Eric Sangster

Go down

Eric Sangster

Témanyitás by Charlize Brown on Szer. Jún. 28, 2017 8:01 pm

Név: Eric Xavier Sangster


Születési hely: Aberdeen, Skócia
Születési idő: 1999. 11. 18.
Kor: 17 év
Iskola: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Ház: Hollóhát
Play By: nem találtam senkit, aki tetszene, a lényeg, hogy kék szeme van és barna haja
Legfontosabb tulajdonságok, jellem: Pörgős, nem lehet lecsapni, és egyszerűen csak túlteng benne az életkedv. Harsány, mosolygós, és (a rengeteg kávénak köszönhetően) mindig őrülten csillog a szeme. Sziporkázó ötletei vannak, és általában ő szokta átlendíteni a csapatot a mélypontokon. Hihetetlenül okos, művelt, és amilyen információt csak hall, azonnal magába szívja. Béketűrő és rendíthetetlen, akár egy szikla. Barátai mellett áll támaszként, és mindig ott van, ha szükség van rá.
Egyéb fontos tudnivalók: A Hollóhát kviddicscsapatának kapitánya, hajtó pozíciót tölt be. A Colourblind együttesben a basszusgitárt szólaltatja meg legtöbbször, de gyakran szokott énekelni is. A napi kávéadagja általában a húsz bögrénél kezdődik, a haja pedig mindig moskeltemfel-állapotban ül borzasan, madárfészek-szerűen a fején. Hollóhátashoz méltóan évfolyamelső, minden tárgyból kitűnő, nagy jövőt jósolnak neki.
Legjobb barát/kapcsolat játszó karakterrel: Legjobb barátja Charlize Brown, de Jev Chekov-val is nagyon jóban vannak, főleg, mivel Jev is a Hollóhát kviddicscsapatának tagja, ráadásul ő is hajtóként játszik. Natasha Horne-nal és Charlize Brown-nal játszik egy bandában, Jev Chekov háztársa és egyben barátja.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.