Griffendél klub és hálókörlet

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Nov. 17, 2017 11:29 pm

Egy pillanatra úgy láttam, mintha hajába túrva, féloldalasan mosolyogva azt tátogta volna: Makacs vagy, mint egy öszvér, Brown.
Mosolyogva, maszatos arccal megrántottam a vállam, és visszatátogtam: Én már csak ilyen vagyok, Sangster.


Felriadva csak a Griffendéles hálókörlet süket csendjére és Eric rettenetesen fájó hiányára ébredtem. Zihálva, egy kicsit még mindig alva, hirtelen nem tudtam megkülönböztetni az álomvilágot és a valóságot, így a pálcám után kotorásztam a sötétben, majd amikor megéreztem a fát az ujjaim között, elsuttogtam egy Lumos!-t, és a hirtelen fénytől hunyorogva igyekeztem kivenni, hogy pontosan hol vagyok. A csukott ablakon át beszüremlő holdfény, és a pálcám hegyéből sugárzó fénysugarak megvilágították a vörös, baldachinos ágyakat, a különböző folyadékokkal teli üvegcséket az ágyam tövében, és a derekam köré csavarodott paplant, így végül teljesen megbizonyosodhattam róla, hogy a Griffendél hálókörletében vagyok, és nem valami agyament, varázslós Éhezők Viadalában, ami ráadásul még az érzelmeimmel is játszadozik.
Szitkozódva eloltottam a pálcámat, majd visszafeküdtem a párnára azzal a szilárd elhatározással, hogy én márpedig most akkor is aludni fogok. Csakhogy az agyam újra meg újra visszajátszotta a merengőben történteket, és akárhányszor csak lehunytam a szemem, Eric meleg mosolyát és égszínkék szemét láttam magam előtt. Amikor pedig megközelítőleg egy óra múlva már egyszerűen nem bírtam ezt az egész pokoljárást, amit a merengős próba idézett elő bennem, és aminek köszönhetően egyszerre villantak fel a fejemben a koncertek, a próbák és az egész Colourblind-os korszakunk emlékei, egyszerűen úgy döntöttem, hogy ez nem mehet így tovább. Úgyhogy a pillanat törtésze alatt kiugrottam az ágyamból, és elhatároztam, hogy beszélek Eric fejével, mert nem történhet meg az, ami éppen most történik. Úgyhogy, tél lévén felrángattam magamra az összes létező ruharéteget, amit találtam, és végiggondoltam a lehetőségeimet. Hajnali három van, így a tanárok és Frics valószínűleg nem örülnének, ha a folyosókon látnának kódorogni, én pedig nem szeretnék a nyakamba még egy hónap büntetést. Ezen kívül azzal a hülye madárral sincs kedvem veszekedni, pláne ilyen későn, úgyhogy maradt a drasztikusabb megoldás.
Egy hatalmas sóhajjal az arcom elé kötve egy sálat, és belebújva a bélelt csizmámba, kitártam az ablakot, és nemes egyszerűséggel kiléptem a tetőre, ahonnan majdnem lefújt a hideg, téli, havas szél. Charlie és a jó ötletei. De egyszerűen nem láttam más lehetőséget, és tudtam, hogy ha most ezt nem cselekszem meg, pokolian fogom bánni a későbbiekben. Úgyhogy összeszorítottam a számat, és elkezdtem óvatosan, lépésről lépésre haladni a Hollóhát-torony felé. Az éjszakai, üveg-hideg sötétségben az sem segített, hogy a hó- és szélvihar is kegyetlenül tombolt, de valami belső iránytű mutatta az utat, és amikor egyszer megcsúszott a bakancsom talpa, és azt hittem, hogy leesem, és ennyi volt, egy meleg kéz kapta el a semmit markoló ujjaimat, és a világ legszebb hangja közölte velem, hogy:
- Te vagy a leghülyébb lány, akit csak ismerek, Charlie Brown! – mire félig a halál torkában lógva, hitetlenül elnevettem magam, és ezzel együtt a félelem és a megkönnyebbülés könnyeinek bő folyama is kibuggyant a szememből.
Amikor pedig Eric felhúzott a mélységből, és újra viszonylag szilárd talajt éreztem a lábam alatt, felnéztem az égkék szemekbe, amelyekben egyszerre örvénylett a fáradtság, az aggódás, a hihetetlen rémület és a szeretet. Tipikus Eric-pillantás, és annyira megkönnyebbültem, hogy újra így látom rám nézni, hogy kis híján újból elsírtam magam.
- Mit keresel te itt? – kérdeztem meg végül, megtörölve a szemem.
- Nem, Charlie, a kérdés, hogy te mit keresel itt? Akár meg is halhattál volna! – túrt bele a hajába ideges mozdulattal Eric. – Sőt, meg is haltál volna, ha nem vagyok itt, te igen nagyon hülye! – förmedt rám a fiú, mire elkezdtem volna vitába szállni vele, hogy ő is ugyanúgy itt kint van, mint én, de a következő pillanatban Eric vadul magához húzott, és olyan szorosan átölelt, hogy kis híján kiszorította belőlem a szuszt. – Te jóságos Merlin, Brown, úgy hiányoztál, a fenébe is! – suttogta a fülembe, én pedig reszketősen felnevettem, és a mellkasába temettem az arcomat.
Csak ekkor jöttem rá, hogy Eric egy szál pulóverben, és fedetlen fővel ácsorog a mínuszokban, és egy pillanat alatt bekapcsolt a biológus-énem, úgyhogy villámgyorsan kibontakoztam az ölelésből, és ráparancsoltam, hogy sürgősen menjünk valami fedett helyre, mielőtt tüdőgyulladásban elpatkol.
Mint kiderült, szerencsére a Hollóhát-torony már nem is volt olyan messze (haha, már hóviharban, teljes sötétségben is tudok navigálni), és beügyeskedve magunkat Eric hálószobájának ablakán, végre viszonylagos melegben találtuk magunkat. Körbenézve a hangulatos, ám fiúszobához illően kifejezetten rumlis szobában, ahol nagy kupacokban hevertek a pergamengalacsinok, a tankönyvek meg a pennák, megpillantottam a békésen szuszogó Jev-et az egyik szomszédos ágyon, majd miután Eric átvedlett szárazabb ruhákba, miközben folyamatosan azt hajtogatta, hogy én vagyok a legnagyobb barom, akivel valaha találkozott, törökülésben, egymással szemben felültünk az ágyára. Amely körül, csak mellékesen jegyzem meg, mintha egy kisebbfajta bomba robbant volna – pennák, ceruzák, pergamenek, könyvek mindenhol, vészes összevisszaságban, Eric gitárja viszont megbecsülten, fényesen és büszkén támaszkodott az ágya mellett a falnak, amelyre ránézve elöntöttek az érzelmek, és melegség futott át a szívemen.
Az ágyon ülve Eric tekintete fürkészően suhant végig rajtam, vélhetőleg esetleges sérülések, vagy maximum az elmebajra utaló jelek után kutatva, majd pár másodperces hallgatás után suttogva megkérdezte:
- Szóval, Brown, mi a Merlin trottyos alsógatyáját kerestél odakint ezen a késői órán, ilyen időben?
- Téged kerestelek – feleltem az igazságnak megfelelően, miközben egyenesen a szemébe néztem.
Eric ezen mintha megütközött volna, de csak egy pillanatra látszott rajta a meglepődés, utána ugyanúgy felöltötte a szigorúság álarcát, amit felettébb mulatságosnak találtam.
- Miért kerestél volna engem? Nem megmondtam, hogy vége ennek az egésznek?
- De igen, én pedig nem nyugodtam bele – rántottam meg a vállamat, majd Eric szemébe néztem fürkészően. – Mert most már egy szavadat sem hiszem, Sangster. Eltartott egy ideig, meg belekerült egy merengős kalandba, de már egy szavadat sem hiszem.
Eric egy pillanatra ismét megütközött, de aztán hitetlenkedve elmosolyodott, lehajtotta a fejét, majd előrehajolt, és megpöckölte az orromat.
- Hát, sosem voltam egy nagy színész – nyugtázta legyőzött, de boldog mosollyal.
- Nem hát – értettem egyet nagyot bólintva, majd felhúztam a térdeimet, és Eric-re néztem. – Miért csináltad?
- Mert nem szerettem volna, hogy mi tartsunk vissza az álmaidtól – vont vállat Eric nemtörődöm-módon, de közben komoly tekintetével fogva tartotta az enyémet. – Nem akartam, hogy csak azért legyen nehéz számodra a döntés, mert mi itt vagyunk. Mert annyira szeretlek, hogy jobb nekem, ha azt tudom, hogy az álmaidat éled, és gyűlölsz, mintha miattunk dobnád el az álmaid, de esetleg szeretsz minket – mondta ki egyszerűen, én pedig a szívem eszeveszett dobogásától a torkomban csak bólintani tudtam.
- Ezt a többiekkel is megbeszélted?
- Persze, különben nem mentek volna bele – biccentett Eric, majd a takarójának rojtjait kezdte piszkálgatni.
- Ez mindig is az én döntésem volt, ugye, tudod? – szólaltam meg pár másodperc múlva kicsit rekedten, de tisztán csengő hangon.
- Tudom – biccentett Eric. – Én csak nem akartam, hogy mindennel saját magad birkózz meg – nézett fel rám, én pedig csillagmiriádokat láttam megcsillanni ragyogó kék szemének égboltján.
Egyszerűen csak megráztam a fejem, és Eric szemébe néztem.
- Eric, az élet nélkületek jottányit sem ér, akár atomokkal, akár anélkül – mosolyodtam el féloldalasan. – Azt hittem, tudod – vontam vállat, mire a fiú csak hitetlenül nevetve megrázta a fejét, és újból átölelt, ezúttal pedig engedtem, hogy a könnyeim szabadon folyjanak, és ismét teljes tüdőmben érezhessem Eric megnyugtató otthon- és kávéillatát.
Aztán pár végtelennek tűnő perc után kibontakoztunk az ölelésből, én pedig megragadtam Eric kezét, és ellentmondást nem tűrően közöltem vele, hogy ezt a döntést akkor most a banda összes tagjának tudomására kell hoznunk.
- Mármint most most? Hajnali háromkor?
- Most hát! – biccentettem, majd felrántottam a hevesen tiltakozó Eric-et ültő helyéből, és végigrángattam a folyosókon a Hugrabug klubhelyiségéig, ahol Eric, még mindig folyamatosan szitkozódva, felébresztette, és a színem elé rángatta a kissé félkómás állapotban lévő Michael-t és Jasper-t, akikkel közöltem a jelen tényállást, és hogy másnap fél ötkor próba, és ne merészeljenek késni.
Michael csak egy biccentéssel és egy elégedett félmosollyal, Jasper azonban kitörő lelkesedéssel fogadta a hírt, mindhármunkat megölelt, majd úgy kellett visszatuszkolni az ágyába, hogy aludjon tovább. Ezután a Mardekár klubhelyiségéig lopakodtunk el, ahol egy fél órát töltöttünk a jelszón spekulálva, míg aztán Alice ki nem dugta a fejét a portrélyukon, és szúrós, vesébe hatoló pillantásával azt nem üzente, hogy sürgősen menjünk vissza aludni, mert ő pihenni szeretne. Azonban ha már egyszer felkeltettük (nem, nem tudom, honnan tudta meg, hogy ott állunk, és vele szeretnénk beszélni), gyorsan elújságoltuk neki a nagy hírt, amit a tőle megszokott fegyelmezett nyugalommal vett tudomásul, majd visszavonult a klubhelyiségükbe, és ezután már nem maradt más hátra, mint Nat-tet is megörvendeztetni a fejleményekkel.
Amikor azonban Eric-kel (aki valahogy kicselezte a csúszda-bűbájt) a nyomomban felértem a Griffendél hálókörletébe, barátnőm ébren ült törökülésben az ágyán, és valamit éppen olvasott.
- Te meg hogyhogy ébren vagy? – esett le az állam. – Aludtál, amikor elindultam!
- Mondjuk azt, hogy nagyon jók a megérzéseim, no meg a kapcsolatom Eric-kel – kacsintott rám legjobb barátnőm, mire hitetlenkedve Eric-re meredtem, aki szégyenlősen széttárta a karját, és Nat felé biccentett.
- Jövök Neked eggyel, Nat.
- Fúj, de gonoszul összedolgoztatok ti itt ellenem a háttérben – forrongtam, majd amikor Eric emlékeztetett rá, hogy ha nem fogtak volna össze ilyen „gonoszul a hátam mögött”, akkor már nem lennék itt, nagy duzzogva megbékéltem, majd elküldtem Eric-et aludni, aki elmenőben még egy gyors puszit nyomott a halántékomra.
- Még szerencse, hogy ilyen jók a megérzéseid – mosolyogtam Nat-re. – Köszönöm – biccentettem felé miközben vetkőztem, és amikor immár a pizsamámban visszamásztam az ágyamba, barátnőm megkérdezte:
- Akkor holnap fél ötkor próba?
- Mint mindig – bólintottam elégedetten, és annak a biztos tudatában tudtam végre-valahára öntudatlan álomba merülni, hogy a világom újra egyenesbe jött, a Colourblind holnap ismét próbál, és én még mindig iszonyatosan szeretem Eric-et.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 168
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Pént. Okt. 13, 2017 9:54 pm

