Hugrabug klub és hálókörlet

Go down

Re: Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Hétf. Jún. 25, 2018 9:04 pm

Tony drámai távozása után kiüresedve bámultam magam elé. Most vajon megint én csesztem el valamit? Nem, azt már nem tudom elhinni. Lassan kúszott be körém a levertség kavargó felhője, ahogy tudatosodott bennem, hogy megint egyedül maradtam a problémámmal. Mármint, nagyon jó volt Charlie-val megbeszélni a dolgot, és megfogadtam, hogy betartom a tanácsait, és teszek valamit annak érdekében, hogy Abigail ne csak egy nagy kérdőjel legyen az életemben. Ám még valami hiányzott. Egy másik fiú szemszögéből ez a kérdés, amit úgy tűnik, elég rossz forrásból akartam megtudakolni.
Ekkor, bár fogalmam sincs honnan, de előkerült a macskám.
-Hé, Bazsalikom… Szia, haver. Ezer éve nem láttalak. -simítottam végig a bundáján. Szegénnyel nem sok időm volt foglalkozni az elmúlt hetekben, de azt hiszem, rengeteg új pajtást talált magának, és bizonyára feltalálta magát.
-Tudod mit? Menjünk le a birtokra. -már semmi sem tudott érdekelni, és épkézláb döntéseket sem tudtam hozni, így teljesen hidegen hagyott az a pár meglepett tekintet, ami végigkísért, miközben a hónom alá kaptam Bazsalikomot és szépen kisétáltam vele a főbejáraton át a kastélyt körbeölelő park egy viszonylag távoli területére, a tó közelébe.
/folytatódik a Parkban/
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Csüt. Jún. 07, 2018 10:21 pm

-Na, az király. Csak nem… alakul valami köztetek? -bukott ki belőlem a kérdés, de szinte a végére se értem, máris legszívesebben a számra csaptam volna. Szegény gyerek, ilyenekről faggatom a tesója előtt! Nemhogy rám, de még Jevre sem tartozik! Épp siettem volna egy bocsáatkéréssel vegyített magyarázkodással, ám ő megelőzött.
-Igen, azt hiszem. -felelte könnyedén, és még egy viszonylag őszinte mosollyal is megerősítette, miközben felkászálódott az ágyról, és visszavette a pólóját. -Kösz a segítséget! -mondta, majd (szerintem) pánikszerűen távozott. Szegény srác, így is épp eléggé frászt hoztam rá, hogy itt találta nálam Jevet, akinek a szeme előtt vettem le a kötését, meg még jól bele is trafáltam egy illetlen kérdéssel. Remélem, nem haragudott meg rám.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Alex Chekov on Csüt. Jún. 07, 2018 10:20 pm

-Nagyon köszönöm, haver. Még annyit akartam kérdezni, hogy szerinted ártok-e valamit, ha elmegyek jégkorizni.
-Hát… Nem tudom, mert bármikor tehetsz olyan hirtelen mozdulatot… Vagy tudod mit, menj csak! Nem eshet bajod, esetleg néha húzódhat egy kicsit, de inkább jobbteszed, ha mozogsz valamit. Vissza kell szokni a szervezetednek hozzá, mostanában úgyis csak egy helyben voltál. -bátorított.
-Hm, oké. Ami azt illeti, már tegnap kipróbáltuk Borjával a első edzést, és nagyon jólesett.
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Csüt. Jún. 07, 2018 10:20 pm

