Tantermek

1 / 21 oldal 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next

Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Pént. Márc. 16, 2018 9:05 pm

Éppen abban a pillanatban huppantam le egy fáradt, de elégedett sóhajjal a székembe, amikor a karórám csipogni kezdett, jelezve, hogy letelt a Mokka fejlesztésére szánt egy hét. Nem tudtam elnyomni egy büszke vigyort, mert a hét elején szinte száz százalékig biztos voltam benne, hogy nem fogok a kijelölt idő alatt elkészülni. Úgy tűnik, nem volt rossz ötlet energiaitalt keverni a kólához.
Izgatottan, türelmetlenül összedörzsöltem a két tenyeremet, majd előhúztam a zsebemből a pálcám, és az egy héten keresztül a lakóhelyemként szolgáló szekrényre szegeztem a hegyét.
- Na, nézzük, mit alkottunk - motyogtam összehúzott szemekkel, majd elmormogtam a Mokka beindítására szolgáló varázsszavakat.
Ahogy felhangzott a szekrényből a rövid csilingelés, ami Mokka újraéledését jelezte, a számítógépek képernyői egyszerre villantak fel, a kávéfőző magától kezdett bele újból az ipari mennyiségű kávé gyártásába, a levegőben megjelentek a kék, felugró ablakok, a szoba hőmérséklete elkezdett emelkedni, én pedig csak akkor vettem észre, hogy úgy vigyorgok, mint egy őrült, amikor Mokka hangja betöltötte a szobát.
- Jó reggelt, Mademoiselle Sauveterre! - köszöntött a számítógép, az a nyomasztó és szorító űr a mellkasomban pedig már nem telepedett rám olyan iszonyatosan nagy erővel, mint eddig.
- Üdv a fedélzeten, Mokka! szalutáltam a számítógépnek vigyorogva. - Jól aludtál? - zártam be a levegőben a Bastien-tól, anyától és apától érkezett negyvenhat nem fogadott hívást jelző felugró ablakot.
- Úgy érzem magam, mintha újjászülettem volna - jelentette Mokka, én pedig elégedett mosollyal odacsúsztam Papillon-hoz, és pár kattintás után már bent is voltam a rendszerben.
A másodperc törtrésze alatt lefuttatott kereséssel ellenőriztem, hogy minden fejlesztés úgy került-e be a rendszerbe, ahogy akartam, majd, amikor megbizonyosodtam arról, hogy minden a lehető legtökéletesebben működik, felálltam, és kinyújtózva megkértem Mokkát, hogy vetítse ki az aktuálisan futó projekteket.
- Rendben, akkor az ADHD-projektet zároljuk a Tusa idejére, túl sok felesleges helyet vinne el - mormogtam, és csak félig voltam tudatában annak, hogy ezeket a szavakat ki is mondtam, és nem csak magamban gondoltam végig a következő lépéseket. - A Bastien-program maradjon aktív, hátha eszembe jut egy fejlesztés. Addig is, amíg inaktív voltál, készítettem pár új tervet, majd beviszem a rendszerbe - zártam be a projekt ablakát, majd biccentettem, amikor felugrott a Léo-program. - A Léo-programot kibővítjük a Portál-programmal, ami egyben a Virtuális Valóság-projekthez is csatlakozni fog - tájékoztattam Mokkát, miközben pötyögtem egy sort, és ennek eredményeképpen meg is jelent a két új projekt, amelyek, annak ellenére, hogy önálló munkafolyamatként futottak, kapcsolódtak a Léo-programhoz.
