Jevgenyij Chekov

Go down

Jevgenyij Chekov

Témanyitás by Jev Chekov on Hétf. Jún. 12, 2017 10:15 pm

Helló, a nevem Jevgenyij Chekov, 17 éves vagyok és a Roxfortból jöttem, ahol hetedéves vagyok. Az iskolám Hollóhát házába tartozom.  


Becenév: Jev
Születési hely: 1998. 11. 30.
Születési idő: Jekatyerinburg, Oroszország
Állatom: Frédi, a gyöngybagoly

Családom
Mostohaapám: Bjorn Leiffson, 45 éves, formatervező
Mostohaanyám: Alina Leiffson, 40 éves, cukrászmester
Mostohahúgom: Wanda Leiffson, 16 éves, roxforti tanuló

Múltam, előtörténetem:
Féléves koromban történt, hogy anyámnak sürgősen el kellett hagynia szülőhazámat, Oroszországot. Ugyan semmire sem emlékszem, de állítólag olyan hosszú utat tettünk meg a vonaton, hogy végül Svédországban kötöttünk ki. Az ezt követő pár hónapos időszakról ugyan fogalmam sincs, de állítólag állami gondozásba kerültem. Ez azonban nem maradt így sokáig, ugyanis egy szép napon egy svéd házaspár kiszemelt maguknak, és elvittek. Egy barátságos családi ház lett az új otthonom, ahol Bjorn és Alina valódi szülőkként szerettek és szívvel-lélekkel neveltek, akárcsak később saját lányukat, Wandát. Ő egy évvel fiatalabb, mint én, és édestestvérekként, kis híján összenőve töltöttük el felhőtlen kisgyerekéveinket.
Bjorn formatervezőként dolgozik egy máguslak-berendező cégnél, és lenyűgöző bútorokat tervezett. Csodáltam apám kreativitását, (igen, olyan hároméves koromtól kezdve Apának és Anyának szólítottam őket) és példaképemmé vált. Valószínű neki köszönhetem, hogy hihetletlen kreativitással rendelkezem én is, az élet bármely területén. Alina egy jól menő, népszerű mágikus cukrászdában dolgozik főcukrászként. Az ő munkáját is szívesen figyelemmel kísértem, és akárcsak Wandát, engem is örömmel beengedett a konyhánkba, így már kiskorunkban elsajátítottuk a sütés-főzés fortélyait. Varázserőm már nagyon fiatalon megmutatkozott, így Bjornék már az örökbefogadásomkor is sejtették, hogy a családukba passzoló, szinén mágusvérű csemetét vesznek magukhoz.
Alig vártam, hogy elkezdődjön az iskola, ahol az osztály legnagyobb okostojásaként száguldottam végig a tananyagokon, jóval magasabb szinten, mint kortársaim. Gyakran kerültem pácba az elő-előbújó varázserőm miatt, amivel a mugli iskolában nem tudtak mit kezdeni. Ha bünetést is róttak ki rám a csínytevéseknek látszó mágia miatt, akkor is tudásommal lenyűgöztem tanáraimat, és megúsztam a dolgot.
11 éves koromban megérkezett a várva várt sárga pergamenboríték a zöld tintás címzéssel, ami tudatta, hogy felvételt nyertem a Roxfortba. A beilleszkedéssel nem volt nagy gond, hála annak, hogy elég kommunikatív vagyok és szívesen bekapcsolódom bármilyen beszélgetésbe. Ferdén néztek rám a hihetetlen szorgalmam, már-már stréberségem miatt, olykor már Hermione Grangerhez is hasonlítottak, annyira pedáloztam valamilyen tárgyban. Ez valójában nem azt jelentette, hogy éjt nappallá téve a könyveket bújtam, hanem inkább azt, hogy rekordgyorsasággal magamba szívtam a tudnivalókat, majd a létező legnagyobb magabiztossággal adtam vissza mindezt számonkéréskor.
Egy évvel később Wanda is roxfortos lett, és szintén a Hollóhátba került, így semmi sem akadályozott minket abban, hogy sülve-főve együtt legyünk.

Kifejtett részlet: (opcionális)
Coming soon

Kinézet:
Nem tartom magam különösebben csúfnak, de sosem voltam nagyképű, hiszen a külsőségek hidegen hagynak. Dús, hullámos barna hajam általában kontrollálatlanul áll, ahogy épp neki tetszik, de olykor azért teszek vele valamit, hogy ne nézzek ki vele teljesen tökkelütöttnek. Nagy, élénkbarna szemeim szemüveg mögött rejtőznek, ami miatt már első látásra feltételezik rólam a tudálékosságot. Magasabb vagyok a szokottnál, sovány, és mondhatni, viszonylag jó erőben tartom magam.

Jellemem, speciális képességeim:
(Mindig és minden körülmények között Jevnek szólíts, utálom a rendes nevem!!!)
Úgy gondolom, hogy személyiségem alakulhatott volna teljesen máshogy is, tekintve hogy vér szerinti szüleimet nem ismerem, és nagy eséllyel életemben nem fogom őket látni. Végtelenül hálás vagyok a befogadó családomnak, amiért olyanná neveltek, amilyen lettem, és sosem tettek különbséget közöttem és Wanda között a figyelem és szeretet terén.
Alapjában véve nyitott, békés és segítőkész vagyok. Híres vagyok kreativitásomról, és hogy mindenben látok valami fantáziát. A tanulásra nem sajnálom sosem az időt, bár általában elvagyok elég minimális energiaráfordítással is, de mivel éhezem a tudásra, ezért igyekszem mindent maximálisan magamévá tenni. Próbálok mindenkihez előítéletmentesen hozzáálni, emiatt hajlamos vagyok összeszedni a legfurább barátokat a suliban. Kreativitásom és olykor felettébb vad képzelőerőm termése, hogy rettenetesen érdeklődöm a világűr iránt, és ezért eltökélt vágyam, hogy megalapítom felnőttkoromban az első mágus-űrközpontot, ahol végre nem csak a muglik perverziója lehet űrhajókban embereket kilőni és kutatni az Ismeretlent. Rengeteg lehetőséget érzek benne, de mivel ez egy egyelőre nem létező iparág, ezért rám vár majd a feladat, hogy az egészet kitaláljam és egyberántsam. Sebaj, jó móka lesz, az biztos!

Kedvenceim, hobbijaim:
Ételek terén nagy rajongója vagyok minden zöldségnek és gyümölcsnek, de máshoz sem állok finnyásan. A kávé fontos összetevője a reggelemnek. Hobbim a főzés-sütés, amit sajnos elég ritkán tudok űzni a Roxfortban (de jóban vagyok a házimanókkal és állandóan kampányolok valami főzőszakkörért). Ezenkívül szabadidőmben egy noteszben tervezgetem az első mágus-űrállomást, és információkat gyűjtök a muglik által nagyban űzött fizikai csillagászatról.
Barátom rengeteg van, de legközelebb mégis Wanda áll hozzám, akivel bármikor bármit megbeszélhetek és hatékonyan tudunk egymáson segíteni lelki problémák esetén.

avatar
Jev Chekov
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 19

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Jevgenyij Chekov

Témanyitás by Admin on Kedd Jún. 13, 2017 9:03 pm

Elfogadva!
avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2017. Jun. 08.

Felhasználó profiljának megtekintése http://ujtrimagustusa.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.