-Ja, én aztán nem… Amúgy nyugi, nem téged beszéltünk ki, nekem volt szükségem tanácsra valamiben. -nyugtattam meg. Hosszas rágódás után végül Jevet ítéltem a legalkalmasabbnak arra, hogy feltárjam neki az Abigail-lel kapcsolatos felfedezésemet, és kikértem a véleményét, hogy ő mit is csinálna hasonló helyzetben. Meglepően könnyen megtaláltuk a közös hangot, és, bár hasonlóan természettudományos kockák vagyunk, tudott egy-két olyan dolgot mondani, ami határozottan segíteni fog, de nekem eszembe se jutott.
-Hát, akkor foglalj helyet -mutattam az ágyamra. Vonakodva levette a pólóját, majd elfeküdt. Egész ügyes, közel sem a zavaró, (mint a mugli kórházas) kötést hagyták szegény gyereken, de már épp itt volt az ideje, hogy ezt is eltávolítsuk. Óvatosan megkezdtem a leragasztott részt.
-Három… kettő… egy… húzom! -mire kimondtam, egy határozott mozdulattal le is rántottam a ragtapasz-szerű kötést egészében.
-Azta… Még felszisszenni sem volt időm. -állapította meg ámuldozva.
-Minél gyorsabban szedem le, annál kevésbé fáj. -mosolyogtam rá. Jev szoborrá meredve nézett ránk, szemmel láthatóan szívesebben elhagyta volna a szobát.
-Anyám, neked aztán van pulzusod…-dünnyögtem, miközben óvatos mozdulatokkal lefertőtlenítettem egy steril ruhadarabkával. Könnyedén érezhettem, híszen épp a szíve fölött matattam. -Nem csíp?
-Ó, ez semmi ahhoz képest, amire számítottam.
Láttam rajta, hogy feszélyezi Jev jelenléte, de hát akkor miért mondta, hogy maradjon?
-Egyébként teljesen oké, szépen begyógyult már. -vontam le a végkövetkeztetést.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Alex Chekov on Csüt. Jún. 07, 2018 10:19 pm

Mivel nem akartam, hogy a következő edzésen még mindig bosszantson a mellkasomon a kötés, úgy döntöttem, itt az ideje, hogy leszedessem Mattel, ahogy javasolta a gyógyítóm. Azzal, hogy visszatértem Roxfortba, szintúgy érdeklődött felőlem a fiú, ami nagyon jólesett. Jevvel is már kevésbé fagyos beszélgetéseket tudtam folytatni, bár még a kettőnk közti bizalmas hang jelenleg is kialakulóban van.
A Hugrabugba szerencsére nem volt túl komplikált a bejutás, ám a klubhelységben nagy zsivajjal fogadott egy halom kicsi, olyan másod-vagy harmadévesek. Szerencsére már tudtam, hogy hol is van az ő hálókörlete, így arrafelé vettem az irányt. Mikor kopogásomra beengedett, leesett az állam. matt ugyanis épp Jevvel dumált.
-Öh… Sziasztok. Biztos nem zavarok? -kérdeztem kis híján teljesen lefagyva. Most miért is lepődtem így meg? Miért ne beszélgethetnének?
-Dehogyis, gyere csak! -Matt az ablakpárkányon trónolt, megragadott egy hatalmas babzsákot, és felém dobta, hellyel kínálás céljából. Mikor meg akartam igazítani, akkor döbbentrem rá, hogy milyen nehéz.
-Hát haver, te aztán jó erőben vagy! Én még nem mostanában fogok ilyen zsákokat hajigálni. -állapítottam meg elismerően. -Egyébként csak azért jöttem, mert szerintem itt az ideje, hogy megváljak a kötésemtől.
-Semmi akadálya, megnézzük, hogy alakultak a dolgok alatta. -pattant fel Matt, és máris a szükséges eszközök után kezdett turkálni az éjjeliszekrényében.
-Ó, akkor én már itt sem vagyok, nem hiszem, hogy nézőközönséget igényeltek ehhez… -oldalgott az ajtó felé Jev.
-Maradj csak! Tényleg. Nem zavarsz. -magam se értettem, miért csúszott ki a számon ez. Ma vajon direkt lélektani akadályokat állítok magamnak? -Matt, te sem bánod, ugye?
avatar
Alex Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Kedd Május 29, 2018 9:43 pm

