Az első forduló

Go down

Az első forduló

Témanyitás by Charlize Brown on Kedd Júl. 11, 2017 11:04 pm

A Trimágus Tusa első fordulója


Helyszín: aréna
Időtartam: egy hét
Pontszerzési lehetőség: párbajok, az arénában elhelyezett akadályok kreatív legyűrése, beérkezési sorrend

A Trimágus Tusa első fordulójának arénája lényegében a 75. Éhezők Viadalának arénájához hasonlít. A megmérettetés helyszínét a kviddicspálya helyén, ideiglenesen építették fel. A kör alakú aréna centrumában, egy sós vizű tó közepén kis szigeten helyezkedik el a Bőségszaru, amelyben rengeteg, a túléléshez hasznos eszközt (pl. robbanógránátok, telefon, stb.) halmoztak fel. Ezek közül a diákok bármit megszerezhetnek. A tó partjáról kifelé párás, meleg levegőjű esőerdő fogadja a bajnokokat.
A diákok egyenlő távolságban jelennek meg a központi szigethez vezető egy-egy földnyelv végén, ahová zsupszkulccsal kerülnek. Az érkezést követő 60 másodpercben időt kapnak a helyszín felmérésére, majd megindul a küzdelem. Az indulást követő egy óra után életbe lép az a rendszer, miszerint, amennyiben két bajnok egy méternél közelebb kerül egymáshoz, védőmező lép fel körülöttük, ebből nem lehet kijutni, és ebbe nem lehet bejutni, csak akkor, ha valamelyik bajnok eszméletét veszti. A győztes bajnok 20 pontot kap. A versenyzők az egy hét alatt, amíg az arénában tartózkodnak, más akadályokkal is szembesülni fognak (hatalmas tintahalak, sárkányok, stb.), ám, amennyiben megfelelő mennyiségű és minőségű tárgyat összegyűjtöttek a Bőségszarunál, azok segítségükre lehetnek ezek leküzdésének folyamán.
Az egy hét leforgását követően az aréna eltűnik, helyette pedig egy, szintén akadályokkal gazdagon megtűzdelt, két kilométeres futópálya vár a versenyzőkre. Még a futás megkezdése előtt kapnak egy hihetetlenül törékeny, hatalmas ezüstlabdát, ami, akinél eltörik, a bajnok kizárását vonja maga után. A labda elengedhetetlen fontosságú lesz a második próba során. A beérkezés sorrendjében további pontszámokat szerezhetnek.
A diákok pálcáikat, állatokat, illetve különleges körülmények miatt (pl. cukorbetegség, stb.) különböző eszközöket vihetnek az arénába, de semmi mást.

Az arénán kívül a diákok óriáskivetítőkön követhetik az eseményeket. Amennyiben egy bajnok képes telefont szerezni a Bőségszarunál, és azt alkalmazni is tudja, a Roxfortban marad diáktársaitól kérhet segítséget a többi bajnok helyzetére vonatkozóan.
avatar
Charlize Brown
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2017. Jun. 10.
Age : 18
Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.