Park/ az Aréna

4 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Charlize Brown on Szomb. Nov. 18, 2017 9:50 pm

A Tett vagy Őszintére azonnal felkaptam a fejem, mint a szimatot fogó kutya, és őrült vigyorral az arcomon a hang irányába sprinteltem. Mindig is imádtam ezeket a játékokat, a Colourblind-dal gyakran játszottunk próbák helyett, alatt, közben, vagy éppen késő éjszakákon, úgyhogy már nagy gyakorlatom volt benne, na meg nagyon szerettem azt, hogy ilyenkor mindenki a legnagyobb ostobaságra is kapható.
Úgyhogy a már távolról integető Eric mellé huppantam a jobbára ismerős emberekből álló csoportba, aztán egy különleges és ritka természeti jelenséget (Tony FELSZABADULT ÁLLAPOTBAN, VIGYOROGVA ÉS CSILLOGÓ SZEMEKKEL, MINDENKI KÉSZÜLJÖN A VILÁGVÉGÉRE) követően azonnal le is csaptam erre a páratlan lehetőségre.
- Szerintem kezdd te, Tony - mosolyogtam rá negédesen, figyelmen kívül hagyva Matt figyelmeztető pillantását.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 236
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Matt Hunter on Szomb. Nov. 18, 2017 9:39 pm

A levegőben végigsüvítő Tett vagy Őszintére egy pillanatra megállt a szívem, majd kissé vonakodva kerestem a tekintetemmel Tonyt, egyrészt hogy tudományos megfigyelésem részeként meglessem, hogy vajon még tart-e nála a lelkesedés és csatlakozik-e, másrészt hogy hogy a felbolyduló, belelkesedő emberek hatására rá tudjam venni magam, hogy beszálljak. Nem volt a szívem csücske a játék, főleg akkor, ha egyes játékosok már túlságosan is illuminált állapotban vannak, én pedig még nem, és a józan ítélőképsségem felülírja a kapott tetteket. Végül sajnos nem láttam menekülőutat a dolog elől, így odagyűltem a többiekhez. Így már nem is tűnt olyan sok embernek, és szerencsére nagyjából mindenkit ismertem.
-Na, ki kezdi? -kérdezte izgalomtól vibráló tekintettel Tony. Hű, ez kezd egyre furább lenni. Vajon mit kóstoltattak meg vele?
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Léonard Harman on Szomb. Nov. 18, 2017 9:31 pm

A bevonulónk után több orosz is odajött hozzánk lepacsizni, Pavel is lelkesen üdvözölt (sikerült vele a második próba előtt megismerkednem jobban, a legtöbb bajnokkal már minimum köszönőviszonyban vagyunk) és a találkozás örömére, mindannyian megkínáltak egy-két tradicionális orosz étellel-itallal. Az asztal középen valószínűleg egy eddigi Végzősök Éjszakáján nem volt ilyen színes - a Föld minden tájáról ki lehetett próbálni különlegességeket. Amióta felébredtem először a gyengélkedőben, teljesen minden mindegy hangulatban voltam, így mindent szívesen fogadtam, amivel csak megkínáltak még akkor is, ha tudtam, hogy a gyomrom nem fogja megköszönni a különböző konyhák keverését.
Éppen lepacsiztam egy afrikai sráccal, aki egy gyümölcsös-csokis itallal kínált meg előtte, amikor az énekesek tábortüzénél valaki elkiáltotta magát.
- TETT VAGY ŐSZINTE! KI CSATLAKOZIK?
Hangos kurjantással indultam el a hang felé, pedig világéletemben a játék ellen voltam. De ahogy már mondtam, nekem minden mindegy.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Szomb. Nov. 18, 2017 9:18 pm

