Griffendél klub és hálókörlet

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Csüt. Márc. 29, 2018 9:56 pm

Be kellett jutnom a Griffendél klubhelyiségbe, mert Charlie-tól kellett valamit kérdeznem, ami a szabadulószoba összerakásához kellett. Mivel mugli természettudománnyal kapcsolatos, és nekem sajnos ez a témakör kiesett, ezért rögtön ő volt az első, aki beugrott, mint lehetséges segítő. Szerencsére nem kellett sokat dekkolnom, mert rövidesen egy harmadéves-körüli lányka sebesen kirobogott, így jelszó nélkül gyorsan beslisszantam utána. Jól sejtettem, hogy őt is elmerült tervezésben találom. Az egyik kanapén elnyúlva, tanácstalanul rágcsálva a tollát, meredt egy alaprajzra.
-Szia, Charlie, zavarhatlak? -gyorsan elhadartam, hogy mi lenne a kérdésem,  de olyan cifra kérdést bírtam kitalálni, hogy ehhez neki is szüksége volt az egyik enciklopédiájára, így nem volt rest felsietni a hálószobájába és előkeresni az infót belőle. Amíg vártam rá, a kihalt klubban kóvályogtam. Nagyon bejött a hangulata, valahogy rögtön otthon éreztem magam benne. Olykor egy-egy hisztérikus kacaj törte meg a csendet- valakik nagyon jól szórakozhatnak a lányok részlegén. Egyvalamit furácsállottam. Valaki bekapcsolva felejtette a laptopját, felnyitott állapotban hevert az egyik puha ülőkén. Mivel nem hallottam közel s távol senkit közelíteni, feltűnésmentesen megközelítettem a képernyőt, engedve kíváncsiságomnak. Ahogy közelebb kerültem a géphez, máris megismertem, kié lehet: Abigailé, már párszor megfigyelhettem, mert mindig előtte van a kviddicsmeccsek kommentálása közben. Hogy ne bukjak le rögtön, ha valaki meglát, megragadtam egy random könyvet, ami az egyik asztalon hevert- konkrétan egy Gyógynövénytan könyv volt, így nem is volt olyan átlátszó, hogy pont itt és most azt olvasgatom. A laptophoz viszonylag közel ültem le, és beleolvastam az épp befejezett, elküldésre váró emailbe. Elég felelőtlen dolog csak így itthagyni, de hát ő már csak ilyen.

Drága, egyetlen Jake,

Abbahagynád a következő válaszodtól kezdve a felesleges nyálzást nekem? Nem áll jól, és nagyon jól tudom, hogy hiányzom neked, nem kell ilyen sablonos dumákkal bizonygatni… (;

Elég volt az első mondat ahhoz, hogy teljesen elhűljek Abigail nagyképűségén -akárki is legyen ez a Jake. Hunyorogva fordultam vissza a képernyő felé, és tovább olvastam.

Bár tombol a Tusa, meg tök izgi minden, mégis sokszor szívesebben sétálgatnék veled fél éjszakákat az üres utcákon. Na meg a szörfözés kínzó hiányáról ne is beszéljünk… Remélem helyettem is mész minden nap. Ó, olyan irigy vagyok rád, hogy most nálatok kellmes kora ősz van… És a kérdésedre válaszolva, nem, nem fogok tudni előbb hazamenni, mint június vége. Hiába lógjuk el az utolsó ilvermornys évet, órákat itt is szerveztek nekünk, szóval le is kell vizsgáznom majd, sajna. Istenkém, mennyire klassz lenne, ha együtt tanulnánk, mint régen, és együtt röhögnénk, hogy a másiknak milyen baromságokat kell a fejébe verni…

