Tantermek

18 / 21 oldal Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21  Next

Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Liliana Castellano on Vas. Szept. 24, 2017 9:30 pm

Minden optimizmusomat összeszedve nyúltam bele a sapkába, de amikor elolvastam a cetlin lévő írást, megfagyott bennem minden. Fel kéne keresnem valami gyógyítót, úgy érzem.

Michael

- Öhm, úgy érzem, hogy... Van valakinél víz? - kérdeztem, és körbe-körbe nézelődtem a szobában. - Vagy valami hideg? Bármi?
- Liliana, minden okés? - kérdezte a mellettem ülő Nat, aki közben elégedetten tette zsebre a húzott cetlit, s a vállamra tette a kezét, amitől összerezzentem.
- Persze, csak... Szerintem elkaptam valamilyen európai betegséget.
avatar
Liliana Castellano
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2017. Jul. 10.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Matt Hunter on Vas. Szept. 24, 2017 9:25 pm

Egy ideig elidőzött a kezem a sapkában, majd végül a harmadik cetlit markoltam meg, amivel találkoztam. Kíváncsian hajtogattam szét és Alice elegáns, szálkás betűivel találtam szembe magam. Merlin fogkeféjére! Hát ez a csaj meg kiféle, miféle? Eddig az égvilágon semmit nem tudtam leszűrni vele kapcsolatban, tekintve, hogy null-huszonnégy a füzetébe hajolva írja a dalszövegeket. Állítólag. De hogy valaha is szólt volna egyetlen szót is? Nem, nem emlékszem a hangjára.
Miután nyugtáztam, hogy valószínű kifogtam a legkomplikáltabb személyiséget a társaságból, próbáltam telepatikusan üzenni Tonynak, hogy fogjon vissza a nonverbális kommunikációjából, miközben szemforgatva, utálkozva kirántott egy nevet, majdnem kiborítva a sapka teljes tartalmát. Az egyébként is kissé fagyos levegő hőmérséklete most egyenlő lett a kinti, zúzmarás időével. Barátom szája keskeny csíkká préselődött, de ezen kívül szigorúan pókerarcot vágva a zsebébe süllyesztette a gombóccá gyűrt aprócska labdát. Pavel izgatott fészkelődéssel nyúlt a sapkába, majd a mellette kissé összezuhant Alex karját megragadva gyorsan húzatott egyet a fiúval, aki egy elfojtott sóhaj kíséretében már magától hajtogatta szét a neki jutó nevet.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Charlize Brown on Vas. Szept. 24, 2017 9:13 pm

- Nos, akkor ne is húzzuk az időt, húzzunk! - gyűjtött maga köré mindenkit Jasper, és amikor már a legvonakodóbbak (igen, Alex) is leültek a poros padlóra az általunk alkotott körbe, gyorsan szemügyre vettem a szobában tartózkodókat.
Alice, ügyet sem vetve az egész helyzetre, a füzetébe temetkezett, Pavel és Alex között még mindig izzott a levegő, Borja unottan rágcsálta egy hajtincsét, Jev feltűnően igyekezett nem Alex-re nézni, Liliana valahogy most furcsább volt, mint egyébként, Michael és Nat között is tapinthatóan volt valami ki nem mondott feszültség, Eric Tony-t méregette ellenségesen, Tony a szokásos gorombaságával megjegyezte, hogy ő ezt az egészet hülyeségnek tartja, Matt pedig elnézést kért a barátja helyében, és biztosította, hogy nem úgy gondolta, pedig mindannyian tudtuk, hogy úgy gondolta.
Na, szépen néztünk ki. Egy pillanatra elkezdtem komolyan aggódni a közelgő koncertünk sikeressége miatt. Tony és Eric, valamint Nat és Michael között olyan feszültség volt, hogy ha ezt a fellépésig nem sikerül elsimítanunk, akkor nekünk végünk. Idegesen beharapva az ajkam, megfogadtam, hogy a próba után félrevonom Nat-et és Mic-et, Eric fejével pedig majd utána beszélek.
- Charlie, Te jössz! - hajolt be ekkor a látóterembe a vigyorgó Jasper, és amikor kelletlenül húztam egy papírlapot, már tovább is lépett a mellettem vasvilla-szemekkel Tony-ra meredő Eric-hez.
Széthajtogatva a papírlapot, csak egy nevet láttam rajta. Matt. Egy pillanatra megkönnyebbültem - végtére is, zenész és orvos, egy csomó közös pontunk van, és ráadásul a második próba alatt egymást fogjuk majd segíteni, így igazán nem lesz majd nehéz ajándékot keríteni neki.
Gyorsan a zsebembe gyűrve a cetlit, igyekeztem a többiek arckifejezéséből leolvasni, ők vajon mennyire örülnek húzottjuknak.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Liliana Castellano on Vas. Szept. 24, 2017 9:01 pm

