Nagyterem

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Okt. 06, 2017 10:12 pm

- Első és legfontosabb kérdés az az - szólaltam meg pár pillanat hallgatás után, mivel nem igazán tudtam elsőre mit kezdeni a helyzettel. - , hogy hogy viszonyul Emily a sráchoz.
- Emily örül, hogy volt valaki, akivel tudott beszélni, de az csak pillanatnyi kilengés volt. Mást kedvel úgy. Tudod. Ráadásul fontos neki Natalia barátsága, úgyhogy semmi képpen sem szeretné elrontani vele ezt.
- Aham - ellenálltam a kísértésnek, hogy rákérdezzek arra, hogy ki az a Másik, aki tetszik neki. Mind a ketten tudtuk, hogy nem Emilyről volt itt szó. - Szerintem az egyenes út az egyetlen járható.
- Szóval mondjam el neki?
- Igen - bólintottam rá. Direkt nem emeltem ki neki, hogy kiesett a szerepéből, mert örültem annak, hogy megnyílt előttem, ha csak elméleti síkon is.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Okt. 06, 2017 10:04 pm

- Beszéltél már Alice-szal az új dalról?
- Ó, hogyaza... - káromkodtam el magam. - Akkor ezt felejtettem el tegnap! Tudtam, hogy valami nem stimmel - ciccegtem idegesen, majd a farzsebemből előhúzva egy golyóstollat, a tenyerembe firkáltam hatalmas betűkkel Alice nevét. - Még ma elintézem. Te rendben vagy?
- Még Michael-lel kell egyeztetnem pár dolgot a gitárszólóját illetően, de egyébként azt hiszem, mindent lerendeztem - tűnődött enyhén összeráncolt homlokkal Eric. - Délután elpróbáljuk még egyszer a FOB-számot? - kérdezte aztán a fiú.
- Persze! Még én sem rázódtam bele teljesen, és még a Kids in the Dark-ot is el kell próbálnunk - masszíroztam idegességemben a halántékomat.
- Nálad vagy nálam?
- Nálam lehet, hogy egyszerűbb lenne meggyőzni Sarah-t...
- Mr Sangster és Miss Brown! - Minnie haragja olyan hangerővel szólalt meg, hogy ijedtemben még ugrottam is egyet. - Ugye jól látom, hogy nem táncolnak? - az igazgatónő haragja tornádóként csapott le ránk, és a rémülettől felállt a a hátamon a szőr.
Eric-kel ijedt oldalpillantást váltottunk, aztán a fiú villámgyorsan cselekedett.
- Táncolunk, Min... McGalagony professzorasszony, táncolunk! - kapott hirtelen derékon Eric, és azzal a lendülettel, amivel igyekezett kikerülni Minnie látóteréből, bele is rohantunk a legközelebbi párba.
- Merlinre, bocsi! - kiáltottam oda a francia lánynak és párjának, akik idegesen ránk förmedtek, aztán arrébb lejtettünk.
Pár másodpercnyi (nekem egy évezrednek tűnt) szótlan, normális táncolásra tett kísérletet követően kezdtem eléggé elunni magam, és ennek hangot is adtam.
- Most tényleg ezt kell csinálnunk? Ez annyira unalmas, és semmi értelme sincs! Akár próbálhatnánk is helyette - duzzogtam, aztán amikor véletlenül rátapostam Eric lábára, a fiú felszisszent, és automatikusan visszataposott, amire persze aztán kiindult valami őrült hülyülés kettőnk között.
Ahogy hangtalanul, hogy nehogy felhívjunk magunkra Minnie figyelmét, igyekeztünk egymás lábára rátaposni, úgy ellejtettünk a terem egyik végétől a másikig, fellöktünk egy csomó mindenki mást, és úgy összességében egy hatalmas háborúba torkollott a táncpróbánk.
Éppen egy kis pihenőt tartottunk két ádáz csata között, és Eric megpörgetett (meglepően jól tud keringőzni, ami jól jön, mert én viszont a táncnak semmilyen formájával nem találkoztam még korábban), amikor megütötte a fülemet a mellettünk egy tejfölszőke fiúval keringő Liliana hangja, és hogy, hogy nem, valahogy a mondandójának tartalma is eljutott a fülemig.
Amikor pedig a lány befejezte a monológját, egészen biztos voltam benne, hogy ma valaki meg fog halni.
- Charlie, jól vagy? - kérdezte két forgás között Eric aggódva, én pedig eszelős tekintettel néztem vissza rá.
Szerintem csak az az enyhe kis gyilkos indulat ült ki az arcvonásaimra, ami a brazil lány szavait követte.
- Azt hiszem, meg kell gyilkolnom valakit - sziszegtem.
A szünetig még eldől, hogy kit.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Alex Chekov on Pént. Okt. 06, 2017 9:47 pm

