Tiltott Rengeteg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Tiltott Rengeteg

Témanyitás by Liliana Castellano on Szer. Júl. 12, 2017 1:35 pm

Ez a klubhelyiség eléggé fura, ha engem kérdeztek. Ez a vörös-arany nem az én színvilágom. A griffendélesek egy kicsit hangosak, de amúgy rendesnek tűntek. Viszont már egy jó ideje itt vagyunk és az, hogy nem mehetünk be az erdőbe, teljesen kikészített. Úgyhogy ígéretek ide vagy oda, felvettem a lehető legterepmintásabb ruhámat és reménykedtem, hogy nem kapnak el. Napfelkelte előtt indultam, hogy a fények is az én oldalamon legyenek. Kitűnő vadonjáró képességeimnek hála hamar az erdő fái között találtam magam. (Aki az Amazonban nőtt fel, annak ez nem kihívás.) Jó érzés volt újra a növények és állatok között lennem, még akkor is, ha teljesen más volt, mint az otthoni.
Egy érdekes növényre lettem figyelmes a lejtő alján, ami meglehetősen hasonlított a Mimbulus Mimbeltoniára, de valahogy mégis máshogy nézett ki, mint az otthoniak. Mondjuk az is igaz, hogy a vadonban még nem találkoztam velük, mivel az esőerdőkben nem őshonosak. A kíváncsiságom rögtön győzött, úgyhogy óvatosan leguggolva elindultam a meredek lejtőn lefelé. Már teljesen leértem az aljára, hogy közelről is megcsodálhassam a növényt, amikor egy hang szólalt meg mögülem.
- Én nem nyúlnék ahhoz a gazhoz, ha a helyedben lennék.
- Mi a…? - fordultam meg rögtön, de megcsúsztam az esőtől még sikamlós leveleken és a könyökömmel beleütköztem a növénybe, amiről hamar kiderült, hogy valóban Butykor volt, mivel gyomorkorgásra hasonlító morgás kíséretében egy nagy adak nyálka került rám. Próbáltam a lehető legmegnyerőbb formámat előhozni, ami meglehetősen nehéz volt nyakig szutykosan.
- Én szóltam - mosolygott rám féloldalasan egy szőke srác. Lazán egy fának dőlt, a kezét elől összekulcsolta. Az a fajta arca volt, ami rögtön felhúzott, de lehet, hogy csak a trutymó hatása volt.
- Először is, ez nem gaz, hanem Mimbulus Mimbeltonia - javítottam ki. - Másodszor pedig, ha te nem zavartál volna meg, akkor nem lett volna semmiféle probléma. Volt már trükkösebb növénnyel is dolgom. Harmadszor pedig: ki vagy te?
- Milyen udvariatlan is tőlem, be sem mutatkoztam, pedig igazán illett volna, ha már egyszer megijesztettelek - ellökte magát a fától, s kezet nyújtott nekem. Francia akcentusa volt, ezt rögtön leszűrtem. - Léonard Harman.
- Liliana Castellano - fogadtam el a kezét. - Ironikus nem? A neved azt jelenti, hogy bátor oroszlán, s mégsem a Griffendélbe kerültél.
Láttam a szemén egy szemernyi meglepetést a kijelentésemben, de az az idegesítő mosoly nem tűnt el az arcáról.
- Honnan veszed, hogy Roxfortos vagyok?
- Különleges képesség - kacsintottam rá.
Hogy vagyok képes még most is flörtölni, amikor éppen nyakig borít a nyálka? Jogosan kérdezitek. Válasz: Különleges képesség.
- Nem szeretnéd átcserélni a felsődet?
- Nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem járkálok kisbőrönddel az erdőbe. És ez nem olyan vészes, majd kimosom.
- Nem tudom, te hogy vagy vele, de át fog ázni a felsőd teljesen öt percen belül, és a sulitól körülbelül 20 percre vagyunk, úgyhogy nagy esélyeid vannak arra, hogy megfázz - és nemes egyszerűséggel fogta magát, levette magáról a pulcsiját, ami alatt egy kissé gyűrött fehér ing volt, majd odanyújtotta nekem. Szkeptikusan néztem rá. - Ahogy rájöttél, Nagy Britanniában nőttem fel. Hozzászoktam a hűvöshöz. Elfordulok, ha szeretnéd.
- A sulis bevonulásunkon kevesebb ruha volt rajtam, úgyhogy elfordulhatsz, ha szeretnél, de engem nem izgat - mosolyogtam rá és megváltam a kedvenc hosszúujjú, kötött, terepmintás pulcsimtól, ami eddig olyan jó melegen tartott, majd belebújtam az új, szintén sötétzöld darabba. A fiúnak fahéj és tábortűz illata volt. - Remélem, kihasználtad, hogy láttál egy csinos lányt póló nélkül, mert, ahogy a ti időjárásotokat elnézem, nem sokszor rendezhettek medencés bulikat.
- Honnan veszed, hogy nincs barátnőm?
- Miért, van?
- Nincs - kacsintott rám.
A helyzet az, hogy nehezen viselem, amikor két irányból megy a bűvölés. Addig minden rendben van, amíg csak én játszom a szavakkal. De, ha ketten játsszuk, akkor az már veszélyes.
- Tudod, rajtam nem működik ez a humbuk, amit csinálsz, úgyhogy beszélgethetnénk normális emberek módjára.
- Ezzel két probléma van: nincsen itt semmiféle humbuk, illetve egyikünk sem normális - megtartotta az idétlen mosolyát, ami nem segített egy cseppet sem. Egy lépéssel közelebb jött hozzám. Minimum 190 centi volt, mivel meglehetősen fel kellett így néznem rá. Akármennyire is zavart, hogy az intim zónámba lépett, nem szerettem volna én lenni az, aki ellép. - Ráadásul a te humbukod sem működik, Ana.
- A nevem Liliana, nem Ana - forgattam a szememet. - És ne aggódj, nem használom rajtad többet a humbukomat.
- Akkor ezt megbeszéltük - mosolygott rám, majd ellépett mellettem. - Nem mintha nem élvezném kaktuszos társaságodat, de vissza kéne menni minél hamarabb.
- Haha, gondolom, büszke vagy magadra a kaktuszos poénod miatt, de, ha egy csöppet műveltebb lennél, tudnád, hogy a butykornak nincsenek tüskéi.
- De attól még kaktusz. És fura szagú a nyálkától - utalt a nadrágomon még foltokban megtalálható butykortrutyira.
- Tudod, hogy idegsítő vagy? - gyorsabban szedtem a lábamat és elmentem mellette, hogy minél hamarabb visszatérhessek Roxfortba.
- Ó, tudod, különleges képesség - hallottam a hangján, hogy az az idegesítő vigyor még mindig ott volt az arcán.
Forgattam a szememet és nem hittem el, hogy pont vele kellett összefutnom a többszáz diák közül.[/i]
avatar
Liliana Castellano
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 36
Join date : 2017. Jul. 10.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tiltott Rengeteg

