. - Hogy a francba tehetted ezt?
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Natasha Horne on Pént. Okt. 06, 2017 10:24 pm

Szerencsére viszonylag jól sikerült a táncolgatás Michaellel (hála a zenei érzékeinknek), de azért sokat hülyéskedtünk. Amikor Charlie odarontott hozzánk, akkor is éppen félig nevetés közben voltam.
- Hogy tehetted? - szegezte a kérdést Michaelnek. Gondolom, most tudta meg, hogy egy kicsit átírta az egyik duettünk refrénjét. Nekem sem tetszett annyira, de ahogy egyre többször hallgattam, egyre közelebb került hozzám.
- Jaj, ne aggódj Charlie, tudom, én is hallottam, de nem olyan vészes, mint amilyennek először tűnik - mosolyogtam a barátnőmre.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Okt. 06, 2017 10:18 pm

- Oké, látom, hogy nagyon koncentrálsz valamire, ezért nem szeretnélek megzavarni, de egészen pontosan mi történik? - érdeklődött Eric suttogva, miközben igyekezett mozgásban tartani, hogy nehogy ismét Minnie haragjával kelljen szembesülnünk.
Én azonban lecövekeltem, és nem voltam hajlandó elmozdulni Liliana közeléből.
- Meggyilkolom Michael-t - jelentettem ki egyszerűen, mire Eric hátrahőkölt.
- Ne már, nem lehet megvárni a koncertet? Olyan sokat dolgoztunk vele! - próbált viccelődni, de erre most nem voltam vevő.
Abban a pillanatban, hogy Minnie útjára bocsátotta szegény Jev-et egy szünetre, Michael és Nat párosához masíroztam, és lecövekelve a fiú előtt, szinte természeti erőkkel visszatartva mindazt az indulatot, ami felgyülemlett bennem Liliana monológját hallgatva, felvetetettem a fejem, és villámló szemekkel a szeme közé néztem.
- Hogy tehetted?
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Okt. 06, 2017 10:12 pm

- Első és legfontosabb kérdés az az - szólaltam meg pár pillanat hallgatás után, mivel nem igazán tudtam elsőre mit kezdeni a helyzettel. - , hogy hogy viszonyul Emily a sráchoz.
- Emily örül, hogy volt valaki, akivel tudott beszélni, de az csak pillanatnyi kilengés volt. Mást kedvel úgy. Tudod. Ráadásul fontos neki Natalia barátsága, úgyhogy semmi képpen sem szeretné elrontani vele ezt.
- Aham - ellenálltam a kísértésnek, hogy rákérdezzek arra, hogy ki az a Másik, aki tetszik neki. Mind a ketten tudtuk, hogy nem Emilyről volt itt szó. - Szerintem az egyenes út az egyetlen járható.
- Szóval mondjam el neki?
- Igen - bólintottam rá. Direkt nem emeltem ki neki, hogy kiesett a szerepéből, mert örültem annak, hogy megnyílt előttem, ha csak elméleti síkon is.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Okt. 06, 2017 10:04 pm