Mint kiderült, Borja életében nem keringőzött, de mozdulatairól lerítt, hogy nem fölöslegesen balettozott vagy nyolc évet. Vagy még többet. Ami engem illet, engem az átmeneti otthonban tanítgattak társastáncokra, mert kötelező program volt, de ez azt hiszem, nyomtalanul elszállt. Mivel a ritmusérzékem egyenlő a nullával, így morcosan néztem főleg McGalagonyt, pedig nekem pont hogy Jevet kéne utánoznom. Nem is tudom, mivel lehetne még kínosabbá tenni ezt a szituációt számomra...
Borjából előtört a namajdénmegmutatoménjótáncosvagyok -ötperc, és Mcgalagonyt is túlszárnyaló magabiztossággal lendült, pördült-fordult a zenére, miközben nekem a leghalványabb ötletem sem volt, hogy mit kezdjek magammal. A táncunk kezdett eléggé egyirányúvá válni, de a lány annyira irányított, konrétan rángatott, hogy arra sem volt időm, hogy fél másodpercre megálljak, és megnézzem a bemutató párról, mit kéne nekem csinálnom. Borja azonban rám se hederített. A harmadik eredménytelen szökési kísérletem után határozottan elrántottam a vállam a keze alól és gyorsan elhátráltam tőle.
-Most mi van? Már te is kezdtél belejönni! -fakadt ki, szerencsére a zene jórészt elnyomta a hangját.
-Én? Belejönni? Tévedésben vagy! -közöltem dühösen és kiszlalomoztam a gyakorló párok közül. A hangfoszlányok alapján másoknak is meggyűlt a baja. Kioldalaztam a terem széléhez, ahol már jól láttam, hogy tanulmányozzam és valahogy a retinámba égessem a mozdulatok sorrendjét. De egy idő után kezdtem hülyén érezni magam. Most én tűnök olyannak, mint egy duzzogó kisgyerek. Francba is, mit csináljak?
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Okt. 06, 2017 9:41 pm

- Szívesen segítek gyakorolni - közölte velem Ana csak úgy mellékesen. - Úgy érzem, még új Neked ez az egész.
- Nem-nem, dehogy...
- Figyelj, az egódnak jobb, ha kezdőnek vagy ezen a szinten, mint haladóként.
- Nem kell a tipped önfényezésben, rendben? - sóhajtottam, s próbáltam a lépésekre koncentrálni. Sokáig csendben voltunk ezután, Ana néha igazított a kezeimen, ha nem tartotta tökéletesnek a tartásomat, de amúgy nem nagyon szólt.
- Köszönöm - szólalt meg az ivószünetben.
- Mit? A táncot biztos, nem - nevettem el magam. Fölösleges volt takargatni tovább a nyilvánvalót. A keringő nem az erősségem.
- Hogy nem kérdezősködtél Mr Solomonról.
- Ó, ne is törődj vele. Tudom, hogy vannak témák, amiket nem érdemes bolygatni.
- Na, folytatjuk?
- De még nincs vége a szünetnek... - néztem rá fáradtan.
- A szünet a gyengéknek van - legyintett, s a kezét nyújtotta felém, hogy felhúzzon. - Gyere, créme brulée!
Hangos sóhajjal keltem fel a földről.
Mikor már a többiek is táncoltak körülöttünk, Ana hirtelen megszólalt.
- Elméleti síkon kérdezhetek tőled valamit?
- Természetesen.
- Szóval. Tegyük fel, hogy miután egy lány, legyen a neve mondjuk Emily, rossz hírt kapott, nem volt éppen stabil lelkiállapotban, amikor találkozott egy sráccal, mondjuk legyen a neve John, akivel órákig beszélgettek, aztán utána annyira nem beszélgettek, vagy legalábbis nem szóban. Eddig még nem találkoztak. Aztán viszont kiderül pár nappal később, hogy John Emily egyik kedves ismerősének, Nataliának a barátja. Mit kéne tennie Emilynek, hogyha ráadásul egy titkos mikulásos húzásnál Johnt húzta? - hadarta el gyorsan. - Történetet írok, és ahhoz kell.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Pént. Okt. 06, 2017 9:24 pm

Amikor a muzsika első hangjai felcsendültek, hirtelen félrekaptuk egymásról a tekintetünket, és kiszakadva abból a légüres térből, amelybe kerültünk, zavartan lépegetve igyekeztünk a táncra koncentrálni és utánozni az igazgatónő és szerencsétlenül járt párjának lépéseit.
Hamar kiderült, hogy van még hová fejlődnünk. Anthony ugyan igyekezett magához ragadni a kezdeményezést, de a mozdulatai még kissé túl darabosak és hirtelenek voltak, és mivel a közelében én is gyakran elvesztettem minden kecsességem, amit a cirkuszban megtanultam, olyannyira összezavartak az iránta érzett érzelmeim, én sem hoztam a legjobb formámat. Az sem segített sokat, hogy amikor egy lépésnél elvétettem az irányt, és kis híján egymásba ütköztünk, megéreztem a havas hegyek vad szabadságát hordozó leheletét az arcomon.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Anthony Lewis on Pént. Okt. 06, 2017 9:14 pm

A kötéltánc említésére rebbent egyet a szemem. Sosem beszélt róla nyíltam az eddigi gyakorlásaink során, maximum utalt rá. Ezt a tulajdonságát különösen értékeltem, hiszen nem kérkedett tehetségével, pedig úgy érzem, lenne mivel. Ötven méter, Merlin... Miután ez gyorsan végigszáguldott az agyamban, megpróbáltam a feladatra koncentrálni. Kezdtem határozottan úgy érezni, mint akit durván kirugdaltak a komfortzónájából, de már kezdem megszokni, elvégre ez a Tusa lényege is.
Próbáltam nem feltűnően sokáig bámulni McGalagonyékat, de tudtam, hogy nem nézhetek rájuk az örökkévalóságig. Az ilyen páros táncokban van, aki vezet, nem? Elég halvány tánccal kapcsolatos műveltségem volt, de úgy éreztem, hogy még mindkettőnknek rá kell érezni a dologra. Reménykedve a zenéből adódó ritmusérzékemben, leszakadtam a szemem a tanárnő párosáról, és viszonoztam a lány tekintetét.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 135
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Pént. Okt. 06, 2017 9:00 pm