Szemöldököm felvonva futottam végig a lány felettébb hullámzó, totál átgondolatlan és kissé következetlen levelén. Nagy büszkén ír arról, hogy milyen kalssz itt, majd átlag három mondatonként bebiggyeszt valami rimánkodást, hogy milyen jó lenne ezzel a bizonyos Jake-el lenni. Nem mintha bármi közöm lett volna hozzá, de valahogy rossz érzést keltettek bennem a sorok. Főleg, hogy eszembe jutottak a provokatív piszkálódásai, amik kisebb pokollá tették az utolsó kviddicsmeccsemet. Kár tagadnom, hogy sokat kattogott utána ezen az egészen az agyam, és végül arra a következtetésre jutottam, hogy valami célja lehet velem, csak éppen a felettéb fura személyisége ilyen szokatlan módon bírta kifejezni mindezt… Legközelebb biztos megkérdezem Tonyt, ha dumálunk, hátha ő jobban ért hozzá, és már remélhetőleg túljutott a cikizzük-Mattet-azért-mert-őt-cikizte-egy-lány-és-vicces-volt -fázisán és már képes érettebb szemszögből is megközelíteni a problémát. Kis elmerengésem után visszatértem az emailhez.

Viszont van még valami, amit már az előző levelemben is nagyon meg akartam veled osztani, de nem bírtam, hát tessék, most veszem a bátorságot és kibököm: Tetszik valaki. Jó, jó biztos, fecsegtem már ilyeneket az elmúlt 10 év során, de ezt most TÉNYLEG az.

Azt hittem, reflexből levágom a laptop képernyőjét a rám törő pániktól. A levegőben állítottam meg remegő kezemet, még mielőtt tényleg megtettem volna. Éreztem, ahogy egy kisebbfajta készenléti helyzet uralkodik el rajtam, elöntött a víz, szaporodó légzésszám…
Na ne, azért ennyire ne dramatizáljuk túl a dolgot, Hunter! Magamon mérgelődve, de megemberelve magam, folytattam az olvasást.

Látásból ismerem, hiszen az évfolyamtársam. de valamiért sosem fordítottam felé nagy figyelmet. Talán azért, mert a suli legjobb együttesének az énekese és gitárosa, és gondolom dacból csak azért sem akartam észrevenni, hogy mi rejlik benne. Mattnek hívják. És hát ismersz engem, így elképzelheted, hogy milyen idióta módon reagáltam le a bennem feltörő érzéseket… Sikerült a kviddicsmeccs alatt leégetnem magam, mivel nem bírtam megállni, hogy ne tegyek rá pár kacér megjegyzést… Merthogy kviddicsezik is. De akkor olyan jól éreztem magam, és olyan jó kis mérkőzés volt, meg a többi játékossal is szórakoztam, szóval nem volt olyan feltűnő…

Mentegetőzését olvasva egyszerre öntött el a harag, a totális értetlenség és sok más egyéb érzés hulláma. Remegő ujjal görgettem lejjebb, de itt aztán véget is ért a keszekusza írás.

Majd még írok, hogy hogyan alakulnak a dolgok, és ne legyél féltékeny, kérlek, úgyis te maradsz az én egyetlen fogadott bátyám!

Ölel:
Abigail

Az egyik fő aggályom, azaz hogy ki a lépfene az a Jake, elmúlt. Ezek szerint a legjobb barátja. Végül is miért ne, amilyen karakán csaj, elképzelhető, hogy van olyan fiú, akivel jól ki tud jönni. De hogy ezek szerint velem is jól ki akar jönni…? Hát arra befizetek. A rám nem tartozó levél elolvasásától lelkifurdalva, de vigyázva, hogy ugyanott legyen megnyitva, ahol hagyta, elsomfordáltam a géptől. A sok új ingertől kavargó fejjel bambultam ki az egyik ablakon, míg Charlie-ra vártam.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Jev Chekov on Szomb. Feb. 03, 2018 10:20 pm