-Tony, van egy kis időd dumálni? -ragadtam meg a vállát hátulról, miután már egy percen belül nyolcadszorra lapozott ingerülten a tavalyi átváltoztatástan-könyvben.
-Bármire előbb, mint ezeknek a szaroknak a benyalására! -dobta odébb felragyogó arccal a viharvert, de belülről nem túlságosan elhasznált tankönyvet. -Itt jó lesz? -terpeszkedett szét ráérősen a klubhelység kellős közepén álló kanapén.
-Ö, nem, nem igazán. -próbáltam inkább a hálókörletek felé venni az irányt.
-Jól van, na, ha már valami ennyire privát, hát adjuk meg a módját! -sóhajtott unottan, és követett a Hugrabug hálókörletébe vezető csigalépcsőn.
Mihelyst odaértünk az ágyamhoz, pofátlanul elterült rajta, és magához vette a földön heverő gitáromat, majd úgy ahogy volt, fekve, pengetni kezdett valami random akkordot. Láttam rajta, hogy koncentrált, hogy egyszerre unottságot és amúgy-sok-a-dolgom-szóval-igyekezz-érzetet közvetítsen felém, de úgy döntöttem, hogy most már végre ignorálom. Elegem van belőle, hogy folyton nekem kell hozzá alkalmazkodnom. Én az ablakpárkányra csüccsentem, és türelmesen bámultam rá, hogy mikor hagyja abba az indokolatlan gitározást.
-Ugye nem baj, ha zenei aláfestéssel is színesítem a reakcióimat? -nézett fel fekvő pozíciójából rám.
-Nem, csak legalább amíg én beszélek, szüneteltesd.
-Oké, tied vagyok. -közölte drámaian, de még erre sem engedtem meg magamnak, hogy felhúzzam az idegeimet.
-Nem tetszik ez a hozzáállás, hogy akárhányszor próbáltam hozzád fordulni, hogy szeretnék neked valami magánéleti jellegű dolgot elmesélni és kikérni az őszinte véleményedet, mindig elhülyéskedted, mint ahogy most is teszed. -kezdtem felvezetni a problémát kimérten.
-"Nem tetszik ez a hozzáállás!" Mintha csak anyámat hallanám, bármilyen velem kapcsolatos témábaaaan! -énekelte gitárkísérettel. -De most komolyan, az ő dumája volt mindenre, de tényleg mindenemre. -kuncogott elégedetten a saját magán. -A tiednek nem? Jó, oké, figyelek, most már tényleg. -erősítette meg egy komoly, lefogott végű pengetéssel.
Viharfelhős tekintettel hallgattam el erre az újabb idétlenkedésére.
-Tudod, mi a te bajod? Az, hogy nehezedre esik komolyan venni! Bármiben! És ez megy hetedik éve, csak szólok. Lehet, hogy úgy tűnt, hogy mikor összevesztünk, az a legkülönböző okok miatt volt, de nem, mindig mindegyiknek ez volt a gyökere! És rettentően sajnálom, hogy hazai pályán könnyedén megőrizhetted A Környék Legmenőbb Sráca-címet, de igen, itt vagyunk a Trimágus Tusán, ami köztudottan a legokosabb és legtalpraesettebb fiatal mágusok gyűjtőhelye, így előfordulhat, hogy konkurenciára találtál. De ez még nem indok arra, hogy a talán az egyetlen normális barátságoddal szórakozz, csak hogy fenntartsd a lazacsávó-imázsodat!- a végére majdnem kiabáltam. Elindult bennem egy lavina, ami az eddig felgyülemlett frusztrációmat tartalmazta vele kapcsolatban. Számtalan helyzet adódott mostanában, ami miatt kénytelen lettem felemelni a hangomat.
-Mi? Hé, Matt azért ennyire ne már…
-Mit ne már? Ez az igazság. Tudod mit? Nem is értem, miért akartalak megtisztelni azzal, hogy elmondom neked! -döbbentem le.
-Ne haragudj, de valamiért annyira abszurd, hogy neked bármiféle nőügyed legyen… -próbálta a sütő gúnyt valami kedveskedő-viccelődős álcába tenni, de nem jött össze.
-Ki mondta, hogy nőügy? -grimaszoltam. Már kezdtem tényleg kiborulni a hadoválásától. Amit el akartam volna neki mesélni, még elég távolról nevezhető csak nőügynek. De most már mindegy, elindítottam a lavinát, legyen, ami legyen. -Egész pontosan miért is? Ha elmondanád, hogy mit látsz bennem, ami miatt így gondolod, akkor valószínű előrébb jutnánk ebben a már megint kissé parttalan beszélgetésben.
-Mármint, hogy miért tartom abszurdnak a lány-témát? -kérdezte egy rövid, kérdő akkord kíséretében.
-Igen, kérlek!
-Hát, mert annyira komolyan veszed az életet, vagy nem tudom. Annyira benned van ez a gyógyító-buzogás, meg már most teljesen rámegy az életed… garantálom, hogy enciklopédiák tömkelege van fölöslegesen a fejedben róla.
Nem igazán tudtam mire vélni ezt a meglátását.
-Tony, te most irigy vagy? -kérdeztem vészjóslóan, bár mire kimondtam, tudtam hogy fölösleges, mert előbb ugrana ki az ablakon, mint hogy beismerné.
-Ki? Én?! Ugyan mire? -kérdezte fintorogva. -Bár nincs életcélom, ellentétben veled, sem bármiféle elméleti tudásom, amit az iskola hét éve alatt meg kellett volna szereznem, ellentétben veled, de azért mégsem irigykedem rád. -közölte könnyedén. -Már ha nem sértelek meg.
-Ezzel épp a legkevésbé. -morogtam a számat húzva.
-De inkább Te fejtsd ki, mi a problémád, amit ebbe a lazacsávó-dumába csomagoltál, mert nem egészen vágom…
-Dehogynem vágod, csak a hülyét tetteted most is! Mindent úgy értek szó szerint, ahogy mondtam! De azt hiszem, többször nem fogok utánad loholni, hogy azt lessem, mikor vagy hajlandó kölcsönös tisztelettel meghallgatni, ha valamit el akarok mondani. Ennyi, végeztem.
-Jól van tesó, ám legyen, remélem kikiabáltad magadból az indulataidat… -kászálódott fel az ágyról sértődötten, de még mintha most is gúnyt tartalmazott volna nyomokban a hanglejtése. -Nem tudom, miért akarod nekem bebizonyítani, hogy én egy lúzernek tartalak, mikor nem tartalak annak. -fordult vissza az ajtónál még.
-Aha, valóban. -töprengtem el szarkasztikusan. -Akkor mire véljem azt, mikor múlt héten ebédnél volt az a bizonyos beszólásod? Meg a rendszeres jópofáskodó poénjaid arról, hogy mekkora nagy udvarlóm volt a kommentátor a kviddicsmeccsek alatt! Ha-ha, nagyon vicces! Szerinted én értem el, hogy ez legyen? Mert képzeld, egy jottányi közöm sincs hozzá, és nem tehetek róla, ha nem épelméjű az a lány.
-Hát akkor… sok sikert hozzá. -bökte oda búcsúzóul, és már csukta is az ajtót. Letaglózva álltam az ablak előtt, és azon gondolkodtam, hogy ezt most hogy értette? A hanglejtéséből ugyanis az égvilágon semmi nem derült ki számomra.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Szer. Aug. 30, 2017 11:52 pm

