Griffendél klub és hálókörlet

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Natasha Horne on Vas. Dec. 03, 2017 10:39 pm

- Hát, még nem igazán definiáltuk a szituációt... - vörösödtem el mostmár menthetetlenül. - De igen, azt hiszem, igen... Mi volt gyanús amúgy?
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Vas. Dec. 03, 2017 10:37 pm

- Összejöttetek, igaz? - vigyorogtam tele szájjal, és játékosan kacsintottam Nat-re.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Natasha Horne on Vas. Dec. 03, 2017 10:35 pm

Próbáltam nem elvörösödni, de sápadtfehér bőröm nem volt segítségemre.
- Köszönöm szépen. Tudom, hogy nem a legvidámabb dal, de gondoltam, bevehetnénk a repertoárba - tettem félre a gitáromat. - Pavellel? Már szerettem volna beszélni róla Veled, csak nem volt rá megfelelő alkalom.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Vas. Dec. 03, 2017 10:33 pm

Megvártam, amíg Nat befejezi a dalt, és közben elfogyasztottam az almát, amit a házimanók hagytak az éjjeliszekrényemen. Már harmadik óta ezt csinálják, akkor jöttek rá, hogy a gyümölcs jótékony hatással van az idegeimre, így minden alkalommal, amikor erre jártak, hagytak nekem egyet. Figyelmesek, annyi szent.
- Szép dal - dicsértem meg Nat-et, amikor befejezte a játékot. - Szóval, mivel nem nagyon szeretem kerülgetni a forró kását, egyenesen megkérdezem, hogy mi a helyzet Pavel-lel meg veled? - huppantam le az ágyamra törökülésbe, majd miközben a számba fogtam a félig megevett almát, két kézzel lófarokba kötöttem a hajam.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Natasha Horne on Vas. Dec. 03, 2017 10:29 pm

Az ágyamon ülve játszottam a gitáromon. Hamarabb feljöttem vacsi után, hogy nyugodtan gyakorolhassak. Éppen a Tell Me You Love Me-t játszottam Demi Lovatotól, amikor megszólalt a telefonom, hogy vegyem be a gyógyszert. Gyorsan odahajoltam a pohárért és a rózsaszin piruláért, majd előlről kezdtem.
- Oh no here we go again, fighting over what I said... - énekeltem, amikor Charlie megjelent a szobában. Biccentettem neki, de nem hagytam abba a dalt.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Léonard Harman on Pént. Dec. 01, 2017 10:12 pm

Ahogy kezdtem magamhoz térni, úgy éreztem, mintha egyszerre próbálták volna felfújni és közben összenyomni a fejemet, és ez az érzés egyre erősödött.
Az utolsó tiszta emlékem az volt, hogy fejest ugrottam a jeges tóba, úgyhogy valószínűleg jobban jártam volna, ha nem nyitom ki a szemem, hanem csak alszom tovább úgy… örökre. Viszont egy külső (kifejezetten hangos) hang nem engedte, hogy visszamerüljek a biztonságot jelentő sötétségbe.
- Ébresztő, Szőke Herceg!
- Aghnee… - morogtam.
- Ne nyávogj, hanem mássz ki a takaró alól. Azok után, amit el kellett szenvednem miattad, az a minimum, hogy szót fogadsz - hallatszott a határozott hang. - Muszáj innod egy kis vizet.
- Mondd, hogy a tóba ugrás után egyszerűen visszamentünk egy meleg helyre… - morogtam a párnába. Szembe kellett néznem a valósággal, ami, hogy őszinte legyek, nagyon, de nagyon világos volt, úgyhogy megpróbáltam visszabújni a takaró alá, de az Ápolóm, aki számított erre, nemes egyszerűséggel eltávolította rólam. - Arghh…
- Tudod, miközben száraz ruhára cseréltem a tó vizétől és hányástól nedves rongyaidat - lenéztem magamra: egy XXL-es griffendéles pulcsi és egy kicsit jobban passzoló, brazil mintás nadrág köszönt vissza. - , mondtál egy-két érdekes dolgot…
Teljesen lesápadtam. Mi van, ha tudja, hogy vérfarkas lettem? Mi van, ha az egész iskola tudja? Az ereimben megfagyott a vér. Vége bármilyen nagyra törő álomnak, örülhetek, ha takarítóként állást kapok itt, a Roxfortban.
- Ana, én… Inkább ne mondd el, mit mondtam…
- Rendben - nyújtotta át a poharat nekem. Nagyot kortyoltam belőle, míg ő a barna szemeivel vizslatott. Láttam, hogy nagyon gondolkozik valamin, de nem mertem megkérdezni, min.
Egyszerűen olyan hálás voltam neki, hogy nem tudtam ellenállni a kísértésnek: megöleltem, viszont a hirtelen mozdulattól a fejem csak még erősebben sajgott.
- Szerintem még ülj vissza - segített visszakerülni az ágyra. - Hoztam Neked pirítóst és zabkását reggeliről, illetve egy kis narancslevet.
- Köszönöm.
Olyan boldog voltam, miközben bekaptam egy-két falatot, egészen addig, amíg Ana újra meg nem szólalt.
- Nem láttalak még ilyennek, Léo, mint tegnap - jegyezte meg, majd megigazította a párnát a hátam mögött, s közben a kezét a túlméretezett pulcsi miatt kilátszó seben végigfuttatta. - Mostanában történt? Emiatt voltál ennyire ki?
- Igen… - vallottam be kelletlenül, s megigazítottam a kötött ruhadarabot. - Ezek szerint erről nem beszéltem?
- Nem… Nem faggatlak, ha nem szeretnél beszélni róla.
- Köszönöm… - rámosolyogtam. Valóban nem szerettem volna beszélni róla.
Csendben újratöltötte a poharamat, majd újra megszólalt:
- A válaszom igen.
- Tessék?
- Igen, szívesen megismernélek jobban és igen, elfogadom a meghívásodat - s mielőtt még magyarázatot kérhettem volna, már folytatta is. - Azt mondtad, ne mondjam el, miket mondtál nekem. Úgyhogy csak válaszoltam.
Féloldalas mosolyra húztam a számat.
- Ki is tudna nekem nemet mondani? - kacsintottam rá, mire játékosan fejbe legyintett. - Aú!
- Megérdemelted.
- Pff... - a szememet forgattam, de a mosolyt nem tudtam letörölni az arcomról, akármennyire is bennem voltak a kétségek az egész felől. - De azért ez még nem számít randevúnak, ugye?
- Ó, dehogynem - aznap reggel először nevette el magát őszintén.
avatar
Léonard Harman

