Shikoba Talako

Go down

Shikoba Talako

Témanyitás by Shikoba Talako on Vas. Jan. 14, 2018 10:04 pm

Helló, a nevem SHIKOBA TALAKO, 17 éves vagyok és a ROXFORTból jöttem, ahol HETEDÉVES vagyok.


Becenév: Shi, Shiko, Szelíd Farkas
Születési hely: Navajo Rezervátum, Utah, Egyesült Államok
Születési idő: 2000. 08. 28.

Családom és előtörténetem
Úgy fair, ha időrendben jellemzem családaimat, mert nem szeretnék egyikőjükkel sem kivételezni.
Az első családomnak az eredeti családomat nevezném. Nyolc testvér mellett éltem egészen addig, amíg be nem töltöttem a nyolcat: ekkor apukám vonatra rakott engem két másik tesómmal,  Navival és Kikivel, cserébe egyévnyi jövedelmet kapott értünk.
A második családomnak annak a tanya lakóit nevezném, ahol két évig dolgoztunk. Kiki sajnos másfél év után az örök vadászmezőkre távozott egy erősebbre sikerült verés után - elfelejtette bezárni a tyúkokat.
A harmadik családommal azon az éjszakán találkoztam, amikor elvesztettem Navit is és amikor utoljára láttam a tanyát. Utólag tudtam meg, hogy vérfarkasok támadtak ránk, de csak én éltem túl, hála Ms. Stewartnak, aki egy New River melletti kis kunyhóban élt. Ő volt az egyik legkedvesebb ember az életemben, pedig alig egy hónapot éltem nála. Az első teliholdnál átalakultam, amit ő mugliként nem kezelt olyan jól, úgyhogy megpróbált vízbe fojtani. Valószínűleg sikerült is volna neki, de sajnos egy arrajáró félrészeg vámpírbanda meghallva a sikolyokat és érezve a szenvedés szagát a levegőben, megmentettek engem, de megölték őt.
Ők tehát a negyedik családom: Andy, Johnny és Phil, akik egy kis rajongótáborral rendelkező, de kitartó rockegyüttes tagjai és történetesen brit vámpírok. Miután kijózanodva rájöttek, mit tettek és úgysem volt még olyan tagjuk, aki tudott volna dobolni, bevettek maguk közé, így pár héten belül már Skócia falvaiban turnéztunk velük.
Ötödik családom a Hugrabug kviddicscsapata, akiknek többségével másodéves korom óta játszom együtt.
Hatodik családomnak nevezném még Vincentet és csapatát, akiknek Andy-ék mutattak be negyedéves koromban, mivel kapóra jött nekik az, hogy roxfortos vagyok.

A kilenc gyermek közül én voltam a hetedik, s ahogy Andy-ék kiderítették nekem, egyedül én lettem varázshasználó közülük, mivel Anyám összeszűrte a levet a sámánnal, aminek az eredménye én lettem.
Hálás vagyok a szellemeknek, hogy itt lehetek. Nem csak Anyám félrelépése miatt, hanem amiatt, hogy végül egy ilyen csodálatos helyre jutottam. Annyiszor kerülhettem volna közéjük, mégis hagyták, hogy a Földön maradjak. Pont ezért érzem kötelességemnek, hogy megvédjem azokat, akiknek szüksége van rám: bármikor feláldoznám magamat a csapatért.
Vincent lázadóihoz csatlakozva egy kicsit kettős helyzetbe kerültem, de elhatároztam, hogy a legjobb, ha mindenkinek segítek, s az Őseim támogatnak abban, hogy a nehéz kérdésekben a leghelyesebben döntsek.


Andy-vel

Kifejtett részlet: (opcionális)
- Hé, fiúk, az erőszak nem old meg semmit - fogtam meg a két acsarkodó vérfarkasgyerek gallérját, hogy ne érjék el egymást.
- De Shi, ő kezdte! - nyafogott Mina, majd rávicsorgott Diegóra. - Megint elvette a könyvemet!
- Diego... - emeltem fel a fiút, aki elővette a mély zsebéből az agyonnyúzott Wilde-kötetet és Mina felé nyújtotta. - Ügyes vagy. Látjátok, máris megoldódott a probléma, nem igaz?
Letettem őket a földre, összeborzoltam a hajukat, majd elindultam a kapu felé.
- Ez a rohadt nagy békeimádat felhúz, Buddha - fújta az arcomba a cigifüstöt Lin.
- Majd Te is megtalálod az origódat, Lidércke - mosolyogtam rá, de ő nem méltatott válaszra. Talán jobb is volt, hogy nem tudtam olvasni a gondolatait.
- Legalább ebben igazad van - válaszolta a kimondatlan gondolataimra.
Szinte néma csendben haladtunk a Roxfort felé - én a természetet szívtam magamba, miközben Lin egy köveket rugdosott végig. Sötétedés után értünk vissza, hogy ne vegye észre senki, merre jártunk. A kastélyba már egyedül mentem be, ahol összefutottam a másik terelővel, Cooper Fay-jel a csapatunkból.
- Helló Coop'! - pacsiztam le vele.
- Mi van ezzel a francia csajjal? Még csak pár hete vannak itt, de sokat lógtatok együtt. Céline, ugye? - többek között azt szeretem Cooperben, hogy nem kertel. - Ha nem tudnám, hogy melegebb vagy, mint egy nyári nap Afrikában, azt hinném, hogy van köztetek valami, de így...  Esetleg össze tudsz hozni vele?
- Nincs szükséged kerítőre, nagyszerű vagy önmagadban is - mosolyogtam rá.
- Tudom - értett egyet. - De a közös ismerős mindig dob az esélyeken.
- Megnézem, mit tehetek érted - egyeztem bele végül.
Kinézet:
Jó tíz centivel magasabb vagyok az átlagnál - 196 centiméteremmel kitűnök a tömegből. Izmos testfelépítésem ellenére inkább mackósként jellemeznek a társaim, amit egyáltalán nem bánok - a mackó barátságosabb. Indián vonásaim feltűnőek és büszke is vagyok rájuk. Hajamat hosszúnak hagytam meg, kibontva és felkötve is szívesen hordom.

Jellemem, speciális képességeim:
A körülöttem élők bölcsen naivnak, bosszantóan nyugodtnak és jóindulatúnak mondanak. Nem szeretem a konfliktust, különösen, ha erőszakosan nyílvánul meg, úgyhogy mindig fellépek megelőzve a sérüléseket. Többek között ezért hívnak néha Szelíd Farkasnak a Lázadók. Az őrző-védő ösztöneim nagyon erősek, pont ezért kerültem be már másodévesen a kviddicscsapatba, ahol terelőként játszom.

Kedvenceim, hobbijaim, barátaim:
Legfontosabb hobbinak a kviddicset nevezném, ami mellett csak a meditáció játszik jelentősebb szerepet az életemben. A relaxáció segít abban, hogy a teliholdakat átvészeljem különösebb sérülések nélkül és ne veszítsem el az önuralmamat sem.

avatar
Shikoba Talako

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2018. Jan. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.