Elgondokodtam, hogy milyen a roxforti helyzet ehhez képest. Nem is olyan rossz… Hiszen nekünk vannak azért mugli tantárgyi szakkörök egy ideje, meg tehetséggondozási programok is, párbajszakkör, satöbbi. (Már csak egy főzőszakkör hiányozna, nyüszített fel bennem egy hang.)
-Halljátok… -vettem egy nagy levegőt, és éreztem, ahogy az adrenalin végigszáguld az ereimben, mint ahogy mindig, ha valami meggondolatlan, ám zseniális ötlet születik a folyton pörgő agyamban. -Ezt nem szabadna hagyni! Szegény horned serpentesek! Meg mi az, hogy nincsenek szakköreitek?! Eskü, elmegyek hozzátok tanárnak, és rendet csapok! -jelentettem ki nagy hévvel Mivel eddig végig sem gondoltam ezt az ötletet, így ebben a pillanatban, mikor kimondtam, csapódott le teljes súlyával. Végü is… Meglepetésemben egészen elhallgattam. Matt épp kérdőn nézett volna rám, mire sebesen magyarázni kezdtem:
-Gyerekek, nem is sejtitek, hogy mekkora ötletet adtatok most ezzel a beszélgetéssel! Nem viccelek. Ebben a pillanatban világosodtam meg! Nekem komolyan tanárnak kell lennem. Tökre élvezném! - szinte kiabáltam, és hevületemben lelkesen rácsaptam a lépcső korlátjára. -Köszönöm, srácok, el sem tudjátok képzelni, hogy mennyit segítettetek most öt perc alatt! Amúgy itt is vagyunk, itt a konyha bejárata. Ha azon a festményem megcsikized a körtét, kinyílik az ajtaja. Csak tedd le a legközelebbi pultra a cuccokat, aztán távozz diszkréten. Nem fognak fennakadni rajta a házimanók. -magyaráztam, mintha a világ legegyértelműbb dolga lenne. -De én most megyek, és addig is keresek támogatókat a Főzőszakkörömhöz! -kiáltottam utánuk, és robogtam tovább.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Szomb. Feb. 03, 2018 10:19 pm

-Értem. És nincs lehetőség arra, hogy hozzád hasonló érdeklődésűekkel összeállj és valahogy elérd, hogy lehessen főzőcskézni? -erre csak rosszkedvűen húzogatta a száját, tehát nem. Így inkább visszatértem az iskolánk ismertetéséhez:
-Hát ja, nálunk elég lazák a dolgok. Egész önálló életet élhetsz, például Tony is simán tarthatja háziállatként Floydot. Meg egyébként nem tesznek különbséget az egyes házak tanulói között, ami alapvetően jó, csak néha mondjuk lehetetlen érvényesülni. Ott vannak például a horned serpentesek: hihetetlenül tehetségesek és intelligensek is vannak közöttük, de nincsenek szakkörök, vagy külön lehetőségek az egyes tantárgyakból fejlődni, szintet lépni, inkább a gyenge tanulóknak vannak ilyen felzárkóztató órák. -ez mindig is szúrta a szememet, mert van pár horned serpentes barátom, meg egybként én se sértődnék meg, ha Mágiaélettanból vagy netán mugli természettudományos tárgyakból lennének fakultatív órák.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Jev Chekov on Szomb. Feb. 03, 2018 10:19 pm

-Hát, igen. A mostohaanyum például cukrász egy mágikus cukrászdában, meg a főzésben is nagyon tehetséges, így megtanított egy-két dologra. Úgyhogy az iskolaidő alatt nagyon tud hiányzni, hogy kicsit ügyködjek a konyhában. Ez végre valami teljesen más lenne, aminek semmi köze a sulihoz. -állapítottam meg kissé elszontyolodva.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Szomb. Feb. 03, 2018 10:18 pm

-Hát, szerintem ennyi. -nyugtáztam egy vállvonással. És amúgy hogyhogy ennyire rá vagy állva erre a konyhatémára, Jev? Csak nem a főzés a szenvedélyed? -kérdeztem, mert már nagyon kíváncsivá tett. Még sosem ismertem olyan fiút, aki a konyhatündérkedésért úgy odalett volna…
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Anthony Lewis on Szomb. Feb. 03, 2018 10:18 pm