-Hát, ami azt illeti... Nem nagyon. Habár, de. Egyszer volt valami, hasonlított arra, amire gondolsz. Valami tanulmányi versenyt rendezett a sulink, és akkor az utolsó nap estéjén búcsúztató buli volt, ahol elég sok varázslósuliból voltak résztvevők. Akkor kért minket meg az igazgató, hogy adjuk elő pár számunkat. De persze a riválisunknak is volt egy rövidke koncert, elvégre úgy illett, hogy akkor ők is kapnak ilyen lehetőséget... De tudod, sokszor, akik más kultúrából jöttek, azok számára ismeretlen ez az egész, hogy veled egykorúak csak úgy összeállnak egy bandába, és saját rockdalokat adnak elő egy iskola falain belül. Ezért néha azt éreztem, hogy nem tudják hova rakni. Meg nagyon nehéz eldönteni, hogy ennyiféle embernek mi tetszik, és mi nem. De a legjobb, amit ilyenkor tenni lehet, hogy nem a közönség arcát figyeled, hanem te próbálod a legjobban élvezni és szívből csinálni a dolgod, és akkor rájuk is átragad a lelkesedés. Jó esetben. De aztán nem vagyok valami öreg róka a szakmában, mindensetre én akkor így láttam. -vázoltam föl teljesen őszintén.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Szer. Aug. 30, 2017 11:42 pm