- Beszéltél már Alice-szal az új dalról?
- Ó, hogyaza... - káromkodtam el magam. - Akkor ezt felejtettem el tegnap! Tudtam, hogy valami nem stimmel - ciccegtem idegesen, majd a farzsebemből előhúzva egy golyóstollat, a tenyerembe firkáltam hatalmas betűkkel Alice nevét. - Még ma elintézem. Te rendben vagy?
- Még Michael-lel kell egyeztetnem pár dolgot a gitárszólóját illetően, de egyébként azt hiszem, mindent lerendeztem - tűnődött enyhén összeráncolt homlokkal Eric. - Délután elpróbáljuk még egyszer a FOB-számot? - kérdezte aztán a fiú.
- Persze! Még én sem rázódtam bele teljesen, és még a Kids in the Dark-ot is el kell próbálnunk - masszíroztam idegességemben a halántékomat.
- Nálad vagy nálam?
- Nálam lehet, hogy egyszerűbb lenne meggyőzni Sarah-t...
- Mr Sangster és Miss Brown! - Minnie haragja olyan hangerővel szólalt meg, hogy ijedtemben még ugrottam is egyet. - Ugye jól látom, hogy nem táncolnak? - az igazgatónő haragja tornádóként csapott le ránk, és a rémülettől felállt a a hátamon a szőr.
Eric-kel ijedt oldalpillantást váltottunk, aztán a fiú villámgyorsan cselekedett.
- Táncolunk, Min... McGalagony professzorasszony, táncolunk! - kapott hirtelen derékon Eric, és azzal a lendülettel, amivel igyekezett kikerülni Minnie látóteréből, bele is rohantunk a legközelebbi párba.
- Merlinre, bocsi! - kiáltottam oda a francia lánynak és párjának, akik idegesen ránk förmedtek, aztán arrébb lejtettünk.
Pár másodpercnyi (nekem egy évezrednek tűnt) szótlan, normális táncolásra tett kísérletet követően kezdtem eléggé elunni magam, és ennek hangot is adtam.
- Most tényleg ezt kell csinálnunk? Ez annyira unalmas, és semmi értelme sincs! Akár próbálhatnánk is helyette - duzzogtam, aztán amikor véletlenül rátapostam Eric lábára, a fiú felszisszent, és automatikusan visszataposott, amire persze aztán kiindult valami őrült hülyülés kettőnk között.
Ahogy hangtalanul, hogy nehogy felhívjunk magunkra Minnie figyelmét, igyekeztünk egymás lábára rátaposni, úgy ellejtettünk a terem egyik végétől a másikig, fellöktünk egy csomó mindenki mást, és úgy összességében egy hatalmas háborúba torkollott a táncpróbánk.
Éppen egy kis pihenőt tartottunk két ádáz csata között, és Eric megpörgetett (meglepően jól tud keringőzni, ami jól jön, mert én viszont a táncnak semmilyen formájával nem találkoztam még korábban), amikor megütötte a fülemet a mellettünk egy tejfölszőke fiúval keringő Liliana hangja, és hogy, hogy nem, valahogy a mondandójának tartalma is eljutott a fülemig.
Amikor pedig a lány befejezte a monológját, egészen biztos voltam benne, hogy ma valaki meg fog halni.
- Charlie, jól vagy? - kérdezte két forgás között Eric aggódva, én pedig eszelős tekintettel néztem vissza rá.
Szerintem csak az az enyhe kis gyilkos indulat ült ki az arcvonásaimra, ami a brazil lány szavait követte.
- Azt hiszem, meg kell gyilkolnom valakit - sziszegtem.
A szünetig még eldől, hogy kit.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Alex Chekov on Pént. Okt. 06, 2017 9:47 pm

Mint kiderült, Borja életében nem keringőzött, de mozdulatairól lerítt, hogy nem fölöslegesen balettozott vagy nyolc évet. Vagy még többet. Ami engem illet, engem az átmeneti otthonban tanítgattak társastáncokra, mert kötelező program volt, de ez azt hiszem, nyomtalanul elszállt. Mivel a ritmusérzékem egyenlő a nullával, így morcosan néztem főleg McGalagonyt, pedig nekem pont hogy Jevet kéne utánoznom. Nem is tudom, mivel lehetne még kínosabbá tenni ezt a szituációt számomra...
Borjából előtört a namajdénmegmutatoménjótáncosvagyok -ötperc, és Mcgalagonyt is túlszárnyaló magabiztossággal lendült, pördült-fordult a zenére, miközben nekem a leghalványabb ötletem sem volt, hogy mit kezdjek magammal. A táncunk kezdett eléggé egyirányúvá válni, de a lány annyira irányított, konrétan rángatott, hogy arra sem volt időm, hogy fél másodpercre megálljak, és megnézzem a bemutató párról, mit kéne nekem csinálnom. Borja azonban rám se hederített. A harmadik eredménytelen szökési kísérletem után határozottan elrántottam a vállam a keze alól és gyorsan elhátráltam tőle.
-Most mi van? Már te is kezdtél belejönni! -fakadt ki, szerencsére a zene jórészt elnyomta a hangját.
-Én? Belejönni? Tévedésben vagy! -közöltem dühösen és kiszlalomoztam a gyakorló párok közül. A hangfoszlányok alapján másoknak is meggyűlt a baja. Kioldalaztam a terem széléhez, ahol már jól láttam, hogy tanulmányozzam és valahogy a retinámba égessem a mozdulatok sorrendjét. De egy idő után kezdtem hülyén érezni magam. Most én tűnök olyannak, mint egy duzzogó kisgyerek. Francba is, mit csináljak?
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Okt. 06, 2017 9:41 pm