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jul. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Natasha Horne on Szomb. Nov. 18, 2017 5:08 pm


Súlyos békesség uralkodott a szívemben - nem voltam biztos abban, hogy alszom vagy ébren vagyok. Charlie hangja rántott ki az ölelésmeleg masszából, ami a csontjaimig hatolt.
- Nat, gyere! - kinyitottam a szememet.
Félhomály uralkodott az üres hálókörletben. Nagyot sóhajtottam, felkaptam az általam kitalált csínytevést tartalmazó borítékot, a pulcsimmal, a gitárommal és a pálcámmal egyetemben, majd lementem a klubhelységbe, ahol izgatott hetedévesek sugdolóztak.
Amikor James megkapta A Jelet a Hollóhátasoktól, intett egyet, s az első ötfős csoport megindult kifelé, hogy majd jelezzen, ha tiszta a terep.
Minden évben kimentek a végzősök a tópartra, hogy aztán ott egész éjszakán beszélgessenek, táncoljanak, énekeljenek (mindez persze nyílt titok volt a tanárok körében is, akik viszont szívesen nehezítették meg a diákok dolgait egy-egy jól időzített folyosóőrjárattal). Idén még nehezebb volt a kiszökés, mivel a többi iskolából érkezett diákot is ki kellett csempészni és ők nem ismerték annyira jól a terepet, mint mi. De milyen roxfortos mondana nemet egy ilyen kihívásra?
Összehúztam magamon a pulcsit, már most fáztam, de valószínűleg csak az álmosságtól.
- Alig várom, hogy végre kint legyünk - mosolyogtam rá a mellettem állóra, akire azt hittem, hogy Charlie. Hupszi. A lány szerencsére nem vette észre, hogy csak összetévesztettem a barátnőmmel.
- Én is! Olyan jó ötletem volt - pillantott a borítékjára. Kíváncsi vagyok, hogy én mit kapok feladatnak.
- Igen, nekem is - bólogattam. - Megyek, megkeresem Charlie-ékat.
- Oksi, majd még lent beszélünk.
Nem hiszem... - gondoltam magamban, de az udvarias mosolyom az ellenkezőjét mondta.
Megtaláltam Charlie-t, aki éppen Michael, Jasper és Eric társaságában magyarázott valamit. Odaálltam Charlie és Eric közé, rátettem a kezemet a vállukra, s becsatlakoztam a beszélgetésbe.
- Igen, teljes mértékben egyet értek - bólogattam enyhén összeráncolt szemöldökkel, mintha nagyon érteném a dolgot. Michaellel összeakadt a tekintetünk egy pillanatra, de gyorsan megszakította.
- Azt sem tudod, miről van szó - csattant fel Charlie, aki soha nem viselte jól, amikor ismeretlenül is a pártját fogtam.
- Tudod, hogy szeretlek, Charlie - a legédesebb mosolyomat villantottam rá. - De ma este egyszerűen csak engedd el az összes elméletedet a világ keletkezéséről, a mágia megmagyarázhatóságáról, a vacsora elemzéséről vagy éppen az Átváltozástan-háziról, mert mindez ehhez a pillanathoz vezetett, akárhogy is történtek. És, ahogy egy nagyon bölcs teknős mondta vala, a tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma adomány - tekintettem a távolba sokat sejtetően. - Becsüld a jelent, mert jót jelent.
- Kérlek, Hófehérke, nyugtass meg, hogy nem vagy idő előtt becsiccsentve... - szólalt meg mögülem egy ismerős hang.
- Pocahontas - biccentettem neki.
- Hófehérke - kacsintott rám, majd belépett az egyre táguló körünkbe. - Többiek.
Mindenki köszönt neki a maga módján, de nem kezdhettünk bele semmilyen csoportbeszélgetésbe, mert ekkor már ránk került a sor - végre indulhattunk le a tópartra.
Miután megigazítottam a gitártokot a hátamon, teljesen késznek éreztem magam az éjszakára.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Nov. 17, 2017 11:29 pm

Egy pillanatra úgy láttam, mintha hajába túrva, féloldalasan mosolyogva azt tátogta volna: Makacs vagy, mint egy öszvér, Brown.
Mosolyogva, maszatos arccal megrántottam a vállam, és visszatátogtam: Én már csak ilyen vagyok, Sangster.