- Alex, kérlek, maradj - mosolyogtam rá, majd Charlise-hoz fordultam. - Nem mintha nem hangzott volna udvariatlanul a kérdés, de Hófehérke dobott nekem egy SMS-t, hogy jöjjek.
A szóban forgó fekete szépség rögtön oda is jött hozzám, és elsorolta a neveket, így kiderült, hogy A Srácot Michaelnek hívják és ő is játszik a Colourblindban. Michael oda is lépett hozzánk, és átkarolta Natashát.
- Úgy látom, hogy a barátnőm gyorsan lezavarta a bemutatást - ó, nagyszerű. Én lettem a "másik lány". Teljesen lesápadtam (volna, ha nem lett volna alapból sötétebb a bőröm, aminek most hihetetlenül örültem).
- Hófehérke, nem is említetted, hogy az egyik zenésszel jársz - mosolyogtam a lányra.
- Valóban - kibújt a fiú karja alól. Tapintható volt köztük a feszültség.
avatar
Liliana Castellano
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2017. Jul. 10.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Alex Chekov on Vas. Szept. 24, 2017 8:53 pm

-Jelezném, hogy mi teljesen véletlenül nyitottunk be, így már itt sem vagyunk. -közöltem, miközben lopva Jevet kerestem a tekintetemmel. A fiút meg is leltem, épp egy hatalmas szekrény tartalmát tanulmányozta a hangszerek halmaza mögött. Próbáltam nem tudomásul venni ezt az információt, és Pavelt az ajtó irányába terelni, amin eredetileg be sem léptünk volna, ha a brazil csajszi nem tol be minket konkrétan. Ahogy észrevettem az egyik roxfortos srácot, amint huncut mosollyal gyárt valami cetliket és dobálja be őket egy sapkába, kezdtem félni. Pavel természetesen velem ellentétben, mint a szimatot fogott kopó, már nyomult is a többiekhez.
-Úúú, Ti is szoktatok ilyen angyalkázást csinálni? Mármint, izé, nálunk angyalkázásnak hívják, mikor egymás neveit kihúzzuk és megajándékozzuk karácsony alkalmából! -magyarázta lelkesen. Én szenvedve megdörzsöltem a szemem környékét és megpróbáltam diszkréten távozni.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Charlize Brown on Vas. Szept. 24, 2017 8:45 pm

A belépő Alex és Pavel között csak úgy sistergett a levegő az elfojtott indulatoktól, és Eric-en láttam, hogy már éppen kérdezne is rá, hogy mi a feszültség tárgya, amikor Liliana lépett be a szobába, maga előtt tolva egy unott, karikás szemű lányt, aki aztán egy olyan féloldalas pillantást vetett Alexejre, hogy rögtön levágtam, valami közük biztosan van egymáshoz.
Ahogy egyre többen lettünk a szobában, úgy a hangok halk morajlása is kezdett egyre hangosabbá válni; a brazil lány belépésével pedig valami újfajta feszültség is belépett a levegőbe, amit nem tudtam értelmezni, így végül megelégeltem a helyzetet, és felemelve a kezem, csendre intettem az összeverődött tömeget.
- Na jó, álljunk meg egy pillanatra! - hordoztam körbe a tekintetem az átmenetileg elcsendesedett társaságon. - Először is, Pavel és Alex, mi bajotok van egymással? Másodszor, ki vagy Te? - böktem az orosz lányra, aki erre felhúzott szemöldökkel, lesajnálóan rám meredt.
- Borja. Amúgy én is bajnok vagyok - tette hozzá csúfondáros félmosollyal, mire kissé kipirult az arcom egyrészt lekezelő hangneme, másrészt amiatt a tény miatt, hogy nem ismerek fel egy másik Trimágusos bajnokot.
- Jó, remek, akkor ezt már tudjuk, egy kérdéssel kevesebb - igyekeztem elterelni a figyelmet enyhe beégésemről, majd feltettem a harmadik kérdésemet is. - Liliana, nem mintha nem örülnénk, hogy itt vagy, de egész pontosan mit keresel itt? - érdeklődtem, miközben Jasper (megragadva a lényeget) lelkesen elkezdett újabb papírosokat gyártani, amire felírta az újonnan érkezettek neveit.
- Kit izgat, ha itt vannak, hát ők is húznak! - jelentette ki derűs mosollyal az arcán, én pedig csak bámulni tudtam optimizmusát és ragadós jókedvét.
Na, azt hiszem, megvan, miért nem a Hugrabugba osztott a Süveg.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Liliana Castellano on Vas. Szept. 24, 2017 8:31 pm