-Hú, köszi, azt nagyon megköszönném. -mondtam kissé zavartan, miközben követni kezdtük, kezemben a vészesen imbolygó edénykupaccal.
-Hát, hogy az Ilvermorny milyen? Azt biztos hallottad róla, hogy a legkevésbé erkölcsös iskola a földgolyón, és ezzel nagyjából egyet is tudok érteni. A négy házunkat tudod? -kérdeztem rá, csak hogy ne magyarázzak el fölöslegesen dolgokat.
Megrázta a fejét, így gyorsan vázoltam:
-Van a Thunderbird ház, oda az ilyen magamfajtákat gyűjtik össze, talán a Griffendélhez hasonlít leginkább. Akkor van még egy Pukwudgie, ami az ilyen Matt-szerű lúzereket tartalmazza. -csaptam a szabadon lévő kezemmel barátom hátára, aki csak a szemét forgatta válaszul. -Nem, amúgy viccet félretéve, jó arcok az pukwudgie-sok, legtöbbjük szintén gyógyítói pályára készül. A Wampus, hát, nem is tudom melyikre hasonlít a roxforti házak közül, állítólag a harcosokat részesítik előnyben. Illetve még van a Horned Serpent, ahova a legnagyobb koponyák kerülnek. Amúgy egy-egy fából faragott szobor képviseli a nagycsarnokban a házakat, és a megfelelő ház szobra jelzi, hogy igényt tart rád, a beavatási ünnepségen. És a pálcánk is az iskolán belül, az első napon választódik ki. Matt,még valami, ami érdekes? -sandítottam rá, hátha ki tud még egészíteni.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Jev Chekov on Szomb. Feb. 03, 2018 10:17 pm

-Hát, ez lenyűgöző. -dőltem neki a kanapé hátuljának. -Ezt én is sürgősen be fogom vezettetni, bár már sajna nincs sok időnk hátra. És még milyen extra dolgok vannak nálatok? Mármint, jó, oké, kábé semmit sem tudok az Ilvermornyról. -állapítottam meg elszomorodva. -Mesélhetnétek egy-két dolgot… Ja és persze, segítek, elkísérlek a konyhához és leadjuk a cuccokat, nem fognak ügyet csinálni belőle a házimanók.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Szomb. Feb. 03, 2018 10:17 pm

-Ami azt illeti, igen, mindenki kedve szerint használhatja, amennyiben el is takarít maga után. Mivel nem olyan széles a választék a közös étkezéseken, mint nálatok, így megvan a lehetőség, hogy összedobj valamit, amit szeretnél. Van tűzhely, mikró, meg egy önfeltöltő hűtő, amiben mindig megtaláljuk a legfontosabb alapanyagokat. -magyaráztam el röviden. -Én személy szerint nagyon szeretem, bár elég kétbalkezes vagyok a főzőbizniszhez. Gyakran van, hogy csinálunk tükörtojást, vagy ilyesmit, mert lemaradtunk a rendes kajáról. -Tony mellett nem nehéz…
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Jev Chekov on Szomb. Feb. 03, 2018 10:16 pm

-Hogy… micsoda? -hápogtam döbbenten. Nem azon akadtam fenn, hogy felcipelt egy csomó csetreszt, hanem azon, hogy…
-Nektek van saját konyhátok? Házon belül?! Hát ez kész! Ez őrületes! Hogy lehet ekkora zsenialitás egy iskolában?
Most Tonyn volt a sor az értetlenkedésben.
-Hát… Igen. Én azt hittem, ez azért mindenhol így van. -hebegte.
-Áá, nehogy azt hidd! Összeteheted a két kezed, hogy ennyi esze van az igazgatótoknak, vagy bárkinek, aki kitalálta! És akkor tudtok főzögetni, ezt-azt összedobni? Meg gondolom van hűtőtök is…? -totál nem tudtam magamhoz térni az ámulattól.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Anthony Lewis on Szomb. Feb. 03, 2018 10:15 pm