Felriadva csak a Griffendéles hálókörlet süket csendjére és Eric rettenetesen fájó hiányára ébredtem. Zihálva, egy kicsit még mindig alva, hirtelen nem tudtam megkülönböztetni az álomvilágot és a valóságot, így a pálcám után kotorásztam a sötétben, majd amikor megéreztem a fát az ujjaim között, elsuttogtam egy Lumos!-t, és a hirtelen fénytől hunyorogva igyekeztem kivenni, hogy pontosan hol vagyok. A csukott ablakon át beszüremlő holdfény, és a pálcám hegyéből sugárzó fénysugarak megvilágították a vörös, baldachinos ágyakat, a különböző folyadékokkal teli üvegcséket az ágyam tövében, és a derekam köré csavarodott paplant, így végül teljesen megbizonyosodhattam róla, hogy a Griffendél hálókörletében vagyok, és nem valami agyament, varázslós Éhezők Viadalában, ami ráadásul még az érzelmeimmel is játszadozik.
Szitkozódva eloltottam a pálcámat, majd visszafeküdtem a párnára azzal a szilárd elhatározással, hogy én márpedig most akkor is aludni fogok. Csakhogy az agyam újra meg újra visszajátszotta a merengőben történteket, és akárhányszor csak lehunytam a szemem, Eric meleg mosolyát és égszínkék szemét láttam magam előtt. Amikor pedig megközelítőleg egy óra múlva már egyszerűen nem bírtam ezt az egész pokoljárást, amit a merengős próba idézett elő bennem, és aminek köszönhetően egyszerre villantak fel a fejemben a koncertek, a próbák és az egész Colourblind-os korszakunk emlékei, egyszerűen úgy döntöttem, hogy ez nem mehet így tovább. Úgyhogy a pillanat törtésze alatt kiugrottam az ágyamból, és elhatároztam, hogy beszélek Eric fejével, mert nem történhet meg az, ami éppen most történik. Úgyhogy, tél lévén felrángattam magamra az összes létező ruharéteget, amit találtam, és végiggondoltam a lehetőségeimet. Hajnali három van, így a tanárok és Frics valószínűleg nem örülnének, ha a folyosókon látnának kódorogni, én pedig nem szeretnék a nyakamba még egy hónap büntetést. Ezen kívül azzal a hülye madárral sincs kedvem veszekedni, pláne ilyen későn, úgyhogy maradt a drasztikusabb megoldás.
Egy hatalmas sóhajjal az arcom elé kötve egy sálat, és belebújva a bélelt csizmámba, kitártam az ablakot, és nemes egyszerűséggel kiléptem a tetőre, ahonnan majdnem lefújt a hideg, téli, havas szél. Charlie és a jó ötletei. De egyszerűen nem láttam más lehetőséget, és tudtam, hogy ha most ezt nem cselekszem meg, pokolian fogom bánni a későbbiekben. Úgyhogy összeszorítottam a számat, és elkezdtem óvatosan, lépésről lépésre haladni a Hollóhát-torony felé. Az éjszakai, üveg-hideg sötétségben az sem segített, hogy a hó- és szélvihar is kegyetlenül tombolt, de valami belső iránytű mutatta az utat, és amikor egyszer megcsúszott a bakancsom talpa, és azt hittem, hogy leesem, és ennyi volt, egy meleg kéz kapta el a semmit markoló ujjaimat, és a világ legszebb hangja közölte velem, hogy:
- Te vagy a leghülyébb lány, akit csak ismerek, Charlie Brown! – mire félig a halál torkában lógva, hitetlenül elnevettem magam, és ezzel együtt a félelem és a megkönnyebbülés könnyeinek bő folyama is kibuggyant a szememből.
Amikor pedig Eric felhúzott a mélységből, és újra viszonylag szilárd talajt éreztem a lábam alatt, felnéztem az égkék szemekbe, amelyekben egyszerre örvénylett a fáradtság, az aggódás, a hihetetlen rémület és a szeretet. Tipikus Eric-pillantás, és annyira megkönnyebbültem, hogy újra így látom rám nézni, hogy kis híján újból elsírtam magam.
- Mit keresel te itt? – kérdeztem meg végül, megtörölve a szemem.
- Nem, Charlie, a kérdés, hogy te mit keresel itt? Akár meg is halhattál volna! – túrt bele a hajába ideges mozdulattal Eric. – Sőt, meg is haltál volna, ha nem vagyok itt, te igen nagyon hülye! – förmedt rám a fiú, mire elkezdtem volna vitába szállni vele, hogy ő is ugyanúgy itt kint van, mint én, de a következő pillanatban Eric vadul magához húzott, és olyan szorosan átölelt, hogy kis híján kiszorította belőlem a szuszt. – Te jóságos Merlin, Brown, úgy hiányoztál, a fenébe is! – suttogta a fülembe, én pedig reszketősen felnevettem, és a mellkasába temettem az arcomat.
Csak ekkor jöttem rá, hogy Eric egy szál pulóverben, és fedetlen fővel ácsorog a mínuszokban, és egy pillanat alatt bekapcsolt a biológus-énem, úgyhogy villámgyorsan kibontakoztam az ölelésből, és ráparancsoltam, hogy sürgősen menjünk valami fedett helyre, mielőtt tüdőgyulladásban elpatkol.
Mint kiderült, szerencsére a Hollóhát-torony már nem is volt olyan messze (haha, már hóviharban, teljes sötétségben is tudok navigálni), és beügyeskedve magunkat Eric hálószobájának ablakán, végre viszonylagos melegben találtuk magunkat. Körbenézve a hangulatos, ám fiúszobához illően kifejezetten rumlis szobában, ahol nagy kupacokban hevertek a pergamengalacsinok, a tankönyvek meg a pennák, megpillantottam a békésen szuszogó Jev-et az egyik szomszédos ágyon, majd miután Eric átvedlett szárazabb ruhákba, miközben folyamatosan azt hajtogatta, hogy én vagyok a legnagyobb barom, akivel valaha találkozott, törökülésben, egymással szemben felültünk az ágyára. Amely körül, csak mellékesen jegyzem meg, mintha egy kisebbfajta bomba robbant volna – pennák, ceruzák, pergamenek, könyvek mindenhol, vészes összevisszaságban, Eric gitárja viszont megbecsülten, fényesen és büszkén támaszkodott az ágya mellett a falnak, amelyre ránézve elöntöttek az érzelmek, és melegség futott át a szívemen.
Az ágyon ülve Eric tekintete fürkészően suhant végig rajtam, vélhetőleg esetleges sérülések, vagy maximum az elmebajra utaló jelek után kutatva, majd pár másodperces hallgatás után suttogva megkérdezte:
- Szóval, Brown, mi a Merlin trottyos alsógatyáját kerestél odakint ezen a késői órán, ilyen időben?
- Téged kerestelek – feleltem az igazságnak megfelelően, miközben egyenesen a szemébe néztem.
Eric ezen mintha megütközött volna, de csak egy pillanatra látszott rajta a meglepődés, utána ugyanúgy felöltötte a szigorúság álarcát, amit felettébb mulatságosnak találtam.
- Miért kerestél volna engem? Nem megmondtam, hogy vége ennek az egésznek?
- De igen, én pedig nem nyugodtam bele – rántottam meg a vállamat, majd Eric szemébe néztem fürkészően. – Mert most már egy szavadat sem hiszem, Sangster. Eltartott egy ideig, meg belekerült egy merengős kalandba, de már egy szavadat sem hiszem.
Eric egy pillanatra ismét megütközött, de aztán hitetlenkedve elmosolyodott, lehajtotta a fejét, majd előrehajolt, és megpöckölte az orromat.
- Hát, sosem voltam egy nagy színész – nyugtázta legyőzött, de boldog mosollyal.
- Nem hát – értettem egyet nagyot bólintva, majd felhúztam a térdeimet, és Eric-re néztem. – Miért csináltad?
- Mert nem szerettem volna, hogy mi tartsunk vissza az álmaidtól – vont vállat Eric nemtörődöm-módon, de közben komoly tekintetével fogva tartotta az enyémet. – Nem akartam, hogy csak azért legyen nehéz számodra a döntés, mert mi itt vagyunk. Mert annyira szeretlek, hogy jobb nekem, ha azt tudom, hogy az álmaidat éled, és gyűlölsz, mintha miattunk dobnád el az álmaid, de esetleg szeretsz minket – mondta ki egyszerűen, én pedig a szívem eszeveszett dobogásától a torkomban csak bólintani tudtam.
- Ezt a többiekkel is megbeszélted?
- Persze, különben nem mentek volna bele – biccentett Eric, majd a takarójának rojtjait kezdte piszkálgatni.
- Ez mindig is az én döntésem volt, ugye, tudod? – szólaltam meg pár másodperc múlva kicsit rekedten, de tisztán csengő hangon.
- Tudom – biccentett Eric. – Én csak nem akartam, hogy mindennel saját magad birkózz meg – nézett fel rám, én pedig csillagmiriádokat láttam megcsillanni ragyogó kék szemének égboltján.
Egyszerűen csak megráztam a fejem, és Eric szemébe néztem.
- Eric, az élet nélkületek jottányit sem ér, akár atomokkal, akár anélkül – mosolyodtam el féloldalasan. – Azt hittem, tudod – vontam vállat, mire a fiú csak hitetlenül nevetve megrázta a fejét, és újból átölelt, ezúttal pedig engedtem, hogy a könnyeim szabadon folyjanak, és ismét teljes tüdőmben érezhessem Eric megnyugtató otthon- és kávéillatát.
Aztán pár végtelennek tűnő perc után kibontakoztunk az ölelésből, én pedig megragadtam Eric kezét, és ellentmondást nem tűrően közöltem vele, hogy ezt a döntést akkor most a banda összes tagjának tudomására kell hoznunk.
- Mármint most most? Hajnali háromkor?
- Most hát! – biccentettem, majd felrántottam a hevesen tiltakozó Eric-et ültő helyéből, és végigrángattam a folyosókon a Hugrabug klubhelyiségéig, ahol Eric, még mindig folyamatosan szitkozódva, felébresztette, és a színem elé rángatta a kissé félkómás állapotban lévő Michael-t és Jasper-t, akikkel közöltem a jelen tényállást, és hogy másnap fél ötkor próba, és ne merészeljenek késni.
Michael csak egy biccentéssel és egy elégedett félmosollyal, Jasper azonban kitörő lelkesedéssel fogadta a hírt, mindhármunkat megölelt, majd úgy kellett visszatuszkolni az ágyába, hogy aludjon tovább. Ezután a Mardekár klubhelyiségéig lopakodtunk el, ahol egy fél órát töltöttünk a jelszón spekulálva, míg aztán Alice ki nem dugta a fejét a portrélyukon, és szúrós, vesébe hatoló pillantásával azt nem üzente, hogy sürgősen menjünk vissza aludni, mert ő pihenni szeretne. Azonban ha már egyszer felkeltettük (nem, nem tudom, honnan tudta meg, hogy ott állunk, és vele szeretnénk beszélni), gyorsan elújságoltuk neki a nagy hírt, amit a tőle megszokott fegyelmezett nyugalommal vett tudomásul, majd visszavonult a klubhelyiségükbe, és ezután már nem maradt más hátra, mint Nat-tet is megörvendeztetni a fejleményekkel.
Amikor azonban Eric-kel (aki valahogy kicselezte a csúszda-bűbájt) a nyomomban felértem a Griffendél hálókörletébe, barátnőm ébren ült törökülésben az ágyán, és valamit éppen olvasott.
- Te meg hogyhogy ébren vagy? – esett le az állam. – Aludtál, amikor elindultam!
- Mondjuk azt, hogy nagyon jók a megérzéseim, no meg a kapcsolatom Eric-kel – kacsintott rám legjobb barátnőm, mire hitetlenkedve Eric-re meredtem, aki szégyenlősen széttárta a karját, és Nat felé biccentett.
- Jövök Neked eggyel, Nat.
- Fúj, de gonoszul összedolgoztatok ti itt ellenem a háttérben – forrongtam, majd amikor Eric emlékeztetett rá, hogy ha nem fogtak volna össze ilyen „gonoszul a hátam mögött”, akkor már nem lennék itt, nagy duzzogva megbékéltem, majd elküldtem Eric-et aludni, aki elmenőben még egy gyors puszit nyomott a halántékomra.
- Még szerencse, hogy ilyen jók a megérzéseid – mosolyogtam Nat-re. – Köszönöm – biccentettem felé miközben vetkőztem, és amikor immár a pizsamámban visszamásztam az ágyamba, barátnőm megkérdezte:
- Akkor holnap fél ötkor próba?
- Mint mindig – bólintottam elégedetten, és annak a biztos tudatában tudtam végre-valahára öntudatlan álomba merülni, hogy a világom újra egyenesbe jött, a Colourblind holnap ismét próbál, és én még mindig iszonyatosan szeretem Eric-et.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Pént. Okt. 13, 2017 9:54 pm