A Mr Solomonnal kapcsolatos hírek óta azt sem tudtam, hol a fejem. Egész héten elhagytam minden cuccomat, elkéstem mindenhonnan, kiment a fejemből minden. Ráadásul még A Sráccal sem tudtam beszélni, akinek a nevét sem tudom. És Léoval sem.
Szóval, amikor megkaptam Natasha üzenetét, hihetetlenül örültem, hogy lesz valami, ami egy kicsit segít kitisztítani a fejemet. A bandája valamilyen ajándékozós programot ötöltek ki, és Hófehérke engem is invitált. A folyosón rohanva láttam, hogy két orosz srác is akkor megy be a terem be.
- De király, ez ilyen nagyszabású dolog lesz - torpantam be és a fiúk vállára tettem a kezemet. - Már féltem, hogy én leszek az egyedüli külsős. Olyan izgatott vagyok!
És ekkor pillantottam meg A Srácot, aki éppen a gitárján játszott le egy egyszerű ritmust, úgyhogy egy kicsit lefagytam.
avatar
Liliana Castellano
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2017. Jul. 10.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Alex Chekov on Pént. Szept. 22, 2017 10:38 pm

-Elegem van a kavarásodból, Raiszja! -sziszegtem a tőlem telhető legtöbb és legőszintébb gyűlölettel Pavel fülébe, ahogy a pulcsim csuklyájánál fogva rángatott maga után, hogy egy üres termet keressen, amiben megoldhatunk egy bizonyos megbeszélnivalót, ami szerinte közöttem és Borja között elintézendő, de biztosíthatok mindenkit arról, hogy az égvilágon semmi ilyesmi nincs. Borja megsemmisülten kullogott utánunk egy kis lemaradással, és mást nem lehetett látni rajta, mint unalmat, fáradtágot és értetlenséget. Igen, szerintem is kiváló állapot arra, beszélgess vele.
Pavel vadul nyitott be a terembe, ahol épp a roxfortiak együttese próbált. Vagy nem tudom, mit csinált.
-Ó..., helló. Én... én nem akartam zavarni... dugta be a fejét a résen a fiú, ártatlan, bocsánatkérő tekintettel.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Szept. 22, 2017 10:27 pm

- Hátha beugrik még valaki, és ő sem maradhat ki a mókából! - rántotta meg a vállát Jasper, és tűzben égő szemén láttam, hogy ő most addig nem nyugszik, amíg egy kicsit fel nem dobja a hangulatot.
És egyébként ez egy kicsit sikerült is neki, hiszen a titkos Mikulásosdi gondolata feldobott, lázba hozott mindannyiunkat, felélénkültünk, és izgatott kuncogások kíséretében el is kezdtük felfirkálni a neveinket a kis lapocskákra.
- Szerinted rakjak szívecskét az i-re? - merengett Eric, mire elképedve meredtem rá.
- Micsoda problémáid vannak - pislogtam rá szemtelenül, mire oldalba bökött, én pedig vállba bokszoltam. - De, ha Tony kapja a Tiédet, biztos örülni fog neki - szúrtam oda félig viccesen, de erre Eric arca szinte azonnal elborult, és komor arccal odakanyarintva hatalmas, kalligrafikus betűit, végül nem tett szívet az i-re.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Matt Hunter on Pént. Szept. 22, 2017 10:21 pm

Az agyam kezdett lassan használhatatlanná válni, és a kezem is csak megszokásból mozgott a gitárom húrjai között, pedig ezek nem amolyan rutin-dalok, amik a sajátjaink, és már odafigyelés nélkül is, tehát álmomból felkeltve is tudok. Tony viselkedése szép lassan húzta fel a vérnyomásomat, és őszintén kezdtem aggódni, hogy teljesen szétzilálja a közös koncertet, ami egyben a Colourblind nagy lehetőségének elbukását is jelentené. Oké, mi csak két random őrült vagyunk a világ másik feléről, ránk nem fognak annyira emlékezni, mint a rendezőiskola saját, komplett együttesére.
Révetegen néztem, ahogy Jasper nekiáll a papírt kisebb és kisebb szeletkékre szakítani. Mikor már majdnem a végénél járt,erőtlenül odanyúltam én is, hogy az utolsó néhány nagyobb fecniből ugyanolyan kicsit tépjek.
-Ez mondjuk jóval több lett, mint ahányan vagyunk... -jegyeztem meg fáradtan, szórakozottan kavargatva az egyelőre még üres papírkákat.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Szept. 22, 2017 10:08 pm

december 12.

