Anthony Lewis

Go down

Anthony Lewis

Témanyitás by Anthony Lewis on Csüt. Jún. 15, 2017 3:12 pm

Helló, a nevem Anthony Lewis, 17 éves vagyok és az Ilvermornyból jöttem, ahol hetedéves vagyok. Az iskolám Thunderbird házába tartozom.  


Becenév: Tony
Születési hely: San Francisco, U.S.
Születési idő: 1999. 04. 08.
Állatom: Floyd, a farkas

Családom
Mugli családba születtem, az egyetlen, mágiát képviselő, középső fiúként. Öcsém, Brandon veseelégtelensége miatt nagy terhet rótt rájuk, hiszen hetente többször kellett művese-kezelésre járniuk. Bátyán öt évvel idősebb nálam, tehát a tanulmányaiban is pont annyival járt előttem, hogy állandó téma legyen a jövője. Mivel orvosnak készült, ezért rengeteget tanult, és persze a rokonság kedvencévé vált. Elvégre ki ne kedvelné az olyan önfeláldozó és elhivatott embereket, akik másokon segíteni akarnak? Na, én például nem ilyen vagyok. Valahogy sosem tudott meghatni a dolog, és valahogy pont leszarom, ha valakinek valami nyűgje, baja van. Ez alól persze kivételt képez Brandon, akit szívből szeretek, de nem tudnám konkrétan megindokolni, hogy miért. De ez már csak így van tesók között, még ha rossz a viszonyotok is, tűzbe mennétek egymásért...
Anyám varrónő, apám autószerelőként dolgozik a mugli világban.Múltam, előtörténetem:
Egy átlagos kertvárosi családi házba születtem a bátyám, Danny után öt évvel, majd minket követett Brandon három évvel később. Középső gyerekként egyébként sem lett volna sok esélyem, hogy elegendő figyelmet kapjak, de erre még mindketten rátettek egy lapáttal: Brandon a vesebetegsége miatt, Danny meg a mintagyerek-imázsával rabolta anyám és apám energiáit.
Szüleim tették a dolgukat, fél életüket a munkahelyükön töltötték, hogy el tudjanak látni minket. Apám mint autószerelő, és anyám mint varrónő nem számítottak valami magasan képzett nagy keresetűeknek. Éppen ezért erőltette különösen anyám Dannynek, mint elsőszülött fiának, hogy tanuljon rendesen és vigye valamire egy értelmiségi pályán. Addig beszélték tele a fejét, míg ki nem jelentette, ho oké, ő akkor orvos akar lenni. Ennek megfelelően még többet kezdett tanulni, szorgalma nem ismert határokat. Ha bármi ritka örömforrás, egy közös program alakult volna, amit összerázhatta volna egy kicsit a családot, akkor azt biztosan bojkottálták Danny bokros teendői. De ettől függetlenül persze ő vált a rokonság kedvencévé, ő lett az áldott és imádott csodagyerek. Mindig is azt éreztem, hogy én csak egy töltelékember vagyok a családban, egy valaki, aki betölti a középső gyerek szerepét A Legnagyobb és a Legkisebb között. Amióta Danny tényleg ráhajrázott az egyetemi terveire, végképp meggyűlöltem.
Fölöslegesnek éreztem magam otthon, így inkább odakinn kerestem valami elfoglaltságot.
Mint érző emberi lény, nem tűrhettem el, hogy az iskolában a kortársaim is keresztülnézzenek rajtam. Ezért ösztönösen, mindenféle tervezés vagy gondolkodás nélkül elkezdtem felhívni magamra a figyelmet. Összehaverkodtam a rosszalkodásra hajlamos osztálytársaimmal, s egy idő után ki sem láttunk a balhék sokaságából. Ki rakott döglött egereket a lányöltöző mosdókagylójába?  Ki petárdázott a tornaterem lelátójáról meccs közben? Ki kente be a tanári kilincsét több hetes maradék tésztaszósszal? Ezek természetesen mind mi voltunk, és remekül szórakoztunk. A büntetésidő hosszú órái alatt pedig fel-felbukkant a varázserőm egy szikrája, ami általában engem is meglepően jól sikerült bűvésztrükkökben nyilvánult meg.
Sikeresen kivívtam magamnak osztálytársaim elismerését és tiszteletét, én lettem a Valaki, a Nagymenő, a követendő példa.
A tanulás azon dolgok közé tartozott, amit nagyban hanyagoltam. Otthon senki sem törődött valójában a teljesítményemmel azon kívül, hogy néha lecsesztek, hogy Szerezz már pár jó jegyet is, nem vagy hülye, csak lusta! Hamar mestere lettem a puskázásnak és a csalások legkülönbözőbb módjainak.
Totálisan mágiamentes háztartásunkat nagy csapásként érte az ilvermonrys felvételi levél, és pár hétig miattam érezték magukat családtagjaim egy rémálomban. Nem tudtak mit kezdeni az információval, pedig én már egy ideje éreztem, hogy nem vagyok százas, és tudok olyan dolgokat csinálni, amit nem kéne tudnom elvileg.
A Thunderbird házba kerültem, ami híresen a kalandor diákok gyűjtője, így éreztem, hogy jó helyre kerültem. Viszont egy volt a baj: itt már nem volt mivel felvágnom, hiszen itt mindenki rendelkezett varázserővel. De sebaj, tiszta lappal indultam, talán még rendesen is tanulok majd, és megpróbálom vinni valamire. Kezdeti lelkesedésem azonban hamar elpárolgott, ugyanis, hála a felsőbb éveseknek, akik rájöttek, hogy vevő vagyok a szabályok áthágására, mindenbe belevittek. Lassan alig láttam ki a botrányokból, és egyszerűen nem volt olyan igazgatósági ügy, amiben az én nevem ne szerepelt volna. Én lettem az egész suli rosszfiúja, aki vonzza a bajt, és ennek köszönhetően komolyan bukni kezdtek rám a lányok… Én pedig élveztem az életet és a furcsa örömöt, ami a csínytevések végrehajtásából származott.
Egy nap, még másodéves koromban, az Ilvermonry kastélyát körülvevő hatalmas erdőben bóklásztam, mikor egy farkaskölykökkel találtam magam szemben. Gondoltam egyet, és óvatosan, az ösztöneimre hallgatva, fokozatosan közelítettem hozzá, és hagytam, hogy magától megismerkedjen velem. Később többször is összetalálkoztam vele, és kialakult közöttünk a kölcsönös bizalom. Egy idő után elkezdett követni, folyton a sarkamban volt, amit nem bántam, hiszen az Ilvermornyban mindenféle állat tartása engedélyezett, amennyiben az nem veszélyes és a gazdája tud uralkodni felette. Elneveztem Floydnak, és elhatároztam, hogy legjobb barátomként tekintek rá, ugyanis már puszta jelenléte is azt suggallta, hogy minden érzésemmel, gondolatommal és bánatommal tisztában van. Bármilyen lelkiállapotban is voltam, önzetlen szeretetével mindig tudott segíteni rajtam, így elválaszthatatlanok lettünk. Kialakítottam számára az erdő szélén egy kis bázist, egy kis barlangszerű kuckóval, és ahol mindig talál egy kis általam kicsempészett és odaajándékozott finomságot.