- A Portál-programról még nem hallottam, Mademoiselle - szúrta közbe óvatosan Mokka, én pedig csak legyintettem.
- Sok mindenről maradtál le. De az adatbázisodban bent hagytam a Mr S-szel folytatott beszélgetésemet, ha visszanézed, tudni fogod, hogy miről van szó - haraptam bele egy csokoládés kekszbe, amiből Mokka egy egész tálcányit nyújtott oda nekem előzékenyen.
- És a karjával mi történt, Mademoiselle? - kérdezte a számítógép, miközben komótosan visszabandukoltam Papillon-hoz, és levetettem magam a székbe egy pohár kávéval a kezemben.
- Ne foglalkozz vele - rántottam meg a vállam. - Valószínűleg semmi, csak zavart a munkában, hogy állandóan remeg - kortyoltam bele a forró italba, és miközben Mokka mintha valami olyasmiről beszélt volna, hogy megvizsgálta az agyam, a kezem és a szívem állapotát, és nem éppen biztató eredményeket talált, beindítottam egy videójátékot, és ellenőriztem, Grigorij online van-e.
Online volt. Elégedetten elvigyorodtam, és ráírtam, hogy készen áll-e arra, hogy ismét alaposan a földbe döngöljem.
- ... így azt javaslom, hogy kérjen orvosi segítséget, mert az eredményei és az életvitele alapján két hét...
- Igen, persze - válaszoltam szórakozottan, nem is tudtam, hogy mire, majd kértem egy Aszpirint, mert a fejem elkezdett olyan iszonyatosan fájni, hogy csillagokat láttam, és erősen rá kellett harapnom az alsó ajkamra, hogy ne sikítsak fel a fájdalomtól.
Valószínű, hogy az elmúlt egy hét megfeszített tempója most bosszulja meg magát. Összeszorított szemekkel lenyeltem vagy három tablettát, majd, miközben Grigorij írt, hogy bejelentkezik, és már indulhat is a futam, a további teendőkről tájékoztattam Mokkát.
- Holnap elkezdem a Portál-programot, a héten már többé-kevésbé felvázoltam az alapokat...
- Mademoiselle, holnap kezdődik a kviddicsbajnokság is - szólt közbe Mokka, mire egy pillanatra lefagytam, majd ingerülten megráztam a fejem.
- Elfelejtettem - sziszegtem dühösen, aztán mérgesen legyintettem. - De az rutinfeladat, a Portál-program pedig nem várhat, mert még a következő telihold előtt szeretnék betörni a Minisztériumba - szaladt ki a számon, és már csak későn kaptam észbe, hogy valami olyasmit mondtam ki, amit nem kellett volna.
- Hogy mit tervez tenni, Mademoiselle? - töltötte be Mokka enyhén ijedt hangja a szobát.
- Semmit - dünnyögtem morcosan, majd igyekeztem elterelni a témát. - A Projekt-program után elkezdem a Virtuális Valóságot, közben pedig... - itt megakadtam a mondanivalómban, de aztán egy gyors torokköszörülés után folytattam a megkezdett mondatot. - majd felolvasod nekem a tankönyveket, mert hamarosan RAVASZ - hadartam el a maradék információt, szinte elharapva a szavakat, majd zavartan felkaptam a fülhallgatómat, és a fülemre húztam. - Zenét kérek, és most vagy hat óráig ne zavarj - vettem a kezembe a kontrollerem, és azzal egy időben, hogy Freddie Mercury hangja betöltötte a hallójárataimat, a piros versenyautó elstartolt a pályán.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Szomb. Feb. 17, 2018 9:36 pm