Egyedül készültem fel a keringőre. Magam varrtam az aranyló sivatagi homok színében ragyogó, elegánsan és sejtelmesen lebegő ruhakölteményt, és ahogy teljesen mezítláb, csupán egy arany bokalánccal a lábamon, amelyet egy farkas és egy gepárd medálja díszített, különleges, afrikai fonás mentén elrendezett hajammal, egy egyszerű famedállal és az arany karperecemmel szembenéztem tükörképemmel, már csak a legfontosabb részlet hiányzott.
Ezt a metódust hagytam mindig a legvégére. Már előző éjjel kikevertem az aranyszínű, csillámló port, és ahogy most két ujjamat az ismerős anyagba fúrtam, és a bal szemem alatt a bőrömhöz érintettem, a minták maguktól kacskaringóztak elő az ujjaim alól. Lehunytam a szemem, és Anthony-ra gondoltam, az érintésére a hátamon, az izmai megfeszülésére, amikor együtt gyakoroltunk és dolgoztunk, Floyd-ra, hűséges segítőtársára, és a gyönyörű, kék szemére, amely a téli hideg és a vad, üvöltő, tomboló, megzabolázhatatlan hegyi szélre emlékeztetett. Sok időt töltöttem vele, és a részemmé vált. Egy nagyon fontos és különleges részemmé.
Amikor pedig kinyitottam a szemem, a minta már készen volt, és ahogy a kacskaringós vonalak át- meg átszőtték az arcomat, a Tony-val való kapcsolatomról meséltek, és amit ott láttam, attól megremegtek a térdeim.
A mosdóban lemostam a kezeimről az arany festéket, majd afrikai furulyámat a kezembe véve, az ablakpárkányra ültem, és addig csaltam elő az újabb és újabb dallamokat a hangszerből, amíg el nem jött az idő.
Tél, izgalom, várakozás és végtelen szeretet illata lebegett a levegőben.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Liliana Castellano on Pént. Okt. 13, 2017 9:46 pm