- Jól van emberek, öt perc szünet! - kiabáltam ki a dobok mögül lihegve és csuromvizesen, amit az egész terem egy megkönnyebbült, de kifejezetten elcsigázott sóhajjal nyugtázott, majd a banda megrohamozta Alice-t, aki a hideg vizes palackok folyamatos pótlásával igyekezett életben tartani a dehidratált csapatot.
Eric, aki előbb ért oda dalszövegírónkhoz, nekem is odadobott egy üveg vizet, amit ügyesen el is kaptam, és még félúton Alice felé ledöntöttem a háromnegyedét.
Próbáltunk. Ismét. Most, hogy befordultunk a célegyenesbe, szinte minden időnket a próbák töltötték ki; így, amikor éppen nem a RAVASZ-okra készültünk, vagy keringőztünk, akkor azonnal nekiestünk a hangszereinknek, és volt, hogy a kelő nap első hajnali sugara ott talált meg minket, ahol a holdsugár úgy hajnali négy körül ott hagyott. Miközben pedig egyre közeledett a nagy nap, annál nagyobbra nőtt bennünk a feszültség is. Éreztük, hogy életünk egyik legnagyobb lehetősége előtt állunk, és ugyan a dallistát már végre valahára összeállítottuk és leadtuk, mégis egyre inkább ránk telepedett ennek az egész helyzetnek a súlya is. Ha ezt most elszúrjuk... De ebbe igyekeztünk nem belegondolni. Azonban mégis mindannyiunk gondolatainak mélyén kísértett ez a lehetőség, és talán ezért, de mintha egy kissé félni is elkezdtünk volna a nagy eseménytől, annak ellenére, hogy inkább éreztünk izgalmat, mint rettegést.
Amikor mellé értem, Eric játékosan összeborzolta a hajamat, majd az ivás közben a szokásos kérdéseinkkel bombáztuk Alice-t (min kéne javítani?, jól szólt a hangszerem?, nem csúszott el egy kicsit a tempó?, Eric honnan szed ilyenkor is kávét?, stb.), aki bólogatva vagy ingatva a fejét igyekezett mindenre választ adni.
Ma Matt és Tony is eljöttek zenélni egyet, hiszen, ha másban nem, a karácsonyi dal előadásakor ők is fel fognak majd lépni velünk együtt, és azt sem ártott volna csiszolni még egy kicsit, főleg, mivel Eric és Tony között egyre erősebben kezdett fellépni egy határozott rivalizálás és markáns ellentét. Eric a maga pörgős, mindent-meg-tudok-csinálni-és-mindent-én-tudok-a-legjobban-megcsinálni-így-nem-fogadok-el-másoktól-segítséget-természetével, és Tony a maga goromba, sötét, és megmondóemberes stílusával nem igazán fért meg egy zenekarban. Ugyan Matt, Michael és Jasper igyekezett csitítani őket, ahogyan csak tudta, mégis egyre többször lángoltak fel közöttük az indulatok. Csak reméltem, hogy ezt el tudják legalább csak a koncert idejére simítani, mielőtt... De erre, mint már mondtam, nem gondolunk.
Ahogy a kérdések után fáradtan, elcsigázottan és a gondolatainkba merülve igyekeztünk egy kis erőt és energiát gyűjteni a folytatáshoz, Jasper tüzetesen végignézve kis körünkön, hirtelen felkiáltott.
- Na jó, nem bírom tovább ezt a feszültséget és nyilvánvaló rettegést! - lendítette égnek a kezét, és határozottan, szúrósan egyenként mindannyiunk szemébe nézett. - Közvetlenül a koncert előtt adunk egymásnak titkos Mikulás-ajándékokat, kivétel nincs, tessék mosolyogni, most húzunk, addigra mindenki készítse al az ajándékot, kötelező, és szedjétek már össze magatokat, mert úgy festetek, mit egy elfuserált temetői menet! - majd kitépett Alice füzetéből egy lapot, aki csak unottan vette tudomásul, hogy ez már nem csak Eric egy "jó tulajdonsága" volt.
- Nem Hugrabugos, á nem! - súgtam oda Eric-nek, miközben elképedve figyeltem, ahogy Jasper és Michael már neki is látnak a kis papírosok gyártásának.
Hogy mi lesz ebből...?
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Natasha Horne on Pént. Szept. 22, 2017 9:35 pm