Egyedül készültem fel a keringőre. Magam varrtam az aranyló sivatagi homok színében ragyogó, elegánsan és sejtelmesen lebegő ruhakölteményt, és ahogy teljesen mezítláb, csupán egy arany bokalánccal a lábamon, amelyet egy farkas és egy gepárd medálja díszített, különleges, afrikai fonás mentén elrendezett hajammal, egy egyszerű famedállal és az arany karperecemmel szembenéztem tükörképemmel, már csak a legfontosabb részlet hiányzott.
Ezt a metódust hagytam mindig a legvégére. Már előző éjjel kikevertem az aranyszínű, csillámló port, és ahogy most két ujjamat az ismerős anyagba fúrtam, és a bal szemem alatt a bőrömhöz érintettem, a minták maguktól kacskaringóztak elő az ujjaim alól. Lehunytam a szemem, és Anthony-ra gondoltam, az érintésére a hátamon, az izmai megfeszülésére, amikor együtt gyakoroltunk és dolgoztunk, Floyd-ra, hűséges segítőtársára, és a gyönyörű, kék szemére, amely a téli hideg és a vad, üvöltő, tomboló, megzabolázhatatlan hegyi szélre emlékeztetett. Sok időt töltöttem vele, és a részemmé vált. Egy nagyon fontos és különleges részemmé.
Amikor pedig kinyitottam a szemem, a minta már készen volt, és ahogy a kacskaringós vonalak át- meg átszőtték az arcomat, a Tony-val való kapcsolatomról meséltek, és amit ott láttam, attól megremegtek a térdeim.
A mosdóban lemostam a kezeimről az arany festéket, majd afrikai furulyámat a kezembe véve, az ablakpárkányra ültem, és addig csaltam elő az újabb és újabb dallamokat a hangszerből, amíg el nem jött az idő.
Tél, izgalom, várakozás és végtelen szeretet illata lebegett a levegőben.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Liliana Castellano on Pént. Okt. 13, 2017 9:46 pm