Az elsők között mentem le a klubba - már megszoktam az elegáns göncök felrángatását apámnak hála, aki rengeteg hivatalos eseményre elrángatott, ha éppen nem tudott időben babysittert találni nekem. Mindig is tudtam, hogy ezek a képességeim jól fognak jönni a későbbiekben, s lám, tényleg.
A ruhát az ő bankkártyaszámával fizettem ki, s Roxmortsból lett ide felhozatva. Direkt úgy választottam az estélyit és a kiegészítőket is, hogy jelentősebb változást okozzon a számláján, hátha felfigyel rá, de semmi. Szerintem azt sem tudja, hogy a Királyságban vagyok - valószínűleg azt hiszi, valamelyik exe használta a kártyát. Hát, van ilyen.
Kényelmesen elhelyezkedtem az egyik fotelben (több lány ijedt pillantással figyelték, hogyan teszem [szerintük] tönkre a ruhámat eme laza testtartással. Pfff, amatőrök), s így vártam, hogy megérkezzenek a többiek is. Mikor már úgy éreztem, egy örökkévalóság eltelt, kimentem a folyosóra, ahol a falnak dőlve próbáltam elterelni a gondolataimat az apámról, de erre az agyam egy hasonlóan kellemes témát hozott föl: Mr Solomon arcának emléke lebegett be a lelki szemeim elé.
Ekkor jelent meg a folyosón Léo a maga francia sármosságával.
- Tu es radieuse! - kacsintott rám.
- Korán érkeztél - nem is vettem figyelembe a megjegyzését. Nem lehet engem olyan könnyen levenni a lábamról pár francia szóval.
- Milyen udvariatlan vagy a pároddal - ciccegett fülig érő mosollyal. A megszokott ing helyett egy kötött pulovert viselt, ami meglepően jól állt neki a kék öltöny-nadrág kombójával. - Van kedved utoljára elpróbálni?
Akármennyire is szerette volna a macsó hőst adni, tudtam, hogy igazából nagyon izgul. Rengeteget gyakoroltunk (minden egyes nap órák előtt összejöttünk és két órán át ismételtük át a lépéseket), ami azért összerázott minket. Sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, mind testileg, mind lelkileg. Ettől függetlenül libabőrös lettem, amikor a hátamra tette a kezét.
avatar
Liliana Castellano
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 48
Join date : 2017. Jul. 10.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Okt. 13, 2017 9:30 pm

- Nat, ugye, a Charlie Brown után a Say Something jön? - tördeltem idegesen a kezemet, miközben fel-alá járkáltam apró hálókörletünkben, folyamatos aggódásommal nagy valószínűséggel a többiek idegeire menve.
Aztán eszembe jutott még valami, és hirtelen elkerekedett a szemem a rémülettől.
- Ugye, szóltam Alice-nek, hogy hol kell majd állnia, hogy Jasper tudjon hová kimenni inni?
Erre azonban Nat már rám szólt, hogy sürgősen fejezzem be az aggódást, mert mindent tökéletesen elrendeztem, és inkább most koncentráljak a keringőre. Én pedig szót fogadtam, és ugyan nem egészen arra a hadműveletre figyeltem, de felrángattam magamra a keringőruhát, amit Alice varrt nekem két hét háziírásért cserébe (nem volt egy sétagalopp), és belenéztem a tükörbe.Tulajdonképpen szinte nem is láttam magam, annyira a koncerten járt az agyam, így csak egy legyintéssel elintéztem tükörképemet, és már rohantam volna a klubhelyiségbe, de Nat figyelmeztetett, hogy nem fésülködtem, és nem mellesleg a cipőm sincs még rajtam, így kénytelen-kelletlen maradnom kellett még egy kicsit összeszedni magam.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 168
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Natasha Horne on Pént. Okt. 13, 2017 9:22 pm

A tükörképemre nézve nem voltam biztos abban, hogy én tekintek vissza. Ez a lány magabiztos volt, elragadó és csinos - de én nem éreztem annak magamat.


Mivel a vérrokonaim nem támogattak se anyagilag, se lelkileg, így először azt hittem, hogy nem lesz bálruhám, vagy majd esetleg kölcsönkérek valakitől. Már éppen rá szerettem volna szánni magamat, amikor egy héttel ezelőtt egy csomag volt az ágyamon - egy csomag, amiben ez a ruha volt. McGalagony professzorasszony küldte nekem, mert "Minden boszorkány megérdemli a legszebb keringőt". El nem tudom mondani, mennyire hálás vagyok neki ezért (is). Minden szigorúságának ellenére vajból volt a szíve
- az évek során nem ez volt az első, amikor kisegített. Persze, ezeket nem mondtam el soha senkinek - nem szerettem volna, hogyha sajnálnának, így is volt velem elég bajuk.
Megigazítottam a hajamat, majd Charlie-t kerestem a tekintetemmel.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 110
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Pént. Okt. 13, 2017 9:13 pm

Eddig egész nyugodtan és normális tartományú pulzussal üldögéltem végig az ajándékozást, de a végére, mikor elszállingóztunk átöltözni, berobbant az izgalom. Remegő kézzel helyeztem egy biztos helyre ajándékomat, ami már most rettenetesen piszkálta a fantáziámat. Hogy némileg lenyugodjak, csináltam pár fekvőtámaszt (ez valamiért mindig hatásos lehiggasztó módszerem) és előkerestem a szekrényemből a talán egyetlen szóba jövő alkalmi öltözékemet. Kissé zabolázatlan hajviseletemből is gyorsan kihoztam valami felvállalhatót.
A következő dolgom az volt, hogy Tonyt ellenőrizzem, hogy képes-e arra, hogy megadja a tiszteletet a közelgő eseménynek, és egy megfelelő zakó-ing párosítást felvenni. Már épp készültem az érvekkel, amiket rá zúdítok, hogy most kivételesen miért ne legyen tapló és nézzen ki normálisan, mikor egy meglepően összeszedett fiatalemberrel találtam magam szembe, mikor beléptem a hálórészlegére. Még csokornyakkendőt is szedett valahonnét (?).

       
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Okt. 13, 2017 8:56 pm

Amikor mindenkinek leesett, hogy már csak Tony nem ajándékozott, és már csak Eric nem kapott ajándékot, olyan feszült csend telepedett a szobára, hogy már csak vágni lehetett volna a levegőt.
A szemem sarkából elkaptam, hogy Jasper elkerekedett szemekkel kapkodja a fejét kettejük között, én élesen beszívtam a levegőt, Eric válla pedig megfeszült, állkapcsának izmai kidagadtak.
Amikor a mellettem ülő fiú a dobozért nyúlt, amit Tony bármifajta jókívánság nélkül nyújtott át, arrébb szenvedtem magam kicsit a kissé szűkös fotelben, hogy ne lássak rá az ajándékára, ha valami nagyon durva vagy nagyon személyes lesz (nem vagyok előítéletes, csak hát nagyon mást nem tudtam elképzelni Tony-tól), de amikor a dobozból csak egy pergamendarabka került ki, már nagyon-nagyon rosszat sejtve hunytam le a szemem.
A szobában pattanásig feszültek az idegek, és mindenki Eric-et szuggerálta, aki pengevékonyra szorított ajkakkal, de máskülönben kifejezéstelen arccal futott végig a neki címzett üzeneten.
Pár pillanatot kivárt, majd felvetette a fejét, és jéghideg tekintetét Tony hasonlóan acélkemény tekintetébe fúrta.
- Szeretnénk, ha te is a csapat tagja lennél ma este - mondta ki, minden szót gondosan megízlelve, és tagolva. - De - emelte meg a mutatóujját. - ha elrontod Charlie estéjét, szétrúgom a segged - közölte teljes nyugalommal, mire én úgy éreztem, itt az ideje, hogy asztalt bontsunk.
- Rendben, ez szuper, úgy gondolom, mindenkinek sikerült szupercsodálatos ajándékot találnia a másiknak! - szóltam közbe erőltetetten vidáman és hangosan, de azt nem sikerült elérnem, hogy Eric levegye a tekintetét Tony-ról. - Szerintem most már mehetünk is öltözni - rántottam fel a mellettem ülő fiút is a fotelből, majd magam előtt tolva kituszkoltam a portrélyukon, közben folyamatosan instrukciókat kiabálva, mint: - Öltözzetek fel szépen! Vagy: - Jasper, igyál sokat, skálázz sokat, ilyenek! Vagy: - Alice, igen, neked is át kell öltözni! És hasonlók, amíg mindenki egyenként el nem szállingózott átöltözni.
Amikor pedig már egyedül maradtam a klubhelyiségben a gondolataimmal, hatalmasat sóhajtottam, megdörzsöltem immár harmadik hete migrénes fejfájással küszködő halántékomat, és igyekeztem nem azon gondolkodni, mit tudunk elrontani a koncert alatt, miközben felszaladtam én is Nat után a hálókörletünkbe.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 168
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Liliana Castellano on Pént. Okt. 13, 2017 8:20 pm