- Örülnénk nektek! - biztosította Matt-et Michael, majd a dallista említésére elhúzta a száját.
- Hát, az még... Nincs meg - vallotta be végül Jasper pár kínosan hosszú, zavart torokköszörüléssel teli másodperc után.
- De már dolgozunk az ügyön - sziszegtem összeszorított fogaim közül, de az is igaz, hogy már tényleg ideje lett volna valami késszel előállnunk - McGalagony is a következő hét péntekére már kérte volna a pergament a dalok címével.
Pár újabb kínosan néma másodperc után végül Eric törte meg a csendet.
- Ti már játszottatok nemzetközi közönség vagy nagyobb diákcsoportosulás előtt? - kérdezte Matt-től. - Mert ha van valamifajta tapasztalatotok, vagy javaslatotok, azt szívesen hallanánk - motyogta, én meg nem tudtam mire vélni a helyzetet.
Eric mindig is szerette maga intézni a dolgait, szerette azt hinni, hogy mindent tud, és mindent meg is tud oldani, így most az, hogy éppen ő hozta fel ezt a témát, meglehetősen szokatlan volt tőle. Kissé megütközve meredtem a hátára, de nem fordult meg.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Szer. Aug. 30, 2017 11:32 pm

-Ühüm...- amint eszembe jutott Tony kissé markáns véleménye erről az egyébként szerintem fantasztikus kis csapatról, hirtelen kicsit visszavett a lelkesedésemből. -Én mindenképpen benne vagyok, Athony-t pedig olyan gyorsan meggyőzöm, ahogy csak tudom. -ígértem. -Akár most is megmutathatnátok a dallistát, ha már megvan.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Szer. Aug. 30, 2017 11:28 pm

- Persze! - kiáltottuk egyszerre Eric-kel, mire az egész banda (kivéve Alice-t, aki a szünetet kihasználva visszabújt a füzetébe) kollektíven megkönnyebbülten felsóhajtott.
- Na, ma ez az első dolog, amiben egyetértettetek! Haladás! - emelte fel vigyorogva a hüvelykujját Jasper, de amikor egyszerre vetettünk rá gyilkos pillantást Eric-kel, inkább csendben maradt.
- Nem tudom, Anthony mennyire kooperatív, de például a legelső, karácsonyi számnál nagyon örülnénk, ha besegítenétek, és ki tudja, akár pár más dalnál is szívesen látnánk benneteket, amelyik egyezik az ízlésetekkel - mosolyogtam Matt-re.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Szer. Aug. 30, 2017 11:24 pm

-Persze, szívesen meghallgatom. -egyeztem bele. -És az még áll, hogy valahogy besegítünk a buli levezénylésében a Shadow Partyval? -jutott eszembe, hiszen a Tusa előtt beszéltünk erről a lehetőségről. Leültem egy fotel karfájára és kíváncsian vártam, hogy épp min ügyködtek.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Szer. Aug. 30, 2017 11:19 pm