- Writing a love song, Living in the dirt, My parents drugged me, It doesn't even hurt... - dúdoltam magamban, s nagyon elégedett voltam az eredménnyel. Körülöttem papírok hevertek mindenhol, féligkész kották és dalszövegek. Nem igazán tudtam befejezni még egyiket sem, mert folyton jöttek újabbnál újabb zseniális ötletek. Majd próbán kiválogatjuk a legjobbakat és azokat jobban átdolgozzuk. Bár miért is ne csinálhatnánk meg az összeset?!
- Nat... Nat...! Natasha! NATASHA! - csak most vettem észre, hogy Michael bejött a terembe. Velem szemben állt, s a körülöttem lévő laprengetegre pillantott. - Kihagytad az ebédet. És a vacsorát. Egész délután Téged kerestelek. Charlie mondta, hogy itt látott Téged utoljára. Mágiatörin. Ami az ötödik óra volt - odahúzott az asztalom elé egy széket, lovaglóülésben helyet foglalt velem szemben, majd kisöpörte a haját a szeméből. Rámfüggesztette aggódó tekintetét. - Minden rendben van?
- Persze, persze, ne aggódj - villantottam rá egy gyors mosolyt, majd újabb papírt szedtem elő, mert új ötletem született. - He came into the room/ Smiled at me/ He made me feel like I'm the woman/ I'll never be.
- Natasha, figyelj rám! - ragadta meg a kezemet, minek következtében kiborult a tintásüvegem.
- Héééé! - gyorsan félrekotortam a papírjaimat, mielőtt még tönkreteszi az egésznapos munkámat. - Tudod, mennyit dolgoztam velük?!
- Bocsánat, de nagyon aggódom érted - átlendült az asztal felett, hogy közelebb kerüljön hozzám. - Az utóbbi pár napban mintha kicseréltek volna. Örülök, hogy komolyan veszed a koncertet, de nem kell ennyire, jó?
- Ó, szóval azt mondod, hogy fölöslegesen dolgozom?! Mert úgysem ér semmit?!
- Nem ezt mondtam, Nat, ne csavard ki a szavaimat! - a szemében idegesség csillant, de a hangja nyugodt maradt. - Szeded rendesen a gyógyszereidet?
- Komolyan?! Ez majdnem olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy nem menstruálok-e, mert éppen morcos vagyok! - akadtam ki teljesen. Hogy képzelheti?!
- Nem válaszoltál a kérdésemre - határozott volt, nem tetszett ez nekem.
- M., kérlek...
- Nat. Natasha.
- Jó, lehet, hogy kihagytam pár napot... - vallottam be. - De egyszerűen muszáj volt! Beszéltük, hogy szükség lesz saját számokra is, úgyhogy gondoltam...
- Gondoltad? Nem gondoltál Te semmire!
- Miért nem támogatsz?! Egyszerűen már elegem van ebből!
- Neked van eleged ebből?! Nem neked van egy... egy...
- Egy mi? Őrült barátnőd?
- Nem, nem, azt szerettem volna mondani, hogy egy olyan szeretted, aki többet jelent Neked mindennél, de komoly problémával küzd, s te nem tudsz segíteni neki.
- Ó, ez aranyos - húztam el a számat. Kirántottam a kezemet az övéből és távolabb húzódtam tőle. - Viszont, ha nem haragszol, van rengeteg befejezetlen dalom, amik erősen slágergyanúsak.
- Tudod mit? Nem érdekel - túrt bele a hajába. - Csináld. Nem... Nem dönthetek én helyetted. Nem... Nem menthetlek meg, ha Te nem szeretnél segíteni magadon.
Mintha könnyeket láttam volna a szemében, de rögtön elfordult és kiment a teremből. Rosszul éreztem magam,
de aztán eszembe jutott egy jó kis ritmus, ami rögtön elfelejtette velem az egészet.
- I'm alone in this world/ But I can make this work/ I don't need you anymore/ You just stole my hope...
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Szept. 01, 2017 10:58 pm

- Oké, szerintem egyelőre elég ennyi bemelegítésnek - nevettem el magam, amit egy két "ajj" követett (vannak kifejezetten kompetitív teremtmények is közöttünk). - Tartsunk egy kis szünetetet.
Lizhez léptem, aki szinte rögtön az asztalhoz startolt - ki gondolta volna.
- Tudom, hogy ez nem a te világod, úgyhogy köszönöm, hogy eljöttél - dőltem neki az asztalnak. - Narancslevet? Vizet? Teát?
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Pént. Szept. 01, 2017 10:52 pm