- Még nekem sem volt hozzá szerencsém - mosolyogtam derűsen. - De nem hiszem, hogy nehezebb lehet, mint ötvenméteres magasságban egyensúlyozni egy kifeszített kötélen - tettem még hozzá, majd amikor a roxforti fiú és az igazgatónő bemutatták a kiinduló pozíciót, próbáltam utánozni McGalagony professzort, és közelebb húzódva Anthony-hoz, a vállára tettem a kezem.
Testemnek minden egyes része, ami hozzáért, úgy égett, mint a talpam, amikor parázson jártam, és ahogy felnéztem az arcába, csak arra tudtam gondolni, hogy mennyire jól ki tudnám emelni gyönyörűséges, kék szemét pár jól elhelyezett, aranyszínű mintával.
Az illataink teljesen elkeveredtek egymással, olyannyira, hogy már én sem tudtam biztosan megállapítani, melyik kihez tartozik.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Anthony Lewis on Pént. Okt. 06, 2017 8:52 pm

-Frics, zenét! -utasította a vén trottyot a professzor, aki rövidesen egy ősrégi lemez hanganyagát imádkozta elő egy még régebbi gramofon segítségével.
-Ugye megkeresték a párjukat? -McGalagony jobb híján Jevet rántotta magához, aki még zavartan kereste Abigailt, de már nem volt menekvése: kénytelen lesz a tanárnővel végigmutatni az alaplépéseket.
-Figyeljenek, és utánozzák a mozdulatainkat! Mr Chekov, helyezze a bal kezét a derekamra! -utasította ellentmondást nem tűrő hangon, mire a fiú totál zavarban próbált eleget tenni az utasításnak és prezentálni a kiinduló helyzetet.
Várakozó tekintettel néztem Nomusára, próbálva minden érzelmet nélkülözni. -Figyelmzetetlek, hogy még sosem keringőztem. -közöltem (inkább mormogtam) hidegen.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 135
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Okt. 06, 2017 8:41 pm

- Nem lesz ez egy kicsit lenge öltözet? - kérdeztem Anától.
- Brazil vagyok, nincs olyan, hogy lenge öltözet - nevetett és csingilinges pózba állt. Szinte láttam a glóriát a feje felett - Csak nem zavar a koncentrálásban?
- Komolyan? - nevettem fel, majd a kezemet nyújtottam felé, hogy beálljunk a tánchoz. - Nem én vagyok az, aki ragaszkodott ahhoz, hogy együtt táncoljunk.
- Mondhattál volna nemet.
- Nem szerettem volna összetörni a kicsi lelkecskédet.
- Összetörni a lelkecskémet? - most rajta volt a sor a szarkasztikus nevetésben, csak neki édesen csilingelt a hangja. - Csak azért veled táncolok, mert lusta voltam mást keresni.
- És semmi köze a tagahatatlan vonzalmadnak irántam?
Ekkor hallottuk meg McGalagony szavát.
- Ó, nagyszerű, Önök már be is álltak! - nézett ránk, mire az összes vér kifutott az arcomból. Meg úgy mindenhonnan. - Akkor megmutatnák, hogyan kell ezt csinálni?
- Természetesen - húzta ki magát Ana, majd nekem csak annyit mondott: - Vezetsz vagy vezesselek?
- Öhm... - gondolom, levette a késleltetett válaszomból, hogy nem igazán vagyok biztos a tudásomban, mert elkezdett visszaszámolni, s pár másodpercen belül már keringőztünk. Úgy éreztem a rögtönzött bemutatónk után, mintha kieesett volna az egész. Nem vagyok benne biztos, mit csináltam, de hálát adtam gondolatban Liznek, hogy minden rosszérzete ellenére gyakorolt velem órákon át. Hangos tapsot kaptunk, mire Ana meghajolt, én kissé késve követtem példáját.
- Nagyszerű! - közölte McGalagony szárazon, de nekem éppen az volt a legnagyobb problémám, hogy a szívverésemre koncentráljak, ami biztosan 200 felett járt valahol.

avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Okt. 06, 2017 8:33 pm

Amikor már éppen készültem meghalni az unalomtól, Eric rontott be a Nagyterembe, nagy sietségében szinte leszakítva az ajtót a sarokvasairól.
- Itt vagyok! - kiáltotta kifulladva, mire az egész csoport egy emberként fordult felé, Tony-nak pedig megrándult egy izom az állkapcsánál.
A belépő, enyhén ziháló, a hidegtől kipirult arcú Eric végigfuttatta a tekintetét az egybegyűlteken, majd amikor megtalált, vigyorogva rám kacsintott.
- Csakhogy megtalálta a Nagytermet, Mr Sangster - nézett rá Minnie vékony vonallá préselt ajkakkal, villámló szemekkel meredve az újonnan érkezettre.
- Elnézést - húzta be a fejét a nyaka közé vigyorogva Eric, majd a kezét a zsebébe dugva, ruganyos léptekkel mellém került.
- Már éppen kezdtem azt hinni, egyedül kell itt meghalnom az unalomtól. Így legalább ketten halunk meg - rejtettem a zsebembe a zenelejátszómat, majd szemügyre vettem a fiú zilált kinézetét. - Kviddicseztetek Emily-vel?
- Is - hajolt le megkötni a cipőfűzőjét Eric, miközben körülöttünk a többiek már kezdtek beállni a tánchoz. - Kviddicsezés közben kérdeztük ki egymást Bájitaltanból - húzta ki magát büszkén a fiú.
- Rémesen izgalmas lehetett - forgattam a szemem unottan.
- Meglehetősen passzív-agresszív vagy ma, nem gondolod? - jegyezte meg könnyedén Eric.
- Nem mondod - morogtam az orrom alatt.
- Akkor itt az ideje megtanulni a keringő alapjait! - szólalt fel ekkor Minnie, megfellebbezhetetlen szigorúsággal. - Kérek két önként jelentkezőt, akik ismerik a klasszikus keringőt!
És itt volt az a pont, amikor Eric-kel behúzott nyakkal elmenekültünk valami hátsó sorba, hogy lehetőség szerint a Colourblind-koncerttel foglalkozhassunk ehelyett az idétlen ostobaság helyett.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Jev Chekov on Pént. Okt. 06, 2017 8:24 pm