- Nálatok is vannak problémás tagok? - nevetett a fejét csóválva Michael, majd egy-egy rendreutasító pillantást vetett ránk, mire duzzogva visszavonultunk a helyeinkre, és Eric még egy bögre kávét döntött le egy hajtásra.
Már kicsit remegett a keze, de mivel éppen haragudtam rá, nem tettem szóvá, csak a combomon dobolva egy rövid dallamot, idegesen rágtam az alsó ajkamat.
- Ha van egy kis időd, meghallgatod a számot, amit éppen gyakorolunk? - fordult vissza Michael Matt-hez. - Már vagy egy órája ezzel vesződünk, mert valakik - nézett jelentőségteljesen Eric-re és rám. - nem bírnak megegyezni a tempót illetően.
- Gyorsabban kéne játszanunk - kotyogtam közbe, mire Eric azonnal kontrázott, hogy márpedig ez így annyira gyors, hogy élvezhetetlen, mire közöltem vele, hogy csoda, hogy ismeri azt a szót, hogy lassú, mert a ledöntött kávé mennyiségéből ítélve a szíve már így is gyorsabban ver, mint egy átlagemberé, mire Eric kontrázott volna, de Jasper hátba vágta, így rövid időre elhallgatott, mert beszorult a levegője.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Szer. Aug. 30, 2017 11:07 pm

-Köszönöm, már megvagyok nagyjából, bár a ti ápolóasszonyotoktól nem valami könnyű elkéretőzni... -válaszoltam a fiú kérdésére, majd zavartan kerestem a tekintetemmel a két tagot, akik épp látványosan elvonultak duzzogni.
-Ja, szóval nálatok is ilyen könnyedén mennek a próbák, igaz? -kérdeztem vigyorogva. -Valahogy nagyon ismerős. -elég csak Tonyra gondolnom, akiből, ha zenélésről van szó, előtör a perfekcionista vadállat és mindenkit le tud hordani a sárga földig, ha nem úgy van valami, ahogy ő megálmodta.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Szer. Aug. 30, 2017 11:02 pm

- Majd én kinyitom! - mordult oda nekünk mérgesen Eric, még mindig kissé felpaprikázott hangulatban az előző (újabb) veszekedésünktől, abban a pillanatban, amikor én is elindultam az ajtó felé, így kisebb dulakodásba kezdtünk a kilincsnél, de aztán megelégeltük a dolgot, és végül ketten rántottuk fel az ajtót, de olyan erőszakosan, hogy belesajdultak a sarokvasak. - Tessék?! - néztünk szembe kissé idegbetegen a küszöbön tétován álló Matt-el, és nem hibáztattam volna, ha szegény fiú abban a pillanatban hanyatt-homlok elmenekül, hogy meglát bennünket vérengző szörnyegetek módjára markolni a kilincset.
- Á, Matt! - sietett felénk Michael mosolyogva, és jó Hugrabugoshoz méltóan igyekezve menteni a helyzetet, beljebb invitálta a fiút, és a sérülései felől érdeklődött, miközben mi Eric-kel indulatosan becsaptuk az ajtót, és elvonultunk duzzogni a szoba két ellentétes sarkába.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Matt Hunter on Szer. Aug. 30, 2017 10:52 pm

Miután egy jó húsz perces könyörgéssel vegyített szakmai érvelés és vitatkozás után meggyőztem Madam Pomfreyt, hogy legalább egy kis kastélyon belüli kóválygásra engedjen el végre, kihasználtam az alkalmat, és egyedül végigjártam a szimpatikusnak tűnő folyosókat, ismerkedtem az ódon épület különböző részeivel. Mivel esős, novemberi nap volt, így a legtöbb diák a szálláshelyén töltötte az időt, nem is találkoztam senkivel. Épp (a zajokból ítélve) a konyha környékén kóvályoghattam, amikor dobok, cintányér és gitár hangjai szűrődtek ki az egyik cikornyás ajtón át. Megálltam, és hallgatóztam. A sejtésem beigazolódott, hogy a Colourblind tagjait találtam meg, akik épp próbálnak és vitatkoznak. Gondoltam egyet és amilyen hangosan csak tudtam, kopogtam az ajtón a hirtelen beállt csöndben.
avatar
Matt Hunter
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 15.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Charlize Brown on Szer. Aug. 30, 2017 10:39 pm

