Miles Erhard

Go down

Miles Erhard

Témanyitás by Miles Erhard on Pént. Jan. 05, 2018 10:26 pm

Név: Miles Erhard (felvett név, az eredetit senkinek sem árulja el)
Becenév: Miles
Születési hely: Split, Horvátország
Tartózkodási hely: Roxfort, Tiltott Rengeteg
Kor: 25
Faj: vérfarkas
Iskolai végzettség: A Durmstrang tanulója volt, ám a hetedév végi nagyvizsgákon több tárgyból is bukott, így osztályismétlésre kötelezték, ám ő ennek nem tett eleget. Közel állt hozzá a sötét mágia és jó érzéke volt hozzá. Jó esze ellenére soha nem volt hajlandó tanulni az iskolai számonkérésekre.
Play by: Alex Turner


Mit tudhatunk róla?
Apja az egész mediterrán térségben híres pálcakészítő mester volt, és kitartóan űzte mesterségét, hogy azt később tovább örökíthesse egyetlen fiára. Ám tervét keresztülhúzta Miles, ő ugyanis a leghalványabb jelét sem mutatta, hogy valójában érdekelné ez a ritka foglalkozás. Bár hihetlen mennyiségű tudást és tapasztalatot gyűjtött, amíg hosszú éveken át segédkezett apja műhelyében, csak azért sem szerette volna a kitaposott utat követni, amiből könnyedén meg is élt volna. Ezen ellentét miatt egyébként sem volt jó viszonya szüleivel, akik már meglehetősen idősek és régimódiak voltak (Miles késői gyerek volt). Az ellenszenvet tovább növelte, hogy a fiú rossz tanulmányi eredménye mellett nyitottan állt a sötét mágiához, ami nem volt éppenséggel tabutéma a Durmstrangban, így elsajátított egy alapszintű tudást, és kiképezhette magát pálca nélkül varázslónak. Bár lusta volt és távol állt tőle a tanulás, nagyon okos volt.  A bukásos affér után fogta magát, és egyetlen szó nélkül megszökött atz iskolából, hogy önállóan szerencsét próbáljon a nagyvilágban.
Már négyéves kora óta vérfarkas, így megszokta, hogy a holdtölte éjszakák nem ugyanolyanok számára. Ezen tulajdonsága miatt kiközösítés és piszkálódások áldozata lett, bár a gyávább csúfolódók sosem mertek újat húzni vele.
Nem riad vissza a sötét átkok használatától, bármiféle bűncselekménytől vagy a fizikai erőszaktól. Jó érzékkel tud eltűnni, ha a hatóságok a nyomába erednek.
Alapvetően igen zord hangulatú, mosolyogni nem igazán látták, de a barátságos hangnem sem éppen jellemző a megszólalásaira. Titokzatos és visszahúzódó. Jelenleg a Nagypapi főnöksége alatt álló szövetség tagja, akik arra várnak, hogy a Trimágus Tusát kihasználva, felhívják a varázsvilág figyelmét arra, hogy jogtalanul kirekesztettek a társadalomból a vámpírok, vérfarkasok és egyéb varázslények.
Miles hasznos tagja a közösségnek, ugyanis bármilyen pálca minden paraméterét ránézésre megállapítja, míg ő maga ezen eszköz nélkül is tökéletesen elboldogul.

avatar
Miles Erhard

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2018. Jan. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.