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Vas. Jún. 25, 2017 11:07 pm

Elismerően bólogattam a fiú minden szavára. Amennyire egyszerűnek állította be azonban helyzetét, egy farkas tartása nem éppen a legkönnyebb feladat a világon. Bizalmának megnyerése, annak megtartása, az etetés - ezek mind-mind hihetetlen munkát, türelmet és elszántságot igényeltek. Kezdtem elismerést érezni egy olyan emberi lény után, akinek még a nevét sem ismertem. Kétségtelenül érdekes érzés volt. Bár az is biztos, hogy akit a farkasok szeretnek, rossz ember nem lehet.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tiltott Rengeteg

Témanyitás by Anthony Lewis on Vas. Jún. 25, 2017 11:00 pm

Nem számítottam erre a szokatlan dicséretre. Egy pillanat erejéig csak bambultam a lányra, és próbáltam megfejteni, hogy mi okozhatja ezt a különös kapcsot közötte és a farkas között. Mintha átlátna az egész állaton, és minden gondolatát kitalálná. Fura borzongás futott végig rajtam, ugyanis én is nagyon jól ismertem a felemás szempár mögött rejtőző minden titkot, így valahogy olyan volt az egész, mintha... Nem is tudom. Hirtelen félteni kezdtem Floydot. Valójában mi köze van neki hozzá?
-Öhm... Köszönöm. Úgy látom, te is értesz az állatokhoz. Talán annak is köszönhető a kiváló állapota, hogy a mi iskolánkban bármilyen állat tartása engedélyezett, ha az nem veszélyes, és a gazdája tud uralkodni fölötte. Így sosem kellett rejtegetnem, és az ellátását is könnyedén megoldom. -vázoltam fel, de még mindig elég távolságtartó hangnemben.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tiltott Rengeteg

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Vas. Jún. 25, 2017 10:52 pm

- Hihetetlen - motyogtam, csak úgy, magamnak. - Nagyon jól gondját viselted - néztem fel a fiúra elismerően. - Nagyon jó bőrben van - mosolyogtam a farkasra.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tiltott Rengeteg

Témanyitás by Anthony Lewis on Vas. Jún. 25, 2017 10:48 pm

-Négy év körüli. -feleltem tömören. Elhatároztam, hogy igyekszem minimálisra szorítani a megszólalásaimat, mert amúgy sem szokásom sokat fecsegni idegeneknek, meg mert most nincs sok kedvem barátkozni. Továbbra is zsebre tett kézzel ácsorogtam, tekintetem jórészt a farkason tartva. Nagy széllökés támadt, ami szanaszét borzolta a hajam, amit egy ideges mozdulattal megpróbáltam visszaállítani, de hiába.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tiltott Rengeteg

Témanyitás by Natasha Horne on Vas. Jún. 25, 2017 10:43 pm

- Huh, megsimogathatom? - kérdeztem, de már rögtön a kutyus orra elé nyomtam a kezemet, hogy megismerje a szagomat. Ahhoz képest, hogy mekkora volt, kifejezetten barátságosan fogadott minket. - Charlize, fogadni mernék, hogy teljesen odalenne érte. Mennyi idős? - fordultam a gazdájához.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tiltott Rengeteg

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Vas. Jún. 25, 2017 10:40 pm

- Szervusz! - guggoltam le szinte azonnal a fehér farkashoz, és miközben végignyalta az arcomat, a gerince mentén végigsimítottam tömött bundáját.
Afrikában természetesen nem gyakran találkoztunk fehér farkasokkal, de amikor egyik alkalommal Kanadában léptünk fel, az egyik kicsivel felfedeztünk egy sérült állatot a hegyekben. Természetesen azonnal kezelésbe vettük, gondoskodtunk róla, aztán, amikor felépült, visszaengedtük a fajtársai közé. Nagyon megszerettük, így fájt az elengedés, de jobban fájt volna, ha látjuk, hogyan szenved egy olyan környezetben, ami nem az ő természetes élettere. Végtére is - egy utazó cirkuszban egy hegyi farkas sem lehet igazán boldog.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tiltott Rengeteg

Témanyitás by Anthony Lewis on Vas. Jún. 25, 2017 10:33 pm

A körmeimet piszkáltam, mikor felnéztem, és észrevettem, hogy a kis csoport közelít felém. Mi a francot akarnak? Hideg pillantást küldtem feléjük, de talán még túl messze voltak ahhoz, hogy ezt érzékeljék.
-Floyd... fegyelmezd magad. -szóltam neki alig hallhatóan, ugyanis ma már-már idegesítően kíváncsi. Egy ideig bűnbánóan bámult rám, majd inkább megfordult, és előreszökkent, hogy fogadja a közeledőket. Már épp valami nem túl kedves megjegyzést fontolgattam magamban, amivel eltávolítom a gyanúsan barátkozni vágyó bagázst, de úgy döntöttem, egyelőre inkább megfigyelem, hogy a két ismeretlen srác és Floyd mit szólnak egymáshoz. Az emberek többsége eléggé megrémül a látványától, és furcsállottam is, hogy az az afrikai lány kifejezetten vonzódik hozzá.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tiltott Rengeteg

