Gyengélkedő

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Gyengélkedő

Témanyitás by Alex Chekov on Hétf. Aug. 28, 2017 11:11 pm

-Merlin haragjára, mit csináltál magaddal, fiam? -kérdezte dorgáló hangnemben, de aggódva a roxforti ápolónő. Szemmel láthatóan jól érti a dolgát, és egy cseppet sem lepődött meg a bajnokok állapotán. Próbáltam hősiesen tűrni a mozgatást, de olykor kiszaladt belőlem egy-egy nyüszítés. Miután lehámozták rólam az amúgy is cafatokká tépődött pólómat és pár pálcasuhintásra viszonylag tisztává változtam, a javasasszony nekilátott a sérülés ellátásának. Egy ideig hümmögve nézegette, amit nem tudtam mire vélni.
-Hm… Rengeteg vért veszthettél, ráadásul amilyen egyszálbelű vagy…. Mégis úgy tűnik, mintha valaki ezt már szakszerűen ellátta volna ezt a sebet. Az lehetséges?
-Öh… Nem… Ja de, igen. Matt Hunter, az egyik Ilvermorny-s fiú bekötözte közvetlen a baleset után. -préseltem ki magamból a választ.
-Na és hogyan is képzeljem el azt a bizonyos balesetet? -nézett rám csípőre tett kézzel.
-Hát, az úgy volt, hogy búvóhelyet kerestem egy fán, de az egyik ág teherbírását túlbecsültem. -vallottam be, közben az asszony kisugárzásának hatására pedig egyre kisebbnek és kisebbnek éreztem magam. Válaszként csak megcsóválta a fejét, és eltűnt, hogy új kötszeres guriga után nézzen.
Később az emlegetett Matt is a gyengélkedőre került, méghozzá nem is akárhogy. Szegényt infúzióra kellett kötni, mert még a két nappal ezelőtti kígyómarás dolgozott a szervezetében, de szerencsére nagyon lassan hatott a méreg, és nem okoz jelentős károsodást, de a biztonság kedvéért jobbnak látta az ápoló hatástalanítani, amennyire lehetséges.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Gyengélkedő

Témanyitás by Admin on Szomb. Jún. 10, 2017 10:04 pm

Itt minden esetben ellátnak, akár megfáztál, akár baleset ért.
avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2017. Jun. 08.

Felhasználó profiljának megtekintése http://ujtrimagustusa.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.