- Szívesen segítek gyakorolni - közölte velem Ana csak úgy mellékesen. - Úgy érzem, még új Neked ez az egész.
- Nem-nem, dehogy...
- Figyelj, az egódnak jobb, ha kezdőnek vagy ezen a szinten, mint haladóként.
- Nem kell a tipped önfényezésben, rendben? - sóhajtottam, s próbáltam a lépésekre koncentrálni. Sokáig csendben voltunk ezután, Ana néha igazított a kezeimen, ha nem tartotta tökéletesnek a tartásomat, de amúgy nem nagyon szólt.
- Köszönöm - szólalt meg az ivószünetben.
- Mit? A táncot biztos, nem - nevettem el magam. Fölösleges volt takargatni tovább a nyilvánvalót. A keringő nem az erősségem.
- Hogy nem kérdezősködtél Mr Solomonról.
- Ó, ne is törődj vele. Tudom, hogy vannak témák, amiket nem érdemes bolygatni.
- Na, folytatjuk?
- De még nincs vége a szünetnek... - néztem rá fáradtan.
- A szünet a gyengéknek van - legyintett, s a kezét nyújtotta felém, hogy felhúzzon. - Gyere, créme brulée!
Hangos sóhajjal keltem fel a földről.
Mikor már a többiek is táncoltak körülöttünk, Ana hirtelen megszólalt.
- Elméleti síkon kérdezhetek tőled valamit?
- Természetesen.
- Szóval. Tegyük fel, hogy miután egy lány, legyen a neve mondjuk Emily, rossz hírt kapott, nem volt éppen stabil lelkiállapotban, amikor találkozott egy sráccal, mondjuk legyen a neve John, akivel órákig beszélgettek, aztán utána annyira nem beszélgettek, vagy legalábbis nem szóban. Eddig még nem találkoztak. Aztán viszont kiderül pár nappal később, hogy John Emily egyik kedves ismerősének, Nataliának a barátja. Mit kéne tennie Emilynek, hogyha ráadásul egy titkos mikulásos húzásnál Johnt húzta? - hadarta el gyorsan. - Történetet írok, és ahhoz kell.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Pént. Okt. 06, 2017 9:24 pm

Amikor a muzsika első hangjai felcsendültek, hirtelen félrekaptuk egymásról a tekintetünket, és kiszakadva abból a légüres térből, amelybe kerültünk, zavartan lépegetve igyekeztünk a táncra koncentrálni és utánozni az igazgatónő és szerencsétlenül járt párjának lépéseit.
Hamar kiderült, hogy van még hová fejlődnünk. Anthony ugyan igyekezett magához ragadni a kezdeményezést, de a mozdulatai még kissé túl darabosak és hirtelenek voltak, és mivel a közelében én is gyakran elvesztettem minden kecsességem, amit a cirkuszban megtanultam, olyannyira összezavartak az iránta érzett érzelmeim, én sem hoztam a legjobb formámat. Az sem segített sokat, hogy amikor egy lépésnél elvétettem az irányt, és kis híján egymásba ütköztünk, megéreztem a havas hegyek vad szabadságát hordozó leheletét az arcomon.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Anthony Lewis on Pént. Okt. 06, 2017 9:14 pm