Az elsők között mentem le a klubba - már megszoktam az elegáns göncök felrángatását apámnak hála, aki rengeteg hivatalos eseményre elrángatott, ha éppen nem tudott időben babysittert találni nekem. Mindig is tudtam, hogy ezek a képességeim jól fognak jönni a későbbiekben, s lám, tényleg.
A ruhát az ő bankkártyaszámával fizettem ki, s Roxmortsból lett ide felhozatva. Direkt úgy választottam az estélyit és a kiegészítőket is, hogy jelentősebb változást okozzon a számláján, hátha felfigyel rá, de semmi. Szerintem azt sem tudja, hogy a Királyságban vagyok - valószínűleg azt hiszi, valamelyik exe használta a kártyát. Hát, van ilyen.
Kényelmesen elhelyezkedtem az egyik fotelben (több lány ijedt pillantással figyelték, hogyan teszem [szerintük] tönkre a ruhámat eme laza testtartással. Pfff, amatőrök), s így vártam, hogy megérkezzenek a többiek is. Mikor már úgy éreztem, egy örökkévalóság eltelt, kimentem a folyosóra, ahol a falnak dőlve próbáltam elterelni a gondolataimat az apámról, de erre az agyam egy hasonlóan kellemes témát hozott föl: Mr Solomon arcának emléke lebegett be a lelki szemeim elé.
Ekkor jelent meg a folyosón Léo a maga francia sármosságával.
- Tu es radieuse! - kacsintott rám.
- Korán érkeztél - nem is vettem figyelembe a megjegyzését. Nem lehet engem olyan könnyen levenni a lábamról pár francia szóval.
- Milyen udvariatlan vagy a pároddal - ciccegett fülig érő mosollyal. A megszokott ing helyett egy kötött pulovert viselt, ami meglepően jól állt neki a kék öltöny-nadrág kombójával. - Van kedved utoljára elpróbálni?
Akármennyire is szerette volna a macsó hőst adni, tudtam, hogy igazából nagyon izgul. Rengeteget gyakoroltunk (minden egyes nap órák előtt összejöttünk és két órán át ismételtük át a lépéseket), ami azért összerázott minket. Sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, mind testileg, mind lelkileg. Ettől függetlenül libabőrös lettem, amikor a hátamra tette a kezét.
avatar
Liliana Castellano
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2017. Jul. 10.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Okt. 13, 2017 9:30 pm

- Nat, ugye, a Charlie Brown után a Say Something jön? - tördeltem idegesen a kezemet, miközben fel-alá járkáltam apró hálókörletünkben, folyamatos aggódásommal nagy valószínűséggel a többiek idegeire menve.
Aztán eszembe jutott még valami, és hirtelen elkerekedett a szemem a rémülettől.
- Ugye, szóltam Alice-nek, hogy hol kell majd állnia, hogy Jasper tudjon hová kimenni inni?
Erre azonban Nat már rám szólt, hogy sürgősen fejezzem be az aggódást, mert mindent tökéletesen elrendeztem, és inkább most koncentráljak a keringőre. Én pedig szót fogadtam, és ugyan nem egészen arra a hadműveletre figyeltem, de felrángattam magamra a keringőruhát, amit Alice varrt nekem két hét háziírásért cserébe (nem volt egy sétagalopp), és belenéztem a tükörbe.Tulajdonképpen szinte nem is láttam magam, annyira a koncerten járt az agyam, így csak egy legyintéssel elintéztem tükörképemet, és már rohantam volna a klubhelyiségbe, de Nat figyelmeztetett, hogy nem fésülködtem, és nem mellesleg a cipőm sincs még rajtam, így kénytelen-kelletlen maradnom kellett még egy kicsit összeszedni magam.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Natasha Horne on Pént. Okt. 13, 2017 9:22 pm

A tükörképemre nézve nem voltam biztos abban, hogy én tekintek vissza. Ez a lány magabiztos volt, elragadó és csinos - de én nem éreztem annak magamat.


Mivel a vérrokonaim nem támogattak se anyagilag, se lelkileg, így először azt hittem, hogy nem lesz bálruhám, vagy majd esetleg kölcsönkérek valakitől. Már éppen rá szerettem volna szánni magamat, amikor egy héttel ezelőtt egy csomag volt az ágyamon - egy csomag, amiben ez a ruha volt. McGalagony professzorasszony küldte nekem, mert "Minden boszorkány megérdemli a legszebb keringőt". El nem tudom mondani, mennyire hálás vagyok neki ezért (is). Minden szigorúságának ellenére vajból volt a szíve
- az évek során nem ez volt az első, amikor kisegített. Persze, ezeket nem mondtam el soha senkinek - nem szerettem volna, hogyha sajnálnának, így is volt velem elég bajuk.
Megigazítottam a hajamat, majd Charlie-t kerestem a tekintetemmel.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Pént. Okt. 13, 2017 9:13 pm

