Park/ az Aréna

6 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Anthony Lewis on Csüt. Júl. 20, 2017 9:05 pm

Kimerülten rogytam le a puha avarba, amit gyorsan összekotortam a pálcám pár legyintésével a hihetetlenül öles fa tövében, ami egy kifejezetten menő, pont emberméretű beugró odú-szerűséggel rendelkezett. A messzeségből valakinek a halálra vált sikolyát hallottam, de már megszoktam, nem lepődtem meg rajta. Hajlamos az élővilág meglepni a bajnokokat bárhol, bármikor. Floyd ásott magának egy lyukat a mellettem lévő banáncserje tövében, és hatalmas ásítások közepette el-elbóbiskolt kisebb időszakokra. Hihetetlen, milyen éber tud lenni még ilyenkor is. Még mielőtt én is álomba zuhantam volna, megerősítettem a karomon a térképrajzot, mert már eléggé lekopóban volt. Csak egy halványka fényt használtam a pálcám hegyével, mikor arra lettem figyelmes, hogy a kezemen minden indok nélkül feláll a szőr, és gyanúsan gyorsan kedzettt hűlni a levegő. A farkasom is felkapta a fejét, és összeborzolt szőrrel, halk, de folyamatos morgással kezdett fel-alá járkálni és éretlenül szimatolgatott a levegőbe. Határozottan fázni kezdtem és megmagyarázhatatlan érzés kerített a hatalamába. Kiüresedett bennem minden, és nem tudtam mást tenni, mint üveges szemmel meredni a fák közé, ugyanis csak nem jöttem rá, hogy honnét jöhet ez a hideg. Egyszerre rettentem meg és kámpicsorodott el a szívem.
-Azt a redvás Merlin… -a hideg, józan eszem nem hagyott még el, és rögtön beugrott azon kevés dolgok egyike, amit SVK-órákon hajlandó voltam megjegyezni: Dementor! Lendület lett volna bennem, de mégsem tudtam akkora hévvel felpattanni: remegő térdekkel, a fa törzsének kapaszkodva kászálódtam fel, miközben hihetetlen gyengeség és fásultság kerített hatalmába.  Floydra lettem figyelmes, aki elszántan, ugyanakkor rettegve vonyítani kezdett az ég felé, és már meg is pillantottam az aszott, fekete, kavargó cafatokból álló rémet.
-EXPECTO PATRONUM! -üvöltöttem elszántan, közben agyamat az egyik legsikeresebb Shadow Party koncert emlékére kényszerítve.  A pálcám hegyéből egy lilás-ezüst husky derengő, csillogva kavargó alakja robbant ki, (igencsak hasonlított Floydra, de azért mégis más volt) és a dementor a semmibe foszlott. Jeges érzetem elpárolgott, és a hevesen kalapáló szívem is rövidesen lenyugodott. Fáradtan, de elégedetten vackoltam vissza magam az éjjeli menedékembe.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Alex Chekov on Kedd Júl. 18, 2017 12:47 pm

-Lődd belém a kábítót, aztán menjünk. -ajánlottam fel alig hallható, rekedt hangon. Jev úgy mért végig, mintha egy idióta lennék.
-Tudod, mikor! Így is van elég bajod, ahogy elnézem! -jelentette ki szigorúan, de nem túl barátságosan. -Na, nyomás! -tárta szét a karjait.
Egy pillanat erejéig végigvezettem, hogy mi van, ha ugrat, és fél pillanaton belül mégiscsak én fogok ájultan elterülni, de aggódást és egy leheletnyi bizalmat véltem a fiú zöldeskék, csillogó szemeiben felfedezni.
-Oké. -krákogtam bizonytalanul, majd, hogy túl is legyek rajta, ráküldtem egy Stuport. Kiléptem a párbajburok határán, és fel is oldottam gyorsan az átkot, majd eltűntem.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Jev Chekov on Kedd Júl. 18, 2017 12:45 pm

-Na, jó kezdjünk valamit, annak az óriásmedúzának itt elég durva hosszúságú karjai vannak, és nem hiszem, hogy a méregtüskéinek akadályt jelentene ez a láthatatlan, mágikus valami körülöttünk. -jegyeztem meg diplomatikusan semleges hangon. -Háromra robbantsuk fel! -adtam ki az utasítást, és határozottan a vadul csapkolódó állat felé böktem a pálcámmal. Alex utánozta a mozdulatot, így láthatóvá téve az egész alkarján végighúzódó mély karcolást. Ekkor figyeltem fel rá, hogy ő is balkezes, akár csak én.
-Confringo! -kiáltottam harciasan
-Descendo! -rikkantotta velem egyszerre egy másik varázslatot, ami valóban ugyanúgy robbant, de eszem ágában sem volt, hogy ő ezt fogja alkalmazni. A kétféle átok összeadódva hatalmas robbanást okozott: a medúza alaktalan cafatokká és egy szökőkútnyi vízcseppé vált. Legszívesebben ugrottam volna egy hatalmasat, és lepacsiztam volna vele, de ahogy ismét tudatosult bennem, hogy ki áll mellettem, képtelen voltam bármi olyan mozdulatot tenni, ami kifejezte volna az érzelmeimet. Feszengve álltam mellette, a pálcámat forgatva az ujjaim között.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Alex Chekov on Kedd Júl. 18, 2017 12:43 pm