Olyan hideg és kristálytisztán éles volt a holdfényporral teleszórt éjszaka, mint a távolság a csillagok között. Miközben mélyen beszívtam az elválaszthatatlanul összefonódott érzelmektől terhes levegőt, hagytam, hogy a pergamendarab a kezemből könnyű ringatózással hulljon az üstbe, és figyelemmel kísértem egészen addig, amíg el nem veszett a mélyfekete sötétségben.
Felpillantva láttam, hogy Jabari kabátos alakja eltűnik a brazil diákok gyűrűjében, akik integetve üdvözölték - minden bizonnyal azokkal a barátaival találkozott, akiket a csereéve során szerzett. Zaire pedig már korábban eltűnt, meglehetősen kipirult arccal arra hivatkozva, hogy találkozója van valakivel, de hogy kivel, azt már nem mondta meg. Így hát egyedül álltam a csínytevéseket rejtő üst mellett.
Idegennek tűnő, kesztyűbe bújtatott kezemet a zsebembe süllyesztve, felnéztem a csillagokra. Odahaza, Afrikában minden nap csillagtérképeket rajzoltunk, így most is ki tudtam venni a csillagképeket, és mindegyiknek ismertem a történetét. Lehunyva a szemem, egy pillanatra éreztem a szél süvítését az arcomon, és igazán visszavágytam már Afrikába, a gyökereimhez. De most itt kellett helyt állnom, így lassan kinyitottam a szemem, és lassan, csendesen, mintha parázson lépkedtem volna, az érzelmek forgószelének közepe felé vettem az irányt.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Anthony Lewis on Szomb. Nov. 18, 2017 9:02 pm

-Kérlek, megtennéd a kedvünkért, hogy most az egyszer, totál véletlenül pont most, normális leszel az emberekkel? -loholt utánam Matt, már-már könyörgésbe hajló hangnemben, ami nem jellemző rá.
-Akár hiszed, akár nem, de most van kedvem jól érezni magam és kiereszteni a gőzt, és ez akkor is így lett volna, ha nem nyavajogsz itt nekem egész úton. -közöltem, valóban őszintén. Sokatmondó mosolyt dobtam felé, de szegény gyerek el se akarta hinni, hogy tényleg megélte azt, hogy nem mint egy makacs, morgó kutyát kell maga után rángatnia.
Mindketten teátrális mozdulattal beküldtük a borítékainkat a helyére, majd ezután szétáltunk. Matt szerintem a Colourblind tagjai felé vette az irányt, én pedig általános körülnéző körútra indultam, Floyddal a nyomomban.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 119
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Léonard Harman on Szomb. Nov. 18, 2017 8:53 pm


Még egy utolsó pillantást vetettem Liz termének ajtajára, amikor kiléptem a Mardekár klubhelyiségéből, de már nem próbálkoztam még egyszer. Jön, ha szeretne, ha nem, hát nem. Én nem erőltetem tovább.
Mike és Bill intettek a fejükkel, hogy ideje menni, úgyhogy nem totojáztam tovább, hanem utánuk eredtem Josephine és Anne társaságában. A kezünk tele volt vajsörrel, töklével és lángnyelv whiskey-vel, illetve a kabátom mély zsebében pár doboz sütemény is lapult. Hiába tudtuk, hogy a házimanók is hoznak kaját, biztos, ami biztos alapon majdnem az összes mardekáros tartalékot vittük magunkkal a szokáshoz híven - természetesen az első Roxmortsba való kiruccanás során feltöltjük újra.
Ez a második napom volt szabadlábon, úgyhogy Liz annyira nem örült neki, hogy kimentem, de muszáj volt. Úgy éreztem, hogyha nem terelem el valamivel a figyelmemet, megőrülök. És mi is jobb Roxfort legendás tóparti bulijánál?
Mardekárosokhoz illően úgy érkeztünk meg, hogy mindenki tudja, hogy mostmár kezdődhet a buli, mert mi is itt vagyunk:
- Lumos! Serpensortia! - kiáltottuk mind a tizenketten, mire a pálcáinkból a fénnyel együtt kígyók törtek ki a pálcánkból, amit hangos sikongatással vegyes nevetés követett. Mielőtt viszont kitört volna a pánik, egy pálcaintéssel eltűntettük az állatokat, majd felemeltük az eddig kabátunk alatt tartott üvegeket és dobozokat, és előre megszervezett spontán formációban az asztalhoz rohantunk, ahol elhelyeztük a hozamányainkat. Tapsvihar (és rosszalló pillantások) kísértek minket utunkon.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Charlize Brown on Szomb. Nov. 18, 2017 8:46 pm