Mokka, azt hiszem, ezeket az eseményeket nem nekem találták ki igyekeztem telepatikusan gondolatüzenetet küldeni kedvenc számítógépemnek, miközben éreztem, hogy felforrósodik az arcom. Szerény becslésem szerint már vagy harminc perce nem voltam rendesen lekötve, így a szívverésem elkezdett felgyorsulni, a kezem egyre inkább remegett, és szinte fizikai fájdalmat okozott, hogy ülve kell maradnom.
Ha nem Léo hív, el sem jövök erre az eseményre, és ha nem akartam volna neki odaadni az ajándékát, akkor meg sem fordult volna a fejemben, hogy egyáltalán benézzek. Már jó előre tudtam, hogy nagyon rossz ötlet volt eljönni, és minden sejtem azt üvöltötte, hogy pattanjak fel, és fussam körbe az iskolát háromszázszor, de erőnek erejével ülve maradtam. Mert ez Léo estéje volt, és annyit dolgozott az első próba alatt, hogy igazán megérdemelte, hogy én ne rontsam el neki a szórakozását és a bulit, amit szervezett. Úgyhogy szippantottam még egy hatalmas kortyot a kólámból, és igyekeztem nem azon aggódni, hogy a szívem mindjárt kiugrik a helyéről.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 19
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Szept. 01, 2017 10:44 pm

Inspire, expire, inspire, expire... - próbáltam fejben nyugtatni magam, s próbáltam telepatikus úton a takarítóbűbájt átküldeni neki.
- Szóval, kezdek én, mert nem biztos, hogy mindenki ismeri a játékot. Kihúzok egy lapot, megnézem, mi van rajta. Körül kell írnom ezt a szót úgy, hogy magát a kifejezést, illetve a kártyán lévő szavak egyikét sem használhatom fel. Mehet? - megnéztem a lapot, amin a 'Palacsinta' szó állt, mellette az 'étel, édes, feltekert, töltelék' kifejezésekkel. - Ma is megtalálható az asztalokon ez az étek. Liz egyik kedvence.
A tagok nevetve mondták, hogy palacsinta, míg a szóban forgó lány mosolygott a nutellás desszertje mögül.
Pár kört még játszottunk, s úgy nézett ki, hogy élvezték.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Pént. Szept. 01, 2017 10:38 pm

Egy kissé bosszúsan fogadtam a játék ötletét, mivel még volt egy kis ajándékom, amit oda akartam adni Léo-nak, és a többieket nem is ismertem annyira, mint őt - de végül rávettem magam, hogy lehuppanjak a jobbára idegenekből álló körbe, és viszonylag nyugodtan ülve is maradva várjak arra, hogy elkezdjük a játékot.
Na jó, lehet, hogy nem kellett volna annyira ingerülten a palacsintámba harapnom, hogy ráfröccsenjen a pólómra a Nutella.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 19
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Szept. 01, 2017 10:33 pm

- Pas encore. Mais je vais essayer de dormir autant que possible ce soir - nem szerettem társaságban franciául beszélni, mert tiszteletlenségnek tartom, de nem szeretek más nyelven válaszolni, mint ahogy kérdeztek, úgyhogy ez egy zsákutca volt. Viszont megoldásnak találtam a hirtelen az asztalon termett üvegpohár megütögetését, hogy rövid beszédet tartsak. - Kedves jelenlévők! A bizottság tagjai nélkül, azaz nélkületek, biztosan nem tudtuk volna ilyen sikeresen lezárni az első próbát! Most ne is görcsöljünk a következőn, azt elég, ha csak én teszem, hanem inkább csináljunk egy kis csapatépítős-hangulatfeloldós programot, rendben? Ragadja meg mindenki az italát és a tányérját, majd üljünk körbe. Mit szólnátok egy kis tabuhoz bemelegítésnek?
A tömeg inkább lelkesen eleget tett a meghívásnak hangzó utasításnak, úgyhogy hamarosan kezdetét is vette a játék.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Pént. Szept. 01, 2017 10:25 pm

- Ja, ja, minden oké - bólogattam kissé bosszúsan. - Et toi, tout va bien avec toi? As-tu pu te reposer après les jeux avaient fini?
Furcsa volt Mokka nélkül. Egészen úgy éreztem, mintha meztelen lennék, és az sem segített, hogy a szívem olyan gyorsan vert a mellkasomban, mintha menten ki akarna ugrani onnan.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 19
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Szept. 01, 2017 10:17 pm

- Öhm, Liz... - kezdtem óvatosan. Mintha most még szétszórtabb lett volna, mint általában, ami nála nagyon nagy szó. Még kevésbé fókuszált. - Veled is minden oké?
Próbáltam minden jelet leolvasni róla, hátha megtudok valamit arról, hogy mi történhetett vele, vagy, hogy tényleg van-e vele valami.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Pént. Szept. 01, 2017 10:11 pm