-Na, talán mindenki meg is lesz így... dünnyögte Minnie, még egyszer végigfutva a listát. A szokásosnál szigorúbb tekintete és a pengevékonyra összehúzott szája még nagyobb feszültségről árulkodott, így valahol mélyen imádkoztam, hogy ne húzza fel senki szegény néni idegeit.
-Jevgenyij, Merlinre! Ugye nem bánja, ha Rosemary Coyjal táncol? -kérdezte, de engem személyesen már szúrt ki a tömegből.
-Öh... igen. -feleltem nem túl határozottan, mintha bármit is számítana az én véleményem. Láthatóan felháborított pár embert a random párosztási döntései, de már nincs mit tenni, McGalagonyt ez a legkevésbé sem hatotta meg.
-Akkor itt az ideje megtanulni a keringő alapjait! -jelentette ki. -Kérek két önként jelentkezőt, akik ismerik a klasszikus keringőt!
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Matt Hunter on Pént. Okt. 06, 2017 8:14 pm

-Oh, Hunter, maga meg kimaradt... -böngészett a szemüvegén át hunyorítva McGalagony, mire én összerezzentem a meglepetéstől, ugyanis nekem sem tűnt fel. Hasonlóan tanácstalan maradtam, mint Tony, meg még páran a csapatból. Épp nyitottam volna a számat, hogy valahogy illedelmesen megfogalmazzam a párválasztásom hiányát, amikor, feltehetően az enyhe idegessége miatt, már döntött is:
-Jó, ha nem nyilatkozik, akkor maga Abigail Foxszal lesz. Ő ugyan nem bajnok, hanem segítő a Tusa lebonyolításában, de bizonyára ezt tudja. -utalt arra, hogy Abigail is ilvermornys. Nem sok közöm volt eddig hozzá a hét év alatt, ezért teljesen semleges érzelemmel fogadtam a döntést.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Pént. Okt. 06, 2017 8:00 pm

- Na de igazgatónő...! - kezdte volna felháborodottan Zaire, aki kötelességének érezte, hogy az én nevemben is kikérje ezt a döntést, de az igazgatónő egyetlen pillantással beléfojtotta a szót.
Önkéntelenül is elkerekedett kissé a szemem, mert ilyet még nem láttam, hogy a lobbanékony Zaire csupán egyetlen pillantás súlya alatt úgy dönt, nem fejezi be az igencsak vehemens stílusban elkezdett mondatát.
- Nem hallottam az ön párjának nevét, Mr Adeyemi - emelte meg fél szemöldökét várakozóan McGalagony professzor, mire bátyám már nyitotta volna a száját, de egy csilingelő hang ismét csak beléfojtotta a mondandóját.
- Velem fog táncolni! - ugrált nevetgélve a mai napon hatalmas, drágakövekkel kirakott pillangódíszt a hajában viselő furcsa japán lány, aki Zaire párja lesz a második próbán.
Ikerbátyám leesett állal meredt a furcsa lányra, aki csak nevetve rákacsintott.
- Rendben - hagyta jóvá az igazgatónő.
- Hogy tessék? - robbant erre méltatlankodva Zaire, de az igazgatónő már fel is írta a párt, és válaszra sem méltatva bátyám kirohanását, szemrebbenés nélkül újabb áldozatok után nézett.
Amíg Zaire dühöngve elvonult, hogy jól beolvasson a japán lánynak, én a meglehetősen szúrós hangulatban lévő Anthony-hoz léptem.
- Nos, akkor hát, azt hiszem, itt is párban leszünk - mosolyogtam a fiúra, és szinte éreztem, mennyire más volt ez a megszólítás, mint az a pár héttel ezelőtti, amikor kiderült, hogy párok leszünk.
Azóta már többször is edzettünk közösen, és ugyan egyikünk sem volt az a nyitott típus, most már bizton állíthattam, hogy összecsiszolódtunk. Ismertük egymás minden lépésének az ütemét, csak egy elvétett lélegzetvételből tudtuk, ha a másik ideges volt, és ugyan még mindig megmagyarázhatatlan érzelmek kerítettek hatalmukba, amikor a tekintetünk összekapcsolódott, mégis úgy éreztem, ez a kapcsolat, ami ebben a pillanatban közöttünk remegett, sokkal mélyebb és igazibb volt, mint a pár héttel ezelőtti. Ezt már senki nem veheti el tőlünk.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Anthony Lewis on Pént. Okt. 06, 2017 7:44 pm

-Mr Lewis? -szúrt ki a tömegből a professzorasszony, szemüvege fölött lándzsaszúrás-szerű tekintettel. Anyám, honnan tudja, hogy én vagyok az? Ennyire híres lennék? Eleresztettem egy drámai sóhajt, mert, be kell hogy valljam, még mindig leszartam az egészet. Ösztönösen megrándult a vállam, de közben észbe kaptam, hogy talán mégsem ez lenne a legmegfelelőbb válaszadás egy iskolaigazgatónak. -Nem tudom, tanárnő. -feleltem színtelen hangon.
-Rendben Lewis, én erre nem érek rá. Akkor közölném, hogy... hogy Nomusa Adayemi lesz a párja. -felelte, miután futólag lepillantott a kezében lévő pergamenre, és fel is firkantott rá valamit.
-Luzsina... megvan... -böngészte tovább a professzor a listát, de én nem kaptam levegőt. Hogy mi van? Ökölbe szorult a kezem, és egyszerűen nem tudtam, hogy mire gondoljak, hogy mit cselekedjek, vagy egyáltalán mit érezzek. Azt se tudom, hogy elsápadtam-e, vagy elvörösödtem, de valami értelmetlen dolgot nagyon éreztem.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 135
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Okt. 06, 2017 7:32 pm