Ó, az öreg Merlin szerelmére, már csak ez hiányzott. Az első gondolatom az volt, hogy gyorsan visszacsinálom ezt a kis balesetet, és továbbrohanok, de aztán rájöttem, hogy fölösleges próbálkozni: a burok akadályoz. Bal kezem bizonytalanul elindult a napszemüvegem irányába, hogy levegyem és ráakasszam a pólómra, de aztán meggondoltam magam. Kerültem a tekintetét, és azon gondolkodtam, hogy… Ja nem, nem tudtam gondolkodni. Olyan szintű kínosság és szégyenérzet kerített hatalmába, hogy teljesen leblokkolta a józan eszemet. Felrémlett az a pár héttel ezelőtti esős délután, mikor, mikor Hollóhát klubhelyiségben Pavel összehasonlított vele… majd ő kiviharzott a folyosóra, és nem tudom azóta sem, hogy mit gondol rólam, hogy mit ordibált a folyosón dühében vagy elkeserdettségében, vagy hogy mennyit bőgött a párnájába éjszakánként. De annyit biztos nem, mint amennyit én.
A feszültség továbbra is tapintható volt, de azért hálás voltam, hogy se nem támadott le, hogy párbajozzunk, sem pedig kezdett erőltetett társagásba az eddigi tapasztalatainkról az arénában. Félénken rápislantottam, és szinte láttam, ahogy agyal, keresi a fejében a szükséges átkokat, hogy a közvetlen mellettünk, a mólónál kijutni próbálkozó víziszörnyeket jobb belátásra bírja.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Jev Chekov on Kedd Júl. 18, 2017 12:39 pm

Eleinte kétségbeesetten ugráltam az emberek elől, de észrevettem, hogy valószínű védelmet nyújthat a párbajburok, ezért páran már össze is álltak, még ha később ennek ájulás lesz az ára, merthogy biztos nem szüneteltetik a szabályokat, csak mert néhány vacak sárkány rohangál közöttünk.
Miután kitapasztaltam, hogy a vadállatokra a kisebb, könnyebb átkok és ártások hatástalanok, újabb taktika után néztem, ugyanis ha nem terítjük le őket igen sürgősen, felettéb bájos módon beszorítanak minket a vízbe. Épp a lábbilincselő ártást próbáltam volna ki egy közepes méretű példányra, mikor valaki úgy elsprintelt mellettem, hogy majdnem feldöntött -illetve csak futott volna tovább, ha nem ütközik tompa koppanással a burok láthatatalan falának. Alex volt az. Oyan érzésem támadt, mint akit gyomorba bokszoltak: úgy nézett ki, mint akit már eleve végigüldöztek az egész erdőn, és közben különböző lények áldozatává lett többé-kevésbé. Pólója szétszaggatva, alatta átvérzett kötéssel, haja összekócolva, a korábban látott önmagához képest kicsit barnább és még soványabb. Feltehetően sötét karikás szemeit egy összekarcolódott lencséjű napszemüveg mögé rejtette, így esélyem se volt a tekintetéből kiolvasni, hogy reagált az újdonsült párbaj/harcostársára. Annyit azért megfigyeltem, hogy első reakcióként összerezzent.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Kedd Júl. 18, 2017 12:14 am

Miután már a legtöbb lénnyel végeztünk, enyhén felvont szemöldökkel néztem Zairére, aki, eme szúrós pillantásom láttán felnevetett.
- Persze, gyere csak! - tárta szét mosolyogva a karját. - Úgyis sokkal kevesebb pontod van, mint nekem - vigyorgott rám fensőbbségesen.
- Igen - bólintottam. - Viszont nekem legalább nem tört el a bokám - utaltam sántítására, amit a szinkronizált támadások során természetesen azonnal kiszúrtam.
Zairének erre a megjegyzésemre enyhén megvonaglott a szája.
- Nos, igen - egy ugrást bemértem - komorult el egy kissé az arca. - De én legalább ezzel pontot is szereztem, és nem égettem meg magam ok- és céltalanul! - utalt az én lábamon keletkezett égési sérülésre.
- Mindig is te voltál az óvatlanabb - csóváltam a fejem, majd megjegyeztem: - Volt már rosszabb is a cirkuszban - vontam vállat, hiszen valóban szinte nem is éreztem. - Majd szedek rá növényt - intéztem el a témát, majd fivéremre fogtam a pálcát. - További sok szerencsét, Zaire, és ne keveredj túl sok párbajba! - intettem figyelmeztetőleg.
- Majd figyelek! - legyintett nemtörődöm vigyorral az arcán ikertestvérem, majd kimondtam a kábító átkot.
Pár méterrel arrébb lépve feloldottam az átkot, majd, búcsút intve Zairének és Jabarinak, gepárddá változva újból eltűntem az erdőben.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Matt Hunter on Hétf. Júl. 17, 2017 11:57 pm