- Több, mint rendben - bólintottam elégedetten, majd felmarkolva egy palacsintát, büszkén kidüllesztettem a mellkasomat. - Harminchatszor egymás után megvertem Grigorij-t egy autóversenyzős játékban - újságoltam büszkén. - Sőt, mi több, megdöntöttem a negyvennyolc-órás-folyamatos-játék-rekordomat tizenkét órával - magyaráztam, most már palacsintával teli szájjal, aztán már nyúltam volna a levegőbe, hogy feladatot küldjek Mokkának, de a kezem félúton megállt, amikor rájöttem, hogy a számítógépem most nincs velem.
Bosszúsan igyekezve leplezni a mozdulatot, megmarkoltam az üvegemet, és beleittam a kólámba.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 19
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Szept. 01, 2017 10:05 pm

- Hello! - köszöntöttem Lizt, mielőtt még elérhette volna az asztalt, s csatlakoztam hozzá. Semmi kincsért nem mutattam volna ki azt, hogy egy kicsit megbántott azzal, hogy egy inci-pincit sem érezte a késztetést arra, hogy legalább a felsőjét letakarítsa. - Már attól féltem, hogy megfeledkeztél a kis Túléltükahetetennélmárcsaknehezebblesz témájú találkozónkról. Minden rendben az alagsor szinten?
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Pént. Szept. 01, 2017 10:01 pm

Amikor a ketchup-pel leevett Iron Man-es pólómban, az egy hetes Spider Man-es mackónadrágomban, a Captain America-s, agyontaposott tornacipőmben, hatalmas fülhallgatómmal a fülemen, amelyből a Thor soundtrack-je üvöltött, és egy akkora kólásüveggel, mint a fejem, beléptem a Szükség Szobájába, már mindenki ott volt.
Mivel jó sokat késtem, így természetesen minden tekintet rám szegeződött, ahogy bevonszoltam magam az ajtón. Csupán csak annyiról volt szó, hogy az egész hetes ülésben elmacskásodtak a tagjaim, így kissé még nehezen mozogtam, de egyébként minden rendben volt. Na jó, majdnem minden.
- Hali! - intettem általánosságban körbe a kólásüvegemmel, aztán, mivel kiszúrtam magamnak egy palacsintás tálcát, gondolkodás nélkül elindultam az asztal felé, és igyekeztem rávetni magam a kajára, még mielőtt mások eleszik előlem a legfinomabb falatokat.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 19
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Szept. 01, 2017 9:47 pm

Minden kész volt, pont, ahogy terveztem. Egy laza, barátságos helyet alakítottam ki, ahol elsősorban a homokbarna, fűzöld és aranysárga színek domináltak enyhe pirossal megspékelve. Szerettem volna egy ilyen biztonságos helyet kialakítani mindenki számára. A házimanók kisegítettek mindenféle étellel és itallal, s bár én személy szerint nem örülök neki, Bill alkoholt is szerzett. Minden rossz érzésem ellenére az innivalók közé csempésztem temérdek mennyiségű kólát, míg a nasik közé palacsinta is került jó számmal. A bútorok leginkább fotelekből és babzsákokból álltak középen hagyva egy nagyobb teret az esetleges csoportos játékok vagy a tánc helyszínéül. Zene amúgy ment a háttérben, különböző szuperhősös filmek zenéit játszottam le, mert úgy éreztem, hogy a hangulatnak megfelel.
Jó páran hamarabb megérkeztek. Szerencsére senki nem jött nagyon elegánsban, mindenki a "kényelmes, de azért látszik, hogy nem a sarki seprűboltba megyek" stílust hozta. Én magam egy egyszerű fekete garbóban, egy zöldes árnyalatú zakókabátban, fekete farmerben és újfent zöldes sportcipőben vártam a vendégeket. Már majdnem mindenki megérkezett, csak az nem, akivel a legtöbbet dolgoztam az egész hét alatt - Liz hiányzott még.

avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Guenièvre Sauveterre on Pént. Aug. 04, 2017 6:14 pm