Tony valami mosolyszerűt erőltetett az arcára, de nem bontotta ki (Borja nagy csalódására), hanem a kis dobozt, ami árván csücsült az asztalon, Ericnek nyújtotta.
avatar
Liliana Castellano
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 48
Join date : 2017. Jul. 10.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Alex Chekov on Pént. Okt. 13, 2017 8:16 pm

Azt hiszem, Pavel a tökéletes boldogság állapotába jutott, ahogy átszellemülten lapozgatta azt a bizonyos magasabb szintű tudást tartalmazó bájitalos könyvet. Kíváncsian húzódtam közelebb hozzá és gyorsan le is csaptam a műre, miközben ő tápászkodott fel és sokat sejtetően odasompolygott Borjához egy jó nagy csomaggal. A lány unottan fogadta az ölelést és kínosan halk motyogással köszönte meg ajándékát. Kétkedő arccal húzta le a masnit a dobozról, de annak tartalma azért mégiscsak mosolyra derítette. Egy csomag kiváló minőségű unikornisszőr ecset és egy Pavel által kifejlesztett olajfestékkészlet, aminek minden egyes szebbnél szebb színét saját recept alapján keverte ki és rakta kis tubusokba. Egy összetekert kis pergamenlevélke is lapult a cuccok között, ezt ugyan észrevette, de egyelőre nem nyitotta ki, hanem a zsebébe dugta.
A festékek hatására immár egy fokkal lelkesebben hálálta meg a meglepetést, majd szégyellősen átnyújtotta az ajándékát húzottjának, aki nem más, mint Anthony.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Okt. 13, 2017 8:00 pm

Miután már körbeértünk, még mindig négy ember ült ajándékra várva a földön, így új kört kellett kezdenünk. És hát ki is lenne erre alkalmasabb, mint...?
- Azt hiszem, eljött az én időm - tápászkodott fel vigyorogva Eric, majd égszínkék pulcsija kenguruzsebéből előhúzott egy dobozt, és széles mosollyal Pavel-hez sietett. - Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, Raiszja! - vágta hátba kedélyesen az oroszt, majd átnyújtotta neki a csomagot, és jókedvűen figyelte, ahogy Pavel letépi ajándékáról a csomagolást.
Eric ajándéka több részletből tevődött össze. A dobozból először egy kupac bájitalkészítéssel foglalkozó könyv került elő - elsőre nem tűnt valami nagy dolognak, de amikor az orosz fiú fellapozta az oldalakat, és mindegyiken a Tiltott Szekció vörös betűi rikoltoztak, tátott szájjal meredt az önelégülten vigyorgó Eric-re.
- Jóval magasabb szintű tudást tartalmaznak, mint az átlagos bájitaltantankönyvek - bólogatott huncutul villogó szemmel Eric, én pedig inkább nem is gondoltam bele, hogyan juthatott be a könyvtár Tiltott Szekciójába.
A csomagban ezen kívül még lapult egy önjavító penna, egy gyanuszkóp, egy egész csomag Csokoládés Kondér, és egy karácsonyi zokni-gyűjtemény. Ennek azonban az volt a különlegessége, hogy a ráhímzett figurák mozogtak, és amikor Pavel a lábára húzta az egyiket, a rajta pöffeszkedő kövér Mikulás rázendített a Jingle Bells-re. Őrjítő és zseniális - kétségkívül Eric stílusa.
Amikor a fiú visszakucorodott mellém az egyik fotelbe, vigyorogva összepacsizott velem, amit mosolyogva viszonoztam is.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 168
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Natasha Horne on Szer. Okt. 11, 2017 10:24 am

- Ó, nagyon köszönöm! - öleltem meg a fiút, s már azon gondolkoztam, hogy milyen jó lesz a próbán MIND AZ ÖTÖT kipróbálni. (Tudom, a többiek szeretni fognak). Viszont erre most nem volt idő, s mivel már körbeért a kör a maradék még-meg-nem-ajándékozott társaimhoz fordultam. - Na, ki legyen a következő?
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 110
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Jev Chekov on Szer. Okt. 11, 2017 10:19 am

Jasper nem győzött hálálkodni a felettébb praktikus ajándékának, ami valószínű sokat dob majd a Colourblind fejlődésén. Izgatottan indult felém az ő csomagjával. Hevesen dobogó szívvel nyitottam ki és nem mást kaptam, mint egy alapkészletet a régóta dédelgetett tervemhez, azaz a roxforti csata terepasztalos ábrázolásához!
-Wáó, Jasper... Ezt hogy... hogy találtad ki? Ez állati!! -hebegtem teljesen ledöbbenve, ámulattal forgatva ujjaim között a legapróbb részletekig kidolgozott apró figurákat, miből pontosan huszonöt volt. Kezdetnek kiváló!
-Hát... mintha tizen-egypárszor emlegetted volna, hogy meg akarjátok csinálni Erickel... -emlékeztett a fiú, hogy valóban elfecsegtem párszor a tervemet.
Ujjongva köszöntem meg még egyszer, majd átadtam Natnek az én ajándékomat, ami öt egyedi, kézzel kidolgozott gitárpengetőt jelentett, olyan szín-és mintavilágban, amit a lány személyiségéhez passzolónak ítéltem.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Liliana Castellano on Szomb. Okt. 07, 2017 11:56 pm

- Wow, el sem hiszem... Köszönöm!!! - ugrottam a nyakába rögtön nevetve. - Imádom, nagyszerű! Köszönöm szépen!
Még nem múlt el teljesen az eufóriám, amikor az én kis csomagomért nyúltam. Amikor Michael rájött, hogy én húztam őt, elkezdett feszengeni (eléggé feltűnő volt, akármennyire is próbálta leplezni).
- Kellemes ünnepeket, M! - mosolyogtam rá, s átnyújtottam neki a dobozkát, amiben Paul McCartney legújabb albumának deluxe verziója volt, ráadásul dedikálva. Könnyek futottak össze a szemében (öröm? bűntudat? Nem tudom), amit eléggé ügyetlenül próbált elrejteni.
Ha majd kinyitja az albumot, akkor talál benne egy kis levelet is.

Hófehérke tudja. Tudom, hogy szereted, úgyhogy az a minimum, hogy beszélsz vele.
Remélem, tetszik az ajándék.
L-


Ezt majd csak később fogja látni, nem tudom, mikor, de most azzal volt elfoglalva, hogy folytassa a sort: Jasperhez fordult. Az ő csomagja egy olyan kis elektromágikus eszközt tartalmazott, ami a levegőben megjeleníti az éppen aktuálisan kiénekelt/lejátszott hangot, s tudta a többi hangszert egyszerre játszani, így akkor tudott gyakorolni, amikor csak szeretett volna.
avatar
Liliana Castellano
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 48
Join date : 2017. Jul. 10.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Alex Chekov on Szomb. Okt. 07, 2017 11:46 pm

Teljesen megdöbbentett, hogy pont Alice húzott engem, és hogy ilyen zseniálisan eltalálta, hogy tökéletesen boldoggá lehet tenni egy szerszámkészlettel. Egy mágikus szerszámkészlettel, Merlinre… Mivel már kialakult az a sorrend, hogy az utoljára ajándékozott adja utána az övét, már pattantam is az én dobozkámmal és odasurrantam Lilianához. Nem kis munkámba került, mire kiderítettem, hogy vajon minek örülne a brazil léányzó.
-Boldog karácsonyt! -nyomtam a kezébe szerényen mosolyogva. A csomag egy csillogó, kakaóbarna színű fejhallgatót, és egy törés,-kiborítás,-és mindenálló sportkulacsot rejtett.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Szomb. Okt. 07, 2017 11:37 pm