Megkönnyebbülten viszonoztam a pacsit.
-Van még valami elintéznivalónk, vagy engedjük egymást az útjára? -kérdeztem. Ahogy végignéztem a hevenyészett csatatéren, már nem sok lény maradt, a legtöbbjük mozgásképtelenül, megkötözve, felrobbantva, vagy halálra csiklandozva hevert szanaszét.
-Hát, akkor... Csak nyugodtan, küldd azt a Stuport. -álltam kicsit távolabb tőle, feltartott kezekkel.
-Dehogyis! -ellenkezett azonnal. -Átadom ezt a nemes feladatot.
-De lányoké az elsőbbség!
-Nem, ezt nem engedhetem meg! -erősködött tovább, bár nem értettem, miért.
-Jó, akkor legyen. -sóhajtva rászegeztem a pálcát, majd kimondtam az átkot. Ezután rögtön kihátráltam az elpárolgó burokból és egy Stimulával azonnal megszüntettem a hatását.
-Jó volt veled harcolni. Csá, és sok szerencsét! -integettem neki.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Charlize Brown on Hétf. Júl. 17, 2017 11:54 pm

Miután már kezdett tisztulni a terep, és végre kifújhattuk magunkat egy kicsit, Natsuko mosolyogva felém pördült.
- Múltkor én nyertem, úgyhogy most megengedem, hogy legyőzz! - tárta szét kacagva a karját, fedetlenül hagyva a mellkasát.
Kezében nem volt pálca, a füle mögé tűzve viselte.
- Biztos vagy benne? - kérdeztem furcsállkodva és nem kevésbé gyanakvóan.
- Ühümm - bólogatott a lány. - Neked ráadásul sokkal kevesebb pontod is van, mint nekem, szóval, nem fog fájni - nevetett fel.
- Köszönöm - biccentettem felé, még mindig kicsit meglepetten, majd, előhúzva a pálcámat, kimondtam a kábító átkot.
Amikor kisétáltam egyméteres körzetéből, meglendítve a pálcámat, feloldottam az átkot, így ismét eszméletéhez tért. Vidáman felpattant, és leporolta a ruháját.
- Sok sikert, Charlie-chan! - integetett felém ugrándozva és vigyorogva, majd elővette hátára szíjazott seprűjét, és felpattanva rá, elszállt a sziget átellenes részének irányába.
Miután feldolgoztam a történteket, utoljára Nat felé sandítva én is igyekeztem minél előbb az erdő és biztonságos rejtekhelyem felé iszkolni, mielőtt az ügyesebb bajnokok esetleg úgy döntenek, szabad a vásár, és elkezdenek játékból legyőzködni bennünket.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 135
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Liliana Castellano on Hétf. Júl. 17, 2017 11:44 pm

Kezdtek fogyni a lények körülünk. Még elintéztünk egy durrfarkú szurcsókot közösen Sepphirával, de utána már leginkább csak azok maradtak, akikkel már küzdött valaki. Egymásra néztünk, mert tudtuk, hogy eljött az a pillanat, amikor valamelyikünknek meg kell törnie a kört, hogy tovább mehessünk. S úgy döntöttem, hogy az a valaki én leszek.
- Stupor! - az átkom mellkason csapta, de pont ott voltam, hogy elkapjam, miközben esett. Távolabb mentem tőle, majd feloldottam az átkot. - Stimula!
avatar
Liliana Castellano
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 36
Join date : 2017. Jul. 10.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Natasha Horne on Hétf. Júl. 17, 2017 11:17 pm

- Van egy ötletem! - kiáltottam fel. - Reducio!
A bűbájom eltalálta a sárkányt, ami így az eredeti kétméteres magassága helyett, mostmár csak közelítette alulról a 100 centit. Eléggé összezavarodott szegény, de úgy döntöttem, hogy ez nem elég, muszáj lesz valahogy kiiktatni. Mielőtt még bármit cselekedhettem volna, Matt átka suhant el a fejem mellett:
- Petrificus totalus!
A sárkány megmerevedett a futó pozíciójában, én pedig pacsira emeltem a kezemet.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Matt Hunter on Hétf. Júl. 17, 2017 11:11 pm