A kötéltánc említésére rebbent egyet a szemem. Sosem beszélt róla nyíltam az eddigi gyakorlásaink során, maximum utalt rá. Ezt a tulajdonságát különösen értékeltem, hiszen nem kérkedett tehetségével, pedig úgy érzem, lenne mivel. Ötven méter, Merlin... Miután ez gyorsan végigszáguldott az agyamban, megpróbáltam a feladatra koncentrálni. Kezdtem határozottan úgy érezni, mint akit durván kirugdaltak a komfortzónájából, de már kezdem megszokni, elvégre ez a Tusa lényege is.
Próbáltam nem feltűnően sokáig bámulni McGalagonyékat, de tudtam, hogy nem nézhetek rájuk az örökkévalóságig. Az ilyen páros táncokban van, aki vezet, nem? Elég halvány tánccal kapcsolatos műveltségem volt, de úgy éreztem, hogy még mindkettőnknek rá kell érezni a dologra. Reménykedve a zenéből adódó ritmusérzékemben, leszakadtam a szemem a tanárnő párosáról, és viszonoztam a lány tekintetét.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Pént. Okt. 06, 2017 9:00 pm

- Még nekem sem volt hozzá szerencsém - mosolyogtam derűsen. - De nem hiszem, hogy nehezebb lehet, mint ötvenméteres magasságban egyensúlyozni egy kifeszített kötélen - tettem még hozzá, majd amikor a roxforti fiú és az igazgatónő bemutatták a kiinduló pozíciót, próbáltam utánozni McGalagony professzort, és közelebb húzódva Anthony-hoz, a vállára tettem a kezem.
Testemnek minden egyes része, ami hozzáért, úgy égett, mint a talpam, amikor parázson jártam, és ahogy felnéztem az arcába, csak arra tudtam gondolni, hogy mennyire jól ki tudnám emelni gyönyörűséges, kék szemét pár jól elhelyezett, aranyszínű mintával.
Az illataink teljesen elkeveredtek egymással, olyannyira, hogy már én sem tudtam biztosan megállapítani, melyik kihez tartozik.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Anthony Lewis on Pént. Okt. 06, 2017 8:52 pm

-Frics, zenét! -utasította a vén trottyot a professzor, aki rövidesen egy ősrégi lemez hanganyagát imádkozta elő egy még régebbi gramofon segítségével.
-Ugye megkeresték a párjukat? -McGalagony jobb híján Jevet rántotta magához, aki még zavartan kereste Abigailt, de már nem volt menekvése: kénytelen lesz a tanárnővel végigmutatni az alaplépéseket.
-Figyeljenek, és utánozzák a mozdulatainkat! Mr Chekov, helyezze a bal kezét a derekamra! -utasította ellentmondást nem tűrő hangon, mire a fiú totál zavarban próbált eleget tenni az utasításnak és prezentálni a kiinduló helyzetet.
Várakozó tekintettel néztem Nomusára, próbálva minden érzelmet nélkülözni. -Figyelmzetetlek, hogy még sosem keringőztem. -közöltem (inkább mormogtam) hidegen.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Okt. 06, 2017 8:41 pm