Hihetetlenül örültem, hogy Matt-nek ennyire tetszett az ajándékom, és jó szorosan vissza is öleltem a fiút. A Colourblind-próbák során, illetve annak tudatában, hogy a második fordulóban egy párt fogunk alkotni, jól összerázódtunk, és így már biztonsággal mondhattam barátomnak az ilvermornys fiút, aminek kifejezetten örültem és különösen nagy boldogsággal töltött el.
Amikor azonban Matt felállt, és elindult Alice felé, egy kicsit megállt bennem az ütő. Alice nem volt könnyű eset, sőt. Szerencsére azonban Matt nem vette félvállról a dolgot, és egy nagyon szuper ajándékkal lepte meg néma barátnőnket, aki, ugyan csak bólintott egyet, amikor átvette a füzetet és a hozzá járó tollgyűjteményt, mégis pillantásának egy gyors villanását elkapva láttam, hogy kifejezetten örül az ajándékának. Nem sokan tudták, de Alice imádta a színeket, és minden órában valami új, különleges árnyalattal igyekezett írni rongyos füzetébe. Most, Matt-nek köszönhetően, egy egészen újba jegyezhette ezentúl a zseniálisabbnál zseniálisabb dalszövegeket. A megforduló Matt pillantását elkapva, hálás mosollyal és felemelt hüvelykujjakkal jeleztem neki, hogy eltalálta az ajándékot.
Alice következett. Mire egyet pislogtam, valahonnan a zsebéből, vagy nem tudom, honnan, elővarázsolt egy szerszámosládát, és árnyék módjára Alexej-hez suhant. Az orosz fiú először megilletődötten vette a kezébe, és forgatta az ujjai között a dobozt, ám amikor felpattintotta a fedelét, és a legkülönfélébb alakú és formájú szerszámok ugráltak ki belőle maguktól, katonás rendben felsorakozva előtte, Alexej rémülten hőkölt hátra.
- Mi tehetünk érted, kedves gazdám? - kérdezte illemtudóan az egyik csavarkulcs, mire az orosz fiú teljesen lesápadt, és a kifejezéstelen arcú Alice-re meredt.
- Azt teszik, amit mondok nekik? - hápogta tátott szájjal és elkerekedett szemekkel, amire a lány csak bólintott egyet, majd egyet csettintve visszaküldte a tárgyakat a dobozba, és válaszra sem várva, visszasuhant a helyére, előhúzott egy türkizkék tollat újdonsült csomagjából, és a füzetébe bújva vadul körmölni kezdett.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 168
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Szomb. Okt. 07, 2017 11:16 pm

-Merlinre, Charlie, ez... ez... Ez gyönyörű! Illetve... Én nem is tudom, mit mondjak rá... -hebegtem teljesen meghatva. A fiolák címkéjéről kiderült, hogy a különböző folyadékok, porkeverékek és egyéb csodák egytől egyik az ő tudományos munkájának a gyümölcsei. Megbabonázva nézegettem az üvegcséket, közben szerintem megállt az idő.
-Nagyon-nagyon köszönöm, ennél személyesebb és ötletesebb ajándékot még sosem kaptam, és megkockáztatom, hogy nem is fogok! -közöltem csillogó szemekkel, és egy heves öleléssel tettem egésszé a köszönetemet.
Hihetetlen, hogy mennyit segített ez a pár perc leforgása abban, hogy kevésbé legyek gyomorgörcsös a közlegő koncertünk miatt. Úgy rámtört ez a szívmelengető szeretetroham, hogy nem is vártam tovább Alice ajándékának az átadásával. Ezek után kicsit elszégyelltem magam, hogy az én meglepetésem milyen egyszerű kicsi a többiek remekeléseihez képest.
-Boldog karácsonyt, Alice! Remélem, hasznát veszed ezeknek... -nyújtottam át szerényen egy fadobozkát, amiben egy masszív, keménykötésű jegyzetfüzet lapult, rajta folyton változó, füstfelhős mintákkal, és egy mindenféle színű tintából és egy smaragdzöld pennából álló írószercsomag.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Szomb. Okt. 07, 2017 11:02 pm

Nagy meglepetéssel, de hihetetlen örömmel és megkönnyebbüléssel fogadtam, hogy legjobb barátnőm húzott, és amikor megláttam a vidáman felém szökdécselő lányt, már tudtam, hogy valami igazán fantasztikusat fogok kapni.
És nem csalódtam. A Griffendél torony kétszáz mérföldes körzetében pedig garantáltan mindenki hallotta a sikoltást, ami abban a pillanatban elhagyta a torkomat, hogy megpillantottam a jegyeket.
- TE JÓSÁGOS MERLIN, NAT, KÖSZÖNÖM! - sikítottam, és barátnőm nyakába ugorva egyszerűen nem tudtam abbahagyni a lelkendezést.
Már három éves korom óta arról álmodoztam, hogy eljutok abba a kutatóközpontba, és egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy Nat képes és hajlandó volt ezt az egészet megszervezni és lebonyolítani, ráadásul boszorkány létére. Legjobb barátnőm megtalálta nekem a tökéletes karácsonyi ajándékot!
A nagy örömködésemnek az vetett véget, amikor Eric megelégelte a dolgot, és egy csinos kis némítóbűbájt küldött rám, hogy elhallgattasson. Amikor körülbelül három perc múlva lenyugodtam annyira, hogy már nem csak a denevérekkel tudtam volna kommunikálni, ismét beszélhettem, és én, előhúzva a hátam mögül egy hosszú, vékony dobozkát, vigyorogva Matt-hez léptem.
- Kellemes karácsonyt, második próbás párom! - nyújtottam át neki mosolyogva az ajándékot, és csak reménykedtem benne, hogy tetszeni fog neki az kotyvalékgyűjtemény, amit készítettem neki.
Az elmúlt hetekben mindenféle ürüggyel bemászkáltam a Gyengélkedőbe, hogy összegyűjtsem a megfelelő alapanyagokat, és így sikerült kikevernem azokat a gyógyhatású, vagy éppen mérgező készítményeket, amelyek összetételét jó pár éves kutatómunkám eredményeként tudtam meghatározni. Szigorúan saját kutatásaim és felfedezéseim eredményei voltak a fiolák tartalmai, és reméltem, hogy mint orvostudományhoz értő ember, Matt értékelni fogja a száz százalékig Charlie-termékeket, és majd hasznára válnak a jövőben.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 168
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Natasha Horne on Szomb. Okt. 07, 2017 10:48 pm

Szépen-lassan megérkezett mindenki, úgyhogy megigazítva a rénszarvasos zoknimat úgy döntöttem, hogy a kezembe veszem az irányítást.
- Na, most, hogy mindenki ideért, szerintem kezdhetjük is. Akkor kezdenék én - felálltam, s odaugráltam Charlie-hoz a vörös, csillámporos borítékkal. - Kellemes ünnepeket!!!
Nagy ölelést adtam neki, s izgatottan vártam a reakcióját.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 110
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Anthony Lewis on Szomb. Okt. 07, 2017 10:43 pm

-Merlin szerelmére, gyere már! -azt hittem, hogy Matt a hajamnál fogva fog kirángatni az ágyból, amin eddig jólesően elnyúltam, és próbáltam semmire sem gondolni. A ma este egy hatalmas kérdőjel volt számomra. Nem voltam ott a próbákon, sem a táncok nagy részén, sem a Colourblinddal közös koncert gyakorlásán.
-Megvan az ajándék?
-Mi, milyen aján... -Bakker, Matt, én ezzel nem foglalkoztam! -fújtam egyet dühösen. -De várj, megoldom... Mindjárt megoldom, csak menj már, rögtön utolérlek... -vadul húzkodni kezdtem az íróasztalom fiókjait, egy papírcetlit keresve.
-Ha Roxmortsba akarsz hopponálni, arra már nem lesz időd, sem arra hogy...
-Húzz már!
-Jó, jó, itt sem vagyok... -felelte és óvatosan kilibbent a szobámból.
Megragadtam egy darab pergament, a tollam tintáját aranyszínűre változtattam és rövid gondolkodás után elkezdtem fogalmazni:

Eric,
Tudom, hogy kissé elmérgesedett a kapcsolatunk a koncertpróbák kezdetén és nem jelentem meg később, hogy gyakoroljunk.
Viszont ha megbíztok bennem, szívesen beállok basszusgitározni hozzátok. Szerintem nem fogjátok megbánni, de ha úgy döntötök, hogy nem kellek, azt is tudomásul veszem.
Kellemes ünnepeket:
Anthony Lewis