-Nem számít, fogunk mi itt még csúnyább dolgokat is látni... dünnyögtem, miközben hunyorogva próbáltam felmérni, hogy a messzeségből még hány random szörnyre számíthatunk. De az egyik, irányunkba trappoló sárkány fontosabb feladatot adott. Talán ez volt a legkisebb példány az öt közül, de ez aligha ad okot arra, hogy kevésbé vegyük komolyan, mint például a magyar mennydörgőt.
-Incarcerandus ! -próbálkoztam a kötöző ártással, de csak annyi történt, hogy egy fehér zsineg tekerődött a lény farkára, ami pillanatnyi meglepetést okozott neki.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Natasha Horne on Hétf. Júl. 17, 2017 11:03 pm

- Hát, mi is csak reméljük, hogy működik. De gondolom, ők is kipróbálják előbb vagy utóbb - mosolyogtam rá.
Igazából nagyon izgultam, s csak reméltem, hogy nem érzi rajtam, mennyire kivagyok a szituációtól. Nem szerettem kelepcébe zárva lenni, itt pedig úgy nézett ki, hogy muszáj lesz - egy darabig legalábbis. Emiatt mondtam mindenféle hülyeséget is.
- Akkor megpróbáljuk azt a nagynövésű tintahalat megtámadni? - kérdeztem, de inkább csak költőinek szántam, mivel már rá is fogtam a pálcámat remélhetőleg arra a lényre, amit ebédnek fogunk hívni. - Levicorpus!
A tintahal kiemelkedett a vízből, nyolc csápja az égben össze volt kulcsolva, mintha megkötözték volna.
- Ez így még ijesztőbb, ha engem kérdezel - sápadtam le egy kicsit.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Hétf. Júl. 17, 2017 10:49 pm

A tóban sikerült lehűteni lángoló lábamat, és az óriástintahal egyik felém nyúló csápját is még időben le tudtam harapni. Ahogy kijöttem a vízből, igyekeztem minél távolabb kerülni a többi bajnoktól, és inkább a sárkányt céloztam meg - ekkor azonban fellángolt körülöttem az egyméteres kör. Abban a pillanatban felborzolt szőrrel szembepördültem támadómmal, készen a harcra - és a tükörképemmel találtam magam szemközt.
A velem szemben álló gepárd a másodperc törtrésze alatt visszaváltozott a vigyorgó Zairévé.
- Hali hugi - mosolygott rám. - Minden oké?
- Miért hoztad létre ezt a párbajkört? - változtam vissza én is, kérdőre vonva ikertestvéremet.
- Mert így valószínűleg védve vagyunk a sárkányoktól - adta meg a választ Zaire.
- Jól van, de én vagyok a párbajgyőztes - kötöttem ki azonnal, majd körbenéztem, Jabari-t keresve.
Ikerfivérem éppen a japán fiúval állt párba - szemmel láthatóan ők is ugyanabból az okból kötöttek ki egymás mellett, mint én és Zaire. Jabari megkeresett engem a szemével, és félénken intett.
- Csak szeretnéd - nevetett fel Zaire, aztán, amikor az egyik roxfortos lány átka egy kör közepéből eltalálta az egyik sárkányt, összenéztünk, és tökéletesen összehangolt mozdulatokkal, ahogy a cirkuszban tanultuk, megközelítettünk egy másik legendás lényt, és igyekeztük kiiktatni őt, ha csak egy rövid időre is sikerül majd. Minden és mindenki mástól védve voltunk a párbajkörön belül.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Matt Hunter on Hétf. Júl. 17, 2017 10:37 pm

A lány bárbajozási képességeire célzó megjegyzésére csak egy észrevétlen szemrebbenéssel reagáltam, de kár volna rögtön ez alapján elítélni és nagyképűnek tartani. Inkább a feladatra koncentráltam.
-Engem leginkább ott az az abnormális méretű tintahal aggaszt... -mutattam a pálcám hegyével tőlünk balra, ahol a víz és a móló találkozásánál ocsmány, nyálkás karok tapogatóztak kifelé, elég sok, elszórtan ácsorgó, bámuló vagy pánikoló diák felé. -Szerinted rá fognak jönni a többiek is, hogy a legjobb, ha mégis párba állnak?
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Natasha Horne on Hétf. Júl. 17, 2017 10:32 pm