Kinézet:
Egyvalamit köszönhetek a szüleimnek, és az pedig az, hogy kinézet terén talán a legjobbakat örököltem tőlük. Középbarna hajamat általában hosszabbra hagyom, mint egy átlagos fiúfrizura, így sokféleképpen állíthatom be, a változatosság kedvéért. Szeretek stílusosan öltözködni, de nem feltétlenül az aktuális divatot követem, hanem inkább a nagy klasszikusokra esküszöm, mint a farmer, a bőrdzseki és az ingek. Törekszem az egyszerűségre, de arra is, hogy ne szürke egérnek tűnjek. Nagy kék szemeim állítólag a lányok nagy kedvence, de én az ilyenfajta szemek iránti rajongást sosem értettem igazán.  Arányos és karcsú testfelépítés jellemző rám, és izmok terén sem kell elbújnom az átlag mögött.

Jellemem, speciális képességeim:
Ha belegondolok, valahol szomorú, hogy úgy találtam magamra, ahogyan. Tehát őrültségekkel, szabálysértésekkel és fenegyerekeskedéssel. De ez életem részévé vált, és ahogy ráéreztem a veszélyes élet ízére, nem tudtam engedni belőle, hiszen végre élvezem, hogy valami szórakoztat, és valami közös van bennem és a barátaimban. Gyakori meggondolatlanságom ellenére van szívem és eszem is, épp ezért szenvedtem gyakran a lányok terén. Lehetőség volt és van is bőven, de nem találtam rá arra, aki tényleg az igazi, aki meglátja és elfogadja a rosszfiú énem mögött lévő érzékeny és támogató oldalamat, ami valahol nagyon mélyen igaz szeretetre és komoly, lelki kapcsolatra vágyik.

Kedvenceim, hobbijaim, barátaim:
Becsületemre váljék, hogy egész kiskoromban megtanultam gitározni, és később ezt a tudást arra fordítottam, hogy basszusgitáron profira fejlesszem magam. Így aztán szívesen zenélgetek szabad időnkben a haverokkal. Mint teljesen mugli származású, megismertettem velük a rockzene csodálatos világát, és még sok más, számukra ismeretlen dolgot. is. Semmiféle sporttól nem riadok vissza, a kviddics hamar nagy szerelmemmé vált az Ilvermornyban, ahol a Thunderbird csapatában a fogó posztját töltöm be. Legjobb barátom pedig Luke Colton, a szobatársam. Vele az őrültségeken túl bármivel fordulhatok hozzá, és egymás legkisebb rezdüléseit is értelmezni tudjuk.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 135
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Anthony Lewis

Témanyitás by Admin on Csüt. Jún. 15, 2017 7:42 pm

Elfogadva!
avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2017. Jun. 08.

Felhasználó profiljának megtekintése http://ujtrimagustusa.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.