Eddig egész nyugodtan és normális tartományú pulzussal üldögéltem végig az ajándékozást, de a végére, mikor elszállingóztunk átöltözni, berobbant az izgalom. Remegő kézzel helyeztem egy biztos helyre ajándékomat, ami már most rettenetesen piszkálta a fantáziámat. Hogy némileg lenyugodjak, csináltam pár fekvőtámaszt (ez valamiért mindig hatásos lehiggasztó módszerem) és előkerestem a szekrényemből a talán egyetlen szóba jövő alkalmi öltözékemet. Kissé zabolázatlan hajviseletemből is gyorsan kihoztam valami felvállalhatót.
A következő dolgom az volt, hogy Tonyt ellenőrizzem, hogy képes-e arra, hogy megadja a tiszteletet a közelgő eseménynek, és egy megfelelő zakó-ing párosítást felvenni. Már épp készültem az érvekkel, amiket rá zúdítok, hogy most kivételesen miért ne legyen tapló és nézzen ki normálisan, mikor egy meglepően összeszedett fiatalemberrel találtam magam szembe, mikor beléptem a hálórészlegére. Még csokornyakkendőt is szedett valahonnét (?).

       
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Okt. 13, 2017 8:56 pm

Amikor mindenkinek leesett, hogy már csak Tony nem ajándékozott, és már csak Eric nem kapott ajándékot, olyan feszült csend telepedett a szobára, hogy már csak vágni lehetett volna a levegőt.
A szemem sarkából elkaptam, hogy Jasper elkerekedett szemekkel kapkodja a fejét kettejük között, én élesen beszívtam a levegőt, Eric válla pedig megfeszült, állkapcsának izmai kidagadtak.
Amikor a mellettem ülő fiú a dobozért nyúlt, amit Tony bármifajta jókívánság nélkül nyújtott át, arrébb szenvedtem magam kicsit a kissé szűkös fotelben, hogy ne lássak rá az ajándékára, ha valami nagyon durva vagy nagyon személyes lesz (nem vagyok előítéletes, csak hát nagyon mást nem tudtam elképzelni Tony-tól), de amikor a dobozból csak egy pergamendarabka került ki, már nagyon-nagyon rosszat sejtve hunytam le a szemem.
A szobában pattanásig feszültek az idegek, és mindenki Eric-et szuggerálta, aki pengevékonyra szorított ajkakkal, de máskülönben kifejezéstelen arccal futott végig a neki címzett üzeneten.
Pár pillanatot kivárt, majd felvetette a fejét, és jéghideg tekintetét Tony hasonlóan acélkemény tekintetébe fúrta.
- Szeretnénk, ha te is a csapat tagja lennél ma este - mondta ki, minden szót gondosan megízlelve, és tagolva. - De - emelte meg a mutatóujját. - ha elrontod Charlie estéjét, szétrúgom a segged - közölte teljes nyugalommal, mire én úgy éreztem, itt az ideje, hogy asztalt bontsunk.
- Rendben, ez szuper, úgy gondolom, mindenkinek sikerült szupercsodálatos ajándékot találnia a másiknak! - szóltam közbe erőltetetten vidáman és hangosan, de azt nem sikerült elérnem, hogy Eric levegye a tekintetét Tony-ról. - Szerintem most már mehetünk is öltözni - rántottam fel a mellettem ülő fiút is a fotelből, majd magam előtt tolva kituszkoltam a portrélyukon, közben folyamatosan instrukciókat kiabálva, mint: - Öltözzetek fel szépen! Vagy: - Jasper, igyál sokat, skálázz sokat, ilyenek! Vagy: - Alice, igen, neked is át kell öltözni! És hasonlók, amíg mindenki egyenként el nem szállingózott átöltözni.
Amikor pedig már egyedül maradtam a klubhelyiségben a gondolataimmal, hatalmasat sóhajtottam, megdörzsöltem immár harmadik hete migrénes fejfájással küszködő halántékomat, és igyekeztem nem azon gondolkodni, mit tudunk elrontani a koncert alatt, miközben felszaladtam én is Nat után a hálókörletünkbe.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Liliana Castellano on Pént. Okt. 13, 2017 8:20 pm

Tony valami mosolyszerűt erőltetett az arcára, de nem bontotta ki (Borja nagy csalódására), hanem a kis dobozt, ami árván csücsült az asztalon, Ericnek nyújtotta.
avatar
Liliana Castellano
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2017. Jul. 10.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Alex Chekov on Pént. Okt. 13, 2017 8:16 pm

Azt hiszem, Pavel a tökéletes boldogság állapotába jutott, ahogy átszellemülten lapozgatta azt a bizonyos magasabb szintű tudást tartalmazó bájitalos könyvet. Kíváncsian húzódtam közelebb hozzá és gyorsan le is csaptam a műre, miközben ő tápászkodott fel és sokat sejtetően odasompolygott Borjához egy jó nagy csomaggal. A lány unottan fogadta az ölelést és kínosan halk motyogással köszönte meg ajándékát. Kétkedő arccal húzta le a masnit a dobozról, de annak tartalma azért mégiscsak mosolyra derítette. Egy csomag kiváló minőségű unikornisszőr ecset és egy Pavel által kifejlesztett olajfestékkészlet, aminek minden egyes szebbnél szebb színét saját recept alapján keverte ki és rakta kis tubusokba. Egy összetekert kis pergamenlevélke is lapult a cuccok között, ezt ugyan észrevette, de egyelőre nem nyitotta ki, hanem a zsebébe dugta.
A festékek hatására immár egy fokkal lelkesebben hálálta meg a meglepetést, majd szégyellősen átnyújtotta az ajándékát húzottjának, aki nem más, mint Anthony.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Okt. 13, 2017 8:00 pm