- Rendben, erről ennyit, mindenki mehet haza, a legtutibb csínytevés most került bedobásra! - kiáltottam el magam ördögi vigyorral az arcomon, majd teátrális mozdulattal az üstbe dobtam a papírfecnimet, és meghajoltam.
- Csak szeretnéd, Brown - hajolt át fölöttem Eric, és miközben megbökte az oldalam, bedobta a saját cetlijét is az üstbe. - Mennyiben fogadunk, hogy az enyém sokkal jobb lett, mint a Tiéd? - vigyorgott rám féloldalasan.
- Amennyiben szeretnéd magad megszabadítani öt kiló perui instant sötétségportól, felőlem áll a fogadás - bólintottam, mire Eric felnevetett, megcsóválta a fejét, és mielőtt még elszaladt volna Michael-ékhez, hogy hangoljanak, odament Jev-hez, és váltottak pár szót.
Nat felé pillantottam, de mivel láttam, hogy Lilanával van, nem akartam zavarni, Michael-ékhez pedig nem akartam odamenni, mert félő volt, hogy felpofoznám a fiút, és a mai estét nem akartam egy balhéval elrontani. Így inkább felkaptam egy pohár sütőtöklevet, és kényelmes tempóban rövid sétára indultam a tópart felé.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 236
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Jev Chekov on Szomb. Nov. 18, 2017 8:30 pm

A második próba kissé lelkileg kifacsaró volt, így határozottan örültem, mikor megtudtam a szokásos Végzősök Éjszakai Partijának időpontját, és lelkesen agyaltam pár napot az általam kitalált nos, csínytevésen, ami valamelyik szerencsétlen sorstársunk feladata lesz. Már alakult a hangulat, a Colourblind, immár a megszokott erőbedobással készülődött egy zenélésre. Vadul integettem nekik a borítékommal majd bűnbánó somolygással beledobtam azt az erre kijelölt üstbe.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Liliana Castellano on Szomb. Nov. 18, 2017 5:45 pm


Mi már az utolsók között érkeztünk, úgyhogy az alaphangulat már megvolt, de még nem teljesen kezdődött el. Mi is bedobtuk a borítékokat az üstbe, ami a hely legszélén állt (Hófehérke azt magyarázta, hogy majd másnap reggel mindenkinek a párnája alatt ott lesz egy random boríték, amiben a csínytevése lesz), majd körbenéztünk, hogy mi várt ránk.
Körülbelül száznyolcvan hetedéves töltötte ki a gyér megvilágítású helyet, kisebb csoportokra osztódva. A legtöbben a házimanók által felhozott vacsoramaradékok körül lézengtek, míg páran már elkezdték előkészíteni a zenélésre alkalmas helyet. A Colourblind tagjai természetesen szintén arra vették az irányt, s én követtem őket.
- Hello, sziasztok! - köszöntem az ismerősöknek, miközben tekintetemmel Léot kerestem.
- Itt jó lesz? - kérdezte Nat, de már le is ült a farönk mellé, majd kivette a tokból a gitárt és már hangolni is kezdte.
avatar
Liliana Castellano
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2017. Jul. 10.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Nov. 10, 2017 8:22 pm

- Megoldható - mondtam inkább magamnak, mint Liznek, majd követtem a kastélyba.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Pént. Nov. 10, 2017 8:20 pm

- Mokka nem gép, hanem a teremtményem, erről ennyit - meredtem szikrázó szemekkel Léo-ra. - Majd ha piros hó esik - ráztam meg a fejem, majd nekiiramodtam, és pár elmosódó perc után már Coccinelle-ben is találtam magam, a konzollal a kezemben, Mokkával az elérhető közelemben, és a komfortzónámban.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Nov. 10, 2017 8:14 pm

- Persze, gépekkel könnyű nyerni, és Mokka amúgy sem bír engem - futottam elé, és hátrafele mentem előtte. - Bemehetünk, de ugye majd máskor is kijövünk?
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Pént. Nov. 10, 2017 8:10 pm