Témanyitás by Natasha Horne on Vas. Jún. 25, 2017 10:25 pm

- Ó, milyen visszafogott, biztos elveszettnek érzi magát itt, a Roxfortban. Bánjátok, ha csatlakozik hozzánk? - természetesen, udvariasságból tettem fel csupán a kérdést, s elindultunk a fiú felé. Nem szerettem volna, hogy bárki rosszul érezze magát az itt töltött ideje alatt. - Utána rögtön megyünk Hagridhoz, ígérem.
avatar
Natasha Horne
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2017. Jun. 13.
Age : 17
Tartózkodási hely : Roxfort

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tiltott Rengeteg

Témanyitás by Nomusa Adeyemi on Vas. Jún. 25, 2017 10:22 pm

/kezdődött a Nagyteremben/

A Tiltott Rengeteg fái közül nagy meglepetésemre olyan ősi varázslat illata gomolygott elő, amilyennel utoljára az Uagadou-ban találkoztam. Meglepődtem, és elhatároztam, hogy amint időm engedi, mindenképpen szemügyre veszem az árnyékok közt ólálkodó mágiát.
Ekkor hirtelen megéreztem annak a farkasnak az illatát, akivel alig pár órája kötöttem ismeretséget a Tűz Serlegénél. Amikor odanéztem, amerről a szagot sejtettem, gazdáját is megpillantottam.
- Jé, ott van a fiú, akinek a barátjának a cetlijét én találtam meg! - lelkesedett azonnal Natasha, és integetett is az alaknak, aki nagyon úgy tűnt, hogy inkább elkerülne bennünket, semminthogy beszélgetésbe elegyedne velünk.
avatar
Nomusa Adeyemi
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2017. Jun. 11.
Age : 17
Tartózkodási hely : Uagadou Varázslóiskola

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tiltott Rengeteg

Témanyitás by Anthony Lewis on Vas. Jún. 25, 2017 10:11 pm

Miután végre kikeveredtünk a névbedobálós tömegből, Matt eltűnt valami Beauxbatons-os lánynak udvarolni, nekem meg megjött a kedvem, hogy egyedül felfedezzem a kastélyt. Kicsit fájt a fejem, így úgy döntöttem, hogy útba ejtem az iskola parkja után kezdődő sűrű erdőt. Floyd kíváncsian rohangált ide-oda, és élvezettel követte rövidebb-hosszabb időre különféle állatok nyomait. Én zsebre tett kézzel kóvályogtam utána, és csak derűsen nézegettem az égbe nyúló fákat, élveztem a fenséges csendet. Vajon miért nincs itt egy árva lélek sem? Nem is baj, jobb kicsit kikapcsolni.
Ekkor pár alakot vettem észre mozgolódni a rengeteg legszélén. Kicsit megerőltettem a szemem, és felismettem az afrikai triót,egy két idegen fiút és Natashát, ha jól emlékszem a nevére. Ők is észrevettek, de nem tettem semmit, folytattam a sétálgatást.
avatar
Anthony Lewis
Trimágus Tusa Bajnok
Trimágus Tusa Bajnok

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2017. Jun. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Tiltott Rengeteg

Témanyitás by Admin on Szomb. Jún. 10, 2017 10:03 pm

Ide minden diák számára tilos a belépés!
avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jun. 08.

Felhasználó profiljának megtekintése http://ujtrimagustusa.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Tiltott Rengeteg

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.