-Hát, az a helyzet, hogy kicsit hozzászoktam, hogy nálunk van ugye konyha a klubhelységen belül, és néha hoztam fel kaját, és most már kicsit sok tányér és pohár gyűlt össze nálam október óta, és nem igazán tudom, mit kéne velük csinálnom. -vallottam be.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Jev Chekov on Szomb. Feb. 03, 2018 10:15 pm

-Mondjad! -fordultam felé, miközben részben megpróbáltam kikászálódni a takaróból, amit palacsinta módján magam köré tekertem. Valamiért hideg volt a klubhelyiségben, így jól esett egy kis melegítés a kanapén ücsörgéshez és olvasgatáshoz. Charliékhoz jöttem be, aki kölcsönadott egy nagyon klassz könyvet, így aztán itt is kezdtem el olvasni, mivel senki más nem volt a klubban rajtam kívül. Megjelöltem az aktuális oldalt a Máguscsillagászati Alapismeretek című vaskos kötetben és letettem magam mellé. majd becsuktam.
-Őő… És mihez? -próbáltam felvont szemöldökkel értelmezni a látványt.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Anthony Lewis on Szomb. Feb. 03, 2018 10:15 pm

-Ja, hogy… Izé, itt nincs is tulajdonképpen konyha…? -hebegtem teljesen lefagyva. Annyira hozzászoktam, hogy a Thunderbird klubhelységének egyik sarkában egy kis főzősarok van kialakítva, ahol tetszőlegesen kávét tud főzni magának az ember, vagy valami kis harapnivalót elvinni az ágyhoz… De itt ilyen tényleg nincs. Valamit mindig is hiányoltam innen, de sosem tudtam konkrétan rájönni. És azt is furcsálltam, hogy a valóban itt lakó roxfortosok sosem közlekedbek az ebédlőtől fölfelé tányérokkal vagy poharakkal.
Letaglózva álltam meg a lépcső alján, segélykérően meredve Jevre, aki a közelben tartózkodott, csak épp nekünk háttal ült.
-Hé, Chekov, izé, valami ötlet kéne… -szólítottam meg.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Szomb. Feb. 03, 2018 10:14 pm

-De… De te is gyűjtögetted az edényeket, nem? -kérdezte Tony kétségbeesett-tanácstalan hangon, ami elég ritka volt az ő esetében. Átjöttem hozzá a klubhelységbe, aztán valamiért felvezetett az utunk a szobájáig.
-Igen, nyilván, csakhogy nekem volt még annyi önkritikám, hogy tisztítóbűbájoztam őket rögtön, úgyhogy nem úgy néznek ki, mint ezek… -mértem végig kissé émelyegve a kezében egyensúlyozott koszos tányér-és bögretornyon. Éppen időben, öt hónap itt lakás után feleszmélt, hogy a hálószobájában összegyülemlett tányérokkal kezdeni kéne valamit. Jó, jó, bevallom, én is rendelkezem párral a hugrabugos hálókörletemben, de legalább mágikus úton elmosogattam őket. Tony barátom még erre sem volt képes, így most kissé megilletődötten sétált le a Griffendél hálókörletének lépcsőjén, és zavarodottan nézett körbe.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Léonard Harman on Vas. Jan. 14, 2018 8:50 pm

Hálás mosollyal mentem vissza Madam Pomfrey-hez, aki már várt.
- Mondtam, hogy időben visszaérek - mosolyogtam rá. Két perccel az előírt időpont előtt jelentem meg.
- Hogy vagy?
- Jobban, köszönöm.
Ezúttal igaz volt.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Vas. Jan. 14, 2018 8:26 pm

- Minden rendben lesz. Lehet, hogy holnap még egy kicsit fájni fog, de utána elmúlik. Sok sikert a RAVASZ-vizsgákon! - intettem Neki búcsút mosolyogva, majd kivéve a csatokat a hajamból, hagytam, hogy a tincsek ismerős súlyukkal a vállaimra nehezedjenek.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Léonard Harman on Vas. Jan. 14, 2018 8:23 pm

Hálásan öleltem meg.
- Ügyesen a próbákon, Nomu - búcsúztam el tőle. - Ó, még valami. Kell vele valamit csinálni vagy minden rendben lesz vele?
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Vas. Jan. 14, 2018 8:19 pm