Miután már körbeértünk, még mindig négy ember ült ajándékra várva a földön, így új kört kellett kezdenünk. És hát ki is lenne erre alkalmasabb, mint...?
- Azt hiszem, eljött az én időm - tápászkodott fel vigyorogva Eric, majd égszínkék pulcsija kenguruzsebéből előhúzott egy dobozt, és széles mosollyal Pavel-hez sietett. - Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, Raiszja! - vágta hátba kedélyesen az oroszt, majd átnyújtotta neki a csomagot, és jókedvűen figyelte, ahogy Pavel letépi ajándékáról a csomagolást.
Eric ajándéka több részletből tevődött össze. A dobozból először egy kupac bájitalkészítéssel foglalkozó könyv került elő - elsőre nem tűnt valami nagy dolognak, de amikor az orosz fiú fellapozta az oldalakat, és mindegyiken a Tiltott Szekció vörös betűi rikoltoztak, tátott szájjal meredt az önelégülten vigyorgó Eric-re.
- Jóval magasabb szintű tudást tartalmaznak, mint az átlagos bájitaltantankönyvek - bólogatott huncutul villogó szemmel Eric, én pedig inkább nem is gondoltam bele, hogyan juthatott be a könyvtár Tiltott Szekciójába.
A csomagban ezen kívül még lapult egy önjavító penna, egy gyanuszkóp, egy egész csomag Csokoládés Kondér, és egy karácsonyi zokni-gyűjtemény. Ennek azonban az volt a különlegessége, hogy a ráhímzett figurák mozogtak, és amikor Pavel a lábára húzta az egyiket, a rajta pöffeszkedő kövér Mikulás rázendített a Jingle Bells-re. Őrjítő és zseniális - kétségkívül Eric stílusa.
Amikor a fiú visszakucorodott mellém az egyik fotelbe, vigyorogva összepacsizott velem, amit mosolyogva viszonoztam is.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Natasha Horne on Szer. Okt. 11, 2017 10:24 am

- Ó, nagyon köszönöm! - öleltem meg a fiút, s már azon gondolkoztam, hogy milyen jó lesz a próbán MIND AZ ÖTÖT kipróbálni. (Tudom, a többiek szeretni fognak). Viszont erre most nem volt idő, s mivel már körbeért a kör a maradék még-meg-nem-ajándékozott társaimhoz fordultam. - Na, ki legyen a következő?
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Jev Chekov on Szer. Okt. 11, 2017 10:19 am

Jasper nem győzött hálálkodni a felettébb praktikus ajándékának, ami valószínű sokat dob majd a Colourblind fejlődésén. Izgatottan indult felém az ő csomagjával. Hevesen dobogó szívvel nyitottam ki és nem mást kaptam, mint egy alapkészletet a régóta dédelgetett tervemhez, azaz a roxforti csata terepasztalos ábrázolásához!
-Wáó, Jasper... Ezt hogy... hogy találtad ki? Ez állati!! -hebegtem teljesen ledöbbenve, ámulattal forgatva ujjaim között a legapróbb részletekig kidolgozott apró figurákat, miből pontosan huszonöt volt. Kezdetnek kiváló!
-Hát... mintha tizen-egypárszor emlegetted volna, hogy meg akarjátok csinálni Erickel... -emlékeztett a fiú, hogy valóban elfecsegtem párszor a tervemet.
Ujjongva köszöntem meg még egyszer, majd átadtam Natnek az én ajándékomat, ami öt egyedi, kézzel kidolgozott gitárpengetőt jelentett, olyan szín-és mintavilágban, amit a lány személyiségéhez passzolónak ítéltem.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Liliana Castellano on Szomb. Okt. 07, 2017 11:56 pm

- Wow, el sem hiszem... Köszönöm!!! - ugrottam a nyakába rögtön nevetve. - Imádom, nagyszerű! Köszönöm szépen!
Még nem múlt el teljesen az eufóriám, amikor az én kis csomagomért nyúltam. Amikor Michael rájött, hogy én húztam őt, elkezdett feszengeni (eléggé feltűnő volt, akármennyire is próbálta leplezni).
- Kellemes ünnepeket, M! - mosolyogtam rá, s átnyújtottam neki a dobozkát, amiben Paul McCartney legújabb albumának deluxe verziója volt, ráadásul dedikálva. Könnyek futottak össze a szemében (öröm? bűntudat? Nem tudom), amit eléggé ügyetlenül próbált elrejteni.
Ha majd kinyitja az albumot, akkor talál benne egy kis levelet is.

Hófehérke tudja. Tudom, hogy szereted, úgyhogy az a minimum, hogy beszélsz vele.
Remélem, tetszik az ajándék.
L-


Ezt majd csak később fogja látni, nem tudom, mikor, de most azzal volt elfoglalva, hogy folytassa a sort: Jasperhez fordult. Az ő csomagja egy olyan kis elektromágikus eszközt tartalmazott, ami a levegőben megjeleníti az éppen aktuálisan kiénekelt/lejátszott hangot, s tudta a többi hangszert egyszerre játszani, így akkor tudott gyakorolni, amikor csak szeretett volna.
avatar
Liliana Castellano
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2017. Jul. 10.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Alex Chekov on Szomb. Okt. 07, 2017 11:46 pm

Teljesen megdöbbentett, hogy pont Alice húzott engem, és hogy ilyen zseniálisan eltalálta, hogy tökéletesen boldoggá lehet tenni egy szerszámkészlettel. Egy mágikus szerszámkészlettel, Merlinre… Mivel már kialakult az a sorrend, hogy az utoljára ajándékozott adja utána az övét, már pattantam is az én dobozkámmal és odasurrantam Lilianához. Nem kis munkámba került, mire kiderítettem, hogy vajon minek örülne a brazil léányzó.
-Boldog karácsonyt! -nyomtam a kezébe szerényen mosolyogva. A csomag egy csillogó, kakaóbarna színű fejhallgatót, és egy törés,-kiborítás,-és mindenálló sportkulacsot rejtett.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Szomb. Okt. 07, 2017 11:37 pm