Mivel még páran nem vették komolyan a párválasztást, McGalagony tartott egy 15 perces most-akkor-mindenki-döntsön-valamit-különben-ő-fog szünetet.
- Nagyszerű, hogy így be tudott épülni, Mr Harman! - lelkendezett a maga módján McGalagony reflektálva arra, hogy Anával fogok táncolni. - Hihetetlen jó taktika! Tudtam, hogy Ön nagyszerű választás lesz. Remélem, nem okoz csalódást.
- Soha, Professzorasszony - mosolyogtam rá és a többi igazgatóra, majd odasétáltam én is a tömegbe. Majdnem mindenki laza öltözetben várta, hogy kezdetét vegye az első táncpróba. Én személy szerint nagyon izgultam, mivel táncolni sosem táncoltam igazán, úgyhogy Lizzel átvettük a legalapabb keringőlépéseket (egész éjszaka. Ezért jó, ha az embernek denevérbarátai vannak) a YouTube és Mokka segítségével. Nem szerettem volna úgy megjelenni Liliana előtt, hogy egy kupac szerencsétlenség vagyok. Nem mintha érdekelne, mit gondol, csak szeretnék jobb lenni nála. Nem azért, hogy elkáprásztassam, hanem azért... Á, mindegy, hagyjuk. A lényeg az, hogy szükségem van rá.
- Mi van, nyalizunk az igazgatónak? - nézett rám Ana.
- Sulis dologról volt szó.
- Én is azt mondtam.
Válaszul csak görgettem a szememet, s a körülöttem lévő embermasszát kezdtem el figyelni.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Alex Chekov on Vas. Okt. 01, 2017 9:48 pm

-Alexej Chekov? -nézett a tömegre számonkérő tekintettel az igencsak szigorú vonásokkal megáldott asszony. Hirtelen megugrott a pulzusom, és próbáltam úgy tenni, mintha nem engem kérdezne, pedig ennek semmi értelme. Lecsapni készülő sólyomként pásztázta végig az embereket, és kiszúrt. Merlin rúgja meg! Engem biztos nem nehéz felismernie...
Egy pillanatra lehunytam a szeme és próbáltam valami elfogadható választ kreálni arra, hogy fogalmam sincs, kivel táncolnék, mikor Pavel...
-Borja Luzsina! -rikkantotta be, és mivel közvetlenül mellettem állt az összecsődült tömegben, McGalagony szemrebbenés nélkül firkantotta fel, és már lépett is a következőre.
A kezem ököbe szorult, és a gyerek nyakát képzeltem bele. Nem fogja élve megúszni, arra esküszöm!
Hogy lejjebb vigyem a vérnyomásom, vettem pár mély levegőt, és próbáltam egy újabb mondatot fabrikálni, amivel majd a névsor végeztével odamegyek az igazgatónőhöz, és korrigálom a Pavel által viccesnek gondolt tréfát.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Vas. Okt. 01, 2017 9:39 pm

Nem biztos, hogy értettem, miért kell ezt az egész bálozósdit ennyire véresen komolyan venni, így a megbeszélésen úgy döntöttem, inkább elbújok a többiek háta mögé, így megérkezve ügyesen egy sarokba lavíroztam, a falnak támaszkodtam, és a fülemben bömbölő zenével a padlót nézve, monoton ütemben csapkodtam a cipőm orrát a talajhoz.
Elegem volt. Nagyon. Az egészből. Eric és Tony, Nat és Michael, a kínos és feszült hangulatban végigzenélt próbák, a pályaválasztási tanácsadások, a Tusa... Egyszerűen már kezdett nagyon sok lenni ebből az egészből, és ehhez az ostoba és értelmetlen megbeszéléshez volt most a legkevesebb kedvem.
Amikor Minnie belépett, és a bajnokok is elcsendesedtek, kirántottam a fülemből a fülhallgatókat, és unott, kifejezéstelen pillantásomat az igazgatónőre függesztve, minden erőmmel igyekeztem valahol teljesen máshol lenni.
- Kedves bajnokok! - kezdte Minnie szigorúan, szúrós tekintetét mindenkinek egyesével a szemébe fúrva. - Mint tudják, alig két hét, és megrendezésre kerül a Karácsonyi Bál. Bizonyára Önök is tudják, hogy eme jeles eseményt a bajnokok és mélyen tisztelt párjaik nyitják meg egy keringővel. Most tehát mindannyiuktól egyenként várom a párjuk nevét! - jelentette ki szigorúan, mire a torokköszörülésen, és a kínos csenden kívül több választ nem kapott.
Hoppá, akkor mások még nem foglalkoztak ezzel. Minden mindegy alapon, hatalmasat sóhajtva, elsőként bedobtam az én párom nevét a közösbe.
- Eric Sangster - szóltam ki a sarokból, mire Minnie szeme rám villant, és végigmért tetőtől talpig.
- Köszönöm, Brown kisasszony - bólintott szigorúan. - Valaki másnak van még valami mondandója?
A többire azonban már egyszerűen tényleg nem volt sem kedvem, sem erőm figyelni, így visszadugtam a fülembe a fülhallgatót, eltakartam a hajammal, hogy ne látszódjon, és igyekeztem kizárni a külvilágot.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Anthony Lewis on Vas. Okt. 01, 2017 9:06 pm