- Azzal, hogy úgy is fogsz élni, ahogy ezek a szavak diktálják - mosolyogtam rá, és hirtelen elhatározástól vezérelve megöleltem. - Bátor és erős a lelked, úgyhogy kétségem sincs felőle, hogy így lesz. Járj biztonsággal az utadon! - kívántam Neki teljes szívemből, és a tálat felvéve, beleöntöttem a véres vizet egy fiolába, majd az asztalra tettem, hogy, ha szeretné, elvihesse.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Léonard Harman on Vas. Jan. 14, 2018 8:14 pm

- Hű... - mondtam, ahogy megláttam a művét a kis tükörben. - Ez jobban néz ki, mint ahogy elképzeltem.
A szöveg mellé apró mintákat készített, amik kihangsúlyozták a lényeget, de nem volt se túl sok, se túl kevés.
- Köszönöm szépen - tettem a vállára a kezemet. - Mivel tartozom?
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Vas. Jan. 14, 2018 8:08 pm

- Igen - bólintottam, majd, amikor lemostam a vérét a kezemről, a kezembe hívtam egy kézitükröt az egyik polcról, és a kezébe adtam. - Remélem, tetszik - mosolyogtam rá.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Léonard Harman on Vas. Jan. 14, 2018 8:05 pm

Több kisebb szünetet tartott közben - ilyenkor kiengedtem az izmaimat, amikről eddig nem is vettem észre, hogy befeszültek. Viszont amikor legalább már három perce nem történt semmi, megszólaltam.
- Kész vagyunk? - a hangom tompa volt, idegenül csengett.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Vas. Jan. 14, 2018 8:01 pm

Jobban bírta, mint vártam. Figyeltem a jelzéseket, amelyeket a teste vagy a körülötte lebegő illatok megváltozásából le tudtam szűrni, de nagyobb önuralommal rendelkezett, mint ahogy azt gondoltam volna. A Tu felrajzolása után egy kis szünetet tartottam, amíg megmostam a kezem, az as szót pedig újra egy csomónál kezdtem.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Léonard Harman on Vas. Jan. 14, 2018 7:57 pm

Az ökölbe szorított kezemet lassan kiengedtem.
Nincs mit tenni - mormoltam gondolatban. Reméltem, hogy eltűnik a kép a fejemből, de a várt eredmény nem jött el.
Legalább a bundám szép... - nyugtattam magamat.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Vas. Jan. 14, 2018 7:54 pm

Érzékenyebb volt a bőre, mint bármilyen fehér emberé, aki eddig fordult hozzám, így különösen óvatosnak kellett lennem, hogy ne okozzak sérülést. Lassan, módszeresen, fókuszáltan rajzoltam a betűket, amelyek úgy tűnt, összekötik a becsomósodott pontokat.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Léonard Harman on Vas. Jan. 14, 2018 7:50 pm

A tűszúráshoz hasonlatos érzés a holdtölte éjszakájából rántott vissza emlékképeket, amik jobban fájtak, mint az, amit Nomu csinált. Legerősebben az a momentum égett bele a retinámba, amikor először néztem szembe a farkassal a tükörben.
Némán nyeltem a könnyeimet.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Vas. Jan. 14, 2018 7:46 pm

Amikor kimondta az igent, vettem egy mély levegőt, és félig lehunyt szemmel belélegeztem az illatát. Érdekes volt, de a mécseseknek köszönhetően jobban el tudtam különíteni a keserű tea illatát. Egy pár percig hagytam, hogy átfolyjon rajtam az illata, és ismerős bizsergéssé váljon az ujjbegyeimben, majd, amikor már úgy éreztem, készen állok, öt ujjal végigszaladtam a mellkasán, és megkerestem a szíve fölött a legnagyobb blokkot, majd a jobb hüvelykujjam begyével pontosan abban a pontban kezdtem a mintát. Kiserkenő vére vörösebb volt, mint bármilyen rubint.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.