Na jó, erre az évre aztán már elég a jócselekedetekből. Vegyék bocsánatkérésnek, ha akarják, ha nem, hát nem. Nekem valójában mindegy.
Négyrét hajtottam, egy aprócska dobozt varázsoltam neki és már mentem is a a klubhelyiségbe. Hanyagul odadobtam a többiekéhez és a kandalló melletti oszlopnak támaszkodva vártam, hogy mikor törik meg a kínos várakozást.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 79
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Szomb. Okt. 07, 2017 10:24 pm

- ... és akkor a harmadiknál annál a kritikus pontnál, tudod, hogy mit kell tenned, igaz? De ha a negyediknél Jasper a másfeledik percnél meggondolja magát, akkor lépj be, és...
Annyira elmerültem a gondolataimban, hogy már csak akkor vettem észre, hogy elhaladtam a Griffendél klubhelyiségének bejárata előtt, amikor már jó pár lépéssel eltávolodtam tőle, és ezt is csak azért, mert egy bizonyos személy kizökkentett gondolataim folyamából.
- Charlie, hé, Charlie! - állított meg a vállamnál fogva Eric.
Felnéztem a szemébe, és láttam, hogy mosolyog, amitől egy hangyabokányit enyhült a gyomromban a hihetetlen szorítás.
- Ez csak egy koncert! - mosolygott rám a fiú megnyugtatóan, és furcsa volt, hogy ő nyugtat engem, és nem én őt.
- De mi van, ha elszúrjuk? - rágtam a szám szélét idegesen, és nem tudom, honnan jutott eszembe, de Juliet a harmadik osztályból azt sikítozta a fülembe, hogy bogaras, egyre emelkedő hangerővel.
- Nem fogjuk. És tudod, miért? - Eric két keze közé fogta az arcomat, és kényszerített, hogy megnyugtatóan mosolygó szemébe nézzek. - Mert van egy szuper dobosunk, aki ott van, mint egy szilárd alap, és nem fogja hagyni, hogy szétessünk. Mert ott vagy te, és mindig kihúzol bennünket a csávából - a szívem a torkomban dobogott, és ahogy ragyogó kék szemébe néztem, ami a sosevolt otthonomra emlékeztetett, és beszívtam szokásos kávéillatát, megroggyant a térdem. - Értesz engem, Charlie? - rázott meg gyengéden a fiú, majd amikor kissé remegősen bólintottam, sóhajtva magához húzott, és homlokon puszilt.
Egy pillanatra lebegtem a pillanatban, hagytam, hogy végre-valahára én támaszkodhassak valaki másra, és élveztem, hogy nem kell erősnek lennem. Aztán megelégeltem ezt a kiszolgáltatott helyzetet, megráztam magam, és kinyitva a szemem, megszorítottam Matt ajándékát, és visszasétáltam a Kövér Dámához.
- De most egyelőre az ajándékozáson kell túlesnünk - remélem, nem valami kacatot kapok például Tony-tól - forgattam meg a szemem, és Eric-kel a nyomomban bemásztam a portrélyukon.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 168
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Natasha Horne on Szomb. Okt. 07, 2017 10:03 pm

Michael ölében ülve vártam, hogy az utolsó ember is megérkezzen. Mindenkinek ott feküdt már az asztalon az ajándéka, reméltem, hogy jól sül el minden. Nagyon izgultam, hogy Charlie örülni fog-e az ajándékomnak. Egészen eddig azt intéztem, hogy el tudjam vinni Európa legfejlettebb agykutató intézetébe, Cardiffba. Ha minden jól megy, a téliszünetben el tudunk látogatni oda, McGalagony nem mondott rá nemet. Ma hajnalban sikerült véglegesíteni mindent, úgyhogy a borítékban két returvonatjegy feküdt a mágneses belépőkártyákkal együtt.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 110
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Jev Chekov on Szomb. Okt. 07, 2017 9:54 pm

Merlin, ma van a bál! Azt a leborult... Vadul kutattam át a szekrényemet, mire felleltem Nat ajándékát, bár már kisebb agyvérzés kerülgetett, hogy nem lesz meg. Pár pálcashintással cuki kis csomagolást rittyentettem neki és loholtam is a megbeszélt helyre, a Griffendél-klubba. Ez annyira jó lesz! Elmondhatatlan kíváncsiság kínzott, hogy ki kit húzott, meg ez az egész nap!
Odavetettem a jelszót a Kövér Dámának, és már siettem is a kandalló előtt gyülekező csapathoz.
avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Vas. Szept. 24, 2017 10:45 pm

/elkezdődött a tantermeknél/
Utoljára akkor láttam Tonyt ennyire siető futással eltűzni valahonnét, mikor valami extra-elhúzúdó tanórán már nem tudom mióta pisinie kellett volna. Tanácstalanul pislogtam utána, ahogy eltűnik a Griffendél-torony felé. Mint Thunderbird-ös, egyértelmű volt, hogy oda helyezik a szállását, míg engem a Hugrabug házba osztottak be. Ha közösen dumáltunk valahol, azt általában nálam tettük, mert oda könnyebb volt a bejárás, mint hozzájuk. Most viszont gondolkodás nélkül a portréfestmény mögött lapuló helység felé vettem az irányt, már jócskán lemaradva Tonytól.
-Jelszó? -nézett rám felvont szemöldökkel a képen pöffeszkedő asszonyság.
-Bumszalagbőr… -tippeltem a legutolsó jelszóval, amivel be tudtam utoljára jutni. A festménynek nem volt több kérdése, kitárult. A barátságos közös szobában elvétve bandáztak hármas-négyes csoportokban idevalósiak. Tony az egyik ablakmélyedésben trónolt, kezével épp elérve Floyd feje búbját, és elgondolkodva vakargatta az állat fejét.
-Ha most anyám helyett anyám akarsz lenni, és megdorgálni, amiért illetlenül viselkedtem, akár el is mehetsz, mert nem vagyok rá kíváncsi. -komoran néztem szembe a tükörképemmel az ablakban, és próbáltam lenyelni a bunkó fogadtatást. Kezdetben rettenetesen nehéz volt megszokni a modorát, de már van rutinom. Általában lepereg rólam a stílusa okozta fájdalom, bár most valahogy nem működött a dolog. Nyeltem egyet és kifejezéstelenül meredtem magam elé, direkt kerülve a tekintetét. Gondolkodtam, hogy milyen taktikával rángassam ki a komfortzónájából.
-Csak gondoltam figyelmeztetlek, hogyha egy bunkó hatökörként viselkedsz az ő bandájukkal, akkor még távolabbról indulunk ahhoz, hogy megkedveltessük az igazi rockzenét a világ többi varázslósulijával! -közöltem viszonylag nagy hangerővel, így többen is felkapták a fejüket és ránk néztek. Tonynak hirtelen a torkán akadt a szó, és a pillanatnyi szünetet kihasználva, fellendülve folytattam.
-Ha teljesen szétzilálod az összedolgozásunk sikerességét, hatalmas égés lesz az egész! És mindez a saját kicsinyes kis magánproblémáid meg a kislányos hisztijeid miatt lesz így! -folytattam fennhangon, és közben már belül ujjongtam, hogy csatát nyerek. Ki nem állhatja, mikor a hibáival szembesítem, hát még ha mások is hallják! Ezt már nem tudja tolerálni az egója, és most bizonyára azt mérlegeli, hogy próbáljon süketet tetteni,vagy lebarmoljon engem is, ezzel csak beigazolva a vádamat. Most már nem kerültem a tekintetét. Ha egy kék szem tud hidegen és vérfagyasztóan rád nézni, akkor azt még szorozd meg kettővel. Úgy bámult rám, mint aki rögvest elvágja a torkomat, majd, küzdve az indulatával, ennyit sziszegett felém:
-Jó, akkor most eltakarodhatsz.
-Köszönöm a figyelmet! -hajoltam meg felé jókedvűen, majd a farkas marját megpaskoltam, és kisétáltam a klubhelységből.
Te jóságos Merlin, ehhez aztán kellett lélekjelenlét…- fújtam ki magam a folyosón. Azt hiszem, ha nem változik itt meg pár ember sürgősen, én is bekattanok.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 18

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Pént. Szept. 22, 2017 10:45 pm

december 8.

