Gyengélkedő

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Gyengélkedő

Témanyitás by Matt Hunter on Hétf. Aug. 28, 2017 11:12 pm

Révetegen meredtem a jobb karomból kiálló csőre. Még sosem fordult velem elő ilyen. Sem az, hogy infúzión legyek, sem az, hogy egyszeűen nem tudtam mit kezdeni magammal, mikor bajba kerültem. Persze, nyilván nem tudom ellátni magam kígyómarás esetén, de akkor is rosszul esett a dolog. Sóhajtva dőltem le a puha párnák közé, és próbáltam kizárni a külvilágot, holott tudtam, hogy sokan járkálnak a közelemben és majdnem mindenki megbámul. Egyszer csak Tony huppant le az ágyam szélére, a legkülönbözőbb testtájain ragtapaszokkal és a homlokán kissé mókásan áttekert kötéssel. Leginkább egy fejkendős takarítónénire emlékeztetett.
-Na, a szakmai tárgyalás megvolt? Mindenben egyetértettél vele? -kérdezte tréfásan, tudva, hogy én képes vagyok leállni vitatkozni orvosokkal.
-Aha… -feleltem fáradtan. -Veled meg mi van? Azt mondtad, semmi bajod.
-Az a bogár, amit lepöcköltél rólam… Megcsípett és egy kis gyulladást okozott a fejbőrömön, de semmi veszélyes.
-Ez a trópusi élővilág… Hihetetlen. Soha többé még a közelébe se szeretnék menni semmiféle esőerdőnek. -közöltem lemondóan.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő

Témanyitás by Alex Chekov on Hétf. Aug. 28, 2017 11:11 pm

-Merlin haragjára, mit csináltál magaddal, fiam? -kérdezte dorgáló hangnemben, de aggódva a roxforti ápolónő. Szemmel láthatóan jól érti a dolgát, és egy cseppet sem lepődött meg a bajnokok állapotán. Próbáltam hősiesen tűrni a mozgatást, de olykor kiszaladt belőlem egy-egy nyüszítés. Miután lehámozták rólam az amúgy is cafatokká tépődött pólómat és pár pálcasuhintásra viszonylag tisztává változtam, a javasasszony nekilátott a sérülés ellátásának. Egy ideig hümmögve nézegette, amit nem tudtam mire vélni.
-Hm… Rengeteg vért veszthettél, ráadásul amilyen egyszálbelű vagy…. Mégis úgy tűnik, mintha valaki ezt már szakszerűen ellátta volna ezt a sebet. Az lehetséges?
-Öh… Nem… Ja de, igen. Matt Hunter, az egyik Ilvermorny-s fiú bekötözte közvetlen a baleset után. -préseltem ki magamból a választ.
-Na és hogyan is képzeljem el azt a bizonyos balesetet? -nézett rám csípőre tett kézzel.
-Hát, az úgy volt, hogy búvóhelyet kerestem egy fán, de az egyik ág teherbírását túlbecsültem. -vallottam be, közben az asszony kisugárzásának hatására pedig egyre kisebbnek és kisebbnek éreztem magam. Válaszként csak megcsóválta a fejét, és eltűnt, hogy új kötszeres guriga után nézzen.
Később az emlegetett Matt is a gyengélkedőre került, méghozzá nem is akárhogy. Szegényt infúzióra kellett kötni, mert még a két nappal ezelőtti kígyómarás dolgozott a szervezetében, de szerencsére nagyon lassan hatott a méreg, és nem okoz jelentős károsodást, de a biztonság kedvéért jobbnak látta az ápoló hatástalanítani, amennyire lehetséges.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Gyengélkedő

Témanyitás by Admin on Szomb. Jún. 10, 2017 10:04 pm

Itt minden esetben ellátnak, akár megfáztál, akár baleset ért.
avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2017. Jun. 08.

Felhasználó profiljának megtekintése http://ujtrimagustusa.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.