Ahogy meghallottam a vaskos, ízes orosz káromkodást a hangszórókból, amivel egy időben a képernyőmön hatalmas, vörös betűkkel megjelent a Victory felirat, elégedetten elvigyorodtam, és diadalmasan a magasba lendítettem kontrollert szorongató kezem.
- A rohadt életbe! - csapta le saját kontrollerét ideges mozdulattal az asztalára Grigorij, ökölbe szorult kezekkel.
Önelégülten elmosolyodtam, majd ásítva nyújtózkodtam egyet, időt hagyva az orosz fiúnak, hogy összeszedje magát. Miközben a fiú még mindig káromkodott, én is ledobtam a kontrollert, és komótosan beleittam kétliteres kólásüvegembe.
- Liz, te csak valami szörnyeteg lehetsz - közölte végül Grigorij fejcsóválva, miközben idegesen beletúrt barna hajzuhatagába.
Féloldalas vigyorral csupán csak megrántottam a vállam, és vidoran néztem a fiúra.
- Vagy zseni - javasoltam egy hízelgőbb megnevezést, mire az orosz fiú felhorkant.
- Hogyne - dünnyögte az orra alatt.
Miközben az orosz továbbra is rövid versenyünkről lamentált, én meguntam a céltalan eszmecserét, és kis képernyőre téve beszélgetésünk videochat-ablakát, ellenőriztem az arénát, a képernyőket, illetve a Roxfort térfigyelő kameráin keresztül megkerestem a valahol a kastély folyosóin intézkedő Léo-t is.
Semmi érdekes, különös, meglepő. Minden hétköznapi, unalmas, kiszámítható. Összehúztam a szemöldököm.
- Több kávéra van szükségem - vetettem oda kissé ingerülten Mokkának. - De egy energiaital sem jönne rosszul - tettem még hozzá két másodperc után.
- Mondd, te sosem fáradsz el? - szólt közbe Grigorij, akiről szinte el is feledkeztem.
- Nem - adtam meg a kézenfekvő választ félvállról. - Még egy menet? - vettem a kezembe a kontrollert kapkodva, mert éreztem, hogyha most nem történik semmi érdekes, egyszerűen felrobbanok az unalomtól.
- Liz, ez lenne ma a huszonnegyedik versenyünk! És eddig mindegyiket te nyerted! Fáradt vagyok! - méltatlankodott Grigorij, nekem pedig csak erőnek erejével sikerült pár epés megjegyzést visszanyelnem.
- Akkor majd holnapután - igyekeztem rövidre zárni a csevegést, hogy, amennyiben nincs élő ellenfelem, minél előbb tudjak újra harcba szállni - ez esetben a számítógéppel.
- Holnapután - intett Grigorij, aztán már be is zártam a videochat-ablakot, és a kezembe kapva a kontrollert, idegesen új játékba kezdtem, és emberfeletti gyorsasággal nyomogatni kezdtem a gombokat.
Nem elég gyors.
Megkerültem a zöld autót.
Nem elég az adrenalin.
Folyamatos padlógázzal megelőztem további négy autót.
Nem elég az izgalom.
Az utolsó körbe érve még három autó volt előttem.
Nem bírom már ki.
Körülbelül négyszáz kilométer per órás sebességgel elsőként zúgtam át a célvonalon. Idegesen felmordulva, halántékomon vészesen lüktető érrel, az asztalra csaptam a kontrollert. A vérvörösen világító Victory betűi most kísérteties fénybe borították görcsösen ökölbe szorult kezeimet.
- Mokka, kávét - mordultam fel, majd amikor a számítógép készségesen hozott nekem öt csészével, kérdés nélkül lehúztam hármat.
Még mindig nem volt elég. A harmadik csészét a szoba másik falának csaptam. A fehér porcelándarabok csilingelve hullottak a földre.
Kissé remegő kezekkel, Papillon-hoz gördülve idegesen csapkodni kezdtem a billentyűzetet.
- Mademoiselle Sauveterre - kezdte óvatosan a számítógép. - Szerény számításaim szerint az elmúlt 144 órában kevesebb, mint 12 órát aludt összességében, csak pár percnyi ájulásszerű pihenőit számolva. Úgy gondolom, a jelen helyzetében az lenne a legmegfelelőbb, ha...
- Minden. Rendben. Van. Velem - sziszegtem, fogaim közt szűrve a szavakat. - Meg tudom csinálni. Csak több kávéra van szükségem, ennyi az egész - morogtam, majd, megrázva a fejem, igyekeztem fókuszálni, mert a kép kezdett elmosódni a szemeim előtt. - Fél óra múlva kérem a sült krumplit ketchuppel - vetettem még oda, majd még egy dolog villant az eszembe. - A póló hogy áll?
- Monsieur Harman következő látogatására rendelkezésére fog állni - válaszolt halkan és alázatosan Mokka, majd visszavonult a konyhának kialakított részlegbe.
Minden rendben van velem. Csak több kávé kell. Ennyi az egész.
avatar
Guenièvre Sauveterre

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2017. Jul. 16.
Age : 19
Tartózkodási hely : Beauxbatons Mágusakadémia

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Léonard Harman on Szer. Júl. 19, 2017 12:13 am

- Hát, akkor kezdődjön a buli! - nyomtam meg a gombot, ami jelzett a többieknek, hogy eresszék ki az első dementort. - J'espère que tout ira bien...
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tantermek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

18 / 21 oldal Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.