- Nem lesz ez egy kicsit lenge öltözet? - kérdeztem Anától.
- Brazil vagyok, nincs olyan, hogy lenge öltözet - nevetett és csingilinges pózba állt. Szinte láttam a glóriát a feje felett - Csak nem zavar a koncentrálásban?
- Komolyan? - nevettem fel, majd a kezemet nyújtottam felé, hogy beálljunk a tánchoz. - Nem én vagyok az, aki ragaszkodott ahhoz, hogy együtt táncoljunk.
- Mondhattál volna nemet.
- Nem szerettem volna összetörni a kicsi lelkecskédet.
- Összetörni a lelkecskémet? - most rajta volt a sor a szarkasztikus nevetésben, csak neki édesen csilingelt a hangja. - Csak azért veled táncolok, mert lusta voltam mást keresni.
- És semmi köze a tagahatatlan vonzalmadnak irántam?
Ekkor hallottuk meg McGalagony szavát.
- Ó, nagyszerű, Önök már be is álltak! - nézett ránk, mire az összes vér kifutott az arcomból. Meg úgy mindenhonnan. - Akkor megmutatnák, hogyan kell ezt csinálni?
- Természetesen - húzta ki magát Ana, majd nekem csak annyit mondott: - Vezetsz vagy vezesselek?
- Öhm... - gondolom, levette a késleltetett válaszomból, hogy nem igazán vagyok biztos a tudásomban, mert elkezdett visszaszámolni, s pár másodpercen belül már keringőztünk. Úgy éreztem a rögtönzött bemutatónk után, mintha kieesett volna az egész. Nem vagyok benne biztos, mit csináltam, de hálát adtam gondolatban Liznek, hogy minden rosszérzete ellenére gyakorolt velem órákon át. Hangos tapsot kaptunk, mire Ana meghajolt, én kissé késve követtem példáját.
- Nagyszerű! - közölte McGalagony szárazon, de nekem éppen az volt a legnagyobb problémám, hogy a szívverésemre koncentráljak, ami biztosan 200 felett járt valahol.

avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Okt. 06, 2017 8:33 pm

Amikor már éppen készültem meghalni az unalomtól, Eric rontott be a Nagyterembe, nagy sietségében szinte leszakítva az ajtót a sarokvasairól.
- Itt vagyok! - kiáltotta kifulladva, mire az egész csoport egy emberként fordult felé, Tony-nak pedig megrándult egy izom az állkapcsánál.
A belépő, enyhén ziháló, a hidegtől kipirult arcú Eric végigfuttatta a tekintetét az egybegyűlteken, majd amikor megtalált, vigyorogva rám kacsintott.
- Csakhogy megtalálta a Nagytermet, Mr Sangster - nézett rá Minnie vékony vonallá préselt ajkakkal, villámló szemekkel meredve az újonnan érkezettre.
- Elnézést - húzta be a fejét a nyaka közé vigyorogva Eric, majd a kezét a zsebébe dugva, ruganyos léptekkel mellém került.
- Már éppen kezdtem azt hinni, egyedül kell itt meghalnom az unalomtól. Így legalább ketten halunk meg - rejtettem a zsebembe a zenelejátszómat, majd szemügyre vettem a fiú zilált kinézetét. - Kviddicseztetek Emily-vel?
- Is - hajolt le megkötni a cipőfűzőjét Eric, miközben körülöttünk a többiek már kezdtek beállni a tánchoz. - Kviddicsezés közben kérdeztük ki egymást Bájitaltanból - húzta ki magát büszkén a fiú.
- Rémesen izgalmas lehetett - forgattam a szemem unottan.
- Meglehetősen passzív-agresszív vagy ma, nem gondolod? - jegyezte meg könnyedén Eric.
- Nem mondod - morogtam az orrom alatt.
- Akkor itt az ideje megtanulni a keringő alapjait! - szólalt fel ekkor Minnie, megfellebbezhetetlen szigorúsággal. - Kérek két önként jelentkezőt, akik ismerik a klasszikus keringőt!
És itt volt az a pont, amikor Eric-kel behúzott nyakkal elmenekültünk valami hátsó sorba, hogy lehetőség szerint a Colourblind-koncerttel foglalkozhassunk ehelyett az idétlen ostobaság helyett.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Jev Chekov on Pént. Okt. 06, 2017 8:24 pm

-Na, talán mindenki meg is lesz így... dünnyögte Minnie, még egyszer végigfutva a listát. A szokásosnál szigorúbb tekintete és a pengevékonyra összehúzott szája még nagyobb feszültségről árulkodott, így valahol mélyen imádkoztam, hogy ne húzza fel senki szegény néni idegeit.
-Jevgenyij, Merlinre! Ugye nem bánja, ha Rosemary Coyjal táncol? -kérdezte, de engem személyesen már szúrt ki a tömegből.
-Öh... igen. -feleltem nem túl határozottan, mintha bármit is számítana az én véleményem. Láthatóan felháborított pár embert a random párosztási döntései, de már nincs mit tenni, McGalagonyt ez a legkevésbé sem hatotta meg.
-Akkor itt az ideje megtanulni a keringő alapjait! -jelentette ki. -Kérek két önként jelentkezőt, akik ismerik a klasszikus keringőt!
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Matt Hunter on Pént. Okt. 06, 2017 8:14 pm