Hihetetlenül örültem, hogy Matt-nek ennyire tetszett az ajándékom, és jó szorosan vissza is öleltem a fiút. A Colourblind-próbák során, illetve annak tudatában, hogy a második fordulóban egy párt fogunk alkotni, jól összerázódtunk, és így már biztonsággal mondhattam barátomnak az ilvermornys fiút, aminek kifejezetten örültem és különösen nagy boldogsággal töltött el.
Amikor azonban Matt felállt, és elindult Alice felé, egy kicsit megállt bennem az ütő. Alice nem volt könnyű eset, sőt. Szerencsére azonban Matt nem vette félvállról a dolgot, és egy nagyon szuper ajándékkal lepte meg néma barátnőnket, aki, ugyan csak bólintott egyet, amikor átvette a füzetet és a hozzá járó tollgyűjteményt, mégis pillantásának egy gyors villanását elkapva láttam, hogy kifejezetten örül az ajándékának. Nem sokan tudták, de Alice imádta a színeket, és minden órában valami új, különleges árnyalattal igyekezett írni rongyos füzetébe. Most, Matt-nek köszönhetően, egy egészen újba jegyezhette ezentúl a zseniálisabbnál zseniálisabb dalszövegeket. A megforduló Matt pillantását elkapva, hálás mosollyal és felemelt hüvelykujjakkal jeleztem neki, hogy eltalálta az ajándékot.
Alice következett. Mire egyet pislogtam, valahonnan a zsebéből, vagy nem tudom, honnan, elővarázsolt egy szerszámosládát, és árnyék módjára Alexej-hez suhant. Az orosz fiú először megilletődötten vette a kezébe, és forgatta az ujjai között a dobozt, ám amikor felpattintotta a fedelét, és a legkülönfélébb alakú és formájú szerszámok ugráltak ki belőle maguktól, katonás rendben felsorakozva előtte, Alexej rémülten hőkölt hátra.
- Mi tehetünk érted, kedves gazdám? - kérdezte illemtudóan az egyik csavarkulcs, mire az orosz fiú teljesen lesápadt, és a kifejezéstelen arcú Alice-re meredt.
- Azt teszik, amit mondok nekik? - hápogta tátott szájjal és elkerekedett szemekkel, amire a lány csak bólintott egyet, majd egyet csettintve visszaküldte a tárgyakat a dobozba, és válaszra sem várva, visszasuhant a helyére, előhúzott egy türkizkék tollat újdonsült csomagjából, és a füzetébe bújva vadul körmölni kezdett.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Szomb. Okt. 07, 2017 11:16 pm

-Merlinre, Charlie, ez... ez... Ez gyönyörű! Illetve... Én nem is tudom, mit mondjak rá... -hebegtem teljesen meghatva. A fiolák címkéjéről kiderült, hogy a különböző folyadékok, porkeverékek és egyéb csodák egytől egyik az ő tudományos munkájának a gyümölcsei. Megbabonázva nézegettem az üvegcséket, közben szerintem megállt az idő.
-Nagyon-nagyon köszönöm, ennél személyesebb és ötletesebb ajándékot még sosem kaptam, és megkockáztatom, hogy nem is fogok! -közöltem csillogó szemekkel, és egy heves öleléssel tettem egésszé a köszönetemet.
Hihetetlen, hogy mennyit segített ez a pár perc leforgása abban, hogy kevésbé legyek gyomorgörcsös a közlegő koncertünk miatt. Úgy rámtört ez a szívmelengető szeretetroham, hogy nem is vártam tovább Alice ajándékának az átadásával. Ezek után kicsit elszégyelltem magam, hogy az én meglepetésem milyen egyszerű kicsi a többiek remekeléseihez képest.
-Boldog karácsonyt, Alice! Remélem, hasznát veszed ezeknek... -nyújtottam át szerényen egy fadobozkát, amiben egy masszív, keménykötésű jegyzetfüzet lapult, rajta folyton változó, füstfelhős mintákkal, és egy mindenféle színű tintából és egy smaragdzöld pennából álló írószercsomag.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Szomb. Okt. 07, 2017 11:02 pm

Nagy meglepetéssel, de hihetetlen örömmel és megkönnyebbüléssel fogadtam, hogy legjobb barátnőm húzott, és amikor megláttam a vidáman felém szökdécselő lányt, már tudtam, hogy valami igazán fantasztikusat fogok kapni.
És nem csalódtam. A Griffendél torony kétszáz mérföldes körzetében pedig garantáltan mindenki hallotta a sikoltást, ami abban a pillanatban elhagyta a torkomat, hogy megpillantottam a jegyeket.
- TE JÓSÁGOS MERLIN, NAT, KÖSZÖNÖM! - sikítottam, és barátnőm nyakába ugorva egyszerűen nem tudtam abbahagyni a lelkendezést.
Már három éves korom óta arról álmodoztam, hogy eljutok abba a kutatóközpontba, és egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy Nat képes és hajlandó volt ezt az egészet megszervezni és lebonyolítani, ráadásul boszorkány létére. Legjobb barátnőm megtalálta nekem a tökéletes karácsonyi ajándékot!
A nagy örömködésemnek az vetett véget, amikor Eric megelégelte a dolgot, és egy csinos kis némítóbűbájt küldött rám, hogy elhallgattasson. Amikor körülbelül három perc múlva lenyugodtam annyira, hogy már nem csak a denevérekkel tudtam volna kommunikálni, ismét beszélhettem, és én, előhúzva a hátam mögül egy hosszú, vékony dobozkát, vigyorogva Matt-hez léptem.
- Kellemes karácsonyt, második próbás párom! - nyújtottam át neki mosolyogva az ajándékot, és csak reménykedtem benne, hogy tetszeni fog neki az kotyvalékgyűjtemény, amit készítettem neki.
Az elmúlt hetekben mindenféle ürüggyel bemászkáltam a Gyengélkedőbe, hogy összegyűjtsem a megfelelő alapanyagokat, és így sikerült kikevernem azokat a gyógyhatású, vagy éppen mérgező készítményeket, amelyek összetételét jó pár éves kutatómunkám eredményeként tudtam meghatározni. Szigorúan saját kutatásaim és felfedezéseim eredményei voltak a fiolák tartalmai, és reméltem, hogy mint orvostudományhoz értő ember, Matt értékelni fogja a száz százalékig Charlie-termékeket, és majd hasznára válnak a jövőben.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Natasha Horne on Szomb. Okt. 07, 2017 10:48 pm

Szépen-lassan megérkezett mindenki, úgyhogy megigazítva a rénszarvasos zoknimat úgy döntöttem, hogy a kezembe veszem az irányítást.
- Na, most, hogy mindenki ideért, szerintem kezdhetjük is. Akkor kezdenék én - felálltam, s odaugráltam Charlie-hoz a vörös, csillámporos borítékkal. - Kellemes ünnepeket!!!
Nagy ölelést adtam neki, s izgatottan vártam a reakcióját.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 19
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.