- Tudod, szerintem egyelőre próbáljuk meg - mosolyogtam a srácra. - Nem szeretnék harcolni veled. Nem mintha nem tudnálak legyőzni, de szerintem nincs szükségünk eszméletlen bajnokokra. Hmmm... Kifele tudunk lőni? - tűnődtem hangosan, s megcéloztam egy távolabbi sárkányt (hogyha működik, akkor se jöhessen rá, hogy innen jött a lövés). - Obscuro!
A varázslat sikeresen eltalálta a szóban forgó gyíklényt, akinek egy lepedő nagyságú szemkötés jelent meg a szeme előtt. Nem úgy nézett ki, mint aki örül neki, de nem igazán tudta leszedni magáról. Remélem, hogy ezt ki tudják használni a közelben lévő bajnokok.
- Na, akkor ezek szerint működik ez kifelé. Melyik monstrumot válasszuk? - néztem körbe, amikor észrevettem, hogy nem csak a sárkányok okozhatnak problémát: a vízből is láttam csápokat kinyúlni.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Charlize Brown on Hétf. Júl. 17, 2017 10:26 pm

Amikor egy sárkány (mondom SÁRKÁNY! Ezek ki akarnak bennünket nyírni!) elől menekülve kirontottam a partra, gondolván, hogy ott a víz miatt majd biztonságban leszek a tüzes lángoktól, a meglepetéstől egy pillanatra megtorpantam. Csaknem az összes bajnok ott gyülekezett a parton, és mindőjük különféle legendás állatok ellen küzdött.
- Ó, hogyaza... - tátottam el a számat, aztán gyorsan ismét nyakamba szedtem a lábam, amikor a hátam mögül felhangzott a sárkány üvöltése.
Szóval, összetereltek bennünket. A kérdés immár az, hogy ez jó vagy rossz dolog-e. Mert miközben ez a helyzet minden kétséget kizáróan párbajok egész garmadájához fog vezetni, az egyméteres körbe elvileg semmi és senki nem tud behatolni, nem igaz?
A szememmel gyorsan megkerestem Nat-et, aki éppen az egyik amerikai sráccal egy gömbben állt, de szemmel láthatóan nem párbajoztak, hanem csak beszélgettek, és valószínűleg pontosan azon tűnődtek, amin én.
Aztán hirtelen én is egy körben találtam magam, és meghallottam az ismerős csilingelést.
- Hé, Charlie-chan, szia! - ugrott a nyakamba nevetve a japán lány, és jó szorosan megölelt. - Remélem, hogy így védve leszünk a sárkányoktól - engedett el, majd derűsen mosolyogva nézett a legendás lény felé.
Kétségtelenül kifejezetten fura egy teremtés volt, de mintha kezdtem volna megkedvelni.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 135
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Matt Hunter on Hétf. Júl. 17, 2017 10:08 pm

-Hát, hogy őszinte legyek, fogalmam sincs... -meredetem a part felé, tanácstalanul piszkálva a hajam a pálcám markolatával. Próbáltam kisilabizálni, hátha mások is jártak így, és valószínű hamarabb eszi meg őket a sárkány (már ha tudja) mint minket, innét, tisztes távolságból. -Lehet, hogy olyan fifikások az aréna összeállítói, hogy így tényleg biztonságban vagyunk.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Natasha Horne on Hétf. Júl. 17, 2017 10:02 pm

Hamar rájöttünk, hogy sajnos igazunk volt: valóban egy sárkányt küldtek ránk - aki miután kiszimatolt minket, elindult felénk.
- Váljunk szét! - kiabáltam Lilianának. - Így nagyobb esélyünk lesz.
Ő egy szalutálással jelezte, hogy vette az adást.
Szerencsére nem engem követett a szárnyas gyík, de a biztonság kedvéért futottam még egy darabig - már azt vettem észre, hogy a parton vagyok. Nem baj, itt legalább nem leszek akkora veszélyben - gondoltam naivan. Viszont a part tele volt pánikoló bajnokokkal: kiürgeöntöttek minket, hogy találkozzunk egymással. Három sárkányt láttam csak itt, a parton, akikkel a diákok kétségbeesetten küzdöttek, a polipok is visszajöttek, s olyan teremtményeket is láttam, amikről reméltem, hogy nem azok, amik gondoltam, hogy voltak.
Ennél már csak akkor lettem lelombozottabb, amikor véletlenül beleestem (szó szerint) valakinek az egyméteres körzetébe. Felnéztem, s az egyik amerikai srácot láttam - a nem kutyusosat, aminek hihetetlenül megörültem. Mielőtt még pálcát ránthatott volna, gyorsan szóltam neki:
- Gyorskérdés: Ha itt vagyunk, akkor azok ott nem tudnak bejönni? -
reménykedve abban, hogy a legbiztonságosabb hely közvetlenül egy ellenfél mellett van.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Hétf. Júl. 17, 2017 4:01 pm