Ezen a rideg decemberi napon valahogy nem fűllött a fogam ahhoz, hogy a roxforti igazgatónő dirigálásának megfelelően elpróbáljuk a karácsony bál bajnokok által végigvitt részét. Pedig nincs más választásom, elég erélyesen trombitálta össze a társaságot. A jelen levők többsége izgatottan sutyorgott-rendezkedett hármas-négyes csoportokban, amíg a professzorasszonyt vártuk. Én Floyddal az oldalamon elfoglaltam egy ablakmélyedést és a lehető legtávolabb húzódtam a többiektől. Matt a roxfortos bajnokokkal tárgyalt, feltehetően a koncertről. Persze abba sem volt beleszólásom, pedig számítanak a közreműködésemre. De akármilyen kritikával próbálnám feljebb lendíteni a színvonalat, Matt vagy szúrós pillantással fojtja belém a mondat felénél, vagy ha rosszabb passzban van, egyszerűen lebarmol és sürgeti tovább a gyakorlást.
Nem tudom, miről nyüzsög mindenki ilyen feldobódva, de nem is érdekel. Inkább már szeretnék túllenni ezen az egész majomkodáson, bármi is lesz konkrétan, majd diszkréten eltűnni.
Ekkor Nomusa jelent meg nem messze, bár meg nem tudnám mondani, honnét jött, annyira elmerültem a gondolataimban, és jórészt kifelé bámultam, a szállingózó hópihéket tanulmányozva.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 135
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Natasha Horne on Szer. Júl. 12, 2017 11:35 pm

Amikor észrevettem, hogy Charlize túloldalán Nomusa állt, nagyon megörültem, és integettem is neki, amit ő szintén vidáman viszonzott.
- Jól áll a Roxfortos egyenruha - szólalt meg a mellettem lévő másik lány. A kinézetéből ítélve brazil volt, bár az akcentusa alapján elhittem volna, hogy brit. - Kiemeli a szemed színét.
- Köszönöm... - vörösödtem el. - Neked is... Te is csinos vagy. Sok sikert!
- Neked is! - kacsintott rám nevetve. - Nem mondom, hogy szeretnék veled harcolni, de jó lenne, ha jobban meg tudnánk ismerni egymást.
De mielőtt tudtam volna válaszolni az ajánlatára, McGalagony éppen befejezte a beszédjét (hupszi, nem figyeltem), ami egyet jelentett: elkezdődött a visszaszámlálás.
- Tíz...
- Kilenc...
- Nyolc...
- Hét...

Én is suttogtam a számokat velük együtt. Éreztem, ahogy a szívem egyre gyorsabban ver, s ahogy elöntött az adrenalin, a kedvem is egyre jobb lett. Griffendéles vagyok, az adrenalin amolyan muszáj dolog. Egy utolsó mosolyt küldtem Charlize felé, s az utolsó számokat már én is hangosan mondtam:
- Három...
- Kettő...
- Egy...

S egy villanással elkezdődött az első próba.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Szer. Júl. 12, 2017 11:24 pm

- Hű, azért, remélem, annyira nem lesz vészes a Tusa - nevettem fel Nat félhangosan elejtett mondatán, de belül még mindig reszkettem.
Öt perc volt hátra nyolcig. Öt perc, amíg megkezdődik a vetélkedő. Öt perc múlva olyan emberekkel leszek összezárva, akiknek vérükben van a varázslat, és, ha tehetnék, játszi könnyedséggel tudnának meggyilkolni körülbelül egy másodperc leforgása alatt.
Bátorság, Charlie!
Kezembe vettem a törött tükröt. Egyik oldalamon Nat játszott a plüssmackójával, másik oldalamra pedig egy lány lépett oda, akin egyszerre két furcsa dolgot is észrevettem: mezítláb volt, illetve érdekes, arany díszítés kacskaringózott végig az egész arcán. Amikor észrevette, hogy nézem, felém pillantott, és elmosolyodott.
- Szia! A nevem Nomusa. Remélem, nem kell majd egymás ellen küzdenünk - mondta mosolyogva, és annyira őszintén hangzott, hogy majdnem el is hittem.
- Charlie vagyok. Hasonlóképpen - mutatkoztam be én is.
A lány könnyedén felvette az elé helyezett, nádból kifaragott fuvolát, és eljátszott rajta egy lágy dallamot.
- Tökéletesen működik - jegyezte aztán meg könnyedén, féloldalasan mosolyogva.
Nyugodt derűt árasztott, és ettől a rám nehezedő hatalmas súly mintha kissé könnyebbé vált volna.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Natasha Horne on Szer. Júl. 12, 2017 11:16 pm

Miután biztosítottam Charlize-t, hogy előbb szórok magamra átkot, minthogy neki ideje legyen, odaléptem a saját zsubszkulcsomhoz, ami egy félig fekete, félig fehér plüsmackó volt. Irónikusnak éreztem, nem tudtam, hogy McGalagony szándékosan tette ki nekem vagy csak a véletlen hozta így. Akármi is volt, megtartom ezt a kis szerencsétlenséget, az biztos. Ahogy a kezembe vettem az időzített zsubszkulcsot, eszembe jutott az Éhezők Viadalának (huh, de szerettem azt a könyvet) egyik legemlegetettebb mondata:
- Boldog Viadalt! És: Sose hagyjon el benneteket a remény! - mondtam ki félhangosan.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Szer. Júl. 12, 2017 11:11 pm