- Ha itt lenne Mokka, már nem élnél - sziszegtem, miközben még egy hógolyót dobtam Léo felé. - Nézd, kapitány, nekem vissza kell mennem a főhadiszállásra, úgyhogy, bármennyire is élveztem itt kint lenni - vetettem egy lesajnáló félpillantást Léo-ra. -, viszlát! - tápászkodtam fel, majd leporolva a nadrágomat, zsebre dugott kézzel és lehajtott fejjel elindultam vissza a kényelmes, ismerős kuckómba.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Nov. 10, 2017 8:00 pm

- Hógolyó - közöltem vele. - Talán nem ismered?
Az ő gombóca elől sikerült kitérnem, s már rögtön gyúrtam a következőt, ami megint eltalálta.
- Kettő-null - közöltem vele. - Csak nem szeretnéd feladni?
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Pént. Nov. 10, 2017 7:58 pm

A hógolyó csattanására a kabátomon felkaptam a fejem.
- Hé, ez meg mi volt? - förmedtem rá Léo-ra ingerülten, aztán "csakazértis" megdobtam én is. - Ne dobálj! Különben is, már vissza kéne mennünk - vetettem oda, miközben éreztem, hogy a sok semmittevéstől kezdek durván túlpörögni, és a szívverésem üteme a normális háromszorosára növekszik.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Nov. 10, 2017 7:54 pm

Mivel csak közvetlenül azt a területet takarítottam el, ahol ültünk, karnyújtásnyira tőlem már hó volt. Gyúrtam egy kellemes hógolyót kihasználva, hogy úgysem figyel rám, majd megdobtam vele.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Pént. Nov. 10, 2017 7:53 pm

Csak ingerülten az égnek emeltem a szemeim, aztán már megszólaltam volna újra, de egy hópihe az orromra esett, és ez elterelte a figyelmem. Önkéntelenül is megérintettem egy hideg hókristályt, aztán csak zsebre dugtam a kezeim, és a kapucnit a fejemre húzva a földet kezdtem bámulni.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Nov. 10, 2017 7:46 pm

- Az ember már a véleményét sem mondhatja el, mert megkövezik miatt... Kisded játékok, na köszönöm... - fordultam vissza az ég felé. - És kitiltana az általam biztosított terméből... Hát ez hihetetlen...
Lehunytam a szememet újból, s csak akkor nyitottam ki, amikor egy kövér hópehely landolt az orrom hegyén.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Pént. Nov. 10, 2017 7:42 pm

- Szerintem pedig ha még egyszer csinosnak nevezel, kiutasítalak a főhadiszállásról - vetettem egy szikrázó pillantást Léo-ra. - Léo, velem befejezheted a kisded játékaidat. Hidd el, mindkettőnknek könnyebb lesz - bólogattam gúnyos mosollyal.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Nov. 10, 2017 7:39 pm

- Csinos, varázslatos, ügyes kézügyességgel és bökős természettel - soroltam. - Szerintem mindegyik jellemző Rád.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Pént. Nov. 10, 2017 7:29 pm

- Nem vagyok tündérke, kreatív kapitány - vetettem egy gúnyos pillantást Léo felé. - Az vagyok a legkevésbé.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Nov. 10, 2017 7:25 pm

- Nem értem, mi a bajod ezzel a megszólítással - löktem meg egy kicsit a vállammal játékosan. - Szerintem illik Rád. De, ha nem, hát nem.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Pént. Nov. 10, 2017 7:23 pm

- Ha még egyszer Barkácstündérnek hívsz, lehet, hogy az orrodba operálom - dobtam át az eszközt egyik kezemből a másikba. - Csak lefoglalom a kezeim - vontam meg a vállam.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Nov. 10, 2017 7:20 pm

- Min ügyködsz, Barkácstündér? Vagy talán csak unalmat űzöl vele?
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Pént. Nov. 10, 2017 7:14 pm

- Megtisztelsz - szabadultam meg végleg a sárcsomótól, és miután megint nem tudtam mit kezdeni a kezeimmel, újra a kezembe vettem az akkumulátort.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Park/ az Aréna

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.