Éppen az erdő legmélyén kutattam gyógyító növények után a növényhatározó segítségével (valami felsértette a lábamat a tegnapi nap folyamán), amikor meghallottam egy sárkány ordítását. Szinte azonnal átváltoztam gepárd-alakomba, és beleszimatoltam a levegőbe. A szagok alapján a természetfeletti lény nagyon közel járt hozzám, de további megfigyelésekre már nem volt időm, ugyanis hirtelen egy egész erdőtűz lobbant fel mögöttem egy velőtrázó és földetrengető üvöltés után. Nem vesztegettem arra az időmet, hogy megnézzem magamnak az állatot. A hangja alapján magyar mennydörgőre tippeltem volna, de ebben a pillanatban mindegy volt - túl közel voltam hozzá, és túlságosan ki voltam téve a veszélynek. Így, nesztelenséggel, növényekkel nem törődve, elkezdtem rohanni. Annak ellenére, hogy gepárd-alakomban futottam, a sárkány tartotta a lépést - én pedig alig pár centikkel tudtam elkerülni, hogy egy-egy lángcsóva hamuvá ne pörköljön.
A víz felé vezettem. Arra gondoltam, hogy tüzének ott biztosan nem lesz hatása, hiszen a nedvesség miatt a lángok ki fognak hunyni - amikor azonban kiléptem a partra, rájöttem, hogy fatális hibát követtem el. A homokos fövenyen már csaknem az összes bajnok ott nyüzsgött, mindannyian valamilyen legendás állattal küzdve - azonnal rájöttem, hogy ez is egy új próba. Összetereltek bennünket. Éppen visszaugrottam volna az erdőbe, amikor a sárkány hatalmasat üvöltve újra egy lángcsóvát engedett útjára - alaposan megpörkölve jobb hátsó lábamat. A tűz szinte leégette a bőrt a lábamról. Mérlegeltem. Ha most használhatatlanná válik a lábam, akkor lecsökkennek a túlélési esélyeim. Nem kockáztathattam, így egyenesen a víz felé tartottam, és mélyen belegázoltam a hullámok közé. Amikor a tintahal kiemelkedett a habok közül, a sárkány pedig a többi bajnok felé fordult, tudtam, hogy az előző nap gyerekjáték volt.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Jev Chekov on Hétf. Júl. 17, 2017 3:41 pm

-MI AZ ÖREG MERLIN HARAGJA, EZ EGY SÁRKÁNY????! -torpant meg az egyik Szent Katrinos srác, asszem Pavelnek hívják, aki így is épp eléggé zaklatottnak tűnt, mivel taktikusan (és pánikszerűen) menekült az emberek elől, hogy még véletlenül se kerüljön egy bajnok közelébe se. Engem épp egy hordányi fura, teknős méretűre nőtt páncélos és tüskés bogár üldözött errefelé. Meghökkenve torpantunk meg,  Pavel pedig elzöldült fejjel pislogott az erdő felé, ahonnét több bajnok is előkerült az ordítozására.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Anthony Lewis on Hétf. Júl. 17, 2017 2:38 pm

Diadalérzés kerített hatalmába a sikeres mumus-elűzés után, na meg a szerény három megnyert párbaj miatt. Még csak kora reggel volt, de meglepően frissen és tettrekészen ébredtem. Bár állandó bázissal nem rendelkeztem, Floyd meglepett egy kellemes kis barlangocskával, amit egy délutáni kóborlása során fedezett fel. Nem túl nagy védelmet nyújtott, de a célnak megfelelt. Egyébként is nomád életmódot akarok folytatni ebben a hétben, az állandó lakhelyet nem tarttottam túl praktikusnak, a többiekkel ellentétben.
Amint kikászálódtam a legközelebbi ösvényre, na ki fogadott? Na, ki?
-Megöllek, te szemét állat! Azt hiszed, életképtelen maradtam miattad? -Mariano dühösen lendült elő a bozótosból, és rögtön gondoskodott is róla, hogy az egyméteres körzetembe kerüljön a figyelemelterelő dumája alatt.
-Capitu…
-Protego Duo! -kiáltottam nála egy picivel előbb, így pálcával maradtam. A sajátját görcsösen markoló fiút hátralökte az erősített pajzs, és a saját kezére esett, ami kissé fura szögben maradt a sáros talajon.  Gondoltam, elbeszélgetek vele, amíg feltápászkodik kissé kitekert pózából. -Úgy hallottam, nem is teljesítesz olyan rosszul. -állapítottam meg egy csipetnyi gúnnyal, miközben idegesítően járkáltam körülötte, direkt az idegei húzása végett. Éreztem a benne vibráló dühöt és bosszúvágyat, de egyelőre tehetetlen volt.
-Hány ellenfelet terítettél le eddig, a nos, szerzett pálcáddal?
-Kettőt, ha tudni akarod. -felelte feszülten.
-És kinek a pálcáját tisztelhetem a kezedben?
-Teljesen mindegy, nem?! -förmedt rám, és próbált felém evickélni.  -Könnyű így vitézkedn! Ez bárkinek menne!
-Ebben teljesen egyetértünk. -Egy pálcalegyintéssel segítettem neki talpra állni, de a reflexei ismét cserben hagyták: Ugyanis későn vette észre, ahogy Floyd hátulról ráugrik, és a jobb alkarját már össze is zárta a fogai között. Nyöszörögve esett vissza a földre, és a farkas, aki eddig nem sérülést okozva ugyan, de stabilan fogta a kart, elengedte, és most a pálcáját vette a fogai közé, hogy eliszkoljon vele. Épp elért a gömb határáig, mikor egy gyors Stuporral letudtam a párbaj végét. Hát, elég peches ez a gyerek, hiába kapart össze eddig egész jó pontszámot…
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Liliana Castellano on Hétf. Júl. 17, 2017 1:38 pm