- Charlie, elrontottad az ütemet!
- Nem is rontottam el, te játszol lassan!
- Hogy tessék?
- Jól hallottad!
- De mégis... Argh, hagyjuk! Hol van már a kávém?
- Hogy tudsz te még ilyenkor is kávét inni?
- Milyenkor?
- Amikor kis híján hat hétre vagyunk a Karácsonyi Báltól!
- Na és akkor? A RAVASZ-ra kell tanulnom!
- Neked az fontosabb?
- Hagyjál már, Charlie!
- És azt hiszem, hogy ezért utasítottak ki bennünket már a Griffendélesek és a Hollóhátasok klubhelyiségéből is - sóhajtott fel Jasper, unottan pörgetve az ujjai között mikrofonját, majd összerezzent, amikor idegességemben rácsaptam az egyik cintányérra.
- Már én nem bírom őket, csoda, hogy innen nem dobtak még ki bennünket - masszírozta az orrnyergét Michael, és fájdalmas arckifejezéssel hallgatta az üvöltözésünket.
Szokás szerint valami kis semmiségen kaptunk össze, amiből aztán hatalmas perpatvart csináltunk, de nagyjából-egészéből öt perc alatt mindig vége volt, és ki is békültünk. De a Tusa nyomasztó terhe, illetve a vészesen közelgő koncert időpontja miatt már mindannyiunk idegei kezdték felmondani a szolgálatot, és persze hogy az alig alvó, kávén élő Eric és az időzített bomba módjára robbanó jómagam között lángoltak fel leginkább az indulatok. Pedig szerettük egymást, na. Csak ez az időszak most mindannyiunkat próbára tett.
- Na, gyere ide, Charlie! - ölelt át fél karral Eric, és mozdulatlanul tűrtem, ahogy puszit nyom a fejemre, majd belekortyol a kávéjába.
- Akkor menjen kicsit lassabban? - ültem vissza a dobfelszerelésem mögé, még mindig kissé durcásan, de már valamivel megbékéltebben.
- Kicsit - bólintott Eric, aztán amikor mindenki visszaállt a helyére, beszámoltam, és újrakezdtük.
Alice egy dobozhalom tetején ücsörögve, a lábait lógázva, erősen koncentrálva figyelte a próbát, és néha kézmozdulatok segítségével igyekezett egyberántani a ritmust, amikor úgy tűnt, szétesőben van.
És valóban kicsit szét voltunk esve magunk is. Nem elég, hogy a tanárok is belehúztak a közelgő RAVASZ miatt, de még ott volt a Tusa is, valamint minden második tanárnak el kellett magyaráznom, hogy atomfizikusnak készülök, nem boszorkánynak, és még a dallistánk sem volt kész a közelgő koncertre. Szóval, teljes káosz.
Mivel ismét elrontottam a ritmust, Eric hátraküldött felém egy figyelmeztető, de ingerült pillantást, mire össze kellett szorítanom a fogaim, hogy ne kezdjek el megint üvöltözni. Szép másfél hónapnak nézünk elébe, az már biztos.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Admin on Szomb. Jún. 10, 2017 10:10 pm

Itt tartózkodik szabadidejében az összes hugrabugos, és innét érheti el mindenki a saját hálókörletét, amit este 11 után szigorúan tilos elhagyni!
avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2017. Jun. 08.

Felhasználó profiljának megtekintése http://ujtrimagustusa.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Hugrabug klub és hálókörlet

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.