Tudnivalók a Szent Katrinról

Go down

Tudnivalók a Szent Katrinról

Témanyitás by Admin on Szomb. Jún. 10, 2017 10:25 pm

Szent Katrin Orosz Mágusiskola


Címerállat: medve
Alapítva: 1918
Igazgató: Fjodor Boriszovics Krisa
Táborok:

  • Megőrzők


  • Fenntartók


  • Fejlesztők


Elhelyezkedés:
A varázslóiskola egy kellemesnek számító közép-déli területen, végeláthatatalan erdők oltalmában bújik meg. Működési rendszere nagyrészt hasonlít a Roxfortéhoz.

Kinézet:
A főépület egy nagy belső terekkel rendelkező, főleg csak tantermekből álló létesítmény, amit fából és üvegből építettek. Egyszerre régimódi és modern hangulatú, hatalmas ablakok engednek kilátást a végtelen, zöld fenyőerdőre. Az intézmény aulája egy összekötő folyosóval érintkezik a termekkel és ennek minden fala üveg. Itt rendezik az ünnepségeket, bálokat és más fontos eseményeket. Az iskola könyvtára a pinceszint védelmében található, így itt folyton fáklyák ls gyertyák szolgáltatják a fényt.
Az egyes táborok egy-egy, 6-vagy 8 személyes faházakkal tarkított zöldetületet kaptak. Minden tábor területéhez tartozik egy kisebb erdőrész is, illetve egy gyümölcsöskert, amit a diákok gondoznak. A fa kunyhókban töltik az éjszakát, valamint itt tanulnak a diákok. Általában azonos, vagy hasonló korú (csak) fiúk vagy lányok laknak együtt. A házak beépített tetőteresek, így fent 4, lent pedig 2 vagy 4 ágy fér el, és ugyanennyi íróasztal. Fürdőszoba és egy kis társalgó is tartozik minden házhoz. Az étkezés táboronként egy, szintén üvegfalú, nagy teraszos étteremben történik.
avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2017. Jun. 08.

Felhasználó profiljának megtekintése http://ujtrimagustusa.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.