Alig pár másodperce indultam el Antoinette ájult testétől, amikor hirtelen körbezárult a párbajkör körülöttem.
- Megint te vagy az? A Macskanő? - kérdeztem forogva, hátha megpillantom az ellenfelem. - Oh, Hófehérke. Erre nem számítottam. Eskü, próbáltalak többnyire elkerülni.
- Hát, ezek szerint nem sikerült - mosolygott, majd elfordította a fejét. - Úgy nézel ki, mint akit megviselt az éjszaka. Neked is volt...?
- Mumus? Ja - elnevettem magam. Ezek szerint nem csak engem szívattak. - Viszont, ha már itt vagyunk, akár el is kezdhetnénk...
- Igazad van. Deprimo! - közvetlenül előttem robbant fel a talaj, ami óriási porfelhőt kavart. - Stupor!
- Protego! - kiáltottam vele egyidőben, s egy szaltóval odébb ugrottam, így pont láttam, ahogy Hófehérke nekicsapódik a falnak. Viszont mielőtt lerendezhettem volna a párbajt, a föld megremegett, s óriási üvöltés töltötte be az arénát. A földbe ütött lyuk miatt megbotlottam egy kicsit. - Ezek...?
- Sárkányok! - térdelt fel Hófehérke.
- Bocsánat, de ezt muszáj megnéznünk! Stupor! - a vállán találta el a varázslat. Gyorsan kimentem az egyméteres körzetéből, s újra ráfogtam a pálcámat. - Stimula!
Nat nagyokat pislogott, miközben felkelt.
- Ezt muszáj volt? - dörzsölte a fejét.
- Igen. Menjünk, nézzük meg, mivel ajándékoztak meg most minket - indultam el a hang irányába. - És ne gyere közelebb hozzám!
- Oki-doki.
avatar
Liliana Castellano
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 36
Join date : 2017. Jul. 10.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Matt Hunter on Vas. Júl. 16, 2017 11:50 pm