"Just a young gun with a quick fuse
I was uptight, wanna let loose
I was dreaming of bigger things
And wanna leave my own life behind"


A zene ütemére bólogatva és kicsit azt dúdolgatva is, kezeim között az aznap már tizennegyedik megbütykölt robbanógránátot forgattam, majd azt halk sóhajjal félretéve, és egy újabb adag alapanyagot a kezembe véve, elkezdtem a tizenötödiket. Eric-kel terveztünk másnapra egy hatalmas kaliberű csínytevést, amelynek egyszerre volt köze négy doboz szerelmi bájitalhoz, egy jól elvégzett buborékfej-bűbájhoz, három dekagramm perui instant sötétségporhoz és vagy ötven robbanógránáthoz (ne kérdezzétek). Szóval, a lényeg, hogy volt még feladatom.
Miközben csavargattam és tekergettem, kipillantottam a hatalmas ablakon. Ugyan még csak fél nyolc volt, odakint már szinte teljes sötétség borította a tájat, amelyből csak nagy ritkán csillantak elő a lustán szállingózó hópelyhek. Hiába, a tél végérvényesen beköszöntött, és ez nem csak azt jelentette, hogy a mai Colourblind-próba egy féktelen hógolyócsatába fulladt a Tiltott Rengeteg szélén, amelynek eredményeképpen a talárjaink még mindig teljesen átnedvesedett állapotban száradtak az asztalon, de maga a koncert is, amire készültünk, egyre közelebbről és közelebbről fenyegetett egy nyilvános lebőgéssel. Ugyan a dallistát (bár az utolsó pillanatban, de) sikerült leadnunk McGalagony professzornak, és így már volt valami iránymutatónk, ám a tanítási órákon kívüli teendőink kezdtek aggasztóan megsűrűsödni. Egyrészt elkezdődtek a keringő-próbák, másrészt a kviddicsidényre való tekintettel Eric kénytelen volt gyakrabban edzeni a csapatával, valamint mindenki elkezdett gőzerővel készülni a RAVASZ-vizsgákra. Ami nem csak azt jelentette, hogy Eric több napig még csak egyetlen pillanatra sem hunyta le a szemét, mert vagy tanult, vagy próbáltunk, vagy kviddicsezett, és ezért rekordmennyiségű kávét ivott, hogy egyáltalán ébren tudjon maradni, de már a tanárok sem hagytak nekünk egy szusszanásnyi szünetet sem, és megállás nélkül zúdították ránk a hosszabbnál hosszabb házi feladatokat. Hát csodálkozunk rajta, hogy inkább mentünk ki a hóba kitombolni magunkat, semhogy újra és újra összekapjunk tempón, ritmusváltáson és hasonlókon egy levegőtlen terembe zárva?
Ahogy így, robbanógránát-bütykölés közben merengtem, Eric megkopogtatta a vállamat, így felnézve kirántottam a fülhallgatót a fülemből.
- Mi van?
- Egy kutyához szebben beszélnek - húzta el a száját Eric, majd az ujjaim között formálódó tárgy felé intett a fejével. - Elrontottad a hármas hurkolást.
Lenézve a kreálmányra, megállapítottam, hogy valóban igaza van, és bosszúsan, egy ingerült sóhajt megeresztve kénytelen voltam elkezdeni visszafejteni az elfuserált szerkezetet.
Miközben többé-kevésbé összpontosítva tovább folytattam a bütykölést, a szemem sarkából óvatosan szemügyre vettem Eric-et. Éppen a Bűbájtan háziját írta, és, ugyan csak a profilját láttam, de meg tudtam állapítani, hogy most is, mint mindig, amikor erősen koncentrált, aranyosan összehúzta az orrát, a szemöldökét, és beharapta az alsó ajkát. Szerintem nem is tudja, hogy ezt csinálja, de annyiszor láttam már így, hogy szinte már nekem sem tűnt fel. A kandallóban pattogó tűz visszatükröződött mélykék szemében, és aranyos ragyogást kölcsönzött kócos, kávébarna hajának. Pennát markoló kezének kontrollálatlan remegése, és fáradt szemeinek tompa ragyogása azonban elárulta, hogy már megint nem aludt. És hiába emelte most ajkához a mai napi huszonnegyedik kávéját, ez sem sokat segített jelenlegi állapotán. Próbáltam nem komolyan venni, és túlságosan aggódni érte, de tudtam, mikor viszi túlzásba - és tudtam, hogy nekem kell megállítanom, mert ő egyszerűen nem tudja, hol a határ.
Már éppen nyitottam volna a számat, hogy beszélgetést kezdeményezzek, amikor hirtelen egy árnyék vetült rám, felnézve pedig Will Harvey-val találtam magam szemközt, aki szemmel láthatóan engem keresett.
- Szia! - rántottam ki a fülemből a zenélő eszközt. - Segíthetek?
- Csak visszahoztam a Bájitaltan-könyved - makogta a fiú, és ügyetlenül az ölembe ejtette az általa két nappal előbb elkért könyvet.
- Tudott segíteni az esszédben? - érdeklődtem, miközben a könyvet betuszkoltam egy párna alá, hogy ne keverjem vele össze a robbanógránát-alapanyagokat.
- Igen, nagyon sokat, köszönöm - dadogta a fiú, majd amikor kérdőn felnéztem, hogy szeretne-e még valamit, kibökte, amiért valójában jött. - Van már párod a Karácsonyi Bálra? - érdeklődött, miközben olyan paradicsomvörösre váltott az arca, hogy elkezdtem aggódni a testi épségéért.
Éreztem, ahogy Eric válla megfeszül mellettem, és a szemem sarkából kivettem, ahogy éppen egy újabb pohár kávéba iszik bele, meglehetősen ideges mozdulattal hörpintve fel pár csöppöt, de már válaszoltam is a fiúnak.
- Bocs, de Eric-kel megyek - mosolyogtam rá bocsánatkérően, mire az emlegetett szamár kiköpte a forró, barna folyadékot, és annyira elkezdett köhögni, hogy majdnem megfulladt.
- Idióta - emeltem égnek a szemem, és már csak azt láttam, ahogy a sikertelen invitálást követően William villámgyorsan elhúzza a csíkot.
Miután Eric kiköhögte magát, és visszanyerte egészséges színét, hitetlenkedve fordult felém.
- Tessék?
- Mi tessék? - kérdeztem vissza értetlenül.
- Nem is... Úgy értem... A bál... - hebegte.
- Azt hittem, evidens, hogy együtt megyünk! - csodálkoztam, és nem gyakran történik ilyen, de Eric-nek elakadtak a szavai.
Egy pillanatig csak valami furcsa, megfejthetetlen pillantással meredt rám, amelyben elvesztem, mint űrhajós a csillagködben, majd megrázta a fejét, és határozott hangon így szólt.
- Meg sem hívtalak!
- Hát, most akkor meghívtalak én - vontam vállat, mert ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget.
Részemről lezártnak tekintve az ügyet, már visszafordultam volna a robbanógránát felé, amikor Eric rátette a kezét az enyémre, én pedig felnéztem, és hirtelen nagyon közelről láttam a mélykék szempárt.
- Köszönöm, Charlie - suttogta, miközben közel hajolt hozzám, és megpuszilta az arcomat.
Egy pillanatra teljesen lefagytam, majd megrázva a fejem, és ingerülten elhessegetve magamtól a fiút, igyekeztem leplezni felforrósodott arcomat. Pár pillanatig feszült, kényelmetlen csend telepedett közénk, amelyben tapinthatóan remegtek a ki nem mondott, mert ki nem mondható szavak. Aztán egy körülbelül háromcentis tűt döftem Eric karjába, és ez valahogy elvonta a figyelmét.
- Mia... - pattant fel káromkodva, idegesen dörzsölve a karját ott, ahol az imént belémélyesztettem a szúrós eszközt, és idegbetegen meredt rám. - Ez most mi volt?
- Ha három órán belül - néztem az órámra higgadtan. - lázas leszel vagy hányni kezdesz, akkor rájöttem arra, hogy működik a mitokondriumotok - húztam ki magam büszkén.
- Te megvesztél! - förmedt rám Eric idegesen, mire csak megvontam a vállam.
- Csak kísérletező kedvű tudós és/vagy zseni - vigyorodtam el, majd további méltatlankodására ügyet sem vetve, visszadugtam a fülembe a fülhallgatót, és tovább hajtogattam a robbanógránátokat.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 168
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Hétf. Aug. 28, 2017 10:05 pm