Nevetve szorosan magamhoz húztam Nat-et, és egy csontropogtató ölelésben részesítettem.
- Nem, egy hétig most tényleg nem - mosolyogtam szomorkásan. - De ha úgy érzed, bármi problémád akad a gyógyszerekkel, ne feledd, engem bármikor hívhatsz! Sőt, hívj is! - néztem komolyan a szemébe. - Valamint, ha bármikor szembekerülnénk egymással az arénában, ami remélem, soha nem fog megtörténni, biztos lehetsz benne, hogy inkább saját magamra szórok átkot, minthogy Téged akár egy ujjal is bántsalak. Szóval, abban a pillanatban folytasd tovább a versenyt, és ne törődj semmivel! Csak előre szólok, nehogy időt veszíts - fejtegettem barátnőmnek, miközben az egyik asztal felé haladtunk, amelyen sorra egymás mellé voltak kihelyezve a bajnokok nevével felcímkézett zsupszkulcsok.
Az engem szállítani hivatott eszköz egy törött tükör volt. Mondhatom, testhezálló. Hét év rossz szerencse, mi?
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Alex Chekov on Szer. Júl. 12, 2017 10:54 pm

A Nagyterem hatalmas órájának nagymutatója alig pár perccel háromnegyed nyolc előtt időzött. Két percük van eltűnnni minden ide nem való személynek, többek között a kísérőtanároknak, a nem bajnok iskolatársaknak és a random rajongóknak. Pavel hevesen értekezett Andrej bácsival, szokása szerint, én meg a gondolataimba mélyedve meredtem egy Ilvermorny-s fiúra, aki a farkasát simogatva guggolt egy oszlop mellett. Egy másik srác, aki mellette állt, valami durvát mondhatott neki, mert egy csúnya kézjelet küldött feléje.
Az eddigi, viszonylag laza hangulat kezdett elpárologni a teremből, ahogy a jókedvre derítő ismerősök is fogyatkoztak. Vibráló feszültség töltötte be a levegőt, és mindenki automatikusan halkabbra vette a hangerőt, ahogy a bajnoktáraival egy utolsó pár mondatot váltanak. A farkasos fiú felállt, és engesztelésképp megveregette a másik hátát. Vajon most mások között is felbomlanak a haragtartások, a régóta megőrzött sérelmek? Tekintetem az afrikai trióra siklott, de közöttük szemmel láthatóan semmi konkfliktus nem volt. Ahogy ezen tűnődtem, folyton Borját kerestem, hiába parancsoltam meg újra meg újra az agyamnak, hogy hagyjam már, mit érdekel, hol duzzog vagy játssza a művészt. Az állítólagos ikertestvéremet nem leltem sehol, de addig örültem, aíg nem látom. Fogalmam sincs, milyen érzelmeket kéne legyűrnöm, ha most a szemébe kéne néznem.
Pavel zökkentett ki merengésemből.
-Hé, haver. Akármi is legyen, nyugodtan essünk egymásnak, hiszen úgysem lesz olyan helyzet, hogy összefogva küzdjünk, de ezt mindig is tudtuk. Valamelyikünk úgyis dicsőséget fog hozni a Szent Katrinra! -mondta egy csontropogtatóan erős öleléssel társítva.
-Oké.  Nem lesz semmi balhé, mindketten egyben kijövünk mindenhonnan! -viszonoztam az ölelést, nagyot nyelve.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Natasha Horne on Szer. Júl. 12, 2017 10:47 pm

- Pálca?
- Megvan.
- Gyógyszerek?
- Megvannak.
- Esti, reggeli?
- Külön-külön zsákokban - a jobb kezemet felcsúsztattam a felkarán és a vállán pihentettem, míg a ballal kivettem a kezéből a listát. - Ne aggódj, Apu, minden rendben lesz. Különben is, nem kell mindenkinek megtudnia, hogy gyógyszerekre nagyobb szükségem van, mint az ételre - az utolsó mondatot már suttogtam, mert valóban nem kell mindenkinek megtudnia.
- De, ha bármi történik, úgy érzed, hogy a stressz miatt nem teljesen működik a gyógyszer, akkor jelezz valahogy.
- Ott lesz velem Charlize - nyugtattam meg. - Ha bármi van, akkor szólok neki. Természetesen, több mint egyméteres távolságból. Ugye, Charlie? Charlie?
Charlie akkor búcsúzott el egy hétre Ericéktől, akiknek még gyorsan intettem én is.
Megszorítottam Michael kezét, aki egy puszit nyomott az orromra, majd ő is a barátaink után tartott. Kinyújtottam a kezemet Charlize-nek.
- Egy utolsó ölelés? - mosolyogtam rá. - Egy hétig úgysem lehet róla szó.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Charlize Brown on Szer. Júl. 12, 2017 10:40 pm

november 20.