Nem sok zsákmánnyal büszkélkedhettem, ugyanis a tegnap legyőzött két francia lány közül csak az egyik táskáját szereztem meg, amiben kötszerek és gyógyszernek való alapanyagok lapultak. A saját, eredeti batyum tömve volt mindenféle, normális esetben kirándulásra való kajákkal, és az egyiküknél is egy hasonló volt, de azt hagytam az eszméletlen lány mellett, ne haljon azért éhen miattam. A két párbajt gyorsan és viszonylag fájdalommentesen vezényeltem le. Valahogy nem volt ínyemre ez a muszáj-valakinek-elájulnia-dolog, de hát ez van, én akartam a Tusát.
Kihasználtam a hajnal és az éjszaka közötti kellemesen homályos, és még viszonylag tűrhető klímájú kis időtartamot, hogy felfedezőútra induljak, hátha változott valami az éjjel folyamán az erdőben. Már jó egy negyedórája bandukolhattam, mikor észrevettem egy földön fekvő alakot. Ahogy közelebb mentem, felismertem Alexet, az egyik Szent Katrinos bajnokot, ahogy falfehéren, talán eszméletét is vesztve fekszik olyan pózban, hogy erőtlenül odatartsa az oldalán vérző sebéhez a pólója cafatjait. Gondolkodás nélkül odarohantam hozzá, és melléguggoltam. Nem érdekelt a párbaj kezdetét jelző hang, és a láthatatlan gömb bezáródása körülöttünk, megráztam a vállát, és úgy fordítottam az erőtlen testet, hogy a vérzése ne fokozódjon tovább. Alex magánál volt, kinyitotta a szemét, de mikor realizálódott benne, hogy egy ellenség van a közvetlen közelében, csak üresen meredt rám.
-Adj… adj rám egy Stuport, aztán vidd, amit akarsz… -nyögte alig hallhatóan.
-Dehogy hagylak itt! Itt fogsz végelgyengülésben elpusztulni, ha nem járok erre! Ne mozdulj, bekötöm a sebedet… Invito lila táska! -böktem a szállásom irányába a pálcámmal. Rövidesen meg is érkezett a kért csomag, és nekiláttam, hogy egy stabil, strapabíró kötéssel elállítsam a vérzését és adjak valamennyi esélyt a begyógyulásra. Használhattam volna bűbájt is ugyanerre, de jobban szeretem, ha a saját kezemmel tudom le a sebkötözést, biztonságosabbnak érzem.
-Hát, Alex, nem tudom, hogy fogsz felszakadt oldallal fára mászni… Alex vagy, ugye?
-Aha… -hanyatlott vissza a feje az avarba. Megragadtam a csuklóját, és megfigyeltem a pulzusát. Ez a gyerek alig él. -Te, van egy olyan gyanúm, hogy kaja nélkül maradtál, igaz? És a vércukorszinted a varangy segge alatt van. -Invito kajás táska! -nagy keservesen rávettem, hogy kettő csokibékát megegyen, majd leültem mellé a földre, és némán vártam pár percet. Szervezete kezdett magához térni szép lassan. És most normál esetben párbajoznánk, két, egymáshoz méltó fél, pattognának az átkok, taktikáznánk és kegyetlenek lennénk. De ez a szerencsétlen srác most itt fekszik egy hatalmas sebbel, és teljesen kiszolgáltatott, az idézőjeles párbajunk eldöntött. A táskámból kibányásztam két szendvicset és egy nagy csomag földimogyorót. Ezeket tudom nélkülözni. Letettem mellé, egy kis üveg töklé kíséretében.
-Majd figyelj a folyadékpótlásra. -rászegeztem a pálcát, hogy a szabályoknak megfelelően lezárttá tegyem a párbajt, de nem vitt rá a lélek, hogy beléküldjek egy Stuport, mikor épp most kezd visszatérni belé az élet.
-Relaxo! -színes szikrák pattantak ki a pálca hegyéből. Ez olyan, mintha nem túl erős elektromos impulzust küldenél valakire, átmeneti, bénult érzés keltésére. Ez volt a legkegyesebb átok, ami eszembe jutott. Nem szívesen tettem, de hát ez van. Folytattam az utam.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Alex Chekov on Vas. Júl. 16, 2017 11:48 pm

A második nap virradatára kezdett kicsit kikészülni a szervezetem az éhségtől, és hiába kecsegtettem magam azzal, hogy szerzek a növényhatározóban kinézett különféle, ehető terméssel rendelkező növényt, alig volt erőm lekászálódni a függőágyamból. A következő kihívást az jelentette, hogy lemásszak a fáról. Pirkadatkor, legyengülten biztonságban lemászni nyolc méter magasról… hát, nincs más lehetőségem, mint megpróbálni. A szokásos fáramászási tempóm töredékével, extra meggondoltan, taktikusan másztam lefelé, minden mozdulatot alaposan megfontolva. Komolyan, kész lassított felvétel lehettem. Az út háromnegyedénél lélegzet-visszafojtva nehezedtem rá egy stabilnak tűnő ágcsonknak, de tévedtem: hatalmas reccsenés, és a maradék két métert zuhanva tettem meg. Legnagyobb szerencsémre puha avarba hullottam, de esés közben végigszakította az oldalamat egy kiálló, törött végű ág, és egy vadul vérző sebbel is megajándékozott. Felszisszentem a fájdalomtól, és a szétszakadt pólómat nyújtogatva próbáltam a textillel leszorítani a sérülést.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Natasha Horne on Vas. Júl. 16, 2017 10:02 pm

Az eredményhirdetés után bevettem a gyógyszeremet, majd álomra hajtottam a fejemet.
Furcsa hangokra ébredtem. Pontosabban McGalagony hangjára, ahogy éppen az ismerős beszédét mondja.
- Szeretném, ha tudnák, hogy itt a diákok rengeteg titkot rejtegetnek. S egy új minisztériumi határozat alapján ezt most fel kell fednünk. Remélem, mindenki figyelemmel követi a közvetítést, de ismétlésen újra és újra és újra és újra megtekinthetik - rögtön felismertem, hogy a mumusom beszélt. Eszeveszetten kutatni kezdtem a pálcám után, s konkrétan kivetődtem a rögtönzött lombházam ajtaján, pont időben. - Kezdjük Natasha Horne-nal, aki nem csak dro...!
- COMMIKULUS! COMMIKULUS! COMMIKULUS! - visítottam, annak ellenére, hogy már az első varázslat is eltalálta. McGalagony rózsaszín kiscicás pizsamában jelent meg, s szégyenében elrohant.
- Ez nagyon nem vicces... - dörzsöltem meg fájó tagjaimat, mivel rendesen megütöttem magam a kétméteres zuhanás alatt.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

6 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.