- Karokat fel! - rikácsolta már vagy száznegyvenhatodszor a fülembe Madam Pomfrey, mivel ezek szerint ismét leengedtem.
- De már vagy fél órája így kell tartanom - feleseltem ingerülten, és újból vízszintes helyzetig emeltem a karom, mivel (ezek szerint) teljesen véletlenül egy századmilliméterrel lejjebb engedtem.
Madam Pomfrey csak horkantott egyet, majd tovább kutatott különböző sérülések után, amelyeket elláthat, és már vagy a negyvenedik fajta krémet kente a testem valamelyik részére.
Pár órával korábban, amikor már minden bajnok visszaérkezett az arénából, és már kellőképpen azt sem tudtuk, hogy hol vagyunk az általános hangzavarban és fejetlenségben, betereltek bennünket a gyengélkedőbe, ahol Madam Pomfrey mindannyiunkat egyesével ellátott. A súlyosabb esetek egy-egy ágyat is kaptak, ilyen volt például egyrészről Jev tesója, illetve az afrikai lány is, aki erősen tiltakozott ez ellen a kezelés ellen, de aztán Madam Pomfrey-t még ő sem tudta meggyőzni.
Ahogy a paraván mögül körbenéztem a gyengélkedőben, mindenütt beszélgető, a végletekig kimerült, de megkönnyebbült és elégedett bajnokokat láttam, ahogy a sorukra várnak - akik pedig készen voltak, azok már ki is surrantak az ajtón, hogy végre-valahára találkozhassanak a barátaikkal. Ezt én is így terveztem, mert amióta megjöttem, még csak nem is láttam Eric-et, nem hogy szót válthattam volna vele.
Még pár millió "karokat fel!" után végül Madam Pomfrey üzemképesnek minősített, és egy tábla csokit a kezembe nyomva egy barátságtalan vakkantással utasított, hogy öltözzek fel, majd hagyjam el a gyengélkedőt. Szívélyes fogadtatás egy hetes kiképzőtábor után, nem mondom.
Miközben dohogva magamra rángattam a ruháimat, belenéztem a hátizsákomba is, amelyben a törékeny gömb mélyén örvénylő homály ezüstösen csillogva hirdette, hogy a tárgy még mindig ép és egész. Jókedvűen felkapva a hátamra a zsákomat, odaintettem Natsuko-nak, aki utánam következett az orvosi vizsgálaton, majd egy All Time Low-szám dallamát fütyörészve, kényelmes tempóban kitrappoltam a gyengélkedőből.
A millió lépcsőfokon felugrálva egyszerre éreztem magam határtalanul könnyűnek és végtelenül nehéznek. Véget ért az első próba, túléltem egy hetet a vadonban olyan varázslócsemetékkel összeeresztve, akik olyan képességekkel rendelkeztek, amelyekről álmomban sem gondoltam volna, hogy egyáltalán léteznek, és most visszatértem a kastélyba, hogy a Karácsonyi Bálon egy fergeteges koncertet adjunk a Colourblind-dal. Másrészről azonban Eric-nek és Alice-nak hírét-hamvát sem láttam, és ez egyszerre rémített meg és szomorított el.
Ilyen keserédes gondolatokkal küszködve másztam be a Griffendél portrélyukán - és abban a pillanatban annak az embernek a karjai között találtam magam, akit a világon mindenkinél jobban szeretek.
- Látod, én mondtam, hogy végigcsinálod! - nevetett a fülembe Eric, miközben olyan erősen szorított magához, mintha éppen az ellenkezőjét gondolta volna, és most nem hinné el, hogy itt vagyok.
Ami azt illeti, ez az én részemről is így volt, mert hasonlóképpen úgy kapaszkodtam belé, mint a hajótörött a felé dobott mentőövbe. Az orromat szorosan a pulcsijába nyomva megcsapott az illata - a töméntelen mennyiségű kávé, fahéj és otthon illata. Csak most, hogy egy hetet kénytelen voltam tőle távol tölteni, jöttem rá, hogy mennyire szeretem ezt a semmihez sem hasonlítható keveréket.
- Hát, nekem nem úgy tűnik, hogy elhitted - próbáltam tréfálkozni, de a mondat végén elcsuklott a hangom, és egész egyszerűen belezokogtam a pulcsijába.
- Na, most meg miért sírsz? - tolt el magától hirtelen a fiú, de amikor így az aggodalomtól ragyogó, égkék szemébe néztem, egy hét óta újra először, csak még inkább elkapott a zokogás.
- Nem is sírok - csuklottam, szipogtam és hüppögtem egyszerre, és amikor a semmiből előbukkanó aprócska árny is a nyakamba vetette magát, már nem is tudom, mit éreztem.
Alice hajába zokogva éreztem, ahogy Michael barátságosan megborzolja a hajamat, Jasper pedig megveregeti a vállamat, ők így köszöntöttek ismét a köreikben, és amikor már egy kicsit elapadtak a könnyeim, és a hatalmas, mázsás súly egy része legördült a lelkemről, kész voltam elengedni Alice-t, aki így villámgyorsan ki is slisszolt az ő véleménye szerint bizonyára indokolatlanul hosszúra nyúlt ölelésünkből, de azért a közelben maradt.
Amikor még egyszer, utoljára megdörzsöltem a szemem, és nagyot sóhajtva szembenéztem a többiekkel, mindenki (kivéve Alice-t, aki visszabújt a füzetébe) várakozóan és vigyorogva nézett rám.
- Hát - sóhajtottam végül, és végre-valahára én is elvigyorodtam. - Megcsináltam! - lendítettem diadalmasan a magasba ökölbe szorított kezem, és rájuk kacsintottam.
- Kétség sem fér hozzá - bólintott felém a (nem tudom, honnan szerezte) kávéját kortyolgatva Eric, a folyadék gőzölgő felszíne mögül elősejlő, mosolygó szemekkel.
- Néztetek, igaz? - néztem szúrósan a fiúkra, akik erre hangosan (talán túl hangosan és túl hirtelen) helyeseltek, aztán mindannyian közölték, hogy valami halaszthatatlanul fontos dolguk van, így Michael elment Nat-et megkeresni, Jasper pedig azzal az ürüggyel oldott kereket, hogy rendel a házimanóktól valami tortát, amivel ünnepelhetünk.
- Ajj, ne már! - biggyesztettem le az ajkamat, miközben Eric mellé léptem. - Tényleg nem néztetek? - néztem a fiú szemébe szomorúan.
- De, de, néztünk! - biztosított a fiú, és Alice is bólintott egyet a füzete mögül.
- Na, ennek örülök! - bólintottam egyet önelégülten. - És, milyen voltam? - néztem izgatottan a fiúra, aki erre feltűnően igyekezett másfelé nézni.
- Nem szeretnéd látni a dobodat? Már régen találkoztatok... - kezdte Eric terelni a témát meg engem a lány hálókörlet felé, mire felháborodva néztem rá.
- Ennyire rossz voltam?
- Nem, csak majdnem - nevetett fel Eric, mire közöltem vele, hogy utálom, mire közölte velem, hogy már mondtam, mire megfenyegettem, hogy agyoncsapom, mire megkérdezte, hogy Madam Pomfrey rendesen ellátta-e a sebeimet, mire közöltem vele, hogy semmi köze hozzá, aztán sírtam még egy kicsit a pulcsijába, és amikor a többiek is visszatértek, közöltem a Colourblind-együttes minden tagjával, hogy mostantól minden nap próba, és sürgősen kapjuk össze magunkat, mert pár hét, és KONCERTET FOGUNK ADNI. Így, csupa nagy betűkkel.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 168
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Griffendél klub és hálókörlet

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.