A Nagyterem még sohasem hasonlított ennyire egy jól megtermett, zsúfolt, és igencsak lármás hangyabolyhoz. Amerre a szem ellátott, mindenfelé diákok és professzorok nyüzsögtek, feldolgozhatatlan kuszaságban jöttek-mentek, mindenki sietett valahová, és úgy általánosságban hatalmas fejetlenség uralkodott. Amikor először beléptem a Terembe, azzal a lendülettel ki is szerettem volna fordulni, csak Eric és Nat tudott együttes erővel becibálni az általános zűrzavar kellős közepébe.
Az első próba kezdő napjának kitűzött hétfő reggelén voltunk. Ugyan reggel hét óra volt, mégis mindenki olyan éber volt, mintha legalábbis tizenegyet ütött volna az óra. Mindenki a bajnokok körül nyüzsgött, utolsó jókívánságok és lármás búcsúzkodások zajától volt hangos a zsúfolt terem. Mivel már vasárnap este megkaptuk az első próbára vonatkozó információkat, így többé-kevésbé felkészülten érkeztünk arra a helyszínre, ahol mindenki egy-egy zsupszkulcs megragadásával, pontban nyolc órakor kijelölt helyére fog érkezni az arénában, ám ekkora tömegre nem számítottam. Bár, mit is vártam, nyolc varázslóiskola összes tanulója erre az egy helyre gyűlt össze ma reggel.
A hatalmas zűrzavarban egy kis helyre csoportosultunk össze, mi, a Colourblind együttes. Általánosságban hangosan nevetgéltünk, sztorizgattunk, és a koncertet tervezgettük, tehát úgy tettünk, mintha ez is csak egy olyan szokványos nap volna, mint a többi. Alice firkált a füzetébe, Michael és Jasper egymás szavába vágva adtak elő viccesnél viccesebb történeteket, Eric a tizenkettedik bögre kávéját kortyolgatta, Nat pedig Michael-nek dőlve hallgatta a fiúk történeteit, és rázkódó vállal mulatott rajtuk. Az én gyomrom pedig egy merő összecsomósodott góc volt, bár ezt kifelé egyáltalán nem mutattam - ugyanolyan laza voltam, mint mindig.
Amikor azonban McGalagony professzor háromnegyed nyolckor közölte, hogy hamarosan itt az idő, és a nem érintettek lehetőleg hagyják el a helyiséget, már kezdtem úgy érezni magam, mint aki mindjárt elhányja magát, és a növekvő pánik elképzelhető, hogy az arcomra is kiült. Hiszen éppen most igyekeztem egy varázslók és boszorkányok számára készített vetélkedőn részt venni, amikor annyit konyítok a varázslathoz, mint Eric a fizikához. És a Tusán már így is nagyon sokan életüket vesztették. Túl sokan.
McGalagony szavaira megkezdődött a tülekedés, és a még hangosabb búcsúzkodás. Jasper nagyon szorosan megölelte Nat-et, majd engem, és mindkettőnket biztosított támogatásáról, mielőtt sok sikert kívánva eltűnt volna pár Hugrabugos háztársával. Michael is kedvesen megölelt, és sok szerencsét kívánva kicsit félrevonultak Nat-tel, akivel egy legjobb barátnők-ölelést váltottunk, és ellenőriztem, hogy biztosan megvannak-e a gyógyszerei.
Végül az egyre gyérülő tömegben már csak Alice és Eric maradt mellettem. Ahogy rájuk néztem, hatalmas gombócot éreztem a torkomban, és tudtam, hogy nem fogok tudni megszólalni anélkül, hogy el ne sírnám magam.
Rettenetesen féltem. Rettegtem.
És ebben a pillanatban Alice, mint egy kis árnyék, hirtelen odaugrott hozzám, és szorosan átölelt. Olyannyira meghökkentem, hogy még nem is viszonoztam hirtelen gesztusát, amikor már ott sem volt. Lehajtottam a fejem, és igyekeztem megregulázni remegő kezeimet.
A Tusán már nagyon sok diák életét vesztette visszhangoztak a fejemben a sorok. Talán Alice közelgő vesztemet érezte meg.
- Charlie? - kérdezte gyengéden Eric, mintha tudta volna, mi tombol éppen a fejemben.
Nem mertem felnézni a szemébe, mert féltem, hogy abban a pillanatban eltörik a mécses. Nem akartam ezt. Tegnap este úgy aludtam el, hogy remegtem a félelemtől. Nem akartam meghalni.
Nem akartam Eric nélkül bemenni abba a rohadt arénába.
Nem akartam a varázslatra bízni az életem.
Féltem. Mint még soha életemben.
Eric közelebb lépett hozzám.
- Charlie, nem nézel rám? - kérdezte, ha lehet, még gyengédebben, mint annak előtte.
Dacosan megráztam a fejem. Eric röviden felsóhajtott.
- Na, gyere ide - suttogta kedves melankóliával, és gyengéden megölelt.
Szorosan belékapaszkodtam, nem akartam elengedni. Kék pulcsija kávé- és otthonillatú volt. Nem akartam elmenni. A könnyeimet nyeltem, és vadul kapaszkodtam belé még akkor is, amikor Michael elhaladt mellettünk, és figyelmeztetőleg megkopogtatta Eric hátát. Már nem volt sok időnk.
- Minden rendben lesz, Charlie - suttogta a fülembe Eric.
- Vigyázz Alice-ra, rendben? - súgtam vissza reszketeg hangon. - Megígéred?
- Persze, hogy meg.
- És vigyázz magadra! - motyogtam bele a pulcsijába. - Ne igyál túl sok kávét, ne maradj fent sokáig, ne ess le a seprűről, ne tanuld agyon magad...
- Charlie - szakított félbe halkan nevetve. - Minden rendben lesz velünk. És veled is - simította meg nyugtatólag a hátamat. - Tudom, hogy meg tudod csinálni. Ki fogsz jutni, érted? - kérdezte erélyesen, mire reszketegen bólintottam egyet. - Egy hét múlva találkozunk ugyanitt - szorított meg még egyszer, utoljára. - Szeretlek, Charlie - puszilta meg a fejem búbját, mielőtt elengedett volna.
- Én is téged - szipogtam, majd erőt véve magamon, kiegyenesedtem, és belenéztem a szemébe.
Vidáman mosolygott, mint mindig. Égkék szeme kedvesen és megnyugtatóan csillogott. Biztatóan feltartotta hüvelykujját.
- Egy hét múlva. Ne felejtsd el! - kacsintott rám, mintha legalábbis lett volna más választásom.
- Egy hét múlva. Légy pontos! - integettem, reszketegen nevetve.
- Biztos lehetsz benne - ígérte ő is nevetve, és már ott sem volt.
Nagy levegőt véve behunytam a szemem, és összpontosítottam. Meg tudom csinálni. Ha máshogy nem megy, majd féllábon, de egy hét múlva itt leszek Eric-kel. És Nat is itt lesz. Ő viszont épségben. Mert vigyázni fogok rá. Ha addig élek is.
Amikor kinyitottam a szemem, már Griffendéles Charlize voltam. Készen a csatára.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagyterem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.