-Oh, Hunter, maga meg kimaradt... -böngészett a szemüvegén át hunyorítva McGalagony, mire én összerezzentem a meglepetéstől, ugyanis nekem sem tűnt fel. Hasonlóan tanácstalan maradtam, mint Tony, meg még páran a csapatból. Épp nyitottam volna a számat, hogy valahogy illedelmesen megfogalmazzam a párválasztásom hiányát, amikor, feltehetően az enyhe idegessége miatt, már döntött is:
-Jó, ha nem nyilatkozik, akkor maga Abigail Foxszal lesz. Ő ugyan nem bajnok, hanem segítő a Tusa lebonyolításában, de bizonyára ezt tudja. -utalt arra, hogy Abigail is ilvermornys. Nem sok közöm volt eddig hozzá a hét év alatt, ezért teljesen semleges érzelemmel fogadtam a döntést.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Pént. Okt. 06, 2017 8:00 pm

- Na de igazgatónő...! - kezdte volna felháborodottan Zaire, aki kötelességének érezte, hogy az én nevemben is kikérje ezt a döntést, de az igazgatónő egyetlen pillantással beléfojtotta a szót.
Önkéntelenül is elkerekedett kissé a szemem, mert ilyet még nem láttam, hogy a lobbanékony Zaire csupán egyetlen pillantás súlya alatt úgy dönt, nem fejezi be az igencsak vehemens stílusban elkezdett mondatát.
- Nem hallottam az ön párjának nevét, Mr Adeyemi - emelte meg fél szemöldökét várakozóan McGalagony professzor, mire bátyám már nyitotta volna a száját, de egy csilingelő hang ismét csak beléfojtotta a mondandóját.
- Velem fog táncolni! - ugrált nevetgélve a mai napon hatalmas, drágakövekkel kirakott pillangódíszt a hajában viselő furcsa japán lány, aki Zaire párja lesz a második próbán.
Ikerbátyám leesett állal meredt a furcsa lányra, aki csak nevetve rákacsintott.
- Rendben - hagyta jóvá az igazgatónő.
- Hogy tessék? - robbant erre méltatlankodva Zaire, de az igazgatónő már fel is írta a párt, és válaszra sem méltatva bátyám kirohanását, szemrebbenés nélkül újabb áldozatok után nézett.
Amíg Zaire dühöngve elvonult, hogy jól beolvasson a japán lánynak, én a meglehetősen szúrós hangulatban lévő Anthony-hoz léptem.
- Nos, akkor hát, azt hiszem, itt is párban leszünk - mosolyogtam a fiúra, és szinte éreztem, mennyire más volt ez a megszólítás, mint az a pár héttel ezelőtti, amikor kiderült, hogy párok leszünk.
Azóta már többször is edzettünk közösen, és ugyan egyikünk sem volt az a nyitott típus, most már bizton állíthattam, hogy összecsiszolódtunk. Ismertük egymás minden lépésének az ütemét, csak egy elvétett lélegzetvételből tudtuk, ha a másik ideges volt, és ugyan még mindig megmagyarázhatatlan érzelmek kerítettek hatalmukba, amikor a tekintetünk összekapcsolódott, mégis úgy éreztem, ez a kapcsolat, ami ebben a pillanatban közöttünk remegett, sokkal mélyebb és igazibb volt, mint a pár héttel ezelőtti. Ezt már senki nem veheti el tőlünk.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Anthony Lewis on Pént. Okt. 06, 2017 7:44 pm

-Mr Lewis? -szúrt ki a tömegből a professzorasszony, szemüvege fölött lándzsaszúrás-szerű tekintettel. Anyám, honnan tudja, hogy én vagyok az? Ennyire híres lennék? Eleresztettem egy drámai sóhajt, mert, be kell hogy valljam, még mindig leszartam az egészet. Ösztönösen megrándult a vállam, de közben észbe kaptam, hogy talán mégsem ez lenne a legmegfelelőbb válaszadás egy iskolaigazgatónak. -Nem tudom, tanárnő. -feleltem színtelen hangon.
-Rendben Lewis, én erre nem érek rá. Akkor közölném, hogy... hogy Nomusa Adayemi lesz a párja. -felelte, miután futólag lepillantott a kezében lévő pergamenre, és fel is firkantott rá valamit.
-Luzsina... megvan... -böngészte tovább a professzor a listát, de én nem kaptam levegőt. Hogy mi van? Ökölbe szorult a kezem, és egyszerűen nem tudtam, hogy mire gondoljak, hogy mit cselekedjek, vagy egyáltalán mit érezzek. Azt se tudom, hogy elsápadtam-e, vagy elvörösödtem, de valami értelmetlen dolgot nagyon éreztem.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Okt. 06, 2017 7:32 pm

Mivel még páran nem vették komolyan a párválasztást, McGalagony tartott egy 15 perces most-akkor-mindenki-döntsön-valamit-különben-ő-fog szünetet.
- Nagyszerű, hogy így be tudott épülni, Mr Harman! - lelkendezett a maga módján McGalagony reflektálva arra, hogy Anával fogok táncolni. - Hihetetlen jó taktika! Tudtam, hogy Ön nagyszerű választás lesz. Remélem, nem okoz csalódást.
- Soha, Professzorasszony - mosolyogtam rá és a többi igazgatóra, majd odasétáltam én is a tömegbe. Majdnem mindenki laza öltözetben várta, hogy kezdetét vegye az első táncpróba. Én személy szerint nagyon izgultam, mivel táncolni sosem táncoltam igazán, úgyhogy Lizzel átvettük a legalapabb keringőlépéseket (egész éjszaka. Ezért jó, ha az embernek denevérbarátai vannak) a YouTube és Mokka segítségével. Nem szerettem volna úgy megjelenni Liliana előtt, hogy egy kupac szerencsétlenség vagyok. Nem mintha érdekelne, mit gondol, csak szeretnék jobb lenni nála. Nem azért, hogy elkáprásztassam, hanem azért... Á, mindegy, hagyjuk. A lényeg az, hogy szükségem van rá.
- Mi van, nyalizunk az igazgatónak? - nézett rám Ana.
- Sulis dologról volt szó.
- Én is azt mondtam.
Válaszul csak görgettem a szememet, s a körülöttem lévő embermasszát kezdtem el figyelni.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Alex Chekov on Vas. Okt. 01, 2017 9:48 pm

-Alexej Chekov? -nézett a tömegre számonkérő tekintettel az igencsak szigorú vonásokkal megáldott asszony. Hirtelen megugrott a pulzusom, és próbáltam úgy tenni, mintha nem engem kérdezne, pedig ennek semmi értelme. Lecsapni készülő sólyomként pásztázta végig az embereket, és kiszúrt. Merlin rúgja meg! Engem biztos nem nehéz felismernie...
Egy pillanatra lehunytam a szeme és próbáltam valami elfogadható választ kreálni arra, hogy fogalmam sincs, kivel táncolnék, mikor Pavel...
-Borja Luzsina! -rikkantotta be, és mivel közvetlenül mellettem állt az összecsődült tömegben, McGalagony szemrebbenés nélkül firkantotta fel, és már lépett is a következőre.
A kezem ököbe szorult, és a gyerek nyakát képzeltem bele. Nem fogja élve megúszni, arra esküszöm!
Hogy lejjebb vigyem a vérnyomásom, vettem pár mély levegőt, és próbáltam egy újabb mondatot fabrikálni, amivel majd a névsor végeztével odamegyek az igazgatónőhöz, és korrigálom a Pavel által viccesnek gondolt tréfát.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.