Megkönnyebbülten felsóhajtottam, hogy sikerült elaludnia, ám mielőtt még én is ellazultam volna, hirtelen halálos félelem tört rám, és kipattantak a szemeim. Ha most ismét rémálmaim lesznek, lehet, hogy még bántani is fogom Léo-t, miközben alakot váltok. Nyeltem egy hatalmasat, és még az is megfordult a fejemben, hogy visszabújok a szekrénybe. De nem tehettem meg, hiszen megígértem Léo-nak, hogy én is aludni fogok. Így visszafojtott lélegzettel megkerestem a fiú ujjait, és a kisujját megszorítva lehunytam a szemem, bízva abban, hogy a fiú közelsége ismét segíteni fog; hiszen egyszer már segített, és akkor nagyon jól aludtam. A szívem a torkomban dobogott, de mielőtt még véglegesen álomba merültem volna, magamban hálát adtam a Mindenségnek Léo-ért.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Szomb. Feb. 17, 2018 9:25 pm

- Köszönöm - motyogtam és, bár kicsit nehezen találtam el oda, de összeborzoltam a haját, majd pár másodpercen belül már mély álomba zuhantam.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Szomb. Feb. 17, 2018 9:22 pm

- Persze, hogy maradok - mosolyogtam megnyugtatóan Léo-ra, és megpaskoltam a párnámat, hogy kicsit kényelmesebb legyen.
Még három pohár vizet Léo-ba diktáltam, majd megvártam, amíg fekvő helyzetbe helyezkedik, és én is bebújtam a paplan alá, a fiú felé fordulva. Így, hogy vízszintesen feküdtem a matracon, egy pillanat alatt végigsöpört rajtam az elmúlt pár hónap összes kialvatlan napja által okozott fáradtság, ami egészen eddig fel sem tűnt, de nyitva tartottam a szemem, és éberen figyeltem, hogy Léo valóban elalszik-e.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Szomb. Feb. 17, 2018 9:05 pm

- Köszönöm - szinte rögtön el is fogyott a víz. Észre sem vettem, hogy szomjas lennék, mégis nagyon jól esett a hűvös folyadék. - Nem tudom, lehet. De akkor maradsz?
Így, hogy félig-meddig feküdtem, egyre álmosabb lettem, s talán mégiscsak el tudtam volna aludni.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Szomb. Feb. 17, 2018 6:21 pm

- Ígérem - huppantam le mosolyogva a másik matracra, demonstrálva, hogy eleget is teszek az ígéretnek, és meglepődtem, milyen puha.
Nem most szerettem volna megemlíteni, hogy amikor megérkezésemkor megkaptam McGalagonytól, a szekrénybe suvasztottam be, és azon ritka alkalmakkor, amikor huzamosabb időt aludtam át, és nem keltettek fel a rémálmok, akkor is a székemben aludtam.
A szekrényből előhívtam egy tiszta üvegpoharat, a pálcám segítségével megtöltöttem vízzel, és Léo kezébe nyomtam.
- Biztos nem tudnál most aludni? - néztem végig a fiún kutató tekintettel.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Szomb. Feb. 17, 2018 6:10 pm

- Ha ragaszkodsz hozzá - egyeztem bele végül és odamásztam az egyik matracra. - De csak akkor, ha megígéred, hogy Te is alszol és nem maradsz ébren megint nagyon sokáig.
Kiskutyaszemekkel néztem föl Lizre, aki innen lentről magasnak nézett ki.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Szomb. Feb. 17, 2018 6:06 pm

Léo után futottam, és megragadtam a kezét.
- Léo, nem hiszem, hogy jobban vagy, és ha erre a folyosón jössz rá, akkor össze fogod törni magad - kerestem a tekintetét. - És nézd, nem fogod elvenni a fekhelyemet, mert két matracom van. Látod, már meg is ágyaztam - mutattam a sarokra, ahová az elmúlt pár pillanatban három pálcamozdulat segítségével összehoztam egy egész ágyat.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Szomb. Feb. 17, 2018 5:55 pm

- Nem, dehogyis - mosolyogtam rá hálásan. - Kedves tőled, de nem veszem el a fekhelyedet. Neked is szükséged van alvásra.
Feltápászkodtam. Vetettem egy pillantást a táskámra és a zacskókra, amiket át kellett volna vinni a klubba, de úgy döntöttem, hogy ráér holnap.
- Amúgy is, mostmár jobban érzem magam - hazudtam, hátha akkor igazzá válik. Liz kérdései keringtek bennem. - Köszönöm szépen. Szerintem megyek.
Elindultam az ajtó felé és magam is meglepődtem, milyen egyszerűen ment.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Szomb. Feb. 17, 2018 5:47 pm

Az eddig is feltűnt, hogy Léo nem éppen a legjobb állapotban van, de ezt betudtam a szívzűröknek, és így ennél nagyobb jelentőséget nem is tulajdonítottam neki. Most azonban már határozottan ki-kikapcsolt, és a tekintete is kezdett egyre zavarosabb lenni.
- Nem hiszem, hogy ezt nekem kéne megmondanom - ráztam meg a fejem, és éreztem, hogy felgyorsul a szívverésem. - Kinél érzed azt, hogy jobban megért Téged? Kivel érzed magad jobban biztonságban? Kivel tudnád elképzelni, hogy leéled az egész életed? Szerintem ha ezekre a kérdésekre tudsz választ adni, abból biztosan kiderül - mosolyogtam Léo-ra megnyugtatóan, miközben minden rezdülését figyeltem. - Szeretnél ma itt aludni? Van matracom meg ágyneműm, és bekapcsolom a központi fűtést is - intettem a pálcámmal a sarok felé, és a szoba hőmérséklete elkezdett emelkedni, ahogy a falak ontani kezdték magukból a hőt.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Szomb. Feb. 17, 2018 5:35 pm

- Nem hiszem, hogy tudnék aludni - feleltem elszakítva a tekintetemet a falról. - Vagy, hogy könnyen eltalálnék az ágyamhoz, ha már itt tartunk. Ez nem az első üvegem volt az utóbbi pár órában, tudod. Megvárom, amíg a többiek elalszanak. Meg amúgy sem szeretnélek itt hagyni...
(A belső időm szerint) egy pillanatig nem szólaltam meg, majd Lizre néztem.
- Ana vagy Shiko?
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Szomb. Feb. 17, 2018 5:32 pm

Féloldalas mosollyal megráztam a fejem, majd forgolódva egy óra után néztem.
- Nem mintha el szeretnélek küldeni, de nincs már kicsit késő? Hosszú napod volt - mosolyogtam Léo-ra.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Szomb. Feb. 17, 2018 5:26 pm

- Már hiányzik az a vén kávéfőző - néztem a távolba nosztalgikusan. - De amint visszatért, a tesód már be is tud számolni, hogy merre lábatlankodott az új lábaival.
Nem tudtam eldönteni, hogy a foltok a falon mozogtak vagy képzelődtem. Ha már itt tartunk, abban sem voltam biztos, hogy léteznek-e egyáltalán.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Szomb. Feb. 17, 2018 5:22 pm

- Befejezem Mokka kibővítését - intettem a szekrény felé. - Hétfőn reggel nyolckor ismét munkába áll, hogy levezényelhesse a kviddicsbajnokságot, illetve a harmadik próbát. Már majdnem készen áll - szopogattam a nyalókát. - Bastien-nel Mokka kikapcsolása óta nem beszéltem, de még előtte küldtem Neki új lábakat, remélem, működni fognak - kaptam félre a tekintetem, és a szívem ismét elkezdett össze-vissza kalapálni, hiszen még mindig furcsa volt, hogy valakivel az öcsémről beszélgetek.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Szomb. Feb. 17, 2018 5:16 pm

- További tervek a hétvégére? - vettem újból teljesen figyelmen kívül azt, amit mondott. - Öcséd hogy van? Beszéltetek mostanában?
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Szomb. Feb. 17, 2018 5:15 pm

- De, pontosan úgy működik, hogy én gyorsabban elérem a Mágiaügyi Minisztert és az igazgatónőtöket is, így le tudok tagadni mindent, ha jól sikerült, és fel tudok vállalni mindent, ha rosszul - kacsintottam Léo-ra vidoran.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Szomb. Feb. 17, 2018 5:11 pm

- Ez nem így működik - elnevettem magam, majd kiürítettem a tartalmát az üvegnek. - Nagyon nem. Ha jól sikerül, közös munka, ha rosszul, az enyém. Nem szállok vitába.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Szomb. Feb. 17, 2018 5:09 pm

- Nem gondolkodtam még rajta. De annyira nem is érdekel - vontam meg a vállam. - A Tusa pedig, ha különösen jól sikerül, akkor az teljes egészében a Te érdemed, és sem nekem, sem Mokkának semmi közöm hozzá, ha viszont az egész összeomlik, akkor pedig az egészet én csináltam, és Neked semmi közöd az egészhez, rendben? - kaptam be egy nyalókát.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Szomb. Feb. 17, 2018 5:02 pm

- De egy új kezdetet hoz - próbáltam a szebb oldalát nézni a búcsúnak. - És a legtöbben ugyanoda megyünk tovább. Tényleg, gondolkoztál azon, hogy hova mész? Mondjuk még ráér, mert amint megtudja a világ, hogy Te voltál emögött, akkor bármi közül választhatsz.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Szomb. Feb. 17, 2018 4:59 pm

- Akkor tényleg nehéz lesz az év vége - biccentettem, bár az én részemről a búcsú sem a Roxforttól, sem az évfolyamtársaimtól nem lesz olyan tragikus, hiszen egyiküket sem ismertem igazán.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Szomb. Feb. 17, 2018 4:52 pm

- Különösen a másik három ház szokott a Mardekár ellen szólni, de már enyhültek a dolgok az évek során, szóval nem olyan rossz. És igen, kicsit olyan, mintha egy új családot kapnánk. Mégiscsak együtt növünk fel vagy mi.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Szomb. Feb. 17, 2018 4:50 pm

- Gondolom, nem ritka a klikkedés meg a házak közötti rivalizálás - bólogattam megértően. - De tartozni valahová sem lehet egy rossz érzés - kaptam el a tekintetem, miközben felidéződött bennem a Hugrabugos fiú, akinek Léo a húgaként mutatott be, és ismét melegség öntött el.
Bastien balesete óta már nem éreztem többé, hogy a családomhoz tartozom, hogy van hozzá jogom, és egy láthatatlan fal feszült közöttünk, ami elválasztott engem tőlük. Nagyon sokáig éreztem úgy, hogy nem tartozom sehová, hogy nem igazán tartok semerre, de aztán Léo-val mindez megváltozott. Eleinte még magamnak sem akartam beismerni, de aztán vérfarkassá változott, megismerte az egyik legsötétebb oldalamat, és még utána nem dobott el, illetve egy teliholdat is átvészeltünk együtt. Most pedig, hogy megtudtam, a húgaként mutatott be, úgy éreztem, végre-valahára tartozom valakihez. A legismeretlenebb, legújabb és legfantasztikusabb érzés volt a világon.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Szomb. Feb. 17, 2018 4:32 pm

- Megvan a maga varázsa - vontam meg a vállamat és újabb kortyot küldtem le a torkomon. Percről percre visszatompította a gondolataimat. Ez ma már a negyedik üveg volt. - De néha azért tud problémákat okozni még most is.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Szomb. Feb. 17, 2018 4:29 pm

- Annyira azért nem hiszem, hogy vakmerő vagy bátor lennék - fintorogtam, aztán csak legyintettem és megvontam a vállam. - Még szerencse, hogy a Beauxbatons-ban nincsenek házak, eléggé összezavaró tud lenni - ráztam meg lemondóan a fejem.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 18
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Szomb. Feb. 17, 2018 4:24 pm

- A legtöbben nem gondolják ezt rólunk, de örülök, ha ez jött le neked - mosolyogtam keserédesen. - Igaz, arról el is feledkeztem. Akkor